Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב-120K, לטווח ארוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיו 2 נהגים כשהצעיר ביותר בן 23 ( בקרוב 24) , הרכב אומנם רכב משפחה אבל לא יסיע ילדים חוץ מאחיינים מדי פעם ..

אנחנו מחפשים בעיקרון רכב שיראה טוב בנוסך למהנה , לפי ההבנה שלי הלאון היא הכי קרוב למשפחתית מהנה שאפשר אני צודק?

נסעתי על כולן חוץ מהאסטרה שאני מקווה שעוד השבוע אני אספיק לראות.

לגבי הטווח הארוך מנועי ה1.2 tsi קצת מפחידים אותי , בסך הכל סוחטים את המנוע והשחיקה שלו תהיה יותר גבוה ממנוע בעל נפח גדול יותר לא?

אוטו קטן אנחנו לא ממש רוצים אז דיי ירד מהפרק

לגבי הטולדו אני אנסה למכור אותה שבוע ביד 2 ונראה, הלוואי ואני אקבל מחירון ..

פורסם

שמעתי שהגולף במבצע של 125,000 ?

יש גם את ה 1.6 ידנית ב 115,000 בסוף דגם גם סביר שתקבל הרבה תוספות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מול הגולף יש גם טרייד אין במחיר מחירון +5% , ואם תיגש לסוכנות ותתמקח קצתאז אולי תצליח לשנורר את האבזור החסר.

במידה ואתה לא סגור על הגולף, אין לי אלא להציע לך את האוקטביה 1.8 TSI אוטומטית (לא DSG) ששה הילוכים.

היא עולה כ 140,000 ולדעתי שווה כל שנקל :roll:, אם תוציא על הסיאט עשירייה, יצאת עם אחלה רכב ב130 אלף

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מה אתה אומר על פלואנס דיזל רובוטית ?

ב130,000 אולי אפילו תצליח לקבל את הגרסא המאובזרת שכוללת חיישני רוורס, פתחי מזגן מאחורה, בקרת שיוט ומהירות אלקטרוניות, פנסי ערפל ,בקרת אקלים מפוצלת ועוד ועוד

מבחינה טכנית אתה מקבל מנוע 1.5DCI חדש של רנו, 110 כוח סוס - נשמע קצת ביחס למתחרות אבל מומנט מטורף של קרוב ל25קג"מ כבר מ1700 סלד !

היא כמובן הרבה יותר חסכונית ביחס למכוניות שאתה חושב עליהן- צריכה עירונית של 1:18 בקלות.

גיר רובוטי עם 2 מצמדים - לפי הביקורות הוא מצוין ! אין תקלות ואין מחלות !

הרכב עצמו מרווח מאוד- גם מקדימה וגם מאחורה והתא מטען ענקי עם גישה נוחה מאוד.

מה אתה אומר ?

פורסם
מה אתה אומר על פלואנס דיזל רובוטית ?

ב130,000 אולי אפילו תצליח לקבל את הגרסא המאובזרת שכוללת חיישני רוורס, פתחי מזגן מאחורה, בקרת שיוט ומהירות אלקטרוניות, פנסי ערפל ,בקרת אקלים מפוצלת ועוד ועוד

מבחינה טכנית אתה מקבל מנוע 1.5DCI חדש של רנו, 110 כוח סוס - נשמע קצת ביחס למתחרות אבל מומנט מטורף של קרוב ל25קג"מ כבר מ1700 סלד !

היא כמובן הרבה יותר חסכונית ביחס למכוניות שאתה חושב עליהן- צריכה עירונית של 1:18 בקלות.

גיר רובוטי עם 2 מצמדים - לפי הביקורות הוא מצוין ! אין תקלות ואין מחלות !

הרכב עצמו מרווח מאוד- גם מקדימה וגם מאחורה והתא מטען ענקי עם גישה נוחה מאוד.

מה אתה אומר ?

המנוע לא חדש עד כמה שידוע לי, הוא משרת בעוד רכבים של הקונצרן.

מה שכן חדש כאן היא התיבה הרובוטית, בנתיים היא בסדר, אבל נראה לי שכרגע זה די הימור, היא לא ממש הוכיחה את עצמה מבחינת אמינות, לא הייתי בונה עליה יותר מדי. אם מדובר בגיר ידני אכן יש על מה לדבר..

110 כ"ס אבל על מנוע דיזל ועם טורבו זה סוחב טוב מאוד.

1:18 בעיר? נשמע לי מוגזם, אבל אני מאמין שלהוציא 1:15 בעיר זה אפשרי בלי בעיות.

(ועכשיו אני רוצה לראות שמישהו אומר שאני סוחר של קרסו!)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המנוע לא חדש עד כמה שידוע לי, הוא משרת בעוד רכבים של הקונצרן.

מה שכן חדש כאן היא התיבה הרובוטית, בנתיים היא בסדר, אבל נראה לי שכרגע זה די הימור, היא לא ממש הוכיחה את עצמה מבחינת אמינות, לא הייתי בונה עליה יותר מדי. אם מדובר בגיר ידני אכן יש על מה לדבר..

110 כ"ס אבל על מנוע דיזל ועם טורבו זה סוחב טוב מאוד.

1:18 בעיר? נשמע לי מוגזם, אבל אני מאמין שלהוציא 1:15 בעיר זה אפשרי בלי בעיות.

(ועכשיו אני רוצה לראות שמישהו אומר שאני סוחר של קרסו!)

הDCI עצמו לא חדש, אבל אם אני לא טועה ה110 כוח סוס יחסית חדש..

התיבה הרובוטית בשוק מתחילת 2010 - כבר קרוב ל3 שנים ובינתיים אף מחלה ואף ריקול ואף תלונה.

הביקורות על התיבה עצמה מצוינות- האוטוקאר אומר שהתיבה מצוינת עם פעולה חלקה ונעימה.

בקשר לצריכת דלק זה תלוי בהרבה דברים, בתנאים טובים 1:18 הגיוני מאוד

פורסם

נקודת ה-Brake-Even של הפלואנס היא 18000 ק"מ בשנה - פותח השרשור נוסע פחות... והוא גם רוצה לקנות את הרכב לשנים רבות.

יותר מדי נקודות אי וודאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נקודת ה-Brake-Even של הפלואנס היא 18000 ק"מ בשנה

מי קבע את זה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...