Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קיבלתי קנס על העבירה הרשומה בכותרת. אני בן 25, נוהג מגיל 17 וזאת העבירה הראשונה שלי.

כנראה היה סוג של "מבצע" בכרמיאל, כי אחרי שהשוטר עצר אותי, הוא פשוט המשיך 150 מטר ועצר עוד מישהו.

בכל מקרה, את ה"עבירה" ביצעתי בכביש עירוני בעל נתיב אחד לכל כיוון, עם אי הפרדה באמצע ומדרכה מהצד השני. מישהו מוכן להסביר לי איך אפשר "לסטות מנתיב הנסיעה" בכזה מקום?

חשבתי לערער, אבל החלטתי שאין לי כח לכאב ראש הזה ואני פשוט אשלם את הקנס. נכנסתי לאתר וגיליתי שהדו"ח שלי לא מופיע במערכת. יש למישהו מושג כמה זמן לוקח להם להזין אותו למחשב? תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הדוח נכתב אתמול, כנראה שעדיין הוא לא הוקלד ולא נכנס למערכת.

תנסה לאחר יומיים לפחות או שלושה ימי עבודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי שצריך להסביר את העבירה זה השוטר, והוא עשה זאת בתיאור הנסיבות בדו"ח.

אם תעלה סריקה שלו נוכל לעזור לך להבין למה התכוון המשורר ואם יש משהו בדבריו.

פורסם

דו"ח של סטייה מנתיב זה לרוב אומר שהנתיב שאתה נהגת עליו הוא לכיון מסויים ואתה כנראה נסעת לכיון שמנוגד לכיון, כמו לדוגמה נתיב פנייה ימינה שיש המון אנשים שמתמשים בזה כדרך בשביל לקצר את התור להמשיך ישר.

פורסם

טעות, מה שתיארת זה נסיעה בניגוד להוראת תמרור. הסעיף המדויק הוא 6482, ועבירה זאת גוררת קנס בסך 500 ש"ח ו-6 נקודות.

סטייה מנתיב לרוב מתרחשת כאשר רכב עובר נתיב ללא איתות. הסעיף הוא 5439 והקנס הוא אכן 250 ש"ח ללא נקודות.

פותח השרשור, בבקשה העלה לכאן סריקה של הדו"ח כדי שנוכל להתייחס אל הדברים בצורה מעמיקה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה ללכלך את הגליון הנקי שלך.

סריקה תעזור לייעץ או לחילופין סמל סעיף של העבירה מספר בן 4 ספרות באמצע הדו"ח משמאל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

5439 זה הסעיף על סטייה מנתיב הנסיעה.

זה היה מתנדב או שוטר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם התיאור הוא כפי שתיארת , הזוי.

סמל הסעיף מתאר סטיה מנתיב תוך הפרעה / סיכון לתנועה .

אז אולי ניסית לעקוף איזה קוף או אופניים :evil:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הייתה שוטרת צעירה. אולי מתנדבת, אני לא יודע, אבל היא הייתה ממש צעירה. בניידת היה גם שוטר מבוגר, הוא נשאר לשבת בניידת כל האירוע ושלח אותה לדבר איתי, להסביר לי את העבירה ולהביא לי את הדו"ח לאחר מכן (חיכיתי ברכב). הוא גם זה שרשם לי את הדו"ח וחתם עליו.

וכן, זה מה שלא ברור. גם אם הייתי רוצה "לסטות מנתיב הנסיעה" שם, הדרך היחידה לעשות את זה היא להכנס בעץ על אי התנועה או לעלות על המדרכה.

פורסם

כששאלו אותך מה יש לך לומר?

מה ענית?

ל'

פורסם

לא הבנתי על מה היא מדברת בהתחלה, היא שאלה אם אני מודע שעברתי עבירת תנועה ושאני אקבל דו"ח, אמרתי לה שאני לא יודע על מה היא מדברת.. והיא אמרה שהיא תביא לי דו"ח ותסביר לי הכל.

היא חזרה לניידת וחזרה עם הדו"ח 2 דקות מאוחר יותר, אמרה שסטיתי מהנתיב שלי תוך כדי "סיכון ועיכוב התנועה", אמרתי שיש שם רק נתיב אחד ואני לא יודע על מה היא מדברת.. היא הביאה לי את הדו"ח ופה זה נגמר.

ניסיתי לקרוא את מה שרשום בדו"ח אבל הכתב לא קריא.

תמונה0963.jpg

פורסם

לפי הבנתי העבירה היא נסיעה שלא בהתאם למסומן על הכביש . כך לפחות עולה משתי השורות האחרונות בכתב החרטומים .

באת מרחוב אחד לרחוב שני ? באיזה רחובות מדובר ?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

א. לא ממש הגבתי. היא שאלה אותי אם אני יודע מה עשיתי, אמרתי שאין לי מושג. אחרי 2 דקות היא חזרה עם הדו"ח.

ב. זה דו"ח ראשון שלי. אז כן, לא היה לי מושג שדברי נרשמים איפשהו. אם הייתי יודע הייתי כותב נאום או שר לה שיר ולא סתם אומר "אין לי מושג מה את רוצה ממני".

ג. זה באמת לא משנה כבר. אני אשלם את ה-250 ש"ח. המדינה גונבת מאיתנו כל יום, אז מה זה עוד 250 ש"ח?

• תוכן חדש...