Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בGTI דור 5 יש ניתוק מלא של ה ESP , מסכים איתך שהניתוק החלקי בדור 6 מאכזב ומוריד מההנאה.

שכחת לציין שגם התחושה בהגאים האלקטרו-הידראולים זה לא מה שהיה...

היתה לי גולף GTI דור 4 (3 שנים) שהיא רכב פחות טוב בכמה רמות מדור 5 כרכב לנהג,תקופה קצרה גולף 1.6 ידנית עד שמצאתי את ה GTI ולפניה פולו 16V (במשך 5 שנים) שהסבה לי הנאה רבה בתקופת ילדי הראלי :). לפני הפולו היתה לי פיג'ו 306 שריסקתי אחרי שנה-שנה וחצי.

זו רשימה של רכבים בבעלותי הישירה. כמובן שהיו עוד בעבר שעליהם נסעתי תקופה של שבועות/חודשים (כולל פאר היצירה ראלי MK1)

מה שאתה אומר זה באמת נראה יפה על הכתב, השאלה אם אתה צריך רכב שימושי, מאובזר ומפנק ליום יום ומהנה לנהיגה בסופ"שים/לילות התחרעות , או שאתה צריך שילדה עם הגה וגיר שתגרום לך סבל ביום יום אבל תוכל לכתוב בפורומים שאתה האבא של ה HARDCORE בעוד אתה נוסע לסופר בתוך ת"א :) [לא מכוון אליך אישית, סתם באופן כללי]

בעניין ה GTI MK1 ולדעתי עוד יגיע היום בו אעמיד אחת כזו לפרוייקט ארוך טווח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בGTI דור 5 יש ניתוק מלא של ה ESP

לא, הוא חוזר אם נותנים בלימה בסיבוב.

מה שאתה אומר זה באמת נראה יפה על הכתב, השאלה אם אתה צריך רכב שימושי, מאובזר ומפנק ליום יום

רכב שימושי בשבילי זה Alto. כל דבר מעבר לזה זה מותרות.

לי איכפת לי אם הרכב מאובזר או לא ואני מחפש "פינוקים". אני מעדיף הארד-קור על פני דיPונים ואבזור, שלא עושים לי כלום. למעשה, כל העניין הזה של "איכות חומרים" שקוף לי לגמרי. אני לא צריך ריפוד לתא הכפפות, שיהיה לרישיונות חם, וחומרים נעימים בחלק שמעל הדוושות, במקומות שאני לא רואה.

זה נכון, אין הנאה מנהיגה לסופר. אבל גם עם זוגתי אני לא משתגל 99% מהזמן, ועדיין הזמן בו אני כן משתגל הוא משמעותי וחשוב בבחירת בת הזוג.

לבשל אני יכול לבד...

חייתי עם WRX והיה בסדר גמור. מעולם לא הפריעה לי סביבת הנהג ולא גרמה לי להעדיף נהיגה ב-A3 2.0 TFSI על פניה.

חייתי גם עם קליאו ספורט Mk1 ואותו כנ"ל, ולא החלפתי אותה ראש בראש ב-328ci (בעיקר כי האחרונה היתה אוטומטית).

כשלך היתה גולף Mk4 התפשרת בכיף על כל הדברים שאתה מעדיף היום ב-Mk5, ועדיין לא חשבת לקנות משהו אחר. אז הסברת לכל הפורום שהדברים שה-Mk5 טובה בהם והיום אתה מתענג עליהם, לא מעניינים אותך.

אתה קונה גולף כי אתה קונה גולף.

אחרי זה באה הרציונליזציה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עזוב falou זה כמו להלחם בתחנות רוח.

נכון, הקליאו נראת מבפנים עלוב לעומת ה-GTI אבל לדעתי זה מתגמד לעומת ההפרשים בהתנהגות בין הרכבים.

ה-C4 לא כזו רחוקה בהתנהגות מה-GTI, רק חבל שההגה שלה מאכזב כי לשדלה בהחלט יש ניצוצות.

המיני יכול להשתין בקשת על ה-GTI והקליאו ביחד. נכון שהיא לא שימושית בשיט אבל יש לה יותר סטייל/עיצוב + התנהגות מהקליאו/GTI ולמי שלא צריך את המרחב היא בהחלט האופציה הטובה ביותר והעובדה שאתה פוסל אותה בהינף המקלדת מראה על הבורות שלך בתחום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק קפצתי להדגיש כמה נקודות.

אנחנו לא בארה"ב, מישהו ראה את המחיר שמיני רגילה משווקת בארץ? סדר גודל של GTI.

מישהו ראה את המחיר של הקופר S? :)

אם נשים את המחיר בצד, בפשרות של הקופר S, רכב שני מקומות, אעדיף מיאטה שתהיה הרבה יותר מהמיני מכל בחינה דינמית, כיף וכו'...

המגאן RS (לא ה-CUP) נמצאת איפשהוא בין הכסאות - בשום מקום, סוג של מבאסת.

הC4 VTS עייפה מצד אחד ומצד שני אינה מבריקה בתחום ההתנהגות והאחיזה.

הרכב היחיד שהייתי שוקל מהרשימה הוא הקליאו RS שאולי אינו מבריק כרכב ליום יום אך בימי מסלול או פניות מזדמנות בהחלט עלול לפצות על כך.

falou, הESP חוזר בבלימה חזקה מאוד (סטייל חירום ולא האטה קלה כי "אופס נכנסתי טיפה מהר מדי") בתוך פנייה, למה בדיוק תתרום לך בלימה חזקה בתוך פנייה חוץ מאשר "ביטול" או "הצלה" פנייה שהשתבשה?

הרי (בכל רכב) במצב כזה ייכנס הABS במיידי, שעוקף את הESP, וייחלק בלימה כדי לכוון אותך לאן שההגה מכוון, כך שבכל אופן התוצאה בתוך פנייה שהשתבשה וביציאה ממנה תהיה זהה בכל רכב.

ההבדל הוא שהGTI שומרת על הנהג שעלול באופן פתאומי לשחרר את הברייקס בשיא מתוך הבהלה וכאשר המשקל עדיין קדימה לשלוח את הרכב לצד השני בפליק לא מכוון, אז הESP ייקטע את האירוע עוד באיבו כאשר ברכב אחר הוא ייתן לך להכנס בקיר.

ברור שזוהי כרוניקה של סיבוב שהשתבש לחלוטין ואין בה שום חלק של נהיגה "אמיתית" או אפילו "השתעשעות" כי אותו הפליק היה יכול להיות מבוצע בכוונת תחילה בצורה אלגנטית ולא ע"י בלימת חירום חסרת טעם שתחזיר את הESP.

וזה מביא אותי לדבר הבא, התחכום ההנדסי וההתייחסות לפרטים של VW לעומת המתחרות באותה הליגה, כדוגמת הESP שחוזר במצב חירום או תיבה אוטומטית שצופה האם הנהג מתכנן להעלות או להוריד הילוך כדי לשפר את הביצועים בצורה משמעותית וכו'...

וואלה - זה עובד, כל אלה בפועל עושים את הGTI יותר מהירה וספורטיבית ביום יום מאשר הרבה רכבים אחרים באותו טווח מחיר שהם "יותר הארד-קור".

אז מי באמת קונה רכב כדי להנות מנהיגה? ;)

פורסם

וזה מביא אותי לדבר הבא, התחכום ההנדסי וההתייחסות לפרטים של VW לעומת המתחרות באותה הליגה, כדוגמת הESP שחוזר במצב חירום או תיבה אוטומטית שצופה האם הנהג מתכנן להעלות או להוריד הילוך כדי לשפר את הביצועים בצורה משמעותית וכו'...

וואלה - זה עובד, כל אלה בפועל עושים את הGTI יותר מהירה וספורטיבית ביום יום מאשר הרבה רכבים אחרים באותו טווח מחיר שהם "יותר הארד-קור".

אז מי באמת קונה רכב כדי להנות מנהיגה? ;)

אתה מעלה פה נקודה חשובה אבל לא כ"כ קשורה לשרשור, מה זה הנאה מנהיגה?

יש אנשים שבשבילם לקחת את הסיבוב בחצי קמ"ש יותר מהר מבלי לסטות מהקו הנכון/המהיר של הפניה זה הנאה ויש אנשים שבשבילם להביא את הרכב למצב של 90 מעלות מאונך לכביש ולחזור למצב מאוזן זה הנאה.

מצד שני אני יכול להגיד לך מה כל הקטע בנהיגת שטח? יושבים בפחית שמרכז הכובד שלה כ"כ גבוה שעם רוחות צד של 20 קמ"ש הרכב מתהפך (או שהמיאטה שלי יכולה לחנות מתחת לרכב והיא ממש לא מונמכת). נוסעים במהירות ממוצעת של 0.00075 קמ"ש ועוברים בשבילים שהולכי רגל מסיימים יותר מהר. איפה הפאן פה בכלל?

בקיצור, אני מקווה שאתה מבין את התמונה (כל אחד מתחבר למשהו אחר).

אני לא אומר שה-DSG הוא דבר רע, אבל בשבילי כל רכב שחסרה בו הידית והדוושה השלישית הוא לא באמת רכב ספורט טהור (וכן, זה גם תקף לפרארי וכל רכבי היוקרה שבאים עם המנופים על ההגה).

הבעיה היא שרוב חברי הפורום יודעים לשים את הדעה שלהם בצד ולתת חוות דעת אובייקטיבית על מוצר אחר תוך כדי ציון המעלות והמגרעות שלו. כאשר יש חברי פורום אחרים שכל מה שהם יודעים זה להלל ולשבח את מה שהם יודעים וחושבים, כל מי שלא חושב כמוהם ואוהב את מה שהם אוהבים הוא פסול. ולכן כדי לגרום לעצמם להרגיש יותר טוב הם לוקחים כל פגם אצל המתחרים והם עושים ממנו מטעמים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אתה מעלה פה נקודה חשובה אבל לא כ"כ קשורה לשרשור, מה זה הנאה מנהיגה?

יש אנשים שבשבילם לקחת את הסיבוב בחצי קמ"ש יותר מהר מבלי לסטות מהקו הנכון/המהיר של הפניה זה הנאה ויש אנשים שבשבילם להביא את הרכב למצב של 90 מעלות מאונך לכביש ולחזור למצב מאוזן זה הנאה.

מצד שני אני יכול להגיד לך מה כל הקטע בנהיגת שטח? יושבים בפחית שמרכז הכובד שלה כ"כ גבוה שעם רוחות צד של 20 קמ"ש הרכב מתהפך (או שהמיאטה שלי יכולה לחנות מתחת לרכב והיא ממש לא מונמכת). נוסעים במהירות ממוצעת של 0.00075 קמ"ש ועוברים בשבילים שהולכי רגל מסיימים יותר מהר. איפה הפאן פה בכלל?

בקיצור, אני מקווה שאתה מבין את התמונה (כל אחד מתחבר למשהו אחר).

אני לא אומר שה-DSG הוא דבר רע, אבל בשבילי כל רכב שחסרה בו הידית והדוושה השלישית הוא לא באמת רכב ספורט טהור (וכן, זה גם תקף לפרארי וכל רכבי היוקרה שבאים עם המנופים על ההגה).

הבעיה היא שרוב חברי הפורום יודעים לשים את הדעה שלהם בצד ולתת חוות דעת אובייקטיבית על מוצר אחר תוך כדי ציון המעלות והמגרעות שלו. כאשר יש חברי פורום אחרים שכל מה שהם יודעים זה להלל ולשבח את מה שהם יודעים וחושבים, כל מי שלא חושב כמוהם ואוהב את מה שהם אוהבים הוא פסול. ולכן כדי לגרום לעצמם להרגיש יותר טוב הם לוקחים כל פגם אצל המתחרים והם עושים ממנו מטעמים.

:mm_yeah:

פורסם

רן, אהבתי את מה שכתבת.

אתה מיטיב להתנסח

אלעד, ה C4-VTS לא בליגה של ה GTI או אף אחד מהרכבים שהזכרת כאן. סיטרואן איבדו את זה ואני מקווה בשבילם שיחזרו עם רכב שמצדיק את מוניטין העבר או בתור התחלה מוניטין ה VTS בימי הסקסו והקסרה.

הקופר S היא רכישה לא כדאית מכל הבחינות וכמובן לא נמצאת בקטגוריית הגודל והמשקל של ה GTI. בהמשך פירוט לגבי נסיונות הקניה שלי של כזו.

קופר S הפכה להיות רכב שממליצים לאחרים לקנות. תכלס לא ראיתי אחד שעשה את הצעד. :)

אגב, היו לך עוד רכבים חוץ מאופל מנטה ו I10 והקליאו ספורט של אחיך ? אם כבר חופרים בארכיון שנדע את ההיסטוריה של כל הדוברים :)

לפחות אנחנו מסכימים על דבר אחד : הדוושה השלישית. מעולם לא היה לי רכב עם פחות מ3 דוושות...

לא, הוא חוזר אם נותנים בלימה בסיבוב.

רכב שימושי בשבילי זה Alto. כל דבר מעבר לזה זה מותרות.

לי איכפת לי אם הרכב מאובזר או לא ואני מחפש "פינוקים". אני מעדיף הארד-קור על פני דיPונים ואבזור, שלא עושים לי כלום. למעשה, כל העניין הזה של "איכות חומרים" שקוף לי לגמרי. אני לא צריך ריפוד לתא הכפפות, שיהיה לרישיונות חם, וחומרים נעימים בחלק שמעל הדוושות, במקומות שאני לא רואה.

זה נכון, אין הנאה מנהיגה לסופר. אבל גם עם זוגתי אני לא משתגל 99% מהזמן, ועדיין הזמן בו אני כן משתגל הוא משמעותי וחשוב בבחירת בת הזוג.

לבשל אני יכול לבד...

חייתי עם WRX והיה בסדר גמור. מעולם לא הפריעה לי סביבת הנהג ולא גרמה לי להעדיף נהיגה ב-A3 2.0 TFSI על פניה.

חייתי גם עם קליאו ספורט Mk1 ואותו כנ"ל, ולא החלפתי אותה ראש בראש ב-328ci (בעיקר כי האחרונה היתה אוטומטית).

כשלך היתה גולף Mk4 התפשרת בכיף על כל הדברים שאתה מעדיף היום ב-Mk5, ועדיין לא חשבת לקנות משהו אחר. אז הסברת לכל הפורום שהדברים שה-Mk5 טובה בהם והיום אתה מתענג עליהם, לא מעניינים אותך.

אתה קונה גולף כי אתה קונה גולף.

אחרי זה באה הרציונליזציה.

ראשית - אני שמח שכולם יודעים מה הסיבות לרכישה שלי . ממש קוראים בקפה.

כל רכב נקנה בתקופה ספציפית ובמטרה והסתכלות ספציפית.

המטרה בMK5 היתה להנות מנהיגה אבל גם להתפנק. הרכב הזה נרכש כמתנה ממני לעצמי לגיל 30 :)

בתקציב שהוא פנומנלי במונחים שלי.

[כבר ידעתי מה אני הולך לקבל מאחר ולקחתי שנתיים לפני כן נסיעת מבחן ארוכה מאוד על הרכב כשהוא עוד נמכר כחדש]

המטרה ב MK4 היתה מעט שונה מכיוון שהיא נרכשה בתקציב הרבה יותר נמוך שהדבר היחיד הספורטיבי שנכנס בו היתה לאון (אותה גברת רק פחות מאובזרת ואיכותית) או קליאו ספורט MK1/2 שזה משהו שלעולם לא היה אופציה .

דווקא בשלב ה MK4 חיפשתי קופר S בנרות כי המחירון שלה היה דומה לזה של הGTI MK4 אבל לא היה ניתן להשיג וכשמצאתי היה מדובר במחירים של 20-30 מעל המחירון בלי בושה. הרבה מדברים על הרכב הזה , בשורה התחתונה הוא מרגיש קצת מצועצע סובל מהחסרונות של אחזקת BMW (ביטוח, טיפולים וכו') ,אגב אישית אני לא מכר אחד שרכש כזו בעשור החולף.

בקשר לשאר ההגיגים (falou), מלל נחמד, במיוחד השיגול, אבל בשורה התחתונה כל אחד מה שמתאים לו.

באותו הקשר ניתן לומר שהיו לי בחורות קיצוניות,פסיכיות עם "ביצועים מדהימים ועוצרי נשימה" אבל לא כאלה שאתה רוצה לקשר רציני,להראות להורים שלך או כאמא לילדים שלך :)

על כן יש רכבים שהם טובים כסטוץ, יש כאלה שהם טובים לקשר ארוך טווח . מבחינתי אימפרזה GT / WRX היא סטוץ (ניסיתי כמה פעמים, היה מדהים , מדי פעם חוזר לסיבוב מזדמן אבל זה רכב שהוא אחלה כשהוא של אחרים) .

בקשר ל ESP שים לב שדיברתי על דור 5, יש שוני בינו לדור 6.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוי נו באמת, זה מה שאתם מציעים כחלופה ל GTI? במוו 330 ומיני קופר S ?

כשמכרתי את האסטרה לפני 3 חודשים היה לי 3 קרטריונים לביחרת המחילפה:

1. מהנה לנהיגה.

2. ידני.

3. לא גולף. (היה לי 3 גולפים לפני הנוכחית)

במוו 330 הייתה לאחותי, נמכרה לאחר תקופה מאוד קצרה בגלל עלויות האחזקה האסטרונומיות והתדמית הבעייתית.

מיני קופר כמעט ואין למצוא והן יקרות מאוד.

מיאטה הייתה מועמדת חזקה מאוד, אם הייתי מצליח לבטח אותה כנראה שזו הייתה הבחירה שלי.

בסופו של דבר מצאתי GTI שנת 2006 יד ראשונה מרופא מבוגר וקניתי אותה בחצי מהסכום שתיכננתי להוציא על המכונית, אז נכון בהתחלה טיפה מבאס שבחניה עוד פעם יש לי גולף (בעע!! כפתורים מתקלפים) אבל אין מה לעשות, בתקציב הנ"ל אין הרבה אופציות והגולף נותנת תמורה מאוד גבוה למחיר גם בפן של הנאה מנהיגה.

אז אולי בתקציב של 180-200K (עלות של אחת חדשה) הייתי כנראה קונה ג'ולייטה או מגאן RS אבל בטיפה מתחת ל 80K (שזה מה ששילמתי על שלי) אין באמת אופציות יותר טובות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

סליחה, אבל הג'ולייטה זה חרא של אוטו. להזכיר אותה ואת הGTI באותו משפט זה חובבני לחלוטין. רק רציתי לציין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סליחה, אבל הג'ולייטה זה חרא של אוטו. להזכיר אותה ואת הGTI באותו משפט זה חובבני לחלוטין. רק רציתי לציין.

תזהר, עד שהגענו להסכמות אתה עלול להעיר את מועדון אלפא.

כולנו משפחה אחת.

הגו'לייטה זאת אישתו של הגולף!

היא סקסית, חטובה, מהירה ועם המון תוספות אך לא יודעת לפנות. :arrow:

פורסם
תזהר, עד שהגענו להסכמות אתה עלול להעיר את מועדון אלפא.

כולנו משפחה אחת.

הגו'לייטה זאת אישתו של הגולף!

היא סקסית, חטובה, מהירה ועם המון תוספות אך לא יודעת לפנות. :arrow:

... ועם תנוחת נהיגה שלא מתאימה להומנואיד, רועשת, גימור בינוני מינוס. זו חצי-הנדסה במיטבה. אני לא יודע איך התלתן ירוק כי לא נהגתי בה - נהגתי בדיזל - אבל זה הספיק לי בשביל להבין שמהפלטפורמה הזו, הרבה להוציא כבר אי אפשר. שם גם הייתה תגובת מנוע נוראית (איטית מאוד במצב רגיל ורגישה מדי במצב dynamic) ובלמים לא עקביים לחלוטין. מכל המכוניות ששכרתי בחמש השנים האחרונות, זו היחידה שלא סבלתי.

הקטע הבאמת הזוי בשרשור הזה הוא שהGTI, כמכונית ספורטיבית, היא דווקא לא רעה בכלל. ככה לפחות הקונצנזוס בחו"ל. רק בארץ אנשים חושבים שאם הם מקבלים פלסטיק מושקע מדי אז הם לא הארד קור ומשתלחים במכונית האומללה. ואז הם יושבים בפקק בקליאו, מלטפים את ההגה האופקי וחושבים שהם בסטייג' של מונטה קרלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בקשר לשאר ההגיגים (falou), מלל נחמד, במיוחד השיגול, אבל בשורה התחתונה כל אחד מה שמתאים לו.

באותו הקשר ניתן לומר שהיו לי בחורות קיצוניות,פסיכיות עם "ביצועים מדהימים ועוצרי נשימה" אבל לא כאלה שאתה רוצה לקשר רציני,להראות להורים שלך או כאמא לילדים שלך :)

אין לי ויכוח, רק שמכונית שאתה קורה לה הארד-קור, היא לא באמת הארד-קור. קליאו ספורט היא שימושית כמו כל קליאו אחרת ו-WRX גם כן. אפילו הפיאט קופה לא סבלה מחוסר שימושיות קיצוני. אף אחת מהן לא שונה מה-GTI כקונספט, בכך שהן אוסף פשרות מאוד ברורות, גם מבחינה דינמית.

אף אחת מהן היא לא מכונית ספורט מלוטשת כמו BMW (או פורשה...).

מהבחינה הזו, GTI (שני הדורות האחרונים) היא לא בחירה יותר פרווה מאחרות (להוציא עניין ה-ESP, אבל אם אומרים שהשתפר, אז אולי זה כך).

אני לא מכיר את הקליאו ספורט האחרונה, אבל אם זה שהפלסטיק שלה כזה או אחר באמת לא מעניין, מבחינתי. פלסטיקה זה לא פרקטיקה, זה אסתטיקה, שאותי בכלל לא מעניינת במכונית.

פורסם

על ההגדרות האלה של מה "הארד קור" הן מאוד סובייקטיביות.

עבור אחד פורשה 911 היא הארד קור, עבור אחר זו אחלה מכונית ליום יום.

מצד שני, מכונית מאוד מושחזת ומדוייקת היא לאו דווקא יותר הארד קור מאחרת שפחות מושחזת.

לדוגמא 2 מכוניות חזקות, M3 & C63, מכוניות מתחרות, אין בכלל צל של ספק שה-M יותר חדה, יותר מדוייקת וכנראה תיהיה יותר מהירה על המסלול, אבל ה-C63 מרגישה הרבה יותר הארד קור כחבילה עבורי, כי מאוד התחברתי לסאונד, לזנב הליברלי יותר של ה-AMG ולברוטליות שלה.

מישהו אחר אולי יתן זוית אחרת ופרשנות משלו.

קשה להתווכח על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סובייקטיבי או לא, אי אפשר לטעון שקליאו ספורט או WRX או GTI הן הארד קור, בשום אופן.

• תוכן חדש...