Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא על כביש 6 לצפון החגיגה היום חגגה בטירוף עם מהירות ממוצעת של 150 קמ"ש לפחות ממחלף דניאל עד עין תות. מצד אחד כיף לראות שאנשים מקבלים שכל ונוסעים במהירות שמתאימה לתנאי הדרך ולא במהירות שאיזה מחוקק החליט עליה לפני 40 שנה, אבל עם רמת תחזוקת המכוניות בארץ ועם שאריות הצמיגים על השוליים כל 20 ק"מ, אני קצת מודאג...

לא יודע אם שמת לב, אבל 99.9% מהשאריות צמיגים האלה בשוליים (או לפעמים על הכביש :shock: ) הם במידות של משאיות/אוטובוסים, כל גלגל בערך בקוטר שאתה יכול לשבת בתוכו בנוחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדרך הלוך (כביש 6 לדרום) ראיתי צמיג שלם לחלוטין של רכב פרטי באמצע הנתיב שלי, במזל לא היה רכב משמאל...

המצלמה לא עבדה, היא לא מקליטה לטווח נסיעה כזה גדול (כרטיס זיכרון קטן מידי).

פורסם

אז נתקלת באחד המקרים הנדירים יותר, בכביש 6 הרבה הרבה יותר נפוץ (ראיתי פעם אחת צמיג של מכונית, לעומת מאות צמיגי ענק) שצמיג של משאית או אוטובוס נקרע לחלוטין

שמעתי פעם משהו על זה שהסיבה היא בגלל שעושים גיפור לצמיגי משאיות ואוטובוסים ולצמיגי מכוניות לא, לא עניין אותי להיכנס כל כך לעובי הקורה של הנושא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הסיבה היא שבמשאיות ואוטובוסים מנסים למשוך כמה שיותר עם הצמיג כדי לצמצם עליות, כמה למשוך ? עד שהוא מתפרק.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הדביל היומי: שימוש בטלפון בזמן נהיגה.

http://www.youtube.com/watch?v=EOJMEWxe_ig דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הפעם החלטתי להתלונן על הבחור וכתבתי באתר של סונול תלונה לפניות הציבור.

נראה אם מישהו יעשה עם זה משהו.

פורסם
הדביל היומי: שימוש בטלפון בזמן נהיגה.

וסיגריה, שחכת את הסיגריה.

האמת שזה שילוב ממש מעניין שנתקלתי בו כמה פעמים, יד אחת סיגריה ויד אחת פלאפון, אני עדיין לא יודע איך אפשר לנהוג ככה, אבל אנשים מצליחים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נסה יד אחת שווארמה ויד שניה פייסבוק...

אגב סטיו - האופנוען ש"נדחף" לך, הוא בהחלט זבל רציני, אבל אני די בטוח שהוא ראה את הולכת הרגל לפני שעקף אותך ופשוט "התעצל" לעצור, כי להגיד שהוא "כמעט" דרס אותה זה קצת מוגזם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם לשפוט לפי המהירות שהוא עשה את הסיבוב והגיע אליי (לא רואים את זה במצלמה), אז לדעתי הוא לא ראה את הולכת הרגל בגלל שהרכב עצמו הסתיר לו, וכנראה שחשב שאני מחכה שם בגלל משהו אחר. רק כשהיה במקביל אליי הוא האט, כנראה רק אז הבחין בה.

בכל מקרה כך או כך מדובר בחוסר אחריות.

פורסם

באיזה תוכנת עריכה אתם משתמשים ? יש לי קטע חם מהתנור של מישהו שעוצר באמצע הכביש כדי לצעוק עלי, משש כמו ברוסיה (הסיפור יגיע עם הווידאו), אני צריך לחתוך ולחבר שני חלקים, המווי מייקר לא מצליח (אני לא מצליח לעבוד איתו).

עריכה, הסתדרתי.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא מצליח לערוך כבר, מנהלים אם אפשר לאחד את ההודעות תודה.

עריכה 2:

הצלחתי, הסיפור בקצרה, חזרה מתל אביב לחיפה לפני M הדרך יש עליה קטנה, יש לי דרך פתוחה עם חמור שנוסע בשמאלי כמו חמור, אני נוסע עובר אותו ושם לב שבהמשך יש מכונית שנוסעת עוד יותר לאט, עובר לשמאלי (אחרי שני מבטים ואיתות כמובן) תוך כדי המעבר גם עם ברקס קצת (על כל מקרה, אולי יש באש הגבעה רכב עומד) ואכן זה מה שיש, ברגע שאני רואה אותו הברקס מתחזק מעט (כדי לא להיכנס בו, לא הופעל ABS) ותוך התחשבות בעובדה שיש מאחורי רכב, הרכב שלפני נוסע ומתקדמים לאט יחסית (60 קמ"ש +-) תוך כדי כל זה הבחור מאוחרי מצפצף בלי סוף ואני רואה במראה שהוא מצלם אותי עם הפלאפון, שיהיה לו בכיף, אני ממשיך ומנסה לחשוב איפה הייתי לא בסדר, ממשיכים בהתקדמות האטית במשך כל הזמן אני רואה את הבחור מאוחרי מנסה לעקוף משמאל (אני בשמאלי, מנסה לעקוף על השול) אני לא מתרגש וממשיך בנסיעה איטית ונינוחה (יש עומס), לא עוברות שתי שניות והעומס משתחרר (איך זה קורה פתאום ?) תוך שניה הבחור מאחורי מתחיל בתמרון שניתן לראות בסרטון, אני מוכן ומתחיל ללחוץ על הברקס למקרה ש... וזה מגיע, הוא מתחיל לפמפם את הברקס שלו, אני מוכן לזה ובולם באיטיות אך בבטחה עד שאנחנו עוצרים, הוא יוצא מהאוטו ומתחיל לצעוק כאילו דרסתי מישהו ומרצה לי על בריונות וכל זה בזמן שהוא חוסם לי את הדרך ועומד באמצע הכביש.

http://www.youtube.com/watch?v=6v24nL1Xxs0&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי מה שקרה זה שהוא חשב שעקפתי אותו מימין והתעצבן ועוד לחצתי על הברקס אז הוא חשב שאני משחק איתו, ולא חתכתי אותו בשום שלב כמו שהוא טוען בסרטון, ייתכן שעשיתי טעות אבל זאת לא דרך לבוא ולהעיר לי, בטח לא שיש לי שני ילדים באוטו (למרות שזה נשמע שהם די נהנו).

אני מאמין שהתמונה של האוטו שלי תגיע לפייסבוק או שהבחור יגיע לכאן (לפי המדבקה שעל האוטו), אם הוא קורא את זה, שידע שהוא חמור, א. סע בימין. ב. מה עובר עליך י'טמבל אתה מנסה להרוג אותי ?

הייתי שמח לשבת לשתות איתו קפה ושיסביר לי מה עבר עליו, ברגע שהוא יצא מאוטו הייתי קרוב מאוד ללצאת גם (ואני לא בחור קטן).

שתהייה לכולם שנה טובה ומתוקה ונטולת דבילים.

נ.ב. בסרטון המקורי ראו את המספר שלו, למי שלא קלט (למרות שאמרתי) 71-474-67.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

^^

אדוני הנכבד, אנשים לא מתעצבנים ככה סתם באמצע היום וכנראה שאתה באמת לא בסדר פה.

איך אני יודע שאתה לא איזשהו קורבן כאן כמו שאתה מנסה להוציא את עצמך, זה בעיקר בגלל שאתה לא מראה מה קרה לפני... רוח התבדחות כזאת בזמן נהיגה זה יכול להטריף אנשים ואני יודע על מה אני מדבר, אולי אתה עדיין ילד אבל הכביש זה לא GTA וכן לפעמים אנשים יצאו אליך ויש לך מזל שלא מדובר במישהו שפוצץ לך את כל הרכב...

פורסם

יכול להיות שלא הייתי בסדר, אני לא מעלה את מה שהיה לפני כי אין מה לראות, זה אני עוקף מישהו שהיה מאחריו (אני עוקף משמאל) חוזר מיד לימין ומזה לפני רכב אז עובר לשמאל, בגלל שגם בשמאלי היה רכב נאלצתי לבלום אז בלמתי (אחרת הייתי נכנס ברכב שלפני), מאז הוא מצפצף כל הדרך, מצלם אותי, ההתבדחות היא בגלל שאח שלי שישב מאחורה צילם אותו אז הוא צחק והכנתי אותם למה שעומד לקרות (שימו לב הוא הולך לבלום לפני), אתה רוצה לראות אני מוכן לשלוח לך את כל הנסיעה הזאת במייל ואשמח שתחווה דעה ואם טעיתי תעמיד אותי על טעותי (באמת, אני אשמח ללמוד יותר ולשפר את הנהיגה שלי) לפני כל הסיפור הזה היה פקק, במשך כל הפקק הזה נסעתי במהירות קבועה נמוכה, שמרתי מרחק מהרכב שלפני ולא זגזגתי, אני ממש לא חושב שהכביש זה GTA, אני מאוד אדיב (חוץ מלנדחפים) ורגוע.

ראיתי לפני מי האיש אז לא פחדתי (גם לפתוח את החלון מעט), ראיתי שהוא לא הולך לעשות כלום, בנוסף יש את המצלמה אז גם אם הוא יפוצץ לי את האוטו אין לי עם זה בעיה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא ברור מה עשית לו - אך אני בשום פנים ואופן לא מצדיק אותו.

הבחור בלם בלימת חרום בכביש שניראה בין עירוני (?) בשביל לצאת ולהרצות לך.

אם היית נכנס בו, הוא היה אשם ב 100%.

למרות כל זאת, אני מאמין שבאמת חתכת אותו בצורה פראית שכן הוא לא ניראה בחור אלים במיוחד

או מישהו שמחפש צרות (לפחות לא במבט ראשוני).

מה שמחזק את זה שכניראה אתה באמת אשם, זה שחתכת את הקטע שהיה לפני שהוא יצא אליך וגם חתכת את השיחה ביניכם.

הצגת לנו רק מה שרצית להציג בצורה של דגימה מסרט הצילום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...