Jump to content

משה.ש

  • הודעות

    385
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי משה.ש

  1. אחד הדברים ההזויים ששמעתי, הצבע הלבן כנראה באמת צבע בסיס ואני לא מאמין שהחליפו צבע. במידה ובאמת החליפו צבע הייתי ממליץ לפותח השרשור לתבוע ולתבוע בגדול!
  2. חוק דפוק זה נכון, אבל נראה לי שהוא יעבור רק עם כמה מגבלות מסויימות. נחכה ונראה, גם ככה במדינה שלנו זה הכל הפוך על הפוך.
  3. לחבר טוב יש רישיון רק על אוטומטו כבר 16 שנה . הוא יודע לנהוג גם על ידני {נסע הרבה בחול}, ולפני שהוא מתחיל במסע של להמיר את הרישיון לידני הוא ניתקל בכתבה הזאת. http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-9bfd88bef335521004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455 האם למישהו יש מושג לאיפה זה מתקדם או שזה בוטל כבר לגמרי. בעצם אחרי שאני קראתי את זה רשום שזה ייקח עוד כמה חודשים אז תודה בכל אופן וסליחה. לא שמתי לב שהכתבה רק מלפני 3חודשים
  4. סבבה תודה לכולם עזרתם לי המון כרגיל.
  5. מהה שלומכם יש לי שאלה קטנה חבר הביא לי כמה סרטים ששוקלים בין 6-7 גיגה כל אחד מהם. לו יש בבית הרבה סרטים מקוריים שהוא פשוט התקין אותם במחשב בעזרת איזשהי תוכנה ואז הוא הביא לי את כולם על דיסק און קי. עכשיו הקטע הוא שכל הדיסקים הריקים שיש לי הם עד 4.7 גיגה כל אחד אז מה אני אמור לעשות כל הסרטים שהוא העביר למחשב הם אצלו בדיסק אחד. זאת אומרת כל סרט שם נמצא על דיסק אז זה אומר שיש אפשרות לצרוב על דיסק אחד. האם מישהו יודע מה לעשות ? והאם יש ביכלל דיסים לצריבה שהם יותר מ- 4.7 גיגה? תודה לכולם ולילה טוב.
  6. וברגע שאני מחבר את הקורא טביעות אצבע אני יכול גם לשלוט בעזרתו בגלישה באינטרנט, לבחור כניסה לאתרים מסויימים וכדומה.
  7. שאלה לי אליכם רבותיי יש לי נייד חדש של dell ורציתי לדעת בבקשה עם אפשר להוסיף קורא טביעות אצבע . אני מתכוון שברגע שמעבירים את האצבע המחשב ניכנס אוטומטית לאתרים מסויימים וכדומה , יש לי במחשב בלוטוט אם זה משנה ביכלל. תודה רבה לכולם וסוף שבוע טוב.
  8. אכן אתה צודק דברתי גם עם dell ואין שום קשר לאחריות . מה שכן בדקנו רק שאני יכול להתקין win 7 במחשב כי יש להם כמה דגמים שאי אפשר להתקין עליהם ככה לפחות אמר לי הטכנאי שלהם. בכל אופן אין שום בעיה עם האחריות, אני רק מאבד את האחריות אם במקרה יש לי בעיות במערכת ההפעלה אבל אם משהו מתקלקל אז יש אחריות מלאה.
  9. תודה לכולם אני עובר ל-7 אז האשכול כבר לא רלוונטי. לילה טוב וסעו בזהירות.
  10. מה קורה חזרתי והפעם עם שאלה אחרת. יש לי vista basic ועכשיו נודע לי שיש משהו מדליק בויסטה שנקרא flip 3d ועכשיו לשאלה שלי. אני יודע שב-vista basic האופציה הזאת לא נמצאת , אבל האם יש אפשרות להתקין אותה ושהיא תעבוד . האם מישהו מכיר טריק קטן כי אני לא רואה סיבה למה אי אפשר להוריד אותה אני יודע שאני צריך גם aero שיהיה לי. בקיצור אם למישהו יש רעיונות אני אשמח. וביכלל האם יש אפשרות לשדרג את ה-vista basic לפירמיום בלי תשלום {כי אני גם ככה הולך להתקין בקרוב 7 }. הווינדוס הנוכחי שלי מקורי ועם רישיון.
  11. צודק במאה אחוז. בכל מקרה תודה רבה רבה לכולם כרגיל שיחקתם אותה.
  12. וואללה פגעת בול . עשיתי את הניקוי כמו שאמרת {איך שאני עשיתי כנראה לא היה טוב} ועכשיו יש לי פנוי 249 גיגיה. שיחקת אותה. דרך אגב הכונן מכיל 283 גיגה ותוך הכונן כל התיקיות שוקלות 29 גיגיה זה בסדר שהוא מראה לי שיש לי פנוי 249 כי אמור להראות 254. בכל מקרה תודה רבה.
  13. אבל אם אני אעזוב את זה בקצב הנוכחי אז עוד חודשיים אין זיכרון יותר. בכל מקרה טכנאי של dell צריך לחזור אליי היום אז אני כבר אעדכן. אני בטוח שזה ביגלל הויסטה המעאפן הזה שלא תעזו לקנות מחשב עם המערכת הפעלה הזאת פשוט בושה.
  14. טוב גבר לך לישון תודה על העזרה מחר נשגע קצת את dell גם ככה אני רוצה להכנס בהם על הויסטה.
  15. חח אז לך גנבו לבנתיים חצי משלי
  16. לחתי על מאפיינים בכונן ולא מצאתי את מה שציינת . יכול להיות שאולי יש בעיה בקריאה של הכמות זכרון בכונן .
  17. אני מריץ עכשיו אבל מה זה יעזור הסקאן, וירוס בטוח אין התופעה קרתה ישר מהרגע שפתחתי את המחשב, מחר אני אתקשר לdell ואשאל אותם רק אני פשוט מרגיש טמבל כי זה נראה לי משהו שטותי לתיקון.
  18. אפילו חשבת שאולי clean disk יפתור את הבעיה אבל גם זה לא יעזור כי אני אוכל מקסימום לפנות 7 מגה בייט. אין לי מושג לאיפה הזכרון בורח. יש לי כונן d ששם יש את הקבצים לגיבוי של dell שם יש 15 גיגה שמתוכם תפוס 4 גיגה ושם זה קבוע שם הזכרון לא נעלם.
  19. לא אבל המחשב עושה כל הזמן בדיקה אתה רוצה שאני אעשה scan disk וירוס בטוח שאין לי במחשב אם לזה אתה חותר
  20. יש לי avast אנטיוירוס והוא בטוח לא הבעיה כי יש לי עוד 3 מחשבים והוא בכולם
  21. דרך אגב עכשיו נכנסתי לכונן c ובדקתי תיקיה תיקיה ובאמת כמו שחשבתי כל התיקיות שבתוך הכונן שוקלות כולן 29 גיגה אז לאיפה נעלמו עוד 40 בערך אני לא קולט.
  22. מחקתי יש עוד משהו שלפי דעתך כדאי לבדוק? דרך אגב תודה בכל מקרה.
  23. עשיתי את כל מה שרשמת וזה עדיין לא מראה לי.
  24. אם מופעלת אופציית גיבוי איך אני יודע איפה היא כי אני ממש לא מתמצא בויסטה. ובנוגע למחיצה איך אני יודע אם זה fat32 ? ואין לי דיסק של ויסטה כי זה מגיע אוטומטית מופעל כבר בתוך המחשב. בטוח שיש פה משהו שגורם לזה כי עכשיו מחקתי את התוכנת פלאש מהמחשב והוא עוד הוריד לי 1 וחצי גיגה במקום שיפנה לי עכשיו יש לי פנוי 214 זאת אומרת שעוד חודשיים כבר לא יהיה לי ביכלל זכרון {הזוי}.
  25. שאלה לי בבקשה כי אני רגע לפני התחרפנות. קניתי מחשב נייד של דל עם 320 גיגיה זכרון בהרד דיסק ו4 גיגה זכרון ב-ram למחשב יש מערכת הפעלה vista basic (חרא של מערכת מחליף בימים הקרובים ל-7}. והתופעה שקוראת לי היא כזאת , אני כמעט לא התקנתי כלום במחשב וכל יום המחשב מעלים לי 2 גיגה בממוצע מהזיכון כרגע נשאר לי פנוי בהארד דיסק בכונן c רק 217 גיגה פנויים מתוך 289 ולא התקנתי כלום כמעט . מישהו יודע לאיפה הזכרון בורח? המחשב הוא בן שבועיים ושקיבלתי אותו היה לי פנוי בכונן 268 גיגה מתוך 289 תודה לכולם.
×
×
  • תוכן חדש...