Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הסרת את הסרטון? אתה אשם בסוף?

מחקתי בגלל משהו אישי, אם אתה מעוניין אני יכול להעלות בשבילך מחדש.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

זה מדהים איזה חרטות אתם מאכילים את עצמכם ואז עוד את האנשים האחרים שקוראים.

א. אני הצלם: אין סיכוי בעולם כולו שתתפסו אותי אי פעם לא מאותת (גם בחניה, מה שבטוח רובכם לא עושים) ולא שומר על הימני. פה, הסתכלתי קדימה וראיתי משוגע שעושה שטויות עם הרכב (התזוזות הפתאומיות האלו) כך שהדבר האחרון בעולם כולו שעניין אותי זה לשמור על הנתיב הימני (שהיה תפוס לכל אורך הנסיעה על ידי אופנוע) והדבר הראשון שעניין אותי זה לשמור ממנו מרחק גדול - בנתיב שלא שלו.

ב. בשום מקום לא ציינתי שבעל הרכב הוא ערבי - אתם הכנסתם את זה לראש הגזעני שלכם לבד. ציינתי שמדובר ברכבים שנוסעים ונכנסים לכפר קאסם - אני נמצא בצומת הזו כל יום בשעות הבוקר\צהריים\ערב\לילה למעלה מ10 שנים (כי אני שוכר פה משרדים) ואני רואה כמעט כל יום מישהו עובר באדום כי אין לו כח לחכות (כולל משאיות עמוסות שנוסעות ב100 קמ"ש באדום), אז "גזענות" נגד תושבי כפר קאסם או סטטיסטיקה, אתם תחליטו איך אתם מעדיפים לקרוא לתופעה הזו - כי היא קיימת באמת ובמציאות. יש לי נקודת יחוס, "יצא לי" לנהוג בכבישים אחרים בישראל.

ג. נניח ולא "שמרתי על הימני" (למרות שאני מדגיש עוד פעם, לא תראו אותי לעולם תופס את השמאלי בשום מצב ובנוסף לכל אני מעדיף לא לדרוס את האופנוע שהיה בנתיב), האם זה באמת מה ש"הטריד אתכם יותר" מאשר נהג מתאבד שמשחק עם הטנדר שלו, חותך נתיבים וחותך נהג אחר בפראות שהסיכוי שלה להסתיים בתאונה קשה הוא עצום?

ד.

רוב תושבי ראש העין נוהגים בדיוק באותה צורה.

גם אני אוהב העדפה מתקנת ,להרגיש ליברלי, שוויוני וצודק כאחד האדם אבל אם זה לא נכון אז אני מעדיף לא להגיד את זה.

אגב, יש לי את השם המלא של הנהג, הוא תושב הכפר, בעל STI (חוץ מהטנדר הזה).

לפעמים זה נראה כאילו סתם מתחשק להרבה אנשים פה לכתוב ולהטיף אך לא באמת לרדת לעומק העניין.

זה נחמד להסכים אחד עם השני ולצקצק, אבל חבל, הפלצנות והצדקנות הזו סתם הורסת את האווירה בפורום.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שהוא חתך נתיבים בצורה מסוכנת, הוא עשה זאת די טוב (הפעם). אבל לא צריך לחכות ל'פעם הבאה' אני מסכים.

וחוץ מזה, יש לך ים של כוח וBMW כתומה. איך הוא לא פחד ? :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

העלת וידאו לאינטרנט, הדגשת (משום מה) שמדובר במישהו ש"נוסע לכפר קאסם" ושזה מאפיין נהגים רבים שנוסעים לשם.

בתגובה כתבו לך שזו התנהגות שנראת בכל כבישי הארץ, ואנחנו הגזענים?

בוא תסביר, בתור האדם הנאור שאתה, למה היה חשוב לך לכתוב שמדובר במישהו שנוסע לכיוון כפר קאסם. כן, לא כתבת שהוא ערבי. רק רמזת שמדובר באנשים שנכנסים ויוצאים מתוך ישוב ערבי די גדול (שאני בספק שיש יותר מדי יהודים שחיים בו). העברות שלו הן רלוונטיות לישוב שאליו הוא נכנס? יש לך נתונים מדוייקים לגבי כמות העבירות שמתבצעת שם ביחס לצמתים דומים אחרים, או שאתה פשוט "אחד שיודע"? ובכלל לא נכנסו גם למה שאני ואחרים כתבו לך פה - חצייה באור אדום וזלזול בכל חוק תעבורה אפשרי זו תופעה שקיימת בכל כביש ישראל. לך פשוט מפריע יותר כשזה מישהו ערבי עושה את זה. לא עשית הרי איזה מחקר מעמיק אם שם התופעות האלו יותר נפוצות. פשוט באת וכתבת מהלב בפורום, והתעצבנת כי אנשים אחרים רואים דברים זהים בכבישים אחרים. יותר מזה, כנס לפורום הרכב הכללי ותראה כמה שרשורים יש שם על התנהגותם של נהגי ישראל בכלל, החל מהשרשור על הדחפות בפקקים ועד לנושא של אי שמירה על הימין.

בקיצור, אין פה שום צדקנות. אותי מעצבן שערבי עושה את זה בדיוק שמעצבן אותי שנוצרי או יהודי עושה את זה.

עזוב, לא הלך הפעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
העלת וידאו לאינטרנט, הדגשת (משום מה) שמדובר במישהו ש"נוסע לכפר קאסם" ושזה מאפיין נהגים רבים שנוסעים לשם.

בתגובה כתבו לך שזו התנהגות שנראת בכל כבישי הארץ, ואנחנו הגזענים?

בוא תסביר, בתור האדם הנאור שאתה, למה היה חשוב לך לכתוב שמדובר במישהו שנוסע לכיוון כפר קאסם. כן, לא כתבת שהוא ערבי. רק רמזת שמדובר באנשים שנכנסים ויוצאים מתוך ישוב ערבי די גדול (שאני בספק שיש יותר מדי יהודים שחיים בו). העברות שלו הן רלוונטיות לישוב שאליו הוא נכנס? יש לך נתונים מדוייקים לגבי כמות העבירות שמתבצעת שם ביחס לצמתים דומים אחרים, או שאתה פשוט "אחד שיודע"? ובכלל לא נכנסו גם למה שאני ואחרים כתבו לך פה - חצייה באור אדום וזלזול בכל חוק תעבורה אפשרי זו תופעה שקיימת בכל כביש ישראל. לך פשוט מפריע יותר כשזה מישהו ערבי עושה את זה. לא עשית הרי איזה מחקר מעמיק אם שם התופעות האלו יותר נפוצות. פשוט באת וכתבת מהלב בפורום, והתעצבנת כי אנשים אחרים רואים דברים זהים בכבישים אחרים. יותר מזה, כנס לפורום הרכב הכללי ותראה כמה שרשורים יש שם על התנהגותם של נהגי ישראל בכלל, החל מהשרשור על הדחפות בפקקים ועד לנושא של אי שמירה על הימין.

בקיצור, אין פה שום צדקנות. אותי מעצבן שערבי עושה את זה בדיוק שמעצבן אותי שנוצרי או יהודי עושה את זה.

עזוב, לא הלך הפעם.

הצומת הקונקרטי הזה - בו אני נוהג בכל שעות היממה - מסוכן פי כמה מצמתים אחרים בהם הייתי.

זו חד משמעית לא התנהגות שנראית בכל כבישי הארץ באותה תדירות שהיא נראית בצומת הזה.

אני לא "אחד שיודע" אבל אני "אחד שנוהג" - לא ביצעתי מחקר סטטיסטי, אבל רק אם הייתי ממש מתאמץ לעצום את העיניים אז הייתי אומר לך שהכל סבבה בצומת הזה וזה ככה בדיוק בכל צומת אחר בישראל.

אתה מוזמן להגיע ולעמוד 20 דקות בכל שעת לילה - תראה כמה נהגים שנוסעים מהכפר או לכיוונו ועוברים באדום.

סטטיסטיקה? גזענות? זו המציאות, איך שתנסה לייצג אותה, בראש העין, בפתח תקווה, בכפר סבא, בהרצליה אתה לא תראה כמויות כאלו של מעבר באדום - ועוד בצורה מובהקת לחלוטין (לא פיספוס רגעי, אלא נסיעה רגילה באדום).

אני בתור מביא הידיעה, לא יצרתי את הגזענות הזו, הנהגים הם אלו שיצרו אותה. הם בחרו לעבור באדום, הם בחרו לזגזג בטירוף (זה טירוף מוחלט ולא בדיוק זגזוג קלאסי של פקק בכביש 5).

אין שום קשר להיותו ערבי - בכל מקום אחר שבו הייתי אני גם דואג להעלות סרטונים, פשוט במקרה תפסתי במצלמה תושב כפר קאסם ובמקרה בצומת בעייתי שבו יש המוני נהגים (מה לעשות, לרוב הם תושבי כפר קאסם) שמסכנים את חייהם של הנהגים האחרים, מובן לי מאליו שמירב הנהגים הישראלים הם גם פח של זבל, אבל אין צורך להתווכח עם סטטיסטיקה (עוד פעם, זו המציאות) ,נהגים ערבים מעורבים הרבה יותר (בצורה לא פרופורציונאלית לאוכלוסיה, 14% נהגים, 42% מההרוגים) בתאונות קטלניות.

זה מצחיק שהגזענות הגיחה מכם, אני כתבתי נהגים בכפר קאסם - זו המציאות, שמסוכן מאוד לנהוג שם ובמיוחד בשעות הלילה ואתם מיד קישרתם לערבים. לא פרי דמיוני, אלא פרי המציאות. אם הייתי כותב נהגים נוסעים לכיוון פתח תקווה, הייתם כותבים שזו גזענות והכללתי את כל היהודים?

פורסם

גזעני או לא גזעני, אבל אני יכול להעיד שיש כמה צמתים מרכזיים בכניסה לפארק סיבל שפשוט צריך לשים הרבה יותר תשובת לב לכל רכב שנמצא בקרבת מקום, הרבה מאוד רכבים עוברים באדום בידיעה ב-60 70 קמ"ש כאילו אין בכלל רמזורים. ממש מעניין אותי אם זה ערבי או לא, אותי מעניין ששם תמיד מסוכן וצריך להזהר ואני אומר לכל מי שאני מכיר שמסתובב באזור לשים לב כי לא כל כך מתייחסים שם לחוקי התנועה.

פורסם

אתה מוזמן להגיע ולעמוד 20 דקות בכל שעת לילה - תראה כמה נהגים שנוסעים מהכפר או לכיוונו ועוברים באדום.

סטטיסטיקה? גזענות? זו המציאות, איך שתנסה לייצג אותה, בראש העין, בפתח תקווה, בכפר סבא, בהרצליה אתה לא תראה כמויות כאלו של מעבר באדום - ועוד בצורה מובהקת לחלוטין (לא פיספוס רגעי, אלא נסיעה רגילה באדום).

אני בתור מביא הידיעה, לא יצרתי את הגזענות הזו, הנהגים הם אלו שיצרו אותה. הם בחרו לעבור באדום, הם בחרו לזגזג בטירוף (זה טירוף מוחלט ולא בדיוק זגזוג קלאסי של פקק בכביש 5).

אין שום קשר להיותו ערבי - בכל מקום אחר שבו הייתי אני גם דואג להעלות סרטונים, פשוט במקרה תפסתי במצלמה תושב כפר קאסם ובמקרה בצומת בעייתי שבו יש המוני נהגים (מה לעשות, לרוב הם תושבי כפר קאסם) שמסכנים את חייהם של הנהגים האחרים, מובן לי מאליו שמירב הנהגים הישראלים הם גם פח של זבל, אבל אין צורך להתווכח עם סטטיסטיקה (עוד פעם, זו המציאות) ,נהגים ערבים מעורבים הרבה יותר (בצורה לא פרופורציונאלית לאוכלוסיה, 14% נהגים, 42% מההרוגים) בתאונות קטלניות.

כתבת 3 פסקאות, ש2 הראשונות בהן סותרות את השלישית, או לפחות את המשפט הראשון בה, ואתה אפילו לא מבין את זה.

אתה מדגיש מרגע העלאת הסרטון שמדובר בתושב כפר ערבי, אתה מדגיש פה במשך 2-3 פסקאות שהערבים הם עברייני תנועה, ואז מנסה להתחמק מזה. אם הדברים הם לא קשורים, אז למה היה כל כך חשוב לך להדגיש את זה תגובה אחר תגובה?

חוץ מזה, כל מי שהגיב לך גם (מאלו שלא התייחסו רק לעבירות שאתה עצמך ביצעת) בסך הכל תהו מה כל כך מיוחד במה שהעלת, כי אנחנו רואים התנהגות כזו בכל כבישי ישראל, בכל מקום אפשרי. אני גם נוסע כל יום בפתח תקווה וכפר סבא ומקומות אחרים בשרון במרכז, ואני דווקא כן רואה לא מעט נהגים מתנהלים ככה (יכול להיות שהם כולם מכפר קאסם - לא בדקתי). אתה זה שהדגיש תגובה אחר תגובה שמדובר בערבי, כי כנראה שזה מאוד חשוב לקייס שלך.

זה לא סוד סטטיסטי גדול שערבים מעורבים יותר בתאונות דרכים. אבל האם אתה עצמך טוב יותר? והאם הסיבה הראשונית לזה שהעלת את הסרטון היא לא זה שמדובר בנהג ערבי (או חשוד ככזה)? אתה מוזמן לטעון אחרת. אני מאוד בספק. בכל מקרה, בשביל הכיף הפרטי שלי ראיתי את הסרטון שוב. אתה מתנחל בנתיב השמאלי כי אתה יכול, אתה גם חתכת קטעים מהצילום ולכן אין לי דרך לדעת כמה קילומטרים נסעת ככה (מה שכן רואים זה שאתה לא ממש עוקף את הרכב שפנה במקביל אליך, ואולי גם הופך אותו לעבריין תנועה על הדרך). נכון, לפי הסרטון אתה לא נהג אגרסיבי כמו הבחור עם הטנדר. עדיין, אם משטרת התנועה היתה מתפקדת (כלומר מישהו מהם היה רואה את הסרטון ועושה איתו משהו), כנראה שהיית מקבל דו"ח + קנס + נקודות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שרשור קצת מיותר.

בתור תושב האיזור, ואחד שנוהג בכביש הספציפי לפחות פעם-פעמיים ביום, לדעתי בסה"כ נתקלת ב"עוד נהג אידיוט" על הכביש.

כאלה יש עוד הרבה: צעירים\מבוגרים, נשים\גברים, יהודים וערבים.

קצב הנסיעה וההתנהלות של הנהגים הממוצעים (שהם הרוב) הוא רחוק מלהיות סדר ומופת, ולכן בכל דרך\כביש תמצא את המזדחלים בשמאל, מזדחלים בימין, נוסעים באמצע, מסמסים בנייד, גולשים בסלולר לבדוק חדשות ב MAKO וכיוצ"ב.

בעיקול הספציפי הזה (היציאה מראש העין, 100 מ' לפני המחלף עצמו) יוצא לי על בסיס יומי לעבור מכוניות מימין על בסיס קבוע מהסיבה הפשוטה שאנשים זוחלים בשמאלי על 40 קמ"ש (בגלל העיקול) ובגלל שהם בטוחים שיש פקק בנתיב הימני (רכבים שמנסים להשתלב ימינה לכיוופ פארק סיבל). לא מספיק שזה אופייני לשעות העומס באמצע השבוע, הם מבחינתם נוהגים כך תמיד "ליתר בטחון".

את כמות הרכבים שיצא לי לראות עוברים במכוון על השלט של "אין פרסה" (בכניסה לראש העין מהנתיב הנגדי - לפני שמתחילה הירידה, בו קיימת פניה שמאלה חזרה לכביש 5 לכיוון אורנית\מזרח) כבר הספקתי לספור. שערוריה זו מחמאה - אבל היי, אלו הם הנהגים ועם החרא הזה צריך להסתדר.

תכף יכנס חבר פורום נוסף שגר בסמיכות אליי (lanosforce) ויכתוב גם את מעלליו על הכביש :lol: :lol: :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לא סוד סטטיסטי גדול שערבים מעורבים יותר בתאונות דרכים. ובגלל שזה לא סוד, זה הופך את זה ללא רלוונטי לנושא? אל תהיה גזען... בטח לא גזען סטטיסטי

אבל האם אתה עצמך טוב יותר? חד משמעית, לעולם לא תקעתי את הנתיב השמאלי, אין פניה, כולל יציאה מהחניה שבה אני לא מאותת, אין תמרור עצור שלא עצרתי בו עצירה מוחלטת בכל מהלך חיי

והאם הסיבה הראשונית לזה שהעלת את הסרטון היא לא זה שמדובר בנהג ערבי (או חשוד ככזה)? שום קשר להיותי ערבי

אתה מוזמן לטעון אחרת. אני מאוד בספק. אני שמח שיש לך דעה נקודתית ותכליתית על הנושא

בכל מקרה, בשביל הכיף הפרטי שלי ראיתי את הסרטון שוב. אתה מתנחל בנתיב השמאלי כי אתה יכול אני שמח לדעת שניחנת ביכולות סופר פוזיציה ואתה יודע מה קורה מהצד הימני של הרכב, בתחום המכניקה הקוונטית ישמחו ללמוד מהידע שלך

אתה גם חתכת קטעים מהצילום ולכן אין לי דרך לדעת כמה קילומטרים נסעת ככה (מה שכן רואים זה שאתה לא ממש עוקף את הרכב שפנה במקביל אליך, ואולי גם הופך אותו לעבריין תנועה על הדרך). נכון, לפי הסרטון אתה לא נהג אגרסיבי כמו הבחור עם הטנדר. עדיין, אם משטרת התנועה היתה מתפקדת (כלומר מישהו מהם היה רואה את הסרטון ועושה איתו משהו), כנראה שהיית מקבל דו"ח + קנס + נקודות. מכיר את זה שאנשים מתבססים על ידע לא נכון ואז עוד מלינים ומטיפים על מקרה פרטי קיצוני שמבוסס על הידע השגוי מלכתחילה? זה המקרה

אני לא מבדיל בין דת, גזע ומין. במיוחד כי אני אתאיסט ואני יודע שאין שום הבדל, שכלי, רגשי בין אדם למשנהו, הכל עניין של חינוך ואלו החונכו על כנפי הגזע והדת, צריך לכוון אותם לאוטופיה הליברלית.

המצחיק הוא- ואפשר לקחת את הדיון הזה לניסוי חברתי - שהצדקנים האנטי-גזענים (כביכול) הם שהובילו את הכיוון לדיון גזעני, אני בסה"כ טענתי מה המוצא המוניציפלי שלהם וההמשך שוכתב על ידיכם. כך שאני מציע לכם להסתכל היטב במראה לפני שאתם טופחים לעצמכם בשכם על הצדקנות היתרה שהפגנתם ערב כיפור. הסיפוק העצמי הזה - אין לו תכלית, הסיפוק ההדדי שאתם חווים מלנקוב בשעיר לעזאזל וטפיחת השכם הצדקנית היא דרך המלך לאדם שחצן שבטוח שהוא יודע הכל.

פורסם

תורם את חלקי הראשון (והמאוד לא משמעותי) לשרשור...

אתמול נסעתי אחרי משאית זבל, פתאום נפלה ממנה אבן גדולה ונאלצתי לתמרן (אם תקשיבו ממש טוב תשמעו את הקללה...:hihi: ).

http://www.youtube.com/watch?v=xB8MlPsGIwc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

דווקא שהחזרתי את המצלמה לבית לסדר כמה דברים בא, ונסעתי בלעדיה מישהי התפרצה לי לצומת, כמו מפגרת מסתכלת לצדדים והאוטו מתקדם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...