Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת "כולנו יכולים לעשות ויתורים כאלו ואחרים"?

מישהו בכלל שאל אותי אם אני רוצה שינכו לי מס בתלוש? מישהו שואל אותך אם אתה מוכן לשלם עוד 15 אג' לליטר דלק החל מה-1 לחודש?

ברגע שלא סופרים אותך, וברגע שמנצלים את העובדה שאתה לא יכול לעשות כלום, גם אם מחר הדלק יעלה ל-10 ש"ח לליטר - זה דופק את כל מאזן הכוחות.

הרי אם יתקיימו בחירות מחר בבוקר, המפה הפוליטית לא תעבור מהפכה, הימין ככל הנראה ישמור על כוחו, והמנדטים ינועו רק בגוש השמאל/מרכז (קדימה-עבודה-מרץ-יש עתיד)

והפלא ופלא, ביבי ישאר ראש ממשלה, ואנחנו נמשיך לבכות בפורומים כמה רע לנו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברגע שלא סופרים אותך, וברגע שמנצלים את העובדה שאתה לא יכול לעשות כלום, גם אם מחר הדלק יעלה ל-10 ש"ח לליטר - זה דופק את כל מאזן הכוחות.

הרי אם יתקיימו בחירות מחר בבוקר, המפה הפוליטית לא תעבור מהפכה, הימין ככל הנראה ישמור על כוחו, והמנדטים ינועו רק בגוש השמאל/מרכז (קדימה-עבודה-מרץ-יש עתיד)

והפלא ופלא, ביבי ישאר ראש ממשלה, ואנחנו נמשיך לבכות בפורומים כמה רע לנו.

זו דמוקרטיה במיטבה.

אם היה לך רע לא תשוב להצביע לאותה מפלגה שהרכיבה את הממשלה.

ובניגוד למה שמקובל לחשוב, הציבור הישראלי יודע מצויין להעניש ממשלות וראשי ממשלות שכשלו או לא עמדו בציפיות הבוחר.

המהפך של 77' העיף את מפלגת העבודה מהשלטון לאחר 29 שנה שבהם הם עשו במדינה כבשלהם, המהפך של 92' שלח את הליכוד לספסלי האופוזיציה לאחר שלציבור הישראלי נמאס מהעיקשות של שמיר (וגם בשל הפיצול בימין).

בשנת 96' עלה הליכוד לשלטון לאחר שהציבור בארץ התפכח מאשליית השלום בכל מחיר של רבין ופרס, ובשת 99' החליף אותו אהוד ברק לאחר שנמאס מהתנהלותו הכושלת של בינימין נתניהו.

וכך הלאה והלאה.

נכון להיום, רוב הציבור מבין היטב שאין פתרונות קסם כלכליים, ומה שינתן היום יעלה לנו מחר כי אין יש מאין.

ונגיד תודה שאנו חיים ברמת חיים טובה בהחלט, יש לנו ביטחון תעסוקתי ומצבה הכלכלי של מדינת ישראל לא רע כלל, וזה בשעה שכל העולם נתון במשבר כלכלי.

אם נתניהו ישאר ראש ממשלה, זה סימן שזה מה שרוצה הבוחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרבה מאוד אנשים נפלו בשבי האשליה שהצבעה לציפי היא סוג של הצבעה לשמאל (מסתבר שאפילו אנשים אינטיליגנטיים יכולים להיות טפשים פוליטית), ושרק ציפי תבלום את ביבי (כי כמובן עדיף שר מנשק חיילות ועוד כמה מורשעים, על פני יציבות כלכלית).

לאחר שזה לא קרה, ולאחר שציפי היקרה פרשה להם מהפוליטיקה, הם פשוט נורא מדוכאים, וכל מה שהם יכולים לעשות זה להצטער שהצביעו לבדיחה הזו שנקראת קדימה, ולטעון שהם מוחים. נגד מה? נגד בעצם כל מה שקורה פה כבר 20 שנה, אבל הם מאשימים רק את ביבי. נו שוין. אפילו שקיבלו גן "רשמי" למחות בו, עם כל הפסיליטיז שהם צריכים, במקום די מרכזי ליד הרכבת, האם עדיין לא יעברו לשם, כי הם פשוט חבורה של עצלנים שלא מוכנים לזוז למקום שהוא יותר מ- 100 מטר מהבית שלהם. ואני אומר את זה ע"ב היכרות עם חלק מהמובילים של J14. תוסיפו לזה את העובדה שהם עד היום מסרבים לספר מי מממן להם את הכל (!) שזו שערורייה בפני עצמה, וכל מי שמעיז להעלות את הנושא נסקל בציבור, ואת הבדיחה שדפני טוענת שלא ידעה בכלל מה זה הקרן החדשה עד ששאלו אותה על זה (כי הרי אף אחד לא יודע במה אמא שלו עובדת), ותקבלו את תמונת המחאה העדכנית. מה שמצחיק זה, שגם אם מישהו מביניהם מעיז למתוח ביקורת פנימית הוא נרגם. ככה זה - חופש ביטוי יש רק לאנשי שלומם.

ואחרי הכל, אני כן מאמין שיש בעיות קשות שצריכות להיפתר, ושטוב שיש מחאה, אלא שמובילי המחאה לא מתעניינים ולו לרגע בבעיות האמיתיות, ואין בכוונתם להציע שום פתרון או אפילו להצביע על הבעיה. אותם רק מעניין להחליף את ביבי. במי? אללה יודע. ואגב, שלא יתפרש מזה שאני מתכוון להצביע לליכוד, אני לא. אבל אני גם לא מתכוון להצביע למרצ, שהפכה למפלגה צבועה, חסרת עמוד שדרה, ולא רלבנטית בעליל. אולי עכשיו היא תתחזק קצת על חשבון קדימה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חה חה חה :lol::roll::oops::evil:

בנימין "בלרינה" נתניהו פירק את וועדת פלסנר...

מה אתם אומרים? בדיוק כשחשבנו שנגמרו לו השפנים בשרוול...

מעניין איך הוא הולך לקמבן את דרכו החוצה מהפליפ-פלופ שנעשה כאן,

ואם בכלל נראה חלופה לחוק טל בזמן הקרוב \ בכלל...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני לא מסכים שהדברים כל כך פשוטים או ברורים.

להכין גרפים יפים זה קל מאד. אבל מדוע נבחרו דווקא המדדים האלו? אולי בגלל שיש מדדים אחרים שעלו, ולכן השמיטו אותם?

מדוע ההשוואה היא דווקא לתוצר? האם זו אמת מידה נכונה? אם התוצר עלה, אז צריך להוציא יותר על פריט אחר?

ויותר מזה: אין כאן אף מילה על הסיבות לבעיות: לא על הריכוזיות, לא על הגישה של "הכל אסור" (כגון מידת הצמיג) שמונעת התפתחות, שום דבר. ועוד: מי אמר שהגדלת ההוצאה על פריט פלוני זה מה שיפתור בעיות? אולי צריך משהו אחר?

ואני לא בא כאן להגיד שהכל בסדר - אני חושב שהכל רחוק מלהיות בסדר. אבל אני גם חושב שלוקחים בעיות אמיתיות ומשתמשים בהן כדי לנגח יריבים פוליטיים, וזה לא לענין.

דני

• תוכן חדש...