Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי יותר נהנה אם היא היית צועקת עליי ומאשימה אותי בתאונה, אבל לצערינו הביץסלאפ לא היה מושלם.

למה הסרת את הסרטון? אתה אשם בסוף?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

קטע וידאו מתפוצות, נהג מונית הציל את חייו בזכות שכיבה מהירה בתוך הרכב, כאשר משאית הידרדרה אחורה מחצה את רכבו עם מכולה! זה היה פשוט נס! החל מדקה 4:44.

פורסם

שימו לב:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151824130158830&set=vb.654186264605604&type=2&theater

"בכל יום, אלפי נהגים תמימים אשר עובדים ב"פארק סיבל" בראש העין, נתקלים בעבירות תנועה מסכנות חיים של נהגים הנוסעים לכיוון כפר קאסם. המשטרה קיבלה עד היום מאות טלפונים בנושא, היא מודעת היטב למצב - אך לא עושה דבר בנידון.

המצב בשעות היום נוראי, אך בשעות הלילה - פי כמה: אין ספור נהגים נוסעים מהכפר ולתוך הכפר - עוברים באדום מלא, ביודעין (פשוט כי אין להם כח לחכות לירוק), עם משאיות עמוסות ורכבים פרטיים במהירות מטורפת (מעל 100 קמ"ש).

כבר היו בצומת הרבה תאונות, אבל זה רק עניין של זמן עד שמשאית תמחק משפחה שלמה ואז המשטרה תגיד שלא היה לה זמן, כסף וכח אדם להתעסק ב"זוטות" כאלו, ככה זה שהמשטרה מעדיפה להעסיק אלפי שוטרים, חוקרים ובלשים שעסוקים כל היום ברדיפה אחרי שתילי מריחואנה ועבירות דומות - הרי זה קל וחסר כל סיכון."

מה דעתכם?

פורסם

דעתי היא שאני רואה כל עבירה ועבירה כאן מבוצעת על ידי עשרות נהגים, בכל בוקר וערב מחדש, בכביש החוף, בכביש 5, בגהה, בפתח תקווה ובני ברק, תל אביב ואיפה לא. ברמזורים קצרים יחסית אני גם שם לב שבערך 20-30% מהנהגים עוברים באדום (מתחילים לעבור בצהוב ומסיימים את המעבר כשיש ירוק כבר למישהו אחר). זה קורה גם ליד הבית שלי וזה קורה בכל ישוב יהודי שאני מכיר.

ביציאה ממקום העבודה שלי יש צומת ובו יש "עצור" ומותר לפנות רק ימינה. 50% מהנהגים פונים שמאלה, רובם גם לא עוצרים. חלקים גם עוקפים 10-15 רכבים בנתיב נגדי כדי לחסוך פקק. אולי שני אנשים מתוך העשרות שעושים את זה בכל יום יסעו בסוף "לכיוון כפר קאסם", ובהם המשטרה לא תטפל.

בקיצור, זה נורמת הנהיגה בישראל. זה לא מייחד את תושבי האזור הספציפי הזה, וזה שהשמטרה לא מטפלת בזה, זה לא ממש מפתיע, כי היא לא מטפלת בזה בשום מקום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סלח לי, אבל זה הכל?

לצערי תרבות נהיגה כזאת נהייתה נהוגה במדינתנו, ולא רק אצל הבני דודים.

הייתי בטוח שניראה עכשיו רכבים חוצים ברמזור אדום וכו'...

פורסם

הרכב המוצר יוצא בכלל מהשכונות החדשות בראש העין - לא ניתן לדעת אם זה תושב כפר קאסם או לא - יכול להיות שהוא בכלל נוסע לפארק.

רוב תושבי ראש העין נוהגים בדיוק באותה צורה.

בתור תושבת האזור \ עובדת לשעבר של הפארק אני חייבת לציין שרוב התאונות שראיתי שם היו כתוצאה מהתחכמות של נהגים "נורמטיביים" בעקבות התכנון הלקוי של כל אזור התעשיה.

דווקא תושבי כפר קאסם השתפרו פלאים מאז שהתחלתי לגור באזור (לפני כ-20 שנה).

פורסם

קצת הגזמתם..

לא מדובר רק על מעבר נתיב ללא איתות, אלא בעיקר התזוזות המכוונות האלו (בקלות יגרמו להתהפכות, בטח ברכב גבוה), החיתוך המטורף ליד המשאית...

פורסם

רוב תושבי ראש העין נוהגים בדיוק באותה צורה.

.

באמת? משחקים ככה על הכביש, חותכים במהירות במרווח של 4 מטר מאחורי משאית ועוברים 3 נתיבים ב3 שניות?

לא נראה לי..

פורסם

למה הגזמנו? אמרנו שזה קורה גם במקומות אחרים ואתה גם לא באמת יודע איפה הנהג הזה גר (כלומר האם הוא ערבי או יהודי).

מציע לך לבוא בתחילת השבוע הבא לירידה לז'בוטינסקי מגהה. אחרי שתראה מה עושים שם נהגים יהודים נורמטיבים, אולי תפסיק להתרגש מסרטונים כאלה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אותי מרגיז יותר שה"צלם", מתיישב על השמאלי ולא זז,גם כאשר הימני פנוי,אח"כ הוא יעקף מצד ימין ויחשוב שהוא בסדר והנהג שעקףמימין "עבריין".תרבות נהיגה!!:x

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מסכים עם יניב, לא התרכזתי ברכב העבריין, כי כל מה שראיתי זה שהצלם לא שומר על הימין, גם כשהוא פנוי לחלוטין, גרוע לא פחות ומעודד נהיגה בריונית סביבו.

כבר חתמתי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...