Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז הגיע תורי להוסיף לשרשור

בדרך לאילת :

http://www.youtube.com/embed/NO1mCAEW6Ns דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נהג ראשון מחליט להצמד לחבר שלו לא משנה מה ומוריד אותי ואת הבאים ממול לשוליים

נהג שני שהחליט לשחק עכבר עם חברים שלו

כמה קילומטרים קודם ראינו אותו חונה בצד עם מכסה מנוע מורם , ואז העקיפה הזו

ואז שוב פעם הוא בצד רק כדי לעשות שוב עבירה בעקיפה

כלכך התחשק לי לצלצל למשטרה שיעצרו אותו בדרך עם ההוכחות

אבל בדרך לחופשה הדבר האחרון שרציתי זה להתעסק עם ערסים

למה לא עובד לי הembed ?

ראיתי את הראשון , טיפ אישי ... אל תיקח כל כך אישית את הנהגים האלה, לא צריך להיות כזה אכפת לך ... סע ליעד, אולי זה קצת מציק אבל לא צריך להתייחס לדעתי.

פורסם

נתפס והודה בפני כתב של חדשות ערוץ 2 מול המצלמה.

רישיון נשלל, מועמד לדין ובנתיים הוא במעצר בית.

יש לו 73 עבירות קודמות (אם אני זוכר נכון את המספר) והוא עדיין על הכביש כי במשטרה לא הצליחו לשכנע את מערכת המשפט להוריד אותו מהכביש בפעמים הקודמות. כנראה הרעש הציבורי שנעשה עכשיו יגרום לבית המשפט להחמיר איתו, רק חבל שזה נעשה בגלל לחץ ציבורי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה על העדכון,

הנה הידיעה:

http://www.mako.co.il/news-law/legal/Article-f05b816504ad041004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

אכן מדובר בפזיזות פושעת, עבירה חמורה מאוד, טפשית (הכביש עמוס) ומסוכנת!

הטיפול במקרה הזה ראוי (מעצר בית).

רק נשאר לקוות שמישהו שם במשטרה יתעורר ולא יטפלו רק במה שמשודר בערוץ 2, גם פה בפורום לא חסר תעוד עבירות חמורות.

הערות שלי:

שוב מוזכר הק"מ ה-64 (במקום 84), וההתנהגות הראויה לציון של הנהג ברכב המצלם מוזכרת כ"מזל".

פורסם
אין אפשרות להרים טלפון לאיזה מישהו מעבודתך הקודמת, שידאג שיטפלו בו? לא נשארו קשרים רלוונטיים? או שזה TO MUCH TO ASK?

ומה הם יעשו עם המידע הזה?

מהיכרות עם כוח האדם ה"איכותי" שם, מה הם כבר יעשו?

יגידו לי בוא תגיש תלונת אזרח.

אחר כך אני עוד אצטרך להגיע לבית משפט.

הבטחתי לאשתי שאני עם בתי משפט סיימתי...

פורסם
ראיתי את הראשון , טיפ אישי ... אל תיקח כל כך אישית את הנהגים האלה, לא צריך להיות כזה אכפת לך ... סע ליעד, אולי זה קצת מציק אבל לא צריך להתייחס לדעתי.

כשאחד כזה מגיע מולך , אין יותר אישי מזה

מבחינתי לא פחות מנסיון לרצח

:wink:
פורסם
ומה הם יעשו עם המידע הזה?

מהיכרות עם כוח האדם ה"איכותי" שם, מה הם כבר יעשו?

יגידו לי בוא תגיש תלונת אזרח.

אחר כך אני עוד אצטרך להגיע לבית משפט.

הבטחתי לאשתי שאני עם בתי משפט סיימתי...

קרא הודעה אחת מעליך. אם רק היית עודד בן עמי...

פורסם

בעודי עומד מול מעבר חציה כדי לתת להולכת רגל לעבור, נדחף אופנוען ועוקף אותי מימין ברווח שבין הרכב עצמו לבין המדרכה. כשמסיים לעקוף מבחין האופנוען שהולכת רגל חוצה את הכביש, וגם אז ממשיך לנווט בין ההולכת רכל שמפריעה לו ברוב חוצפתה.

שאני אבין: אם רכב עומד מול מעבר חציה זה כי משעמם לנהג? אז למה לעקוף?!

http://www.youtube.com/watch?v=FhEBShtuhnc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

היום היה יום האדומים:

הדביל הראשון:

http://www.youtube.com/watch?v=0_yYcm2IZ48 דרך יוטיוב

המטומטמת השנייה שהגדילה ולא רק שלא צייתה לאור האדום אלא גם נכנסה לצומת לא פנוי והפריעה לתנועה:

http://www.youtube.com/watch?v=h5kn3sknQaM דרך יוטיוב
פורסם

בימים האחרונים יצא לי ליסוע כמה פעמים בכביש 443 לכיוון מודיעין וירושלים.

האם העלו את המהירות המותרת בכביש בין עירוני ל-160 ולא ידעתי?

אני נוסע על סביבות 100 קמ"ש ומרגיש כאילו אני צב שהולך לכיוון הנגדי במסלול פורמולה 1.

אנשים ממש מטורפים!

ללא הגזמה, אנשים נוסעים שם על 140 ומעלה.

פורסם

דווקא על כביש 6 לצפון החגיגה היום חגגה בטירוף עם מהירות ממוצעת של 150 קמ"ש לפחות ממחלף דניאל עד עין תות. מצד אחד כיף לראות שאנשים מקבלים שכל ונוסעים במהירות שמתאימה לתנאי הדרך ולא במהירות שאיזה מחוקק החליט עליה לפני 40 שנה, אבל עם רמת תחזוקת המכוניות בארץ ועם שאריות הצמיגים על השוליים כל 20 ק"מ, אני קצת מודאג...

פורסם
בכיכר הזאת חותכים נתיבים בלי סוף...

עזוב חותכים, יש כאלה שבכלל לא יודעים איך להתנהג בתוך כיכר כזאת אז הם מרשים לעצם לעמוד באמצע. שלא נדבר על היציאה, כאלה שפונים מנתיב החיצוני שמאלה (לכיוון האלונים) ואני מתפלא איך לא הייתה שם עדיין תאונה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...