Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא דיטסו אפלאוז 93 אוטומטי.

ישנה בעיה שכאשר אני לוחץ על דוושת הבלם (ברקס), הטורים של האוטו פשוט יורדים למשל מ1000 ל700 או 600 ורכב נכבה, כך שאני מניע אותו ורוצה להעביר הילוך, אני לא יכול, כי אני צריך ללחוץ על הברקס כדי להעביר הילוך כאשר, אני לוחץ ברקס אחרי שהצלחתי להניע אותו ולהעביר הילוך, הוא נכבה בכיכר או רמזור כל פעם שאני לוחץ ברקס.

פורסם

טפל בזה בהקדם האפשרי משום שאם הצינור קרוע הבלימה ברכב קשה מאוד, המגבר בלם לא עושה את עבודתו, כאשר הצינור יקרע לגמרי או יקבל קרע גדול יותר לא תוכל לבלום את הרכב ותצטרך להפעיל כוח רב על הדוושה.

הבעיה יכולה להיות או מצינור וואקום של מגבר בלם(בוסטר) או מבוסטר תקול שיש בדיאפרגמה שלו סדק/קרע.

פורסם

יש עוד כמה צינורות וואקום במנוע הזה. הצינור שיוצא מהבוסטר מסתיים אם אני זוכר נכון במחבר בצורת פלוס.

שים שם אוזן בזמן שהמנוע עובד ומישהו בפנים לוחץ ברקס.

אם תשמע רעש של בריחת אוויר (כזה-פסס...:lol: ) מצאת את הבעיה.

ובנוסף, צביקה, מומחה הקרבורטורים של הפורום, יתקן אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שיש באפלאוז מהשנים האלה מייצב טורים. שווה לבדוק אותו אם כן, למרות שכל הסימפטומים מצביעים על יניקת/בריחת אוויר מהמערכת.

הצינור עצמו , אם אתה מפרק את הישן לדוגמה, יעלה לך פרוטות במקום כמו כל צינור או טכנוגום ביצחק שדה בת"א.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איפה הצינור הזה נמצא מישהו יכול להראות לי בתמונה או משהו וכאשר לוחצים על הברקס באמת אני שומע אוויר

פורסם

הבוסטר הוא מעין "צלחת" שמנה שיושבת על קיר האש ואליה מחוברת (במרכז,מלפנים) משאבת הבלם הראשית.

סעפת היניקה יושבת מתחת לקרבורטור ונראית כמו תמנון מתכת עם 4 זרועות עבות שיושבות מעל ראש המנוע.

בין שני האלמנטים הנ"ל יש כמה צינורות גומי שחורים בעובי של קצת פחות מאצבע. תצלם לנו תמונה ברורה באזור הזה ונכוון אותך יותר טוב (עם חיצים!:lol: ).

אם אתה לא מוצא את החור- פרק צינור אחד לדוגמה וסע (לא עם האוטו!) לאחד המקומות שאמרתי לך, תקנה שני מטרים ופשוט תחליף את כולם.

זה עשוי רק להועיל.

*אל תשכח לקנות גם בנדים מתאימים.

אני מעריך את כל הרכישה בפחות ממאה ש'. (אם תבחר בצינור איכותי יותר ממה שמותקן לך- משוריין, וכל הצ'ופרים. צינור גומי פשוט יעלה עוד פחות מזה).

ודא"ג- כמו שכבר אמרו לך- זה עניין בטיחותי. לא יהיה וואקום בבוסטר=אין הגברת בלימה=עצירת הרכב מתבצעת בכח רגליך בלבד (כמו פרד פלינסטון:))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הבנתי מהו הבוסטר תודה.

ישנו צינור חתוך שם, והצד השני של הצינור הוא סתום בבנד ובורג מומחה קרבורטורים אמר שזה הצ'וק.

אני יעלה תמונה בהקדם.

• תוכן חדש...