Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שהוא חתך אותך זה באמת לא בסדר. יכל לעבור עוד כמה מטרים קדימה ולהאט קצת כדי לעשות את זה בעדינות.

מעבר לזה- אני מבין אותו לגמרי. ציפית שייתקע אחרי המתנחל, שגם ככה לא בטוח אם יעבור לימני?

חתך, חתך בברוטליות!

תראה, גם אני סולד מהתופעה של המתנחלים בשמאל, אלא שכאן מדובר במחלף, ואם תשים לב טוב (קשה לקרוא את השלטים) תראה שפס ההפרדה אמנם מפריד בין שני נתיבים שממשיכים ישר, אבל כנראה שמתפצלים בהמשך (זהו קו מקווקוו רחב יותר מסתם הפרדה בין נתיבים, הוא מפריד בין תנועות לכוונים שונים).

אז לא ממש דייקת בקביעה שלך כ"מתנחל" (זאת לא התנחלות במקרה של פס רחב!). וקצת סבלנות מצד הנהג הממהר לא היתה מזיקה לאף אחד!

פורסם

מה הפואנטה שלך? נסיעה שגרתית בפקק, הרכב הכהה נתקל בשורה של רכבים חונים. סה"כ סביר שאחותך תתן לו להשתלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חתך, חתך בברוטליות!

תראה, גם אני סולד מהתופעה של המתנחלים בשמאל, אלא שכאן מדובר במחלף, ואם תשים לב טוב (קשה לקרוא את השלטים) תראה שפס ההפרדה אמנם מפריד בין שני נתיבים שממשיכים ישר, אבל כנראה שמתפצלים בהמשך (זהו קו מקווקוו רחב יותר מסתם הפרדה בין נתיבים, הוא מפריד בין תנועות לכוונים שונים).

אז לא ממש דייקת בקביעה שלך כ"מתנחל" (זאת לא התנחלות במקרה של פס רחב!). וקצת סבלנות מצד הנהג הממהר לא היתה מזיקה לאף אחד!

האמת שלא צפיתי בסרטון מספיק טוב כדי לשים לב לפרטים האלה. עכשיו אחרי צפייה חוזרת אני מבין למה אתה מתכוון.

אכן יש משהו במה שאתה אומר:wink:

פורסם

תקשיבו, שאתם מעלים סרטונים, תשתדלו לא לכתוב שזה מישראל, מי שלא חי פה יחשוב שיש לנו חוקים משלנו.

הסרטונים הללו רק גרמו לי להבין שהמדינה הזאת נכשלה מבחינה תרבותית.

במיוחד מה שקרה בכביש הערבה, אנשים עוקפים שם בלי סוף על פס לבן.

צריך להציב שם 10 ניידות במשך כל היום, רק שיפטרלו וירתיעו נהגים מפגרים.

אני אומר תודה שאני גר באיזור הדרום, כאן יש לנו רק אנשים שתקועים בשמאלי, ואולי כמה שסוטים מהנתיבים בשעות הבוקר, אבל זה בסדר, אני מסתדר איתם.

באיזור המרכז, כל יום נראה סיוט לפי הסרטונים.

פורסם
תקשיבו, שאתם מעלים סרטונים, תשתדלו לא לכתוב שזה מישראל, מי שלא חי פה יחשוב שיש לנו חוקים משלנו.

הסרטונים הללו רק גרמו לי להבין שהמדינה הזאת נכשלה מבחינה תרבותית.

במיוחד מה שקרה בכביש הערבה, אנשים עוקפים שם בלי סוף על פס לבן.

צריך להציב שם 10 ניידות במשך כל היום, רק שיפטרלו וירתיעו נהגים מפגרים.

מסוק. רק מסוקים יתנו את עמדת התצפית וכיסוי מספק של הדרך, בלי שהנהגים יוכלו להזהיר ה את זה. כמובן שגם נידות קרקעיות שיבצעו את האכיפה בפועל

אני אומר תודה שאני גר באיזור הדרום, כאן יש לנו רק אנשים שתקועים בשמאלי, ואולי כמה שסוטים מהנתיבים בשעות הבוקר, אבל זה בסדר, אני מסתדר איתם.

באיזור המרכז, כל יום נראה סיוט לפי הסרטונים.

במרכז יש יותר נהגים. לכן גם יותר סרטונים.

.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא רק עניין של כמות אנשים.

בשביל אנשים מהפריפריה לנהוג בגוש דן זה פשוט כמו להיות בגן חיות.

נכון שיש ערסים מדי פעם בפריפריה ו"אוכלוסיות מסוימות" שלא שמות על חוקי התנועה אבל הנהג הפריפרי הממוצע הוא די נורמטיבי.

כמות העבירות והפעולות האנטי-חברתיות שאפשר לראות בנהיגה של שתי דקות במרכז היא יותר משבוע שלם של נהיגה בחיפה או בכרמיאל.

פורסם

האדיוטים של היום

עוקף ונדחף מימין (הוא פשוט נורא ממהר, הוא היה מאחוריי ואין לו סבלנות לנהיגה נורמלית כמו שלי):

http://www.youtube.com/watch?v=kQFUG_YvfDE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הוא יודע לאן הוא רוצה לנסוע. בכיוון שלי, במקומי!

http://www.youtube.com/watch?v=MBa-FniYhdQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הנתיב הימני הולך ימינה והשמאלי שמאלה וזה שני רמזורים שונים, שימו לב לגברת בנתיב השמאלי שנוסעת בלי אורות וגם נדחפת (בלי איתות כמובן). רמזור אחרי זה ניסיתי להגיד לה שתדליק אורות אבל היא התעלמה.

http://www.youtube.com/watch?v=LG06Hv_SxKk דרך יוטיוב

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
פייר, כמה קרוב היית אליו כשחזרת לשמאל אחרי העקיפה?

ובעיקרון הוא זה שלא חזר לימין אחרי העקיפה של המאזדה 323 כמו שהקרוז עשתה, אז מה הוא מצפה לזחול בנתיב השמאלי כי שם מתאים לו יותר?

נכון, הרבצת מהירות עקפת מימין וסוג של חתכת אותו מימין, הוא יתמודד עם זה. זה שהוא דפק מולך את הברקס המטומטם והחסר אחריות הזה לפניך באמצע הכביש יותר דבילי מכל דבר אחר, ועוד הקטע שהוא יצא מהר מהאוטו "wanna be ערס" הצחיק אותי.

מסכים,הבחור האדיוט בסובארו מתנחל לו על השמאלי וחושב שזה לגיטימי,rupni חתך אותו בקטנה,היה לו מספיק מרחק.

הכי אבסורד זה שהוא מתעצבן על מישהו שחתך אותו אבל עוצר באמצע כביש בין עירוני כדי לצעוק,יש לו מזל שהוא לא נפל על מישהו אחר שהיה שותל אותו באדמה אחרי עצירה כזו.

לפעמים אין מה לעשות ועוקפים מימין,אנשים מתנחלים על השמאל ומעקבים את כל התנועה,יוצא לי לא פעם לנסוע בימין יותר מהר כי השמאלי מפוצץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...