Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג אדיוט, אני לא בא לסנגר עליו!

לדעתי מדובר בסתם אדיוט, ולא ברוצח: לא שם לב שבאים אנשים מהצד השני, ולא הסתכל למרות שמאוד היה צריך לשים לב ולהסתכל במעבר חציה לפני תחילת נסיעה. אולי היה עסוק במשהו שהוא לא הנהיגה.

ה"אמא" גם בהלם, הייתה צריכה לזוז אחורה קודם, לדעתי התגובה הראשונה שלה הייתה תדהמה/כעס שלא מתאימה לזמן הסיטואציה הזאת.

פורסם (נערך)

1. הפתיעה הפג'ו. התעצבנתי על עצמי כי בכל כניסה לצומת אני מסתכל לצדדים. שניה 0:29.

2. ערס. בפוקוס ישבה אישה מבוגרת, שעשתה רושם שהמודעות שלה למתרחש מחוץ למכוניתה קרובה לאפס. לא מובן מה רצה נהג המרצדס. שניה 0:27.

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

זה לא רק נשים אלא גם גברים.

זה מעבר ללהסתכל במראה ולהיות עם מודעות למתרחש בכביש, זה עניין של שמירה על הנתיב, ועבור נהגים כמוה הומצאו הבקרות סטיה. אנשים שיש להם רכב על סטרואידים אבל לא יודעים אפילו להשאיר פיאט 500 בנתיב הנסיעה.

כשיושבים עם האף בתוך השמשה, כל כך קרוב, אי אפשר לראות שום דבר במראות. אני לא אתפלא אם זו הייתה תנוחת הישיבה שלה.

פורסם

תראה אלי, במקרה הזה זו הייתה אישה, וחלילה אין לי כוונה לפגוע או להכליל אבל בדרך כלל בעבירות תנועה שנובעות מחוסר מודעות\אכפתיות\אפתיות ופשוט זלזול בחוקים בזמן נהיגה, זה בדרך כלל נשים. גברים בדרך כלל עושים עבירות אחרות של השתולליות, בשני המקרים זה גרוע אבל זה מה שאני חושב על המקרה.

עוד כמה דקות לפני כן הרמתי לה אורות גבוהים מאחורה כדי שהיא תדליק אורות . פשוט סכנת נפשות, המזל שלי שאני נהג בדרך כלל מאוד עירני ומגיב מאוד מהר לסיטואציות, וגם חייב לציין שהברקסים של הקיה דגם 3 דלתות (צלחות גם בגלגלים האחוריים) עושים את העבודה.

פורסם

מסכים איתך.

אישית יש לי מול העבודה בחור שכל הזמן נוסע בלי מראות, פשוטו כמשמעו, משאיר אותן סגורות.. והן תקינות לחלוטין.

נשים בדרך כלל באמת עושות תאונות של חרדה לחץ חוסר התמצאות וחוסר החלטיות. אצל גברים זה תאונות מתוך אימפולסיביות ונהיגה יותר מסתכנת.

בשני המצבים זה רע, כמובן, ושילוב של השניים יוצר תאונות קטלניות (נהג עם המון ביטחון עצמי שמבצע תמרונים חדים במהירות, ונהגת שלא רואה את זה מגיע וסוטה לכיוונו)

פורסם
1. הפתיעה הפג'ו. התעצבנתי על עצמי כי בכל כניסה לצומת אני מסתכל לצדדים. שניה 0:29.

מכונית אחת נעצרה, לא בטוח שאני הייתי מסתכל מעבר לזה. יכול לסלוח לעצמך!

פורסם
התחמקתי מתאונה

[video=youtube_share;aY2u52NCjIM]

יש נשים שפשוט לא שמעו על להשתמש במראות צד.

החוסר אכפתיות הזה משגע לפעמים.

הייתי צריך לצאת עליה על 200 !!!

היה בפורום המשפטי דיון ארוך על אשמה בתאונה דומה לזו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אשמה של מי?

אם אני לא טועה אז בדיון ההוא הרכב השני אותת לפני שנדחף לנתיב.

פה הרכב לא אותת בכלל. זאת אומרת לא בדק במראות אחרת לא היה נכנס לנתיב או מפעיל איתות.

לא מזמן הייתי במשפט במקרה דומה.

רכב נדחף לי לנתיב כמו הניסאן, הוא אותת ואני רק הצלחתי לבלום חזק ועדיין הוא פגע לי בפגוש ובכנף.

השופטת האשימה את הנהג הפוגע במלואו האשמה. אגב לא היה סרטון של התאונה.

פורסם

אשמה של הרכב שסוטה לנתיב, אין משמעות לאיתות בנושא הזה, כי האיתות הוא לא בין הגורמים לתאונה.

זה הדיון (הארוך)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

[video=facebook_share;469861430267998]https://www.facebook.com/elic259/videos/469861430267998/

לנהגת בספורטאג' שסיימה לחנות על המדרכה, ואז דהרה לנתיב נסיעה בלי להסתכל במראה ובלי לאותת. ברמזור אמרת שיש לך מצלמה ברכב וכולם יראו כמה אני עבריין... ואבא שלך הזקן גם קילל אותי במילים לא כל כך מובנות....

אז הנה אני מעלה את החלק שלי בסיפור, אולי הוא יגיע לנהגת הזו, כי אני ממש מת לראות מה רואים במצלמה שלה 1f642.png:)

פורסם

אולי היא לא אותתה, אבל אתה דפקת גז במכוון כדי לא לתת להשתלב ובנוסף להכל גרמת לסטייה שלך מנתיב הנסיעה שלך ובמזל לא היה רכב לצדך. אז נכון, זה מעצבן, אבל לא צריך להיות מניאק בצורה גסה כל כך.

אני רואה הרבה מסרטונים שלך, גם בפייסבוק. בחלק מהמקרים אתה צודק, אבל אני מתנצל וחייב לציין שבחלק מהמקרים אתה מתנהג בברוטאליות. אתה צופר המון, אתה מנסה להצטדק במקום לוותר. אני הייתי גם כמוך ולמדתי לוותר יותר כי זו פשוט המציאות ואין איפה לחנך.

בהצלחה ותיסע רק בדרכים טובות.

2016 BMW M235i.

פורסם
אולי היא לא אותתה, אבל אתה דפקת גז במכוון כדי לא לתת להשתלב ובנוסף להכל גרמת לסטייה שלך מנתיב הנסיעה שלך ובמזל לא היה רכב לצדך. אז נכון, זה מעצבן, אבל לא צריך להיות מניאק בצורה גסה כל כך.

אני רואה הרבה מסרטונים שלך, גם בפייסבוק. בחלק מהמקרים אתה צודק, אבל אני מתנצל וחייב לציין שבחלק מהמקרים אתה מתנהג בברוטאליות. אתה צופר המון, אתה מנסה להצטדק במקום לוותר. אני הייתי גם כמוך ולמדתי לוותר יותר כי זו פשוט המציאות ואין איפה לחנך.

בהצלחה ותיסע רק בדרכים טובות.

אל תגזים, הוא לא דפק שום גז במכוון. יש לתת להשתלב לאדם שמאותת ומפעיל אמצעי זהירות ומנסה להשתלב ויש אנשים שפשוט באופן ברוטלי נדחפים לך לנתיב ולא רק "לא אותתה", הזרקור צריך להיות עליהם ולא על מפרסם הסירטון. הוא בטח לא זה שיצא מניאק פה. תהיה קצת הגיוני. בנוסף לפי מה קבעת גם ש"במזל" לא היה רכב לצידו? אולי הסתכל במראה וראה שאין רכב ובגלל זה החליט לעבור לנתיב ליד?

פורסם

לא היה רכב מאחוריי במרחק של כמה מאות מטרים גם, וידעתי את זה מראש.

ה'בכוונה' שלי היה בשביל שתבהל, ופעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שהיא עושה שטות כזו, אבל למעשה, לא צפיתי במאה אחוז את המהלך הזה, לקחתי אותו בחשבון אבל עוד הייתה לי סבירות (עד שניה וחצי לפני הפניה הסופית) שהיא פשוט האיצה בתוך הנתיב השתלבות, ותסתכל לקראת סופו במראה ותעצר כשתבין שיש רכב שנוסע בנתיב נסיעה, אבל זה לא קרה כמובן, כי השמש זורחת לה מהתחת השמן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...