Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבות אוטו' רגילות בסקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי עכשיו את הפרסום באתר אוטו, ומה שמעניין אותי זה:

1.אנחנו כשוק צרכני נחשבים פחות ולכן נקבל את התיבות האלו.

2.סקודה בטוחים בעצמם, שיצליחו למכור ככה או ככה.

מה דעתכם? מה יותר מתאים למצב?

ובלי קשר, לכמה זמן התיבות האלה יישארו איתנו(אם בכלל)..?

פורסם
קראתי עכשיו את הפרסום באתר אוטו, ומה שמעניין אותי זה:

1.אנחנו כשוק צרכני נחשבים פחות ולכן נקבל את התיבות האלו.

2.סקודה בטוחים בעצמם, שיצליחו למכור ככה או ככה.

מה דעתכם? מה יותר מתאים למצב?

ובלי קשר, לכמה זמן התיבות האלה יישארו איתנו(אם בכלל)..?

1. זה קשור יותר לזמני אספקה (כנראה שגם לשוק שלנו) אבל זה בהחלט סוג של הימור מצד צ'מפיון ויהיה מעניין לראות את התגובה של הלקוחות, מי יודע אולי בעתיד הגרסאות האלו יהיו שוות יותר במחירון.

2. במקרה של האוקטביה, גם כך גרסה זו היא לא נמכרת יותר מידי ודגם חדש כבר יהיה בשנה הבאה, כך שלדעתי זה עד סוף חיי הדור הנוכחי. במקרה של הסופרב, אין לי מושג. אם חושבים על זה, באירופה רוכשים יותר דיזל מאשר בנזין, אז אני לא יודע מה המשמעות האמיתית של המעבר הזה.

אני רק לא הבנתי דבר אחד, האם יהיה שיווק במקביל, כלומר אוכל להמתין יותר ולקבל את ה-DSG או שמעכשיו זו רק תיבה אוטו'?

פורסם

כנראה שVAG מתחילים לשים לב שהDSG7 מתחיל להעלות להם יותר מדי כסף התיקונים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ממש תזמון לא טוב לסופרב, בייחוד שהמונדיאו הבסיסית החלה להמכר עם תיבת פאוור-שיפט ומנוע יותר חזק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בדיוק כך!

כנסו לקישור שצירף כאן אחד החברים לתגובת צ'מפיון - ההיפך ממה שאתם אומרים הוא הנכון ודווקא מעודף ביקוש לDSG ורצון לספק מכוניות לכל הלקוחות ולקצר את זמן ההמתנה שלהם הוא שהוביל למהלך אבל אתם כנראה מאלה שלא מוכנים שיבלבלו אותם עם עובדות.

פורסם
כנסו לקישור שצירף כאן אחד החברים לתגובת צ'מפיון - ההיפך ממה שאתם אומרים הוא הנכון ודווקא מעודף ביקוש לDSG ורצון לספק מכוניות לכל הלקוחות ולקצר את זמן ההמתנה שלהם הוא שהוביל למהלך אבל אתם כנראה מאלה שלא מוכנים שיבלבלו אותם עם עובדות.

יפה שאתה מאמין ליבואן שלא נותן אמון במוצרים שלו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם
יפה שאתה מאמין ליבואן שלא נותן אמון במוצרים שלו.

אני לא יודע אם גישתו הקיצונית של ניב ראויה, אבל מאחר שבעיות מסוג החלפת קלצ'ים או מכטרוניק אני מכיר רק ברכבי 160 כ"ס, ולא ברכבי 122, ובהתחשב בעובדה שהגירים הפלנטריים מגיעים רק בדגמי ה- 160 כ"ס של סקודה, יש היגיון בכך שבחרו דווקא שם לכסות על החוסר בגירי DSG7. כך שיכול להיות שהתשובה הינה two folded כמו שאומרים.

מצד שני, הרי הקלאצ'ים החדשים אמורים לפתור את הבעיה, ולכן יכול להיות שהמחסור הינו אמיתי. מה גם שלא שמעתי על החלפה כזו בגולף/ג'טה 160 כ"ס (אף שמדובר במנוע שונה, הרי שגם שם נדרשה לעתים ההחלפה)

ומצד שלישי, למה לא שמו שם DSG6 וגמרו את הסיפור?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני לא יודע אם גישתו הקיצונית של ניב ראויה, אבל מאחר שבעיות מסוג החלפת קלצ'ים או מכטרוניק אני מכיר רק ברכבי 160 כ"ס, ולא ברכבי 122, ובהתחשב בעובדה שהגירים הפלנטריים מגיעים רק בדגמי ה- 160 כ"ס של סקודה, יש היגיון בכך שבחרו דווקא שם לכסות על החוסר בגירי DSG7. כך שיכול להיות שהתשובה הינה two folded כמו שאומרים.

מצד שני, הרי הקלאצ'ים החדשים אמורים לפתור את הבעיה, ולכן יכול להיות שהמחסור הינו אמיתי. מה גם שלא שמעתי על החלפה כזו בגולף/ג'טה 160 כ"ס (אף שמדובר במנוע שונה, הרי שגם שם נדרשה לעתים ההחלפה)

ומצד שלישי, למה לא שמו שם DSG6 וגמרו את הסיפור?

אני באותה דעה שלך לגבי הDSG6 זה התחליף הראוי.

פורסם

שני שאלות, למה רק ברכבי סקודה? אם ,לדבריהם , הביקוש כזה גדול לרכבי הקונצרן, למה לא גם בVW או אודי?

למה הם לא מורידים מחירים לדגמים בהם מוחלף הגיר? הרי מחיר גיר אוטומט רגיל זול בהרבה מ DSG.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
שני שאלות, למה רק ברכבי סקודה? אם ,לדבריהם , הביקוש כזה גדול לרכבי הקונצרן, למה לא גם בVW או אודי?

למה הם לא מורידים מחירים לדגמים בהם מוחלף הגיר? הרי מחיר גיר אוטומט רגיל זול בהרבה מ DSG.

זול מ-DSG7? לא בטוח. בכל מקרה, החלפה ל-DSG6 הייתה מייקרת את הדגמים ב-5,000-10,000 שקל ולא נשכח שיש מספיק אנשים המעדיפים תיבה אוטו' רגילה על תיבה רובוטית, כך שאולי עבור מי שמכיר ומוקיר את היתרונות של ה-DSG זה חיסרון, אבל אתה יכול לקרוא כאן בפורום על לא מעט כאלו שוויתרו על הסופרב רק בגלל גיר ה-DSG.

• תוכן חדש...