Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 997 GT3 RS 4.0 נחתה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה את הרכב הזה בארץ, לא כי אני מהדבילים שחושבים שרכב ספורט זה בשביל לנסוע מהר בכבישים ישרים, אלא בגלל שכל הגרסאות GT למיניהן הן מכוונות מסלול. אלו מכוניות ל-trackday שמורשות לכביש. לנסוע עם מכוניות כאלו בכבישי הארץ זה סיוט. במקומו הייתי קונה את הגרסה הרגילה (לא GT) ונהנה ממעט עמוד השידרה שנשאר לי.

האמת שאישית אני יותר אוהב את הקיימן, אבל הן לא באותן קבוצות מחיר. חוץ מזה שה-1M אמורה להיות טובה יותר, ואם כבר BMW אז M3.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין איך בפורום כזה, אנשים חושבים שזה לא נכון לקנות את הרכב הזה.

פשוט לא מובן.

נכון יש הרבה סיבות למה לא.

אבל יש גם הרבה סיבות למה כן.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
כל הכבוד לאנשים שמגשימים חלום ולא עושים חשבון מה יגידו השכנים וכל הצרי עין שבטוח "יפרגנו " בלי סוף,לא פוחדים מחקירת מס הכנסה הקרובה בעקבות הרכב ,והכי חשוב עושים וקונים מה שבאמת אוהבים ,איזה כיף לראות את זה באמת כל הכבוד ומפרגן גם על הרכב ולא פחות על התעוזה להגשים חלום בארץ ולא להתחבא ולחשוש מביקורת לא בונה של אנשים,יש לך אפשרות ,אתה עובד קשה ולא גנבתה מאף אחד ראבק תחיה תהנה ובאמת שימותו הקנאים,יש בארץ לא מעט אנשים בעלי יכולות שאוהבים רכבים ויכולים להרשות לעצמם יותר מרכב מפואר שנבלע בהמון ופחות חוששים ממה יגידו מסביב כל מי שיש לו עין קצת צרה .כל הכבוד כפול לבחור .אהבתי .

בהחלט 1+

כייף לראות כאלו דברים בדרכים, גם אם אתה נוסע בניסן שעולה לכתה ב'.

פורסם

איזו מכונה. וזה לא "לכמה מגיע", אלא "איך מגיע".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחת המדהימות והאהובות עלי ביותר.

לפני שבוע נתקלנו בלא מעט שכאלה - על הרינג - והצליל... אין מילים לתאר. הלוואי ויכלתי לחוות נהיגה במכונה שכזו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גם אני לא מבין מה ההגיון בלקנות OPEL OPC ולנסוע באיילון על 90 קמ״ש כאחרון המאזדה 3.

הרבה יותר הגיוני להשתמש באיזה 60k שקלים ולקנות את אחת המל״מ* הקומפקטיות, לפחות בארץ.

*מל״מ= מכוניות ללא מנוע.

:?

זאת ליגה אחרת לחלוטין. אפשרי לנסוע פה 130 ו 140 לפעמים, וזה כבר כן מהווה 50%-60% מהיכולת של הרכב. חוץ מזה, OPC זה בכלל רכב לפניות ב B roads ברכבי הארץ ופחות למהירות נטו. אני בטוח לחלוטין שעם boxter אפשר להנות יותר בפניות מאשר ה GT3 שנרכשה (הגג הנפתח מוסיף המון). ואפשר לקחת את זה לכיוון עוד יותר קיצוני: אני חושב שאפילו עם מיאטה אפשר להנות בפניות יותר מאשר ב GT3. אבל אני לא אומר חלילה שהבעלים המאושר היה צריך לקנות מיאטה...

בכל מקרה, זה עוד בלי לציין את העובדה שה OPC עולה עשירית, אז זה לא ממש משפיע על הכיס, בניגוד לפורשה. רק אנשים ספורים בארצנו יכולים להוציא כזה סכום בלי להרגיש כלל, וקשה לי להאמין שמי שרכש אותה הוא בין האנשים האלה (זאת פשוט סטטיסטיקה).

דעתי היא ש 90% ממי שקונים רכבים כאלה בארצנו הקטנה פשוט מחפש פוזה. הוא לא בהכרח חובב רכב מושבע, אולי הוא סתם רוצה להגיד לבחורה "רואה את הפורשה שלי? יש רק 600 כאלה בעולם". עצוב, אבל יש אנשים כאלה (ראו "עודד שריקי").

ד"א, מחזק את מי שאמר משהו על התאוצה. זה כן אלמנט נחמד ביותר...

.Your average Notepad

פורסם
אני אישית לא הייתי קונה את הרכב הזה בארץ, לא כי אני מהדבילים שחושבים שרכב ספורט זה בשביל לנסוע מהר בכבישים ישרים, אלא בגלל שכל הגרסאות GT למיניהן הן מכוונות מסלול. אלו מכוניות ל-trackday שמורשות לכביש. לנסוע עם מכוניות כאלו בכבישי הארץ זה סיוט. במקומו הייתי קונה את הגרסה הרגילה (לא GT) ונהנה ממעט עמוד השידרה שנשאר לי.

האמת שאישית אני יותר אוהב את הקיימן, אבל הן לא באותן קבוצות מחיר. חוץ מזה שה-1M אמורה להיות טובה יותר, ואם כבר BMW אז M3.

הכבישים בארץ כבר לא כל כך נוראיים, נכון שיש מקום לשיפור ויש מקומות עם מחדלים נוראיים (אפילו בכביש 431) אבל באמת שאני לא חושב שיש יותר מידי מה להתלונן על הכבישים הראשיים בישראל. התחום העירוני, זה כבר משהו אחר והמצב שונה מאוד בין עיר לעיר.

פורסם

כל פעם שיש נושא על מכוניות כאלה באים כל הקשקשנים שיש להם מה להגיד על למה מישהו קנה את הרכב הזה בארץ ושאין מה לעשות איתו. כנראה שמעולם לא יצאתם לאיזור הדרום או הצפון לטיולי נהיגה, כי בכלל לא חסר מקומות שאפשר להנות בהם עם רכבים כאלה...

216197_10150163316469556_30749_n.jpg

מזל שיש אנשים שקונים בארץ מכוניות כאלה חושבים שיש מה לעשות איתן ויודעים להנות מהחיים, לפחות מידי פעם יש משהו מעניין על הכביש ואולי יהיה מה לקנות מיד 2 עוד 20 שנה :lol:.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
אותי דווקא מעניין הרבה יותר מי הבעלים. רכבים מיוחדים כבר יש לא מעט.

למה זה מעניין? אתה עובד במס הכנסה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מאסטר פיס אמתית,אני שמח שיש לנו אחת כזאת בארץ,

הבנתי שכריס הריס מכר את שלו לאחרונה וקנה במקומה פרארי 599,אלוהים יודע למה.

Porsche 944 turbo

פורסם
מאסטר פיס אמתית,אני שמח שיש לנו אחת כזאת בארץ,

הבנתי שכריס הריס מכר את שלו לאחרונה וקנה במקומה פרארי 599,אלוהים יודע למה.

מה זאת אומרת? אתה לא מחליף לפעמים את המוזיקה שאתה שומע?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הכבישים בארץ כבר לא כל כך נוראיים, נכון שיש מקום לשיפור ויש מקומות עם מחדלים נוראיים (אפילו בכביש 431) אבל באמת שאני לא חושב שיש יותר מידי מה להתלונן על הכבישים הראשיים בישראל. התחום העירוני, זה כבר משהו אחר והמצב שונה מאוד בין עיר לעיר.

כביש 2, אחד הכבישים הראשים במדינה, זה לא בזיון תגיד לי? אז נכון שיש כבישים נורמלים במדינה ואדרבא רוב כבישי הנהיגה הם באיכות טובה, ללא ספק כי הנהג הממוצע מפחד לנסוע בהם. אבל אלא אם זה רכב שני רק בשביל להתפרע זה אומר שצריך גם לחיות איתו וזה נראה לי סיוט.

חוץ מזה שאלו רכבים שמכוונים למסלול, לא רק שיהיה לא נוח לנסוע איתם על כביש ציבורי, הן גם עלולות להיות אטיות יותר בשל הקופצניות יתר. לדוגמא, ג'רמי קלרקסון אמר על הקורבט שהוא רכב מצויין על המסלול אבל בכביש הציבורי הוא פשוט לא עובד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...