Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאו לי שתי מכוניות לקנייה.

רנו מגאן קופה 2.0 שנת 99

איביזה טורבו שנת 01

הסכום אומנם לא אותו סכום , ויש באפשרותי לקנות את האיביזה , אבל הכסף שאני יחסוך בקניית המגאן ילך לכיס שלי ויהיה בסופו של דבר לטובתי.

אני לא ממהר לבזבז את רוב הוני על האיביזה.

האם ההבדל ביניהן הוא שמיים וארץ ? או שאני יצליח להנות גם מהמגאן.

אני בן 23 ומחפש רכב להגיע לעבודה ולאוניברסיטה , מחפש רכב ספורטיבי שאני יהנה מכל רגע שאני על הכביש.

תודה מראש !

פורסם

המגאן כנראה תהיה זולה יותר לאחזקה..(או שאולי לא,כי אין לי מושג איזה בעיות אמינות יש לה :? )

המגאן היא לא ממש ספורטיבית,אלאל סתם בעלת מנוע חזק ולא מעט פוזה.

האיביזה לעומת זאת,תהיה מהנה יותר,יקרה יותר לאחזקה,בעלת פוטנציאל לשיפור.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי יותר,אז האיביזה היא בשבילך.

אם אתה מחפש סתם רכב נחמד ויפה שלא ממש חסר לו כוח...מגאן.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
המגאן כנראה תהיה זולה יותר לאחזקה..(או שאולי לא,כי אין לי מושג איזה בעיות אמינות יש לה :? )

המגאן היא לא ממש ספורטיבית,אלאל סתם בעלת מנוע חזק ולא מעט פוזה.

האיביזה לעומת זאת,תהיה מהנה יותר,יקרה יותר לאחזקה,בעלת פוטנציאל לשיפור.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי יותר,אז האיביזה היא בשבילך.

אם אתה מחפש סתם רכב נחמד ויפה שלא ממש חסר לו כוח...מגאן.

נהגת על שתיהן, שאתה כל כך בטוח בדבריך? אני נהגתי רק באיביזה (קצת) אבל אני בכלל לא בטוח שהיא עדיפה מבחינה ספורטיבית על המגאן. האיביזה סובלת מהיגוי לא טוב במיוחד והתנהגות מאוד פושרת. המגאן אולי לא מצטיינת אבל יש לה מנוע חזק והיא שונה מבחינת ה-SETUP ממגאן 1.6 למיטב הבנתי, כך שאולי היא אפילו עדיפה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתרגום חופשי...

האיביזה יותר כוחנית!

בעלת סטייל יותר אלגנטי לטעמי!

והמגאן יותר יציבה ובעלת התנהגות כביש סבירה..

בעלת סטייל של משפחתית למדיי.

אני הייתי הולך על האיביזה...

פורסם
תאמין או לא, אבל יש אנשים שקובעים שהרכב שלהם ספורטיבי לפי שני הפרמטרים שציינת. :?

"May God mercy on their souls!"

אותם אנשים כנראה קובעים שמרצדס S500 למשל היא מכונית הספורט האידיאלית? :roll:

מזל שאני לא מכיר אנשים כאלה. :lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני אישית הייתי הולך על המגאן קופה רכב יותר נוח הרבה הרבה יותר יפה .

נכון שבסיאט יש מקום גדול יותר לשיפורים אבל מבחינת סטנדרט אין הבדל גדול ביכלל ביניהן רק ביום שישי האחרון יצאה איביזה מול מגאן שניהן לא משופרות ושניהן סיימו יחד ככה שהן בערך אותו דבר {אבל רק כשהן סטנדרטיות} אבל מבחינת מראה זה אפילו לא עיניין של טעם כאן לטעמי .

המגאן הרבה יותר מעוצבת והרבה יותר מושכת הסיאט סתם קווים ישרים .

בקיצור הבנת את המלצתי אני אישית הייתי מת שיהיה לי תקציב למגאן קופה מנוע 2000 יותר נכון אני וחברה שלי:-P

• תוכן חדש...