Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי 2000 שנות! חזרו ההזמנות ל TL.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב לקבל הזמנה מאיזה מקומבן?

היה לי יוזר פעיל מ 2006 עד לפני חצי שנה, שנמחק אחרי כמה חודשים ללא פעילות (בטיפשותי)

חשוב לציין כמובן שאני מתחייב לא לזייף ולשמור על רטיו חיובי.

אז...אפשר?אפשר?אפשר?

תודה :lol:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה TL? חשבתי לרגע שאתם מתכוונים לאופנוע 1000 TL הווי טווין האגדי של סוזקי. דווקא היה אופנוע נפלא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מדובר באתר שיתוף קבצים ( טורנטים)

המצב על הפנים ופעם אחרונה שהם חילקו הזמנות למשתמשים רגילים היה לפני 4 חודשים בערך

מכרתי את ההזמנה בכמה דולרים, אם בקרוב יתנו לחלק הזמנות אני אתן לך חינם אין כסף

Miata ND2

פורסם

מה הסיפור עם TL? יש את פאיירט'ס באי, יש שם כל מה שאי פעם חיפשתי, לא עושים לך "נו נו נו" אם אתה לא על ראטיו של 1:1, לא צריך הזמנות, מוריד מהר.

היה לי חשבון בtl לפני המון שנים אבל גם לו קרה משהו מתישהו ולא הצלחתי להתחבר יותר.

יש משהו שלא סיפרו לי?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בעיקר מהירות.

כל מה שאני מוריד משם עומד על 12 מגהבייט לשנייה, אלא אם זה קובץ מאוד מאוד ישן עם מעט מאוד משתפים, אבל זה נדיר.

פורסם

אני משתמש די פעיל בTL אך גם ששידרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל30MB המהירות נשארה אותה מהירות שאופיינית ל10MB.

אשמח לקבל עזרה אולי בהגדרות נכונות של הUttorrent.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

רוצה להגדיר נכון את ה utorrent?

תמחק ותתקין deluge.

קליינט הרבה יותר קל, נוח, ומהיר.

כמובן שגם שם צריך לפתוח פורטים כמו בכל תוכנה שמחוברת לאינטרנט דרך ראוטר.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אתר מדהים , אבל האתר שהכי קשה לי להעלות בו רטיו , אני באתר מ2009 ועדיין עומד על טרה בייט אחד של העלאה , וגם זה מהתקופה בה היה לי סידבוקס (שרת). לכן הגבלתי את האתר רק להורדות של משחקים חדשים שאני ממש צריך ומשחקים לאקס בוקס

לשם השוואה , באותה תקופה שהיה לי סיד בוקס הגעתי ל7.5 (בערך) טרה בייט העלאה ב IPT (כשהיה עוד בחיתוליו יחסית)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...