Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
^^

אדוני הנכבד, אנשים לא מתעצבנים ככה סתם באמצע היום וכנראה שאתה באמת לא בסדר פה.

איך אני יודע שאתה לא איזשהו קורבן כאן כמו שאתה מנסה להוציא את עצמך, זה בעיקר בגלל שאתה לא מראה מה קרה לפני... רוח התבדחות כזאת בזמן נהיגה זה יכול להטריף אנשים ואני יודע על מה אני מדבר, אולי אתה עדיין ילד אבל הכביש זה לא GTA וכן לפעמים אנשים יצאו אליך ויש לך מזל שלא מדובר במישהו שפוצץ לך את כל הרכב...

אולי Rupni היה בסדר ואולי לא.

הנקודה פה שמישהו חושב שיש לו את הזכות לעצור בנתיב שמאל את כל התנועה, וללכת לצעוק על מישהו.

נראה לך נורמלי?

אם יש לו בעיה (וצילום) שייפנה לתחנת המשטרה ויגיש תלונה.

חוצמזה, במה הוא יותר טוב (במידה ו-Rupni היה לא בסדר לפני)?

בן אדם שחושב שיש לו זכות להתנהג כך, לא צריך להיות על הכביש.

פורסם

לאחר צפייה שנייה, שלישית, רביעית ואפילו חמישית אכן לא הייתי בסדר, הבעיה היחידה היא שהמצלמה מעוותת אז דברים נראים קצת שונה (למשל המהירות שניראת הרבה יותר מהירה מבמציאות, מרחקים שנראים יותר גדולים, ורואים יותר טוב מאשר מה שרואים במציאות [מבחינת זויות וכו']).

http://www.youtube.com/watch?v=_2xkkCHpygY&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל אין תירוצים, אכן לא הייתי בסדר חד וחלק.

m1011409 הקטע שחתכתי לפני זה לא ראו כלום (הקטע הזה ^ הוא כמה דקות טובות לפני), הסוף זה המצלמה שחתכה, הוא ממשיך לצעוק, אני שואל אותו אם נראה לו הגיוני שאנחנו עושים את זה באמצע הכביש והוא הולך. (אני מוכן לשלוח לך את זה למייל אם אתה ממש רוצה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתה לא היית בסדר בכך שלא הערכת נכון את המיקום שלו (ב 0:30-0:32 ניתן לשמוע את הבלימה שהוא נתן מאחוריך) ואת מה שמצפה לך בתום העליה והוא לא היה בסדר מאחר ובחר לנסות ולחנך אותך בדרך מסוכנת ביותר. מזל רק שזה קרה אחרי העיקול של הגשרון אחרת הייתם שומעים עוד הרבה בלימות פתע (במקרה הטוב).

אגב, מעניין השיעור שנתת לילדים על פתיחת מרווחים וסחיטת מצערות. :wink:

פורסם

אני מקווה שאתה לא חושב ששמתי שם פול גז נכון ?

על כל שיעור כזה הם מקבלים 20 על איך לא לעשות.

(הכוונה הייתה להסביר שיש זמן לכל דבר, בפקק נוסעים רגוע ושהדרך מאפשרת אפשר קצת לתת גז, כמובן בלי להתפרע, אני חושב שלאוטו יש הגבלה של 120 או 130, כי לפני זה הוא שאל למה אני לא עובר לנתיב שמתקדם יותר מהר).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אומנם לא תאונה או דביל שעושה שטויות, בסה"כ רוכבת אופנוע מדליקה עם כלי לא רע בכלל בשניה 25 בסרטון.

אולי כדאי לפתוח שרשור שנקרא "כוסיות שצילמתי במצלמת הרכב שלי".

UAY6ywiV8lM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

(הכוונה הייתה להסביר שיש זמן לכל דבר, בפקק נוסעים רגוע ושהדרך מאפשרת אפשר קצת לתת גז, כמובן בלי להתפרע, אני חושב שלאוטו יש הגבלה של 120 או 130, כי לפני זה הוא שאל למה אני לא עובר לנתיב שמתקדם יותר מהר).

פייר, כמה קרוב היית אליו כשחזרת לשמאל אחרי העקיפה?

ובעיקרון הוא זה שלא חזר לימין אחרי העקיפה של המאזדה 323 כמו שהקרוז עשתה, אז מה הוא מצפה לזחול בנתיב השמאלי כי שם מתאים לו יותר?

נכון, הרבצת מהירות עקפת מימין וסוג של חתכת אותו מימין, הוא יתמודד עם זה. זה שהוא דפק מולך את הברקס המטומטם והחסר אחריות הזה לפניך באמצע הכביש יותר דבילי מכל דבר אחר, ועוד הקטע שהוא יצא מהר מהאוטו "wanna be ערס" הצחיק אותי.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
אולי Rupni היה בסדר ואולי לא.

הנקודה פה שמישהו חושב שיש לו את הזכות לעצור בנתיב שמאל את כל התנועה, וללכת לצעוק על מישהו.

נראה לך נורמלי?

אם יש לו בעיה (וצילום) שייפנה לתחנת המשטרה ויגיש תלונה.

חוצמזה, במה הוא יותר טוב (במידה ו-Rupni היה לא בסדר לפני)?

בן אדם שחושב שיש לו זכות להתנהג כך, לא צריך להיות על הכביש.

+1

rupni טעה בשיקול הדעת ורשם זאת.

הבחור המצולם פשוט ירד מהפסים!

פורסם

rupni - אולי באמת קצת עיצבנת אותו שחתכת ככה מימין, אני יכול להבין את העצבים שלו ומי שלא מנוסה אולי אפילו נבהל מזה.

אבל זה שהוא עצר באמצע הכביש והתחיל עם ההצגות הUltra מוגזמות של "כמעט הרגת את כולנו!!" נסחף מאוד, כאילו שלעצור את התנועה ולהתחיל לנבוח זה בסדר..

הוא גם יצא בפוזה כאילו מקסימום הוא נכנס לו באוטו וברח, שונא שאנשים נסחפים משטויות.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

הדביל של ערב החג: שטח הפרדה מסומן לא מזיז לבחור ובטח ובטח לא שאר משתמשי הדרך שאת זכותם הוא מקפח.

http://www.youtube.com/watch?v=cBkhFNbXlwM דרך יוטיוב

ועכשיו, איך זה נראה כשאבן עפה לך לתוך החזה? ככה:

http://www.youtube.com/watch?v=biuzTVRFgCA דרך יוטיוב

מעשה שהיה כך היה: בהחלטה ספונטנית החלטנו אשתי ואנוכי לרכב אחרי ארוחת החג למצדה ביחד עם עוד אלפי אופנוענים לראות את הזריחה ולקבל את השנה החדשה.

בדרך חזרה, הוויז לקח אותנו דרך הבקעה לכביש 5.

כביש חמש שגם ככה הוא לא מקום סימפטי באזור השומרון, נראה הבוקר כאילו מדובר בכביש פלסטינאי בלבד.

בגלל החג כמעט ולא היו מכוניות ישראליות על הכביש ואשתי החלה להילחץ.

בין צומת תפוח לצומת אריאל, חלפה בנתיב הנגדי הסמיטריילר אותה רואים בסרטון ולאחריה חטפתי בומבה בחזה מהאבן אותה קלטתי בשניה האחרונה.

למזלי, לא מדובר היה באבן גדולה ולא איבדתי שליטה אך עצרתי בצד ובמשך דקות ארוכות המקום כאב לי מאוד.

לא הייתי בטוח האם האבן עפה מהמשאית או שמא פלסטינים יידו עלינו אבנים מהגבעות החולשות ולכן למרות הכאבים המשכתי עד המחסום סמוך לאריאל ודיווחתי על מה שקרה ואמרתי למאבטחים שאיני בטוח האם זה מהמשאית או שיידו עלינו אבנים.

המאבטחים יצרו קשר עם הצבא ששלח לאזור חיילים לסריקות.

אני שמח שזה נגמר ככה למרות שהיה יכול להגמר בצורה כואבת הרבה יותר.

פורסם

שמח שיצאת בשלום!

בסרטון נראה כאילו האבן חולפת לידך ורק בהילוך האיטי אפשר להבין שהאבן פגעה בך. אבל לא קטנה.

הקטע השומרוני של הכביש (אחרי אריאל) ממוספר 505, אגב. 5 זאת האוטוסטרדה עד אריאל.

טוב לראות אותך גם במכונית מדי פעם. הקטע הזה מתאים לשרשור הנדחפים הגדול.

פורסם

יש לך ילדים באוטו, אתה אומר משהו אחד ועושה משהו אחר , זו דעתי.

Suzuki Jimny

פורסם

rupni, סורי, אבל לא הייתי צריך יותר מצפייה אחת בשביל להבין שלא היית בסדר. עקפת מימין, נסעת במהירות גבוהה מדי ולא הסתכלת מספיק רחוק כך שנאלצת לבלום בחדות. אני לא יודע אם הוא באמת היה צריך לבלום בלימת חירום, ואני בטוח שהוא לא היה צריך לעצור באמצע הכביש בשביל להטיף לך מוסר, אבל חד וחלק - לא היית בסדר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=AdI83vcorfs&feature=youtu.be דרך יוטיוב

זה שהוא חתך אותך זה באמת לא בסדר. יכל לעבור עוד כמה מטרים קדימה ולהאט קצת כדי לעשות את זה בעדינות.

מעבר לזה- אני מבין אותו לגמרי. ציפית שייתקע אחרי המתנחל, שגם ככה לא בטוח אם יעבור לימני?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...