Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלים של ג'ולייטה לבנה 47-782-13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאתה לא גולש כאן, משום שאני רוצה להאמין שהגולשים כאן שומרים בד"כ על נפשותיהם של משתמשי הכביש האחרים, כמו גם על דבר בסיסי שנקרא חוקים.

בפעם הבאה שאני רואה אותך משתולל (הרגע ראיתי אותך ברמת גן) אני דואג שיקחו לך את הרישיון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה סתם מקנא כי האוטו שלו עם נשמה ושלך רק מצויין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איל, לאחרונה שמתי לב לתופעת ה"מותר לי" - וזה מתייחס לבעלי אלפות חדשות ולבעלי וולוסטר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, אתה בכח רוצה שגיא יתחיל לחפור לנו פה?:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אוראל, אתה בכח רוצה שגיא יתחיל לחפור לנו פה?:D

צודק, שכחתי ממנו :lol:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בדיוק הזכרת לי:

ג'ולייטה תילתן אדומה שהחליטה לחתוך משאית בפראות והייתה רגע לפני להחזיר את נשמתה למגרש הגרוטאות. הכי אירוניה שההתפרעות הזאת התבצעה רק על מנת לעמוד לפניה ברמזור. מה יש לכם אלפאיסטים ?!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
בדיוק הזכרת לי:

ג'ולייטה תילתן אדומה שהחליטה לחתוך משאית בפראות והייתה רגע לפני להחזיר את נשמתה למגרש הגרוטאות. הכי אירוניה שההתפרעות הזאת התבצעה רק על מנת לעמוד לפניה ברמזור. מה יש לכם אלפאיסטים ?!

חוסר בכל מיני דברים, חלקם גופניים? :roll:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא קשור לאלפיסטים, הרי מן המפורסמות שהג'ולייטה בכלל תוכננה כדי לפנות לאוהבי המכוניות הגרמניות... :-)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בפעם הבאה שאני רואה אותך משתולל (הרגע ראיתי אותך ברמת גן) אני דואג שיקחו לך את הרישיון.

אתה תיקח, בית המשפט יחזיר.

חבל על המאמץ שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה סתם מקנא כי האוטו שלו עם נשמה ושלך רק מצויין.

איל, לאחרונה שמתי לב לתופעת ה"מותר לי" - וזה מתייחס לבעלי אלפות חדשות ולבעלי וולוסטר.

מה יש לכם אלפאיסטים ?!

חוסר בכל מיני דברים, חלקם גופניים? :roll:

כן, כי זה באמת משנה שהמתפרע נסע באלפא או ש-bar72 נוסע בגולף. קבלו כולכם התראות וירטואליות (כן, גם אתה roee :-P )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש אלפא 159 שחורה (3 ספרות אמצעיות בלוחית = 159) שאני רואה משתוללת דרך קבע בכביש החוף, אבל אני רואה המון ג'יפים, הונדה סיוויק שחורות, מיצובישי לאנסר ובעצם כל דגם בערך על פני האדמה שנוהגים באגרסיביות ובחוסר זהירות והתחשבות. [במחשבה שנייה, מעולם לא ראיתי סיריון משתוללת:roll:].

יש אוכלוסיות מסויימות שמעדיפות דגמים (וצבעים) ספציפיים, אבל עדיין לא נכון לעשות הכללות.

:turn-l:
פורסם
אתה תיקח, בית המשפט יחזיר.

חבל על המאמץ שלך.

ל'

לא אני אקח, אני רק אדאג שיקחו. וגם אם הוא "רק" יצטרך לפנות לבימ"ש כדי לקבל אותו חזרה, אני בשמחה אבוא להעיד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איפה בר"ג ומה קרה?

גם לי יצא להתקל בג'ולייטה לבנה בזמן שזחלתי הביתה אחרי יום עבודה ארוך, כבר ממש באיזור הבורסה הגיח נהג ג'ולייטה לבנה שניסה לגרור אותי למשחק, פחות או יותר בכניסה לחניה שלי כבר.

יש גם אחת בורדו, תלתן-ירוק, שמסתובבת עם מיטו לא-תלתן-ירוק-אבל-היי-יש-סמלים ועושות רעש...:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הוא גר באיזור של דוד רמז בר"ג.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...