Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטנוע נדחף לפני האף של הפוקוס. עוד כמה שניות של המתנה לרווח יותר גדול היו מועילות לו. אבל זו התנהגות רגילה של קטנוענים.

לגבי הצלם - איני מכיר את הצומת, יתכן (ואפילו סביר) שיש לו משולש. במקומות כאלה המשטרה לעתים אוכפת בצורה בעייתית. למשל - הפניה ימינה מכביש 8510 לכביש 4 ליד מפעל טמבור. יש שם פניה ימינה עם משולש, ולעתים השוטרים אורבים בתחנת ההסעה בהמשך הדרך[/url] ועוצרים את מי שלא עוצר (!) באותו משולש (לצערי אני לא מצליח להדביק את התמונות מ-google maps).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מדבר על זה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1. יש משולש

2. יש תחנת אוטובוס, זה לא באמת נתיב האצה זה נתיב לכניסה נוחה של אוטובוסים.

מעבר לזה, להאיץ ל-50 קמ"ש (כביש עירוני) ואז לבלום אחרי פחות מ-100 מטר, וכל זה כשיש המולת מכוניות שחלקן באות במהירות מבית עובד לפעמים על גל ירוק ואת הרמזור הזה חוצות בסביבות 70 קמ"ש, פתאום נראה לי רעיון טוב לחכות שזה יחלוף או שיפתח יותר מקום כדי שאני אוכל להשתלב בצורה בטוחה יותר.

לגבי האדום, הייתי על אמצע המעבר חציה כשהירוק דלק. אולי לא התחלתי נסיעה בירוק מלא, אבל גם לא נכנסתי לתוך הצומת באדום או כתום.

1.jpeg

2.jpeg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כנראה שהוא לא אף פעם לא שמע על זכות קדימה.. :/

youtu.be/UE6_VY1aHLU

(אין לי יותר מ 20 הודעות בפורום אז אני לא יכול להטמיע את הסרטון)

פורסם
אתה מדבר על זה?

בדיוק. לא יודע למה הקישור לא הוטמע - בעבר לא היו לי בעיות מסוג זה. אם תוכל הוסף גם את תחנת ההסעה שאחרי הפניה, כדי להבהיר היכן עומדים השוטרים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שהוא לא אף פעם לא שמע על זכות קדימה.. :/

youtu.be/UE6_VY1aHLU

(אין לי יותר מ 20 הודעות בפורום אז אני לא יכול להטמיע את הסרטון)

"אם אני יאותת אחרי שחתכתי אותך, אולי תבין שאתה פה לא בסדר".

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

תומר, מכיר את הצומת טוב - התחנה לא מסומנת על הכביש, ומשולש כזה מופיע בכל נתיב האצה מצומת, אני עדיין טוען שהדבר הנכון הוא להשתלב בתנועה (במידה וזה מתאפשר כמובן). בגלל שאני לא יודע מה בא משמאלך אני אקח את דברי חזרה, כי במחשבה שנייה אין שם נתיב השתלבות אמיתי, נא קבל את התנצלותי.:oops:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בדיוק. לא יודע למה הקישור לא הוטמע - בעבר לא היו לי בעיות מסוג זה. אם תוכל הוסף גם את תחנת ההסעה שאחרי הפניה, כדי להבהיר היכן עומדים השוטרים.

מצטער אבל אין לי מושג על איזו תחנת הסעות אתה מדבר... :?

פשוט עשה צירוף לינק למילה כמו שאני עשיתי וזהו, העתק את הכתובת של העמוד כמו כל לינק רגיל והדבק רגיל. זה עובד יופי, אלא אם כן יש לך בעייה בדפדפן :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
"אם אני יאותת אחרי שחתכתי אותך, אולי תבין שאתה פה לא בסדר".

הוא ממש חוצפן,

אבל בלי שום קשר הוא אותת כדי לפנות שמאלה (לא שזה משנה לו כי גם ככה הוא לא יודע מה זה זכות קדימה..)

פורסם

כמעט תאונה, הבחורה החליטה שבשביל לפנות שמאלה צריך לרדת לשוליים הימניים קודם. אם הייתי נכנס בה, מי היה אשם?

youtu.be/66ma6bFlxFQ

פה מישהו כמעט נכנס בי:

youtu.be/Bv_wf3-BKpE

פורסם
כמעט תאונה, הבחורה החליטה שבשביל לפנות שמאלה צריך לרדת לשוליים הימניים קודם. אם הייתי נכנס בה, מי היה אשם?

youtu.be/66ma6bFlxFQ

הייתי מהמהר שהיא התעסקה בטלפון - היא המשיכה לנסוע חצי על השוליים גם בהמשך. לזכותה יאמר שהתאפקה ולא חצתה את קו ההפרדה.

פה מישהו כמעט נכנס בי:

youtu.be/Bv_wf3-BKpE

סע קצת בחורב. יכנסו בך אנשים שעולים מפרויד ומתעלמים מהרמזור.

פורסם

lm007, אתה היית אשם כי לא שמרת מספיק מרחק אבל לה היו פוסקים אשמה תורמת באחוז כלשהו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פה מישהו כמעט נכנס בי:

youtu.be/Bv_wf3-BKpE

אע"פי שאתה לא אמור לעשות את זה, כשאני מזהה מצבים שכאלה והנתיב משמאלי פנוי, אני ישר עובר אליו ושהמשתלב יתפנן. אין לי כח לבלום בגלל אידיוטים כאלו.

פורסם
אע"פי שאתה לא אמור לעשות את זה, כשאני מזהה מצבים שכאלה והנתיב משמאלי פנוי, אני ישר עובר אליו ושהמשתלב יתפנן. אין לי כח לבלום בגלל אידיוטים כאלו.

במקרים מסוימים גם אני עושה את זה כשאני רואה רכב בנתיב האצה. כנראה שאני אעשה את זה יותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...