Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס או יונדאי I30 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

רציתי לשמוע את חוות דעתכם בנושא,

אני מתלבט בין 2 רכבים:

פורד פוקוס שנת 2009.

או

יונדאי I30 שנת 2009.

*שני הרכבים מליסינג.

תודה.

פורסם

ולגבי מה בדיוק אתה מתלבט? אם לא תפרט יותר מה חשוב לך שיהיה ברכב שלך ומה אתה לא רוצה בו וגם מה ההתרשמות שלך משתי אלה אף אחד לא יוכל לעזור לך. ציין פרטים ודרישות ונתונים של הרכבים בספציפיים בניהם אתה מתלבט.

פורסם

הפוקוס מתבלטת בתחושת ה"איכות" שלה – היא כבדה יותר, פחות נמרצת בתאוצה.

היונדאי מתבלטת בזריזות שלה וברמת האבזור.

שתיהן בעלות צריכת דלק די דומה ומרווח פנימי דומה (לפוקוס 4 דלתות תא מטען גדול יותר מליונדאי).

במקרה של שתי המכוניות הללו – ההחלטה תיפול על טעם אישי. אם לוח השעונים הכחלחל, החיבור לאייפוד והזריזות עושים לך את זה – לך על יונדאי. אם אתה רוצה להרגיש בטוח יותר, יציב יותר במהירויות גבוהות ויותר "אוטו" – לך על פוקוס.

גיל מאוויס

פורסם

צריכת הדלק יותר גבוה לפוקוס-האוטו עגלה וכדי לשמור על קצב תצטרך לתת הרבה גז.

איכות-פלסטיק כמו כולם.

ביונדאי יש AUX-זה לא מה שיכריע עסקה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם לא נדרש תא המטען של הפוקוס ואין איזו אהדה ספציפית לפורד אז ביונדאי מקבלים הרבה יותר מאבזור בסיסי ועד לדברים הקטנים כמו תאי אחסון שונים בתוך הרכב ובתא המטען. היונדאי משמעותית זריזה יותר מעמידה במקום ונעימה יותר מבחינת אטימת תא הנוסעים, למרות שההגה שלה מרגיש "קל" משמעותית ביחס לפוקוס ולמרות התחושה שהיא פחות יציבה על הכביש מקבלים אוטו שהרבה יותר נוח לתמרון, בטיחותי מאוד ואמין.

פורסם

הפוקוס יותר נוחה ומתומודדת בצורה טובה מאוד עם שיבושים עירונייים פסי האטה וכו', לטעמי המכונית הנוחה ביותר בקטגוריה אבל היא גם הכי איטית וזה מורגש . תבדוק מה יותר מתאים לך.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם אתה מחפש רכב שיאחוז את הכביש בצורה מדהימה, בעל היגוי מצוין, מרווח יחסית לקטגוריה, בעל בגא'ז מכבוד הפוקוס תהיה בחירה אולטימטיבית, אם אתה מחפש יותר אבזור, מנוע, שיהיה זריז יותר, אבל יבוא לע חשבון היתרונות של הפוקוס, ה i30 תתאים

• תוכן חדש...