Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה ההגה שלו בצד ההפוך תמיד אגב?

בדבר מיקום המפעיל בצד ימין במקום שמאל - השערה שלי היא לצורך הקלה על התפעול, מאחר והוא תמיד נצמד לימין/מדרכה בעת ביצוע הניקוי. מיקום המפעיל בצד השמאלי יקשה עליו את ביצוע המלאכה ויוסיף גם שטח מת מיותר.

פורסם
זו מצלמה שמתחברת למסך המקורי של הרכב, ומשמשת אותי לפעמים בנסיעה לאחור+גם מקליטה. אין לי זמן לחפש לך את הדגם כי אני חייב לצאת אבל זה הסוג שבלי מסך, שחורה ובאה עם הדבקה, יש לה כפתור כתום כזה וכול זה עלה לי 39 דולר+התקנה אישית שלי שיצאה מאוד מוצלחת.

אני אשמח ליותר פירוט בנושא.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני אשמח ליותר פירוט בנושא.

פעם אחת היית לי בעיה שנתקע על תמונת רעש(אחרי כיבוי החשמל והדלקה זה תוקן), ועוד בעיה חד פעמית היית בזיהוי הקבצים שאמורים להידרס - פירמוט הכרטיס הזיכרון פתר את הבעיה ובעתיד אם אני מוציא קבצים מהזיכרון אני דואג למחוק הכול(לא פירמוט), והדבר האחרון שקצת מפריע לי: הברירת מחדל של המצלמה כשאני נותן לה חשמל זה להקליט ללא קול וצריך ללחוץ על כפתור כדי שיתחיל להקליט.

המצלמה כבר כמעט שנה בשימוש וחוץ מ 2 הבעיות שקרו פעם אחת - הכול בסדר.

http://www.ebay.com/itm/720P-Mini-HD-Wide-Angle-Car-Camera-Drving-Video-Recorder-DVR-Cam-G-sensor-/251345107934?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3a8555fbde&vxp=mtr

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

התכוונתי ליותר פירוט בהתקנה, איך לעשות את זה (עשית את זה מהראש או עם איזה מדריך ?).

הייתה אצלי ברכב מצלמת רוורס אבל גנבו אותה ואתמול אחרי שמישהו כמעט עלה על מישהו אחר חשבתי לשלב את השתיים (רוורס ומצלמה שתצלם לאחור) אבל אני לא יודע איך לפרק את הדש, איפה לחבר את הדברים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
התכוונתי ליותר פירוט בהתקנה, איך לעשות את זה (עשית את זה מהראש או עם איזה מדריך ?).

הייתה אצלי ברכב מצלמת רוורס אבל גנבו אותה ואתמול אחרי שמישהו כמעט עלה על מישהו אחר חשבתי לשלב את השתיים (רוורס ומצלמה שתצלם לאחור) אבל אני לא יודע איך לפרק את הדש, איפה לחבר את הדברים.

מהמצלמה:

2 חוט חשמל

ויציאת וידאו בננה צהוב

בגלל שהכבלים היו קצרים הייתי צריך להלחים עוד כבלים, מצאתי את הכניסה למסך ואם יש לו תמיכה במצלמת אחורית אז אם אני לא טועה' צריך להיות כבל+ שיוצאה מהמסך ואתה מחבר אותו ל+ של הנורה רוורס או משהו אחר שעובד כשאתה משלב להילוך אחורית(בסקודה לא עשיתי את זה בגלל שיש לי חיישנים מקוריים סביב הרכב), החשמל של המצלמה אתה יכול לחבר לאיפה שבא לך(אני חיברתי ל parrot), רק תחליט אם המצלמה תעבוד בחנייה או בנסיעה.

אחרי כול זה הדבר הכי קשה שהיה לי לעשות זה להדביק אותה בצורה ישרה(פלס לא עזר).

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

כמה סרטונים מנסיעה אחת לתל אביב:

מקרה שלישי עם חברת האוטובוסים הזאת תוך שבוע: אוטובוס של "אומני אקספרס" חושב שהכביש של אבא שלו, יוצא מהתחנה ישר לנתיב השמאלי (מה רע בימני? אתה אוטובוס!), חוסם אותי ואני נאלץ לעקוף מהימני.

http://www.youtube.com/watch?v=H7-8RLKqaq4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כביש 2 לדרום, זוחלים בפקק. פיאט 500 שנוסעת מלפנים מחליטה לעשות לי שטיפה לרכב מהמתזים... קצת מעצבן, הרכב שלי אחרי שטיפה :(

http://www.youtube.com/watch?v=mJ2dNuGL14Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כביש 2 לדרום, נהג לא רגוע בכלל: נוסע באמצע הכביש ומזגזג. מי נתן לך רישיון, גבר? שמרתי מרחק:

http://www.youtube.com/watch?v=RqneHD9Pigs דרך יוטיוב
פורסם

עברו שלושים שניות ואני מחפש את הרמזור... :? :?

אני לא אומר שהוא בסדר אבל כנראה שאתה- כמו הברלינגו- מתנחלים לחינם

פורסם
אופנוע עובר באדום, נוסע נגד הכיוון ועוקף מחסום רכבת מורד.

קטנוען טיפוסי. מאלה שגורמים לי לכתוב את הפוסטים הכועסים על נהגי הדו"ג.

ובנוסף - מחסום רכבת זה (ואחיו במחלף ההסתדרות-צפון) הם עונש לנהגים. בזבזתי עי אלה שעות מחיי במעברי רכבת אלה בהמתנה לרכבות המשאה האיטיות או לקטרים הבודדים,. ולחשוב שעד לפני שנתיים המחסומים היו נסגרים ונפתחים ידנית על ידי עוזר נהג הקטר, כלומר תהליך הסגירה והפתיחה ארך בין 5-10 דקות לא כולל כמה דקות לפני ואחרי כן בהן הרמזור הבהב באדום ועוד 5 דקות של מעבר רכבת בת 50 קרונות, וכל זאת בסביבות 7:30 בבוקר בכביש עמוס ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תרומה ראשונה שלי לשרשור הנ"ל.

אתמול קיבלתי את מצלמת המוביוס שלי - היום ביצעתי נסיעת מבחן.

לצערי, כמעט מיד עם תחילת הנסיעה כבר היה לי מה לתעד - הגעתי כמה רגעים לאחר תאונת קטנוע לא נעימה.

פרט לזה, סתם שמוקים ארץ-ישראליים ממוצעים. בעיקר לבדוק איכויות.

אור אדום:

ENQXxs4qes0 דרך יוטיוב

נדחפים X2, בפעם הראשונה פנייה שמאלה מנתיב נסיעה ישר ; בפעם השניה כנ"ל רק ימינה.

V-xSPOKg5vo דרך יוטיוב

אשמח ואודה לטיפים להעלת הקבצים ליוטיוב - האיכות ירדה לחלוטין לאחר שהעלתי את הסרטון ליו-טיוב.

האודיו הורד במכוון :oops:

פורסם

חברים, בקשה: כל אימת שרואים את מספר הרכב, אנא צרפו את מספר הרכב לתיאור הסרטון.

כך ניצור בגוגל מאגר של מספרי הרכב של המטורפים האלו, כך שמי שיחפש את מספר הרכב

(אם רוצה לקנות נניח), ימצא את הפרטים המרשיעים במידה ויש.

כמו כן, בתגי הסרטון\בתיאור, צריך למצא מחרוזת משותפת שכולם ישימו בסרטונים האלו, כך שנוכל

למצא אותם בקלות בחיפוש יוטיוב. אני מציע "עבריין תנועה".

יש לזה גם אפקט של "היכל הבושה". ציון מספר הרכב בגוגל, לצד צילום העבירה, יוצר הרתעה

רבה יותר מהוידאוס הללו.

Aino , אשמח לדעת מה דגם המצלמה שלך. נראית איכותית.

פורסם
כמה סרטונים מנסיעה אחת לתל אביב:

מקרה שלישי עם חברת האוטובוסים הזאת תוך שבוע: אוטובוס של "אומני אקספרס" חושב שהכביש של אבא שלו, יוצא מהתחנה ישר לנתיב השמאלי (מה רע בימני? אתה אוטובוס!), חוסם אותי ואני נאלץ לעקוף מהימני.

אם הקו שלו פונה שם שמאלה, אני לא מצדיק אותו אבל אפשר להבין. אם לא אז אין לי הסבר.

http://www.youtube.com/watch?v=H7-8RLKqaq4 דרך יוטיוב

כביש 2 לדרום, זוחלים בפקק. פיאט 500 שנוסעת מלפנים מחליטה לעשות לי שטיפה לרכב מהמתזים... קצת מעצבן, הרכב שלי אחרי שטיפה :(

אצל אבא שלי ברכב יש גם שפריצר מאחור, אבל הראש נפל, כך שאפשר לתת שפריץ באיכון ישיר אם מישהו נצמד אליך מאחור (אבל לא נראה לי שאבא שלי יודע איפה מפעילים אותו)

http://www.youtube.com/watch?v=mJ2dNuGL14Y דרך יוטיוב

כביש 2 לדרום, נהג לא רגוע בכלל: נוסע באמצע הכביש ומזגזג. מי נתן לך רישיון, גבר? שמרתי מרחק:

נראה גם שבולמי הזעזועים שלו גמורים לגמרי. טיפשות של נהגים בדרך כלל לא מסתיימת באלמנט בודד.

http://www.youtube.com/watch?v=RqneHD9Pigs דרך יוטיוב

עברו שלושים שניות ואני מחפש את הרמזור... :? :?

אני לא אומר שהוא בסדר אבל כנראה שאתה- כמו הברלינגו- מתנחלים לחינם

הצומת של הקניותר - כמה מאות מטרים בהמשך. מסכים איתך!

פורסם
מדובר ב Mobius.

הבנתי. יש לי על טיסן את המתחרה שלה, 808 v2 keychain

אני זוכר שהן די דומות. אם כך, אין לה לופ-רקורדינג(דריסת קובץ קודם),

ולא כיבוי\הדלקה כשמכבים או מתניעים הרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...