Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני חייב שתיראו את זה

מה יהיה?

תגידו עכשיו הוא הולך למשפט, הרי ברור שהוא יצא זכאי, {הנהג כן ..} אפשר לתבוע את השוטר, אישית?

עכשיו ונגיד הנהג יכול לידרוש שהשוטר יופיע למישפט?

פורסם
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני חייב שתיראו את זה

מה יהיה?

תגידו עכשיו הוא הולך למשפט, הרי ברור שהוא יצא זכאי, {הנהג כן ..} אפשר לתבוע את השוטר, אישית?

עכשיו ונגיד הנהג יכול לידרוש שהשוטר יופיע למישפט?

דבר ראשון אי אפשר לראות אם הוא השתמש בפלאפון או לא, דבר שני הוא כנראה כן השתמש בפלאפון(לא חייבים להחזיק פלאפון ביד בשביל לקבל דו"ח) בקיצור הסרטון הזה לא שווה כלום ובבית משפט הוא לא יעניין אף אחד.

השוטר רשם בפירוש בדו"ח שהוא השתמש בפלאפון, כנראה הפלאפון יושב אצלו על מעמד בשמשה והשוטר ראה אותו משתמש בו.

פורסם

ראיתי את הסרטון לפני כמה דקות. יש בו שתי בעיות:

1. עד העצירה לא רואים את מחצית פניו השמאלית של הנהג.

2. התאריך לא מכוון.

יש מספיק סיבות אחרות להאמין שהשוטר נתן דו"ח לא מוצדק - במהלך הסרטון עד המפגש עם השוטר לא שומעים אף מילה שיכולה להתפרש כשיחת טלפון, והשוטר עוצר אותו מיד לאחר פניה ומצד ימין כך שסביר שלא ראה אותו אלא ממש בשניה האחרונה לפני שעצר אותו, אבל אלה נקודות חולשה.

המסקנה שלי מהסרטים שאני רואה לאחרונה היא שצריך להתקין ברכב לפחות 3 מצלמות: אחת לפנים, אחת לאחור ואחת שתצלם את הנהג. ורצוי עוד שתיים בצדדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל הדברים המטורפים קורים כשאני בלי מצלמה!

העליתי עכשיו סרטון ראשון, לא משהו חריג במיוחד אבל עד שיוצא לי לתעד משהו :)

נסיעה בנתיב עקיפה שלא לצורך, ועצירה באמצע כביש מהיר.

כולל פרשנות של חבר לעבודה שתפס איתי טרמפ באותו הבוקר.

יכל לגרום לתאונה בקלות. חבל שהמשטרה לא מתייחסת לסרטונים שאנשים מעלים פה...

פורסם
דבר ראשון אי אפשר לראות אם הוא השתמש בפלאפון או לא, דבר שני הוא כנראה כן השתמש בפלאפון(לא חייבים להחזיק פלאפון ביד בשביל לקבל דו"ח) בקיצור הסרטון הזה לא שווה כלום ובבית משפט הוא לא יעניין אף אחד.

השוטר רשם בפירוש בדו"ח שהוא השתמש בפלאפון, כנראה הפלאפון יושב אצלו על מעמד בשמשה והשוטר ראה אותו משתמש בו.

נוסף על כך, הוא מתחצף לשוטר כבר מהרגע הראשון.

נסיעה בנתיב עקיפה שלא לצורך, ועצירה באמצע כביש מהיר.

[YOUTUBE=7ObYvz2n_4w]איך לא לצאת במחלף[/YOUTUBE]

אפשר להתקשר למלשינון, אם אתה בקטע של אזרחות טובה. מדובר כאן בעבירה חמורה ביותר.

פורסם

אפשר להשתמש בטלפון כאשר הוא מקובע ברכב ואין זו עבירה.

אסור לשלוח SMS גם כאשר הטלפון מקובע אבל לשוטר אין דרך להוכיח ששלחת SMS בזמן נהיגה,מותר לחייג ומותר להשתמש בGPS וכו'.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אפשר להשתמש בטלפון כאשר הוא מקובע ברכב ואין זו עבירה.

אסור לשלוח SMS גם כאשר הטלפון מקובע אבל לשוטר אין דרך להוכיח ששלחת SMS בזמן נהיגה,מותר לחייג ומותר להשתמש בGPS וכו'.

אבל אתה גם לא יכול להוכיח שלא עשית את הדברים האלה מספיק שהשוטר רואה אותך נוגע בפלאפון תוך כדי נסיעה הוא יכול להביא לך דו״ח על שימוש בפלאפון.

אם אחרי זה תצליח לבטל אותו עם הטענות שאתה מעלה פה אז באמת שכל הכבוד לך.

פורסם
אבל אתה גם לא יכול להוכיח שלא עשית את הדברים האלה מספיק שהשוטר רואה אותך נוגע בפלאפון תוך כדי נסיעה הוא יכול להביא לך דו״ח על שימוש בפלאפון.

אם אחרי זה תצליח לבטל אותו עם הטענות שאתה מעלה פה אז באמת שכל הכבוד לך.

על פירוט שיחות שמעתם? מה הבעיה להביא פירוט שיחות/סמס לבית משפט לפי תאריך ושעת הדוח ואפילו 5 דקות לפני?

התיק נופל גם בלי צילומים.

פורסם
על פירוט שיחות שמעתם? מה הבעיה להביא פירוט שיחות/סמס לבית משפט לפי תאריך ושעת הדוח ואפילו 5 דקות לפני?

התיק נופל גם בלי צילומים.

אף אחד לא מדבר על פירוט שיחות ועל SMS אולי הוא גלש פה בפורום אולי הוא הסתכל באלבום תמונות על תמונות של הנכדים?

היום בפלאפון אתה יכול לעשות מיליון ואחד דברים שהם לא שיחות וSMS וגם אם הפלאפון שלו מקובע זה עדין אסור.

אסור תוך כדי נסיעה להוריד יד מההגה אם זה לא קשור לתפעול הרכב(החוק היבש) עכשיו גם אם אתה מוריד את היד מההגה בשביל להתעסק עם הפלאפון המקובע שלך זה עדין מזכה אותך בדו״ח.

השוטר רשם בפירוש בדו״ח שהוא קיבל דו״ח על שימוש בפלאפון, ובכלל מצחיק אותי כל ההתלהמות סביב הסרטון הוא לא מוכיח כלום הבחור יכל להחזיק את הפלאפון ביד שמאל ולא היינו רואים.

פורסם
אף אחד לא מדבר על פירוט שיחות ועל SMS אולי הוא גלש פה בפורום אולי הוא הסתכל באלבום תמונות על תמונות של הנכדים?

היום בפלאפון אתה יכול לעשות מיליון ואחד דברים שהם לא שיחות וSMS וגם אם הפלאפון שלו מקובע זה עדין אסור.

אסור תוך כדי נסיעה להוריד יד מההגה אם זה לא קשור לתפעול הרכב(החוק היבש) עכשיו גם אם אתה מוריד את היד מההגה בשביל להתעסק עם הפלאפון המקובע שלך זה עדין מזכה אותך בדו״ח.

השוטר רשם בפירוש בדו״ח שהוא קיבל דו״ח על שימוש בפלאפון, ובכלל מצחיק אותי כל ההתלהמות סביב הסרטון הוא לא מוכיח כלום הבחור יכל להחזיק את הפלאפון ביד שמאל ולא היינו רואים.

רואים שהבן אדם מסתכל על הכביש, החוצה מהחלון ומידי פעם במראה הפנימית ברכב.

בנוסף, משקפי קריאה על הראש.

הוא לא השתמש בנייד ורואים את זה די ברור.

תסתכל על הסירטון שוב ותראה שהוא לא מתעסק עם דברים אחרים חוץ מהנהיגה.

דבר שני,

אנחנו לא חיים בדיקטטורה.

יש לנהג זכות מלאה לדרוש מהשוטר סיבה לעיכוב הזה.

הוא לא התחצף, קילל או כל דבר דומה לזה.

אתה במקרה שוטר?

או יש לך שוטר במשפחה שאתה כ"כ בטוח שהנהג אשם בביטחון כזה?

אני לא מצליח למצוא סיבה הגיונית למה אתה מתעקש להאשים את הנהג ולהצדיק את השוטר בחירוף נפש כזה.

פורסם
רואים שהבן אדם מסתכל על הכביש, החוצה מהחלון ומידי פעם במראה הפנימית ברכב.

בנוסף, משקפי קריאה על הראש.

הוא לא השתמש בנייד ורואים את זה די ברור.

תסתכל על הסירטון שוב ותראה שהוא לא מתעסק עם דברים אחרים חוץ מהנהיגה.

דבר שני,

אנחנו לא חיים בדיקטטורה.

יש לנהג זכות מלאה לדרוש מהשוטר סיבה לעיכוב הזה.

הוא לא התחצף, קילל או כל דבר דומה לזה.

אתה במקרה שוטר?

או יש לך שוטר במשפחה שאתה כ"כ בטוח שהנהג אשם בביטחון כזה?

אני לא מצליח למצוא סיבה הגיונית למה אתה מתעקש להאשים את הנהג ולהצדיק את השוטר בחירוף נפש כזה.

הסיפור בינו לבין השוטר לא מעניין אותי.

אם אני יצלם את עצמי כמו שהוא צילם אני יכול להשתמש בפלאפון שלי שמקובע על הדשבורד בצורה חופשית ואתה תחשוב שאני מסתכל על הכביש.

אני פשוט אומר שהסרטון הזה לא מוכיח כלום ומה שאתה רושם לגבי איפה שהוא הסתכל זה נטו השערות ואתה לא יכול לדעת ב100 אחוז שהוא לא התעסק עם הפלאפון.

תאמין לי שאני האחרון שיהיה בעד שוטרים והשטויות שלהם אבל הסרטון הזה נראה כמו זוית צילום גרועה וניסיון לקבל לייקים בפייסבוק.

ושוב אני אומר לך שאני כל כך בטוח בעצמי כי ככה אני בדיוק הייתי נראה בזמן שאני מתעסק בפלאפון אם הייתה מצלמה.

%

פורסם
הסיפור בינו לבין השוטר לא מעניין אותי.

אם אני יצלם את עצמי כמו שהוא צילם אני יכול להשתמש בפלאפון שלי שמקובע על הדשבורד בצורה חופשית ואתה תחשוב שאני מסתכל על הכביש.

אני פשוט אומר שהסרטון הזה לא מוכיח כלום ומה שאתה רושם לגבי איפה שהוא הסתכל זה נטו השערות ואתה לא יכול לדעת ב100 אחוז שהוא לא התעסק עם הפלאפון.

תאמין לי שאני האחרון שיהיה בעד שוטרים והשטויות שלהם אבל הסרטון הזה נראה כמו זוית צילום גרועה וניסיון לקבל לייקים בפייסבוק.

ושוב אני אומר לך שאני כל כך בטוח בעצמי כי ככה אני בדיוק הייתי נראה בזמן שאני מתעסק בפלאפון אם הייתה מצלמה.

%

אני חוזר על מה שכתבתי כדי להדגיש את הנושא:

האם ראית אי פעם בן אדם עם משקפי קריאה על הראש כאשר הוא מתעסק עם הנייד?

כאשר ראיתי מישהו כזה, הוא מרחיק את הראש ומקרב לסירוגין ועושה פרצופים מצחיקים.

ראיתי משקפי קריאה על הראש של הנהג, אבל לא ראיתי אותו עושה עוויתות במאמץ לראות את הנייד.

אני לא יודע בוודאות שהוא לא החזיק נייד, אבל רוב הסיכויים שהוא לא השתמש בו.

דבר שני,

כנראה שלא ראית את הסירטונים של דניס.

"חטף" כבר כמה פעמים דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור למרות שהוא עצר עצירה מוחלטת (למזלו - העניין תמיד מצולם).

אז מאוד קל להאמין ששוטרים "מלבישים" דו"חות בגלל סיבות אישיות שלהם (מיכסות או אפילו סתם רוע).

פורסם

ראיתי משקפי קריאה על הראש של הנהג, אבל לא ראיתי אותו עושה עוויתות במאמץ לראות את הנייד.

דבר שני,

"חטף" כבר כמה פעמים דו"ח על אי עצירה בתמרור עצור למרות שהוא עצר עצירה מוחלטת (למזלו - העניין תמיד מצולם).

אז מאוד קל להאמין ששוטרים "מלבישים" דו"חות בגלל סיבות אישיות שלהם (מיכסות או אפילו סתם רוע).

קרוב לוודאי שמי שמרכיב משקפיים, סובל מקוצר או רוחק ראיה. לפי הסרטון רואים כי האיש לא משתמש במשקפיים לצורך נהיגה מה שמרמז כי אין לו בעיה לראות רחוק, מה שמרמז כי הוא צריך משקפיים לקרוא מקרוב.

מה שמרמז על כך שהוא לא השתמש במכשיר הסלולרי.

הכל מרמז... מה יגיד השופט...נחיה ונראה

פורסם

דבר שני,

כל הסרטון הזה לא שווה כלום ואנשים פשוט לא קולטים את זה, אתה רואה רואה רק חצי תמונה מצידי יכול להיות שהוא החזיק מחשב נייד ביד.

בבית משפט יזרקו את אותו ואת הסרטון שלו מכל המדרגות.

ואן כל כך מה להשוות את הסרטון הזה לסרטונים של דניס ששם רואים את כל התמונה ואת השתלשלות האירועים.

פורסם
הכל מרמז... מה יגיד השופט...נחיה ונראה

כל הסרטון הזה לא שווה כלום ואנשים פשוט לא קולטים את זה, אתה רואה רואה רק חצי תמונה מצידי יכול להיות שהוא החזיק מחשב נייד ביד.

בבית משפט יזרקו את אותו ואת הסרטון שלו מכל המדרגות.

ואן כל כך מה להשוות את הסרטון הזה לסרטונים של דניס ששם רואים את כל התמונה ואת השתלשלות האירועים.

לסירטון יש משמעות כי הוא יכול להטיל ספק, בייחוד שהשוטר עצר את הנהג אחרי פנייה.

יש כאן בעיה:

1. הנהג בבירור לא משתמש סלולארי (אולי החזיק ביד).

2. לשוטר אולי אין שדה ראייה בשביל לראות את העניין בכלל.

בקיצור, חן כתב את זה נכון - נראה מה יגיד השופט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...