Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכות קדימה זה באמת דבר קשה.

הנה חכמולוג אחד שכמעט נכנס בי:

http://www.youtube.com/watch?v=gs-wrX8C2hc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

משהו שכולנו מכירים, לצערינו.

שמירת על נתיב זה כמעט בלתי אפשרי, לשלושה מכוניות בבת אחת אבל המונית בהתחלה התעלה על כולם.

http://www.youtube.com/watch?v=O_nomv21FiY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

סרטון ראשון עם הקליאו:

שימו לב שאני לא מתנחל לי על השמאלי, אלא כל הזמן יש רכבים בצד ימין שלי.

אני פשוט לא יכול להאיץ חזק יותר בגלל שהאוטו בהרצה.

מצטער על האיכות, הmovie maker עשה לי בעיות.

הסרטונים הבאים יועלו באיכות טובה יותר.

המצלמה היא DVR 027

http://www.youtube.com/watch?v=wbBMlxTjonE דרך יוטיוב
פורסם

פרנקוס, תירוץ חלש.

גם אני נוסע בטרנטה שמאיצה לאט, לכן אני מתמקם בכל רמזור בנתיב הימני.

כן, גם אם בנתיב השמאלי יש 5 מכוניות פחות בתור.

זה נקרא התחשבות בזולת. מושג שיראלי טיפוסי לא יבין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה לא מה שאני שומע ברכב, מה שאתה שומע זה סתם מוזיקה שבחרתי ביוטיוב כדי שלא תשמע באמת מה שאני שומע.

זה לא תירוץ חלש. ההאצה שלי לא הייתה כל כך איטית. היא פשוט לא הייתה מספיק מהירה בשבילו.

פורסם

שימו לב לפורטה השחורה שהחליטה לפנות בדקה 90 שמאלה, נעצרה באמצע הצומת (באדום לפניה שמאלה) ותפסה את שתי הנתיבים, נהג האוטובוס ברח מהפגיעה בו אבל לא ראה שהוא חתך את האיביזה, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם במעבר חצייה אליו ברחה האיביזה היו עומדים אנשים.

ניתן לראות שחלק שחור אף מהאיביזה, לדעתי זה חלק מהמראה.

פורסם
זה לא מה שאני שומע ברכב, מה שאתה שומע זה סתם מוזיקה שבחרתי ביוטיוב כדי שלא תשמע באמת מה שאני שומע.

זה לא תירוץ חלש. ההאצה שלי לא הייתה כל כך איטית. היא פשוט לא הייתה מספיק מהירה בשבילו.

תאמץ את המשפט הבא:

"לא משנה באיזה רכב אתה נוסע (נניח GTR), תמיד יש מישהו יותר מהיר ממך בכביש".

אני ממש שונא את האנשים האלה שאומרים "אני נוסע בשמאלי כי אני רואה במראה שאין רכב מאחוריי". אם יגיע רכב על 200 קמ"ש אתה לא תספיק לראות אותו במראה. וגם אם תספיק לראות אותו, עד שתאותת ותפנה את הנתיב הוא כבר יהיה יותר מדיי צמוד אלייך.

לכן תעשה טובה לכל הנהגים וכל עוד אתה לא עוקף תשאר בנתיב הימני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שימו לב לפורטה השחורה שהחליטה לפנות בדקה 90 שמאלה, נעצרה באמצע הצומת (באדום לפניה שמאלה) ותפסה את שתי הנתיבים, נהג האוטובוס ברח מהפגיעה בו אבל לא ראה שהוא חתך את האיביזה, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם במעבר חצייה אליו ברחה האיביזה היו עומדים אנשים.

ניתן לראות שחלק שחור אף מהאיביזה, לדעתי זה חלק מהמראה.

לנהג האיביזה מגיע גם טר"ש וגם צל"ש - מצד אחד - עוקף מימין בצורה די אגרסיבית. מצד שני - תגובה יפה מאד לתמרון של האוטובוס. ובהמשך המראה שלו נראית שלמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סרטון ראשון עם הקליאו:

שימו לב שאני לא מתנחל לי על השמאלי, אלא כל הזמן יש רכבים בצד ימין שלי.

אני פשוט לא יכול להאיץ חזק יותר בגלל שהאוטו בהרצה.

אתה בפרוש כן מתנחל בנתיב השמאלי והיו לך שתי הזדמניות לחזור לימיני ליפני שהטויוטה חתכה אותך

אתה לא יכול להאיץ חזק יותר, סבבה, תישאר בימני, תראה כמה רווח נוצר בינך לבין הרכב שביציאה מהרמזור היה לפנייך

פורסם
אתה בפרוש כן מתנחל בנתיב השמאלי והיו לך שתי הזדמניות לחזור לימיני ליפני שהטויוטה חתכה אותך

אתה לא יכול להאיץ חזק יותר, סבבה, תישאר בימני, תראה כמה רווח נוצר בינך לבין הרכב שביציאה מהרמזור היה לפנייך

יוסי, בסרטון נראים הרכבים שצמודים אליך ברמזורים מתקדמים במהירות סבירקה בלבד, ועוקפים אותך בצורה משמעותית, כמו כן כן נראה בוודאות שאתה זוחל בשמאלי

אם אתה בהרצה, ויודע מבעוד מועד שאתה נוסע "חסכוני", השתדל להיצמד לימני, וגם אם אתה בשמאלי, שחרר אותו בהקדם.

ברכה והצלחה

Boris.K

פורסם

יש סיבה שהייתי בשמאלי באותו רגע.

היה תור של 10 מכוניות ומשאית במסלול הימני והיו רק שני רכבים בשמאלי, אז עברתי לשמאלי. אם לא, הייתי צריך לחכות עוד שני רמזורים.

ועמדתי לשחרר את הנתיב כשהאידיוט בא והתפרץ לי מימין. הייתי באמצע איתות.

פורסם

אז אפשר לסכם את העניין בזה שיוסי הוא מתנחל שמפריע לתנועה וצריך להיות מורחק מהכביש,

ונהג הטויוטה צריך לקבל מדליית נהג זהיר ומתחשב.

יוסי היה לא בסדר, נמצא בנתיב שמאל שלא לצורך אבל לא סיכן אף אחד לעומת נהג הטויוטה ה"צדיק" שנוהג בצורה מסוכנת.

יש הבדל מהותי בין נהיגה חסרת התחשבות לבין נהיגה מסוכנת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...