Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 997 GT3 RS 4.0 נחתה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה לא משתמש ב-meme נכון.

המם when you see it מתייחס לתמונה כאשר ברקע יש משהו יוצא דופן אבל הוא לא ברור לעין במבט ראשון (ולרוב גם לא שני ושלישי).

“When you see it, you’ll shit bricks.” is a popular caption for many demotivational posters. The phrase expresses what one will feel after they discover the hidden image or message in the poster. The images are often referred to as “Mind Games” and “Mindfucks” also.

מקור:

לדוגמא:

mindfuck11.jpg

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זאת ליגה אחרת לחלוטין. אפשרי לנסוע פה 130 ו 140 לפעמים, וזה כבר כן מהווה 50%-60% מהיכולת של הרכב. חוץ מזה, OPC זה בכלל רכב לפניות ב B roads ברכבי הארץ ופחות למהירות נטו. אני בטוח לחלוטין שעם boxter אפשר להנות יותר בפניות מאשר ה GT3 שנרכשה (הגג הנפתח מוסיף המון). ואפשר לקחת את זה לכיוון עוד יותר קיצוני: אני חושב שאפילו עם מיאטה אפשר להנות בפניות יותר מאשר ב GT3. אבל אני לא אומר חלילה שהבעלים המאושר היה צריך לקנות מיאטה...

בכל מקרה, זה עוד בלי לציין את העובדה שה OPC עולה עשירית, אז זה לא ממש משפיע על הכיס, בניגוד לפורשה. רק אנשים ספורים בארצנו יכולים להוציא כזה סכום בלי להרגיש כלל, וקשה לי להאמין שמי שרכש אותה הוא בין האנשים האלה (זאת פשוט סטטיסטיקה).

דעתי היא ש 90% ממי שקונים רכבים כאלה בארצנו הקטנה פשוט מחפש פוזה. הוא לא בהכרח חובב רכב מושבע, אולי הוא סתם רוצה להגיד לבחורה "רואה את הפורשה שלי? יש רק 600 כאלה בעולם". עצוב, אבל יש אנשים כאלה (ראו "עודד שריקי").

ד"א, מחזק את מי שאמר משהו על התאוצה. זה כן אלמנט נחמד ביותר...

ידידי,

כפי הנראה אינך גם כן חובב רכבים וזאת כי אילו היית בין אלה אז היית מבין שמי שקונה כאלה רכבים אלא אנשים בעלי ממון שכבר מזמן עברו את משחקי הפוזה אך מאוד אוהבים פרטים מיוחדים - והרכב הזה הוא פריט מיוחד מאוד שגם כפי הנראה יהיה אספנות נדירה (כאשר היום הזה יגיע) .

נ.ב

בחורות שהולכות לבחורים בגלל הרכב אז תהיה בטוח שגם בוקסטר אוטו' שנת 99 תעשה את העבודה (לא בגלל זה קונים צעצוע שעולה מחיר של דירה איכותיתי במרכז או וילה מחוץ למרכז) ולכן זה לא המשחק פה -ובטח אל תשווה לOPC זה רק מוריד ממך .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ראיתי אותה אתמול בדרך למודיעין, רכב מדהים, חבל שהיה חשוך.

בהחלט רכב מדהים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

רכב כזה סוגר סקאלה בזמן קצר ככה שלעשות 250 קמ"ש זאת לא בעיה גדולה בשבילו...

ולא חסרים כבישים שאפשר לעשות את זה...

מי שיש לו , למה לא? שיהיה לו ליבריאות.

חוץ מזה שלדעתי כבר מזמן היו צריכים להגדיל את הגבלת המהירות ל 150- 140 בלא מעט כבישים. היום כל רכב משנתון חדש נוסע על מהירות כזאת בלי להתרגש יותר מידי... אנחנו לא בשנות ה 90 לנסוע על 90-100-110 ברכב משנתון חדש לפעמים יכול להיות מעצבן {לאנשים מסויימים}

פורסם

צריך להסביר לכולם כבר שזאת לא המהירות שהורגת...

...

...

...

העצירה הפתאומית ממהירות גבוהה כאשר אתה נכנס במשהו היא סיבת המוות :lol:

(באדיבות קלארקסון)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

ממש אהבתי את הרכב כשנתקלתי בו בסוכנות, לצערי לא היה אפשר לבצע נסיעת מבחן, הסתפקתי בקיימן R :-)

לגביי התמונה עם הבחורות, לא הבנתי.

לגביי מהירות, מדי יום אני נוסע על 200+ לא המהירות הורגת, אם כבר זה הנהגים המפגרים מסביב שלא יודעים למה יש מראות באוטו או מה המשמעות של הידית הקטנה בצד שמאל של ההגה.

haters will hate

פורסם
איזו מכונה. וזה לא "לכמה מגיע", אלא "איך מגיע".

מצידי שלא יגיע, רק תן לשמוע אותו מניע. מותר לכתוב "גגגררררררר....." בפורום? :twisted:

זאת ליגה אחרת לחלוטין. אפשרי לנסוע פה 130 ו 140 לפעמים

כנראה שמעולם לא יצאתם לאיזור הדרום או הצפון לטיולי נהיגה, כי בכלל לא חסר מקומות שאפשר להנות בהם עם רכבים כאלה

ככה זה שאתה חי בתרבות של "כמה סוגרת" ו"מאפס למאה". לנהוג מהר בקו ישר זו לא חוכמה גדולה, יש הנאה גם בסיבובים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...