Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נוסבאום לטיפולך....

שלחתי למייל האדום של חדשות ערוץ 2.

אני מציע לכולם לעשות כן.

תודיע לנו אם זה ישודר ומתיי,

ובנתיים נעבור לקריות שם נסעתי רכב עמוס+עגלה עמוסה ומישהי החליטה שלתת זכות קדימה זה לא בכבוד שלה:

http://www.youtube.com/watch?v=0aUFtMAIpIA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לעגלה שלום:

xnzw9c.jpg

140m2as.jpg

מאזדה פצועה קל:

2je3ggj.jpg

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
הועלה מחדש:

(כנראה ערך אותו או משהו)

qFY1suPzX-Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הוא הסיר קצת יותר מ-10 שניות שבהן הוא אומר מספר פלאפון או רשיון שלו, לגיטימי לחלוטין, וזה לא מפריע לקלוט את השתלשלות העניינים.

לא לפספס ב 1:45, אחרי שהשוטר מקשקש את "אם יש לך השגות תפנה לבית משפט" דניס שואל את השוטר:

בטוח שראית טוב? (היטב, eily)

בטוח במאה אחוז, (...) ואם היה לי

דניס: אתה מפה לא יכול לראות!

שוטר: אתה יכול לעמוד לידי ותראה בדיוק את מה שאני רואה. אני ראיתי מצויין ואם (לו, eily) היה לי ספק ולו הקל שבקלים, לא הייתי מדבר איתך כרגע...

פורסם

לדניס היתה האפשרות לשלוף את קלף המצלמה (עברתי על הסרטון פעמיים ולא הצלחתי לשמוע אותו מציין משהו בנוגע למצלמה וגם לא נראה שהשוטר שם לב) ואז רוב הסיכויים שהשוטר היה מתקפל. אך נראה שדניס החליט לספוג דוח נוסף כ"שירות לציבור" (ובידיעה שיזוכה מכל אשמה) וכולי תקווה שהסרטון הזה יופץ בכל ערוצי התקשורת האפשריים.

פורסם

תמיד יש את האופציה שהשוטר הוא חלאה ולא רוצה שידפקו אותו, אז הוא יחייב אותו למסור לו את המצלמה (הראיות) ואז אם הוא לא מציית, זו הפרעה לשוטר או הטרדת שוטר או משהו בסגנון.

זה עלול להגיע לאלימות מול שוטר, וזה אף פעם לא טוב.

טוב שהוא פשוט שתק.

פורסם

פעם שלישית?! מסכן הבחור.

אולי הגיע הזמן שיחליף נתיב נסיעה הבייתה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תמיד יש את האופציה שהשוטר הוא חלאה ולא רוצה שידפקו אותו, אז הוא יחייב אותו למסור לו את המצלמה (הראיות) ואז אם הוא לא מציית, זו הפרעה לשוטר או הטרדת שוטר או משהו בסגנון.

זה עלול להגיע לאלימות מול שוטר, וזה אף פעם לא טוב.

טוב שהוא פשוט שתק.

לשוטר יש זכות להחרים את המצלמה?

אתה בטוח?

אם כן, זה ממש משטר צבאי-דיקטטורי.

נשמע לא הגיוני בעליל, אבל גם השוטרים האלו זה דבר לא הגיוני בעליל, אז... :shock:

פורסם

ובנתיים נעבור לקריות שם נסעתי רכב עמוס+עגלה עמוסה ומישהי החליטה שלתת זכות קדימה זה לא בכבוד שלה:

לעגלה שלום:

xnzw9c.jpg

140m2as.jpg

מאזדה פצועה קל:

2je3ggj.jpg

אין שכל, אין דאגות.

מה אמרה הפוסטמה שלא נתנה זכות קדימה?

פורסם
לשוטר יש זכות להחרים את המצלמה?

אתה בטוח?

אם כן, זה ממש משטר צבאי-דיקטטורי.

נשמע לא הגיוני בעליל, אבל גם השוטרים האלו זה דבר לא הגיוני בעליל, אז... :shock:

לא אמרתי שזה מותר.

לפי מה שאני מבין זה אסור.

אתה פשוט לא יכול להתעלם לגמרי מהאפשרות שאולי השוטר יהיה פסיכופט ואתה תהיה זה שיוציא אותו מהכלים ויגרום לו להיות פסיכופט מסוכן, שהחוק אפילו יהיה לצידו.

אז לא משנה שישחררו אותך אחרי כמה שעות, את המכות כבר קיבלת ואולי אפילו תיק פלילי על זה שתקפת אותו בחזרה (גם אם לא אבל לך תוכיח את זה כי אין לך מצלמה).

אגב, זה ההבדל בין כבוד לשוטרים ובין פחד משוטרים.

אני לא מציית להם כיום כי אני מזהה את הסמכות שלהם אלא רק כי אני יודע שהמחיר שאני אשלם על חוסר ציות הוא גבוה מדי.

פעם זה לא היה ככה, פשוט אחרי כל הדוחות שראיתי שמחלקים ואחרי שדיברתי עם כמה וכמה שוטרים, אני לא יכול לכבד את מה שהם עושים.

פורסם
אין שכל, אין דאגות.

מה אמרה הפוסטמה שלא נתנה זכות קדימה?

התחילה לבכות ולהגיד שהרכב של דודה שלה, הרגעתי אותה בזה שאני לא טוען לנזק מהצד שלי אבל זאת רק חצי הדרך, דיברתי עם דודה שלה אמרתי בגלל שהנהגת חדשה אין לי בעיה לרשום שהדודה היא הפוגעת)אולי היא תשלם פחות השתתפות נזק עצמי(

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

יוסי, זה עצוב שהגענו למצב שכזה שאתה מפחד משוטרים. אני מאמין שישנם עוד הרבה אנשים כמוך שמפחדים משוטרים ולא רואים בהם כמקור לעזרה.

זה מאוד מעציב שאנשים רוכשים מצלמות כאשר השיקול העיקרי שלהם הוא התגוננות מפני מקרים כמו אלו שקורים לדניס.

יש לצערי הרבה עשבים שוטים במשטרה ורואים זאת בסרטונים שמועלים תדיר לרשת אך ישנם גם שוטרים אחרים שעושים עבודתם נאמנה.

למשל, אתמול נזדקקתי לשירותיה של המשטרה ויצאתי מרוצה מאופן הטיפול.

מעשה שהיה כך היה:

אתמול בשעת הצהריים יצאתי מהעבודה ללכת לאכול דבר מה ובדרך בפינת הרחוב הבחנתי באדם מבוגר עומד והוא התחיל לדבר איתי. לא הבנתי מה הוא אומר ולכן התקרבתי אליו ומשהו היה נראה לי מוזר בו. הוא דיבר מוזר, חצי עברית חצי ג'יבריש. שאלתי אותו אם הוא צריך עזרה, אמר שכן. ניסיתי לדלות ממנו מידע מאיפה הוא, איך קוראים לו וכו'. לא הצלחתי להוציא ממנו יותר מדי אינפורמציה ולכן החלטתי להתקשר למשטרה כי חשדתי שאולי הוא הלך לאיבוד ולא יודע כיצד לחזור לביתו.

תוך כ-10 דקות התייצבו אצלי שלושה שוטרים אדיבים שאיך שהם הגיעו שאלו את הקשיש (בן 84) אם יש לו בת בשם ורד. הקשיש אמר להם שכן ואז הסתבר שהבחור נעדר כבר כמה ימים והמשפחה שלו והמשטרה מחפשים אותו.

כל אופן ההתנהלות של השוטרים היתה מעוררת כבוד כלפי הקשיש והם הודו לי מספר פעמים על כך שמצאתי אותו.

ככה משטרת ישראל צריכה להצטייר ולא כפי שהיא מצטיירת מהסרטונים שמועלים לרשת.

בלי שום קשר, מתי השוטרים כבר יפנימו שמצלמים אותם כל הזמן ויתחילו להתנהג בהתאם?

פורסם

אייל, לצערי זו המציאות. אנשים שומרי חוק מפחדים מהשוטרים, ומפחדים שיטפלו אליהם ללא סיבה,

או שיסתבכו איתם, ולכם גם סותמים את הפה במקרים של חוסר צדק. היחידים שלא מפחדים מהם

אלה העבריינים והפושעים האמיתיים, שמתייחסים לרשויות החוק כאל אשפה.

חבל מאוד שזה המצב, ועוד יותר חבל שבמשטרה לא עושים כלום כדי לשנות את זה.

פורסם

ונחזור לדבילים בכבישים:

יום שבת-ראשון האלה יצא לי להתקל בהרבה מפגרים בכביש - כיסיתי כ-400 ק"מ. אבל הדביל הבא כמעט נכנס בי לפני שבכלל הספקתי להגיב.

שימו לב להמשך הסרטון שהוא ממשיך במעשיו גם אח"כ.

Uv_ImM5rQP8 דרך יוטיוב
פורסם
יוסי, זה עצוב שהגענו למצב שכזה שאתה מפחד משוטרים. אני מאמין שישנם עוד הרבה אנשים כמוך שמפחדים משוטרים ולא רואים בהם כמקור לעזרה.

זה מאוד מעציב שאנשים רוכשים מצלמות כאשר השיקול העיקרי שלהם הוא התגוננות מפני מקרים כמו אלו שקורים לדניס.

יש לצערי הרבה עשבים שוטים במשטרה ורואים זאת בסרטונים שמועלים תדיר לרשת אך ישנם גם שוטרים אחרים שעושים עבודתם נאמנה.

למשל, אתמול נזדקקתי לשירותיה של המשטרה ויצאתי מרוצה מאופן הטיפול.

מעשה שהיה כך היה:

אתמול בשעת הצהריים יצאתי מהעבודה ללכת לאכול דבר מה ובדרך בפינת הרחוב הבחנתי באדם מבוגר עומד והוא התחיל לדבר איתי. לא הבנתי מה הוא אומר ולכן התקרבתי אליו ומשהו היה נראה לי מוזר בו. הוא דיבר מוזר, חצי עברית חצי ג'יבריש. שאלתי אותו אם הוא צריך עזרה, אמר שכן. ניסיתי לדלות ממנו מידע מאיפה הוא, איך קוראים לו וכו'. לא הצלחתי להוציא ממנו יותר מדי אינפורמציה ולכן החלטתי להתקשר למשטרה כי חשדתי שאולי הוא הלך לאיבוד ולא יודע כיצד לחזור לביתו.

תוך כ-10 דקות התייצבו אצלי שלושה שוטרים אדיבים שאיך שהם הגיעו שאלו את הקשיש (בן 84) אם יש לו בת בשם ורד. הקשיש אמר להם שכן ואז הסתבר שהבחור נעדר כבר כמה ימים והמשפחה שלו והמשטרה מחפשים אותו.

כל אופן ההתנהלות של השוטרים היתה מעוררת כבוד כלפי הקשיש והם הודו לי מספר פעמים על כך שמצאתי אותו.

ככה משטרת ישראל צריכה להצטייר ולא כפי שהיא מצטיירת מהסרטונים שמועלים לרשת.

בלי שום קשר, מתי השוטרים כבר יפנימו שמצלמים אותם כל הזמן ויתחילו להתנהג בהתאם?

איפה יוצא פה הכפתור של הלייק?

פורסם
ונחזור לדבילים בכבישים:

יום שבת-ראשון האלה יצא לי להתקל בהרבה מפגרים בכביש - כיסיתי כ-400 ק"מ. אבל הדביל הבא כמעט נכנס בי לפני שבכלל הספקתי להגיב.

שימו לב להמשך הסרטון שהוא ממשיך במעשיו גם אח"כ.

למה השוטרים המשועממים שעסוקים בלעצור את דניס לא פה? :?

פורסם

לעגלה שלום:

xnzw9c.jpg

140m2as.jpg

מאזדה פצועה קל:

2je3ggj.jpg

אתה מבין שהגשמת פה חלום של חלק מהאנשים נכון ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...