Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה רק גדר תייל מחושמלת תמנע צואה בחצרותיכם, ואולי כדאי שתהגרו למקום אחר אם אתם מתכננים לישון בקרוב...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה הוא דמגוג?

מחאה והבעת דיעה זה דבר טוב אבל למרר חיי אנשים בביתם זה רע מאוד. אתה היית מוכן למסיבות 24/7 ברחוב שלך ושיחרבנו לך בחצר ובחדר המדרגות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בר - אתה מבייש את עצמך עד כדי פגיעה במקצוע שאתה מייצג.

ההתבמאות שלך לא עניינית, גם אם אתה מתנגד למחאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למען האמת. אן כמה שברוב הדברים אני לא מסכים אם בר (ראו שרשור תחנה אחרונה שבו אגב, בר, לא טקבקת עדיין) למרות התאור החלול שת הכותרת, אני נוטה להסכים אם מה שמסתמן שהולך להיות עוד מחאת קיץ חלולה. אני, לא אצא בקיץ הזה לרחוב. לא ללא ג'נדה רצינית ומאורגנת. זו לא מחאה, זה חבורה של אנשים שחושבים שהם גנדי, והכוונה היא לא רחבעם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
גנדי, והכוונה היא לא רחבעם.

:roflmao:לא רע, לא רע...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא בטוח שזה יקרה כ"כ מהר.

נהניתי לראות את המשטרה לוקחת את קדאפני ליף למעצר אתמול :)

הפרצוף המפוחד והמבוהל שלה עשה לי את היום , במיוחד בתמונה שטל מהפורום העלה בפרופיל הפייסבוק שלו.

מהרגע שהמחאה יצאה מהארון והתגלתה כמחאה פוליטית שמחפשת להחליף את השלטון בדרכים לא דמוקרטיות , כפי שכל מי שיש קצת שכל בקדקדו ידע מההתחלה, היא איבדה לגיטימציה .

אני בדיוק לומד למבחן בשיווק וזה ממש מתלבש על התיאוריה של מציאת (מחירי הדיור, מחירי הדלק ) של הלקוח (האזרחים התמימים שהצטרפו בקיץ לפעילי השמאל) וניצולו כדי למכור לו לוקשים , לנצל אותו ולהוציאו לרחובות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי אני צעיר, ולא בעל משפחה, אבל להגיע למצב של מאבק פיזי מול יס"מ? - חד משמעית לא במקום.

נכון, זאת מדינה דמוקרטית, ובדמוקרטיה יש חוקים שנועדו לשמור עליה.

יש כמה דברים שאני מסכים איתם בעניין המחאה, אבל אני לא בעד העומדים בראשה, ובטח שנגד הקרן החדשה לישראל שמממנת אותם.

מתן, נסה את זה - חבורת הקרן בפייסבוק

הקומיקס הכי ימני שיש, וגם דיי מצחיק (או אולי עצוב)..

פורסם
בר - אתה דמגוג.

בר - אתה מבייש את עצמך עד כדי פגיעה במקצוע שאתה מייצג.

ההתבמאות שלך לא עניינית, גם אם אתה מתנגד למחאה.

אני לא יודע אם להגיב לנושא המחאה או אופן יישומה, אבל נתחיל בזה שדמגוגיה זה אחד מרזי המקצוע ;-)

עכשיו ברצינות:

דעתי האישית היא שיש בישראל מצב מאוד בעייתי, הן חברתית והן כלכלית. זה קשור להון-שלטון, חרדים, מהגרים ובני מיעוטים למיניהם (שלא מקבלים טיפול נאות כלכלית וחברתית), ועוד מרעין בישין שכאלה ומונחים ששומעים כל היום בתקשורת. בעיקר, אגב, אלה דברים שקורים גם במקומות אחרים, אלא שכאן מדובר על מדינה קטנה ותושבים בה מעט, ולכן ההעצמה של ההשפעה על כל אחד ואחד מאיתנו. כפי שכתבתי בשרשור ה"אחר" אני מנסה להשפיע על שיויו שנראה לי ראוי, במקום להגר למדינות נעימות יותר, באמצעי המוגבלים.

לגבי אליקבליק - לא ברור לי למה אני דמגוג ולא חברי J14, שאגב אני מיודד מאוד עם כמה מהם. הם עוסקים רוב היום בשכנוע המשכונעים, במקום להבין שכדי לסחוף את הציבור לשינוי הדרוש צריך להיות - כן, קצת פוליטים, וכן - קצת מתונים יותר. להסתיר מקורות מימון ולפעול בחסות השמאל הקיצוני (אם נניח שהעבודה היא שמאל מתון), משיג הרבה פרסום בתקשורת אבל לא מזיז לאף אחד אחר.

לגבי ספריאל - אני חושב שצריך שינוי. אני לא מתנגד למחאה פר-סה, אלא לאופן ביצועה ויישומה. כאשר המשטרה עצרה את דפני ליף (ובלי קשר לשאלה מדוע נעצרה ואם בצדק - משום שאין לי מושג), יכולת לראות שבסה"כ היא הולכת איתם, עד שההמון המשלהב עצמו לדעת, התחיל להתפרע, לדחוף את השוטרים, וכמובן הצלמים שתרמו לכך הרבה, גרמו לכך שדפני נפלה - ומכאן הכל היסטוריה. חבורת היהירים האלה מציפה את הפייסבוק של עצמם ברחמים עצמיים וגאווה מדומה, אבל הם מסרבים להפנים את שאני ושכמותי מנסים לומר להם, גם פנים אל פנים, שלא זו הדרך להביא שינוי.

לגבי רוטשילד - תחיו אתם בתוך מחראה, ונראה אתכם. ת"א קיימת בתור חממה לצעירים, בדיוק משום שיש מי שמשלם ארנונות גבוהות ומתחזק את העיר - ולהם לפעמים יש משפחה, ילדים, ומשהו שנקרא עבודה וחיים, והם צריכים לקום אליהם בבוקר. לא שצעירים אוהבים להיתקל בחרא בגינה או מעגלי תופים עד 4 בבוקר, אבל אולי הם יותר רספטיביים לזה, משום שבתור סטודנטים מה כבר יש לעשות בקיץ כששכר הדירה משולם על ידי ההורים?

אגב, עם חולדאי יש לי הרבה "ביף" אבל כאן הוא צודק. השאלה היא אם התקשורת שוב תיכנע לאהדת השמאל הקיצוני שלה ותאדיר את כיבוש רוטשילד (אני עוד זוכר את ערוץ 10 מדווח על הפגנה שיש בה חצי מיליון איש, כשאני נכחתי במקום והיו אולי כמה עשרות אלפים...), ואם זה יכניע את חולדאי. אני מקווה שלא. שיימחו בבית של דפני ליף בכפר שמריהו.

פורסם

בר לא דיברתי על התוכן, כיון שלא השתתפתי בפעולות המחאה למרות שאני בהחלט מקבל חלק מתלונותיה, וכנראה שגם אתה מסכים אתן.

הפוסט שבו פתחת את השרשור מביש. הפוסט האחרון (#13) ענייני ומהווה בסיס לדיון. נראה לי שצריך להתחיל את הדיון מחדש מפוסט זה. אפשר בהחלט לדון גם על הלגיטימיות והיעילות של דרכי מחאה אלה או אחרות, כמובן לא על עצם המחאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בר לא דיברתי על התוכן, כיון שלא השתתפתי בפעולות המחאה למרות שאני בהחלט מקבל חלק מתלונותיה, וכנראה שגם אתה מסכים אתן.

הפוסט שבו פתחת את השרשור מביש. הפוסט האחרון (#13) ענייני ומהווה בסיס לדיון. נראה לי שצריך להתחיל את הדיון מחדש מפוסט זה. אפשר בהחלט לדון גם על הלגיטימיות והיעילות של דרכי מחאה אלה או אחרות, כמובן לא על עצם המחאה.

אגב, מדוע עצם המחאה היא לא נושא לדיון? אני ואתה מסכימים עימה (לפחות עם חלק ממטרותיה). אבל זה לא אומר שכולם ;-)

• תוכן חדש...