Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי ברמזור(הכניסה לפיתוח מכיוון כפר שמריהו), וממש אחרי עמדה קורולה, וחסמה את הנתיב הימני והיחיד. משמאל שני נתיבים נגדיים. אני נוסע. מימיני מדרכה, משמאלי פס לבן רצוף, וממולי קורולה ובה שני אנשים מדברים. אני צופר לנהג שממולי שיזיז את הרכב, שכן אין לי אפשרות לעקוף אותו. מאחורי נוצר לו מיני-פקק, כולם צופרים ומעוצבנים. הגיע שלב שנהגים מאחורי התחילו לעקוף אותי, וכמובן שהם עברו על פס לבן. הבחור יוצא מהקורולה וצועק עליי- "מה אתה רוצה ממני?? תעקוף!!". אני כמובן מראה לו את הפס הלבן. הוא הבין שאני "לא הולך אחרי העדר", ושהוא יצא קצת טיפש, שתק, נכנס לאוטו, ולא זז. לבסוף התייאשתי ועקפתי על פס לבן. מה אתם הייתם עושים במצב קצת מלחיץ שכזה? עוקפים? האם זה לא נורא כל כך לעקוף במצב כזה על פס לבן? או מתעקשים על כך שיזוז? תודה.

172

פורסם
קו הפרדה רצוף(קו לבן)=קיר.

אתה היית עולה\עובר,דורך על קיר?

לא צריך להגזים. נניח ומכונית הייתה תקועה במקום שבו נתיב אחד בלבד לכל כיוון עם קו הפרדה רצוף. תנועה כמעט עומדת, אין סכנה - לא היית עוקף מעבר לקו? אני כן. אני לא מתכוון לחכות שם אפילו חמש דקות רק בשביל עיקרון דבילי, ובטח שלא ליצור פקק תנועה בגלל זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין מה חיים הכט היה אומר על זה...

אני מצד שני אומר:"כדי להילחם עם אש צריך להשתמש עם אש"...

אם הוא מדבר עם מישהו, צפור, אל תתן לו לדבר בשקט... איפה שאני גר ישנם אנשים שמורידים ומעלים את הילדים בדרך לגן, מתי זה קורה? מתי שכולם יוצאים לעבודה... והיכן הם נעמדים? באמצע הרחוב, כששני מטרים ליד יש חניה (מפרצון).

אם אפשר לעקוף אין בעיה, הבעיה מתחילה כאשר חונים שנים כאילו בצדדים או שיש תנועה...

אני, ישראלי טיפוסי, מה עושה? פעם ראשונה, מבליג.

פעם שניה, מצפצף לתשומת לב, ומבקש לא לעשות את זה שוב.

פעם שלישית דופק את המראה של האוטו, יוצא ואומר "סליחה, אבל כל זה לא היה קורה אם היית חונה את ה"מיני ואן" שלך במיפרצון ולא מפריעה לתנועה" ניכנס לאוטו ונוסע...

נחשו לבד מה עובד...

אגב, זה עובד, יומיים אחרי זה היא חנתה במיפרצון כשהיא שינעה את ה"גמדים"...

סיפור מצחיק:

רמזור 2 נתיבים ישר. כולם בשמאלי, למה? כי זו ישראל... וכי היה רכב תקוע בנתיב הימני + משולש בתוך האוטו (או מחוץ לא ממש זוכר) ו 4 בלינקרים.

כולם מחכים לירוק, פתאום מישהי מאחורי חשבה "ואאלה איזה יופי, הימני ריק לגמרי, אולי נישתמש בו טיפה לשם שינוי"...

היא עברה לימני.

התחלף הרמזור לירוק...

כולם נוסעים, חוץ מידידינו, האוטו ללא הנהג והמשולש...

ומה עושה הבחורה? מצפצפת, מוציאה את היד ומנפנפת, צועקת...

אחרי שהתחלף הרמזור נעצר לידה סחבק, ואומר לה "לא ראית שהאוטו תקוע?"

ההיא, סגרה את החלון וסגרה את הפה... אחחחח... גודל הפאדיחה....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ואם היה שם רכב תקוע שמחכה לגרר....??? היית מחכה שיגיע הגרר, ייחלץ, אותו ורק אז נוסע...?!

אין מה לעשות, יש מצבים שבהם קו לבן הוא ל א קיר...! גם אם היה מגיע לשם שוטר הוא לא היה אומר לך כלום והמטומטם היה מקבל ד"וח על הפרעה לתנועה...:loco:

פורסם
ומה עושה הבחורה? מצפצפת, מוציאה את היד ומנפנפת, צועקת...

אחרי שהתחלף הרמזור נעצר לידה סחבק, ואומר לה "לא ראית שהאוטו תקוע?"

ההיא, סגרה את החלון וסגרה את הפה... אחחחח... גודל הפאדיחה....

גילי

זה משהו שמדהים אותי כל פעם מחדש. נהגים פשוט לא מודעים למה שקורה סביבם. כל עוד הנהיגה משתלבת להם באופן טבעי הם נוהגים בלי לחשוב בכלל - באופן אוטומטי לגמרי. התוצאה של זה היא שברגע שיש הפרעה בדרך, הם מופתעים לחלוטין. כל כך הרבה פעמים קורה לי שאני קולט שבאחד הנתיבים יש איזו מכונית תקועה או מפגע כלשהו כמה עשרות מטרים לפנים, וכל מה שאני צריך לעשות זה לאותת ולעבור נתיב, בעוד המון מכוניות מלפני נאלצות לבלום בלימות חירום, להתחיל לאותת בהיסטריה, לצפור ולהתעצבן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ל TT,

לפי הספר של התיאוריה (עברתי אותה ד"א) במקרה שנתקעת או של תאונה על כביש ללא נפגעים יש לפנות את הכביש בהקדם האפשרי ולאחר מכן להחליף פרטים עם הנהג/רכב המעורב או כל אדם אשר דורש אותם.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
זה משהו שמדהים אותי כל פעם מחדש. נהגים פשוט לא מודעים למה שקורה סביבם. כל עוד הנהיגה משתלבת להם באופן טבעי הם נוהגים בלי לחשוב בכלל - באופן אוטומטי לגמרי. התוצאה של זה היא שברגע שיש הפרעה בדרך, הם מופתעים לחלוטין. כל כך הרבה פעמים קורה לי שאני קולט שבאחד הנתיבים יש איזו מכונית תקועה או מפגע כלשהו כמה עשרות מטרים לפנים, וכל מה שאני צריך לעשות זה לאותת ולעבור נתיב, בעוד המון מכוניות מלפני נאלצות לבלום בלימות חירום, להתחיל לאותת בהיסטריה, לצפור ולהתעצבן.

רוני

:mm_yeah:

משהו נתן דוגמא של שוטר,ומה הייתם עושים אם המקרה אותו דבר וניידת חונה ממול ורואה הכל?

או ניידת עוצרת אותכם אחרי הצומת?מה הייתם עונים לשוטר שמנסה להתחכם?(שבטוח היה עובר בעצמו)

צביקה

פורסם
ל TT,

לפי הספר של התיאוריה (עברתי אותה ד"א) במקרה שנתקעת או של תאונה על כביש ללא נפגעים יש לפנות את הכביש בהקדם האפשרי ולאחר מכן להחליף פרטים עם הנהג/רכב המעורב או כל אדם אשר דורש אותם.

וכאשר אין לאן לפנות ? (מדרכה?)

פורסם
:mm_yeah:

משהו נתן דוגמא של שוטר,ומה הייתם עושים אם המקרה אותו דבר וניידת חונה ממול ורואה הכל?

או ניידת עוצרת אותכם אחרי הצומת?מה הייתם עונים לשוטר שמנסה להתחכם?(שבטוח היה עובר בעצמו)

צביקה

מצינים בדו"ח את פירטי המיקרה...

ז"א, רכב תקוע/נהג מסרב לזוז, הפרעה לתנועה וכו'...

חשוב לשאול לפני זה את השוטר "האם היתה תנועה ממול בזמן העקיפה?" או " העם היתה הפרעה לתנועה ממול?"

ולציין את תשובתו ב"דיברי הנהג"...

כל שופט, אפילו אם הוא יודע שאתה זה ששרטת לו את האוטו היום יוציא אותך זכאי...

גילי

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
וכאשר אין לאן לפנות ? (מדרכה?)

טוב אני גם מתקן וגם עונה.

במקרה שציינתי מקודם על האדם לפנות רכבו כך שלא יפריע לזרימת התנועה, ובמקרה ועליו להשאיר את הרכב ללא השגחה עליו (הכוונה במקרה שנתקעת) הנהג צריך להעמיד משולש אזהרה שייראה ממרחק של 100 מטר.

אני לא בטוח שזה עונה על שאלתך אורן אבל זה מה שמצאתי. סורי.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
חשבתי על משהו עכשיו: יכול להיות ששוטר סמוי יעמוד ככה ויחכה שאנשים יעברו את הפס הלבן הרצוף והוא תופס אותם על חם או מצלם ?

יכול להיות ?

במצב כזה היו פותחים לי תיק על תקיפת שוטר

haters will hate

פורסם
חשבתי על משהו עכשיו: יכול להיות ששוטר סמוי יעמוד ככה ויחכה שאנשים יעברו את הפס הלבן הרצוף והוא תופס אותם על חם או מצלם ?

יכול להיות ?

אם היה דבר כזה ...

היתה מקבל את הדו"ח מערער וזוכה !

למרות שאני לא יתפלא אם זה כבר קרה מתישהו :roll:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תוכן חדש...