Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאד מגניב.

מוכרים גם מצלמות דרך שמותקנות על המראות בצורה דיסקרטית ותפקידן לשמור על הרכב בחניה.

קצת סיפור להרכיב אותן והן יחסית יקרות אבל כזאת אופציה קיימת.

הבעיה היא דווקא עם משטרת ישראל, אף אחד לא יזיז אצבע רק בגלל ששרטו רכב או שברו חלון שגם ככה מבטוח.

פורסם
העברתי את המצלמה הביתה כדי לפרמט אותה, הוצאתי כמה סרטונים ששמרתי במהלך הזמן:

1. עקיפה על 2 פסים רצופים.

2. חיתוך ישר מנתיב של פניה שמאלה.

3. כניסה לכביש ממקום שממנו לא אמורים כלל להשתלב בכביש הנ"ל.

האחרון צריך להיות בצינוק למשך שארית חייו ולקבל טיפול Waterboarding כל שני וחמישי.

פורסם (נערך)
לגבי 3 -

אני לא מזהה את הצומת, אבל נראה שיש שם בכל זאת סוג של נתיב השתלבות לא מוצלח במיוחד - חלק מהגורם להסתבכות.

כביש דורי, חיפה.

אין שום נתיב השתלבות. אסור לרכב בתכלית האיסור להגיע מהחניון של אגד (צד שמאל) לכביש שנסעתי בו. שים לב שהוא גם חתך את הנוסעים בכביש הנגדי.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

החניון הזה מסוכן ביותר גם כאשר היציאה נעשית באופן חוקי. בודאי בצורה הזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כביש דורי, חיפה.

אין שום נתיב השתלבות. אסור לרכב בתכלית האיסור להגיע מהחניון של אגד (צד שמאל) לכביש שנסעתי בו. שים לב שהוא גם חתך את הנוסעים בכביש הנגדי.

לא הכרתי, ולא טוען שמותר לפנות שם שמאלה. יש שם תוספת נתיב שלישי לכמה עשרות מטרים, באופן לא ברור ולא משולט, מניח שזה היה בעבר נתיב השתלבות ולאחר מכן בנו את המשך האי תנועה באופן שיאפשר פנייה שמאלה רק לתוך החניון ולא ממנו.

ואני לא מצדד בהתנהגות הרכב המצולם בשום אופן!

פורסם
העברתי את המצלמה הביתה כדי לפרמט אותה, הוצאתי כמה סרטונים ששמרתי במהלך הזמן:

1. עקיפה על 2 פסים רצופים.

כל כביש 66 צרה אחת גדולה

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

היו שם הרבה מאד תאונות חזיתיות. מהסיבה הזו חלק נכבד ממנו חצוי על ידי מעקה בטון. אבל לא מספיק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עפולה והעמקים מתפתחים אז תגדילו את הכבישים!!!!

איך זה יתכן שהכביש היחידי שמחבר את עפולה לחיפה יש בו רק נתיב אחד??

כביש 65 וכביש 66 צריכים לפחות עוד שני נתיבים לכל כיוון.

בגלל זה אני תמיד אומר שמשרד התחבורה הוא כישלון.

כי חוץ מהכבישים במרכז משרד התחבורה לא משפץ שום כבישים נוספים.

פורסם

זה ממש לא הכביש היחיד, אפילו לא העיקרי.

עיקר התנועה בין חיפה לעפולה היא 75-73-60 שמרביתו הוכפל, רק הקטע מצומת נהלל עד צומת תל עדשים עדיין לא, אבל עדיין הוא עדיף על 66. וגם מיקנעם זה הקטע החדש של 77 שהוא כביש מהיר.

פורסם

אני תמיד נהגתי בכביש 66 לכיוון חיפה ועד לפני זמן קצר זה היה סיוט.

עכשיו שפצו את כביש 6 (בתשלום!) ורק מקטע בין יוקנעם למגידו הוא נתיב 1.

ואם יש שם נהג שנוהג על 50ק"מש אז יש פקק אחריו ואין דרך לעקוף אותו.

עדיין לא עושים כלום.

במיוחד בכביש 65 שהוא סבל לנהוג עליו.

השאלה למה לא עושים כלום? צריך לעשות צוותי עבודה של 24/7 שיעבדו על שיפוץ הכבישים בין העמקים למרכז.

אבל מה.. השקיעו כספים בכביש 6 וכביש חוצה צפון שעולים מלא כסף וכל השאר נשאר כמו שהיה.

פורסם

כן, אבל הקטע המדובר של כביש 6 הוא עוקף יקנעם, לא קשור ל-66. והקטע השני בתשלום הוא מטבעון לצומת סומך, בודאי לא קשור לעפולה.

פורסם
[video=youtube_share;B4P041QXXz8]

ואז היא עוד עושה לי פרצוף... (האקשן ב 1:15)

האקשן מתחיל עוד לפני, ב 0:08, כשאתה נכנס לצומת בצהוב ועובר באדום.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

אני לא רואה שהוא נמצא בצומת באדום, הצומת קצר מאוד והוא נמצא בו בכתום.

עם זאת, המעבר לשמאלי המוקדם (וגם שלה) היה מיותר, או שהיית עוקף אותה וזהו, או שנוסע לצידה. היית יותר מדי זמן בשטח המת שלה. אי אפשר לסמןך על כל נהג שיכוונו את המראות שלהם כמו שצריך או שיעיפו מבט לפני מעבר נתיב, להפך, 90 אחוז מבחינתי לא עושים זאת.

פורסם
[video=youtube_share;B4P041QXXz8]

ואז היא עוד עושה לי פרצוף... (האקשן ב 1:15)

מתעב אנשים כאלה. כבר איבדתי תקווה שאנשים ידעו לשמור על הנתיב שלהם בכיכרות או בפניות, אבל כמה פאקינג קשה זה לשמור על הנתיב בנסיעה ישר? וגם זה לא שמדובר על נתיב תל אביבי צר שסטייה של 2 ס"מ בו מכניסה אותך לנתיב השכן (לא שגם זה תירוץ); היה לה פה הרבה מקום.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...