Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי גולף חדשה בצבע שחור מטאלי ועל ה"מזל" שלי - יום אחרי קיבלתי צואת שלשול רצינית על גג האוטו, קצת על המכסה מנוע ועל החלון...

כעבור 10 שעות ניקיתי את הצואה עם מגבונים ומים ביחד עם ניגוב של סמרטוט..

הצואה ירדה, אך עדיין כאילו אם מסתכלים מהצד או מקרוב כאילו נשאר סימן של הצואה, רק סימן על הצבע... ניסיתי לנגב עם הסמרטוט ומים כמה שאפשר אך זה לא יוצא..

יש דרך לטפל בזה שהסימנים ירדו מצבע הרכב?

תודה רבה לעוזרים..

פורסם

אפשר לדעת איזה וקס אני קונה? מה השם? מאיפה אפשר לקנות אותו?

איך עושים זאת? אפשר לקבל הסבר או ללכת למוסך או משהו?

פורסם

אני מציע תריץ חיפוש לאחרונה דובר רבות על החברות ואופן ביצוע.

בקצרה?

קנה את זה:

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

2 מטליות כאלו:

http://www.carplan.co.il/sg_product~CTA002~6~0.htm

שוטפים את הרכב,מייבשים אותו,ואז במקום מוצל! מורחים את הווקס על שטחים קטנים,מחכים שהוא יתייבש כדקה-2 דקות,ומנגבים.

אסור למרוח אותו על פלסטיק לא צבוע כמו למשל פסי הגנה על הדלתות אם זה לא צבוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רשום במטליות וקס שנתת לי

//carplan.co.il/sg_product~CTA002~6~0.htm

שאינן מטליות לניקוי וקס

אולי זה יותר טוב?

carplan.co.il/Product.asp?Pid=CTA038&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0

פורסם

מטליות מיקרופייבר כן מתאימות,אני אישית בפעם הראשונה השתמשתי בשלהם,ואחרי זה עברתי לסנו,רכות וטובות.

דווקא הבד כותנה ניראה לי גם מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדי לבדוק אם אפשר להוריד צריך לבדוק את העומק. אם זה לא חדר עד לצבע אז עם פוליש אפשר לטשטש.

למניעה בעתיד אני ממליץ על אוטם צבע - מספק הגנה טובה יותר מווקס ועמיד יותר לאורך זמן (Paint sealant).

Zaino Z5

או

Klasse High Gloss Paint Sealant Glaze

הKLASEE הציל אותי במקרים רבים...

פורסם

שים כיסוי על הרכב, פיתרון הכי טוב לששלת ציפורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...