Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד ניסח את זה מצויין, אייל הכליל את המיאטה באותה הקטגוריה עם הקליאו ספורט והGTI, זה שגוי.

הקליאו ספורט היא קליאו אחרי הכל, אתה יכול לקחת את המכלולים של הספורט ולהרכיב אותם על קליאו רגילה, מתלים, טמבונים, מנוע, גיר - הכל והנה לך קליאו ספורט.

תקח את החלקים של המיאטה ותרכיב אותם על מאזדה 3 היא לא תהפוך למיאטה והיא גם לא תיראה כמו מיאטה.

הבנת את הפואנטה שלי?

אני מודע לעובדה שהנעה קדמית יכולה להיות מהנה, היה לי הכבוד להנות מהמכונית הנ"ל:

http://www.youtube.com/watch?v=J9MkTttw4NM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ובאמת המכונית הזאת מתנהגת מעולה וההגה היה נפלא.

170 כ"ס על 1300 ק"ג הרגישו נפלא.

ולגביי החיים באמריקה, אל תאמין לכל מה שאתה קורא באינטרנט.

הכיוון שלי הוא לא מכוניות פוזה מהירות וספורטיביות, הקוגר יכולה להמחיש את זה יופי.

אם הייתי חושק בפוזה הייתי קונה SL\CL או 645, דווקא בגלל שאני נמצא במדינה שבה יש לי כ"כ הרבה אפשרויות ובחרתי בG35 אמורה להראות שפוזה זה לא מה שמזיז לי, כי לG יש קופה מאוד פוזאיסטית, לא הייתי מחליף את הגלגלים שמגיעים עם חבילת הספורט לגלגלים קטנים יותר, רציתי מראה סולידי ולמשוך כמה שפחות מבטים אבל בלי להתפשר על ביצועים, והרכב מבצע את המטלות יופי.

תראה את הסרטון הנ"ל, האקשן מתחיל ב1:00 ותראה את הסיכום.

http://www.youtube.com/watch?v=tOpuKjX96wk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בסיכום אתה תבין איפה הפשרות שלי בחיים :)

http://www.youtube.com/watch?v=tlOALdGr0n4 דרך יוטיוב

haters will hate

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שמח בשבילך שאתה טורף את החיים שם בגולה ומחליף כמו גרביים , רכבים שכולנו רק יכולים לחלום עליהם.

ברור שכשאתה מתנייד בפורשה, רכבים כמו שלנו הם באמת צעצועים שלא שווה להרחיב עליהם את הדיבור, אבל אל תשכח מאיפה באת ולאן יתכן שתחזור בעתיד ישר לאיזו יונדאי אקסנט חבוטה (לא מאחל לך את זה)

כל מה שהגבתי היה בתגובה לכך שאתה קורא ל GTI גרסת איבזור. שזה משפט שתסכים איתי שמעיד על חוסר ידע.

[אפילו ב MK4 הרכרוכית יחסית, זה לא מדוייק לומר זאת.]

אני יודע בדיוק איפה אני חי, אם היית מקפיד לקרוא מה שכתבתי היית רואה שרשמתי שהרכבים שלנו הם גרסאות מושחזות למשפחתיות סדרתיות, לצערי (או לשמחתי כי יכול להיות הרבה יותר גרוע) כאן בישראל זה הכי הרבה שאני יכול להרשות לעצמי כרגע.

אגב, לשיטתך- גם הפורשה 911 קאררה היא גרסה מאובזרת שהחליפה את החיפושית :D

[או אולי בעצם בנויה על החיפושית :)]

נ.ב. אני יודע שהיתה לך ברנדה בנוסף לסוויפט, לא חושב שזה ממש רלוונטי.

מכל השופוני עוד לא הבנתי מה ההתנסות שלך על גולפים GTI מול רגילות ואיך ביצעת השוואה אבל זה לא כזה מעניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם יש אחד שיכול לאמר שדיברתי אליו בהתנשאות - שיכתוב את דבריו.

אני לא קראתי לגולף צעצוע אז אל תכניס לי מילים לפה.

ניסיתי להסביר לך מהי מכונית ספורט ומהי מכונית משפחתית ספורטיבית.

וה356 של פורשה הייתה למעשה מבוססת על החיפושית, ה911 זה סיפור אחר. וכן הטורבו והGT2 הן גרסאות קיצוניות של רכב ספורטיבי, הדבר האחרון שאפשר להגיד על 911 הוא שהיא פרקטית או נוחה, היא מכונית ספורט.

וזה לא מעיד על חוסר ידע, תסכים איתי שאתה יכול לקחת גולף רגילה ולהרכיב עליה חלקים של GTI, תחליף מערכת הינע, מתלים קוסמטיקה ומה לא, היא עדיין תהיה גולף מאובזרת, אתה כנראה עושה טעות שאתה חושב שרמת אבזור זה ריפודים שונים, לאו דווקא.

שופוני בתחת שלי, כתבת תגובה שמזלזלת באדם שיושב בצידו השני של הפורום, ולכן על דפי הפורום הציבורי הזה צירפתי הוכחות.

אני לא צריך להוכיח יותר כלום, מה להתקשר לחבר של אחי הקטן ולהגיד לו להרשם לפורום כדי שהוא יכתוב לך שדחפתי אותו לקנות R32? חלאס.

יש לך אוטו טוב, סבבה. רק תשנה את הגישה של GTI זה הדבר הכי הכי בעולם כולו על פני אדמות ומי שיאמר משהו רע הוא סמרטוט שככל הנראה בישראל ינהג על יונדאי אקסנט, ואתה יודע מה, בשורה הזאת רק הוכחת כמה קטן אתה ממשיך לצאת לאורך כל השרשור...

"אני שמח בשבילך שאתה טורף את החיים שם בגולה ומחליף כמו גרביים , רכבים שכולנו רק יכולים לחלום עליהם.

ברור שכשאתה מתנייד בפורשה, רכבים כמו שלנו הם באמת צעצועים שלא שווה להרחיב עליהם את הדיבור, אבל אל תשכח מאיפה באת ולאן יתכן שתחזור בעתיד ישר לאיזו יונדאי אקסנט חבוטה (לא מאחל לך את זה)"

אדם לא נמדד לפי המכונית בה הוא נוהג, הוא נמדד לפי מילותיו ומעשיו.

ואני לא טורף את החיים, אני אוכל אותם, עם כל החרא שבדבר, אני לא מחליף מכוניות כמו גרביים, החלפתי כי זה היה העיסוק שלי.

אני לא מזלזל באף אחד ולא מדבר על אף רכב כצעצוע (זה משהו שאתה נוטה לעשות בכל שרשור שלא קשור לGTI), אין קשר לרכב שברשותי לגישה שלי ואני שוקל בשיא הרצינות לרכוש פיאט 500, אז מה? אז אוכל להביע דעה בלי שתתלהם? ואני זוכר טוב מאוד מאיפה באתי, ואל תקבע לי שאם אני אחזור לישראל אני אחזור לאקסנט חבוטה.

אל תעשה מעצמך צחוק ותנסה להוציא אותי מתנשא.

haters will hate

פורסם

בנצי,

גולף ב"אבזור" GTI זה כיף.

גולף ב"אבזור" GTI וסטייג'3+ זה כיף מאוד.

גולף ב"אבזור" GTI, סטייג'3+, חיזוקי שלדה, מתלים, אנטי-רולים קשיחים, ג'אנטים קלים ושאר "אבזורים" זה מכונית מירוץ:

5387973729_0282d49f20_o.png

מה לעשות, חייבים להחזיר את הכבוד למשפחה. ;)

פורסם

ואני ישאל:

מה כל כך חשוב לתייג את הרכב? למה זה משנה אם הרכב מגיע מגישה של "בוא נעשה רכב ספורט" או מגישה של "ניקח את מה שיש וניקח את זה לקצה", האם זה באמת משנה משהו?

אז המיאטה זה רכב שנולד להיות ספורטיבי, הקליאו והGTI זה רכבים רגילים לחלוטין עם תוספות ספורטיביות (או איך שאתם לא מנסים לקרוא לזה), לדעתי הכי חשוב זה התוצאה, אישית אני יכול להגיד שהתוצאה בקליאו מדהימה.

פורסם
אם יש אחד שיכול לאמר שדיברתי אליו בהתנשאות - שיכתוב את דבריו.

אני לא קראתי לגולף צעצוע אז אל תכניס לי מילים לפה.

ניסיתי להסביר לך מהי מכונית ספורט ומהי מכונית משפחתית ספורטיבית.

וה356 של פורשה הייתה למעשה מבוססת על החיפושית, ה911 זה סיפור אחר. וכן הטורבו והGT2 הן גרסאות קיצוניות של רכב ספורטיבי, הדבר האחרון שאפשר להגיד על 911 הוא שהיא פרקטית או נוחה, היא מכונית ספורט.

וזה לא מעיד על חוסר ידע, תסכים איתי שאתה יכול לקחת גולף רגילה ולהרכיב עליה חלקים של GTI, תחליף מערכת הינע, מתלים קוסמטיקה ומה לא, היא עדיין תהיה גולף מאובזרת, אתה כנראה עושה טעות שאתה חושב שרמת אבזור זה ריפודים שונים, לאו דווקא.

שופוני בתחת שלי, כתבת תגובה שמזלזלת באדם שיושב בצידו השני של הפורום, ולכן על דפי הפורום הציבורי הזה צירפתי הוכחות.

אני לא צריך להוכיח יותר כלום, מה להתקשר לחבר של אחי הקטן ולהגיד לו להרשם לפורום כדי שהוא יכתוב לך שדחפתי אותו לקנות R32? חלאס.

יש לך אוטו טוב, סבבה. רק תשנה את הגישה של GTI זה הדבר הכי הכי בעולם כולו על פני אדמות ומי שיאמר משהו רע הוא סמרטוט שככל הנראה בישראל ינהג על יונדאי אקסנט, ואתה יודע מה, בשורה הזאת רק הוכחת כמה קטן אתה ממשיך לצאת לאורך כל השרשור...

"אני שמח בשבילך שאתה טורף את החיים שם בגולה ומחליף כמו גרביים , רכבים שכולנו רק יכולים לחלום עליהם.

ברור שכשאתה מתנייד בפורשה, רכבים כמו שלנו הם באמת צעצועים שלא שווה להרחיב עליהם את הדיבור, אבל אל תשכח מאיפה באת ולאן יתכן שתחזור בעתיד ישר לאיזו יונדאי אקסנט חבוטה (לא מאחל לך את זה)"

אדם לא נמדד לפי המכונית בה הוא נוהג, הוא נמדד לפי מילותיו ומעשיו.

ואני לא טורף את החיים, אני אוכל אותם, עם כל החרא שבדבר, אני לא מחליף מכוניות כמו גרביים, החלפתי כי זה היה העיסוק שלי.

אני לא מזלזל באף אחד ולא מדבר על אף רכב כצעצוע (זה משהו שאתה נוטה לעשות בכל שרשור שלא קשור לGTI), אין קשר לרכב שברשותי לגישה שלי ואני שוקל בשיא הרצינות לרכוש פיאט 500, אז מה? אז אוכל להביע דעה בלי שתתלהם? ואני זוכר טוב מאוד מאיפה באתי, ואל תקבע לי שאם אני אחזור לישראל אני אחזור לאקסנט חבוטה.

אל תעשה מעצמך צחוק ותנסה להוציא אותי מתנשא.

זה אני קראתי לגולף צעצוע כשמשווים אותו לפורשה, לא אתה. הסר דעתך מליבך :). אני יודע שאני לא נוסע ברכב על אבל לשימושים ולתקציב מדובר בבחירת על ואני חושב שיש קונצנזוס בעניין הזה.

יש לך בעיה קלה (או קשה) בהבנת הנקרא, אתה מרפרף על הכתוב, מערבב את זה עם סטיגמה שיש לך עליי מראש ומייצר תגובה על דברים שמעולם לא נאמרו. לדוגמא:

ראשית, מעולם לא אמרתי שGTI הוא הדבר הכי טוב בעולם, אתה מוזמן למצוא מקום שאמרתי זאת ולצטט אותי. את החיבור הזה עשית בראשך.

מה שכן אמרתי שזה הדבר כי טוב שניתן לרכוש בארץ בתקציבים הללו (170-180K ובטוח במחירים של משומשות שמתחילים ב80K)

שנית, כשאמרתי שאתה מתבסס על ספקולציות זה היה בהקשר של נושא השרשור ,התכוונתי שאין לך נסיון ארוך טווח על גולף GTI ומן הסתם גם לא על גולף רגילה וכמובן לא בבעלות על 2 כאלה כדי לבצע השוואה נאמנה שיכולה לקבוע האם מדובר בגרסת אבזור.

לפי סוגי הרכבים שפירטת לא פעם ולא פעמיים, יש לך נסיון עצום על רכבים שאני רק יכול לחלום על סיבוב עליהם, אבל שים לב : השרשור עוסק ברכב ספציפי אז כיצד רשימת רכבים אחרים מוכיחה נקודה כלשהי ?

לסיכום:

תמשיך לעשות חיים ועזוב אותך פיאט 500 , אתה לא כוסית :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תסכים איתי שאפשר לקחת את השכנה ממול, למתוח אותה קצת לגובה, להעביר אותה דיאטה, להחליף לה לעיניים בהירות, להלביש אותה במכנסונים וגופיה - והופ קיבלת את שירז טל מטיילת ברחוב עם הכלב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חחחח אחת הדוגמאות אם לא הא!

איך זה שכל דיון על GTI מתפתח לריב על פני 10 עמודים?

מזל שהאיילים בכל שרשור מגנים על ה-GTI, ככה אני יכול לישון בשקט :wink:

ועכשיו רגע של רצינות,

זה לא משנה אם התחילו מגולף, מקליאו או ממורצ'לגו, העיקר הוא התוצר הסופי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
, מערבב את זה עם סטיגמה שיש לך עליי מראש

אתה מתכוון שחצן נפוח שכל מה שהוא עושה כאן זה להצדיק להלל ולשבח את הבחירות שלו בחיים?

לההה

קשה לי להאמין.

:|

פורסם
אתה מתכוון שחצן נפוח שכל מה שהוא עושה כאן זה להצדיק להלל ולשבח את הבחירות שלו בחיים?

לההה

קשה לי להאמין.

:|

קדימה, ספר לנו מה אתה באמת חושב עליו.

(ולחשוב שהתחלנו מאיזה צבע בן זונה זה האפור טיטניום על הGTI 6)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אז אני מניח שאתה מבין למה אנשים קונים GTI :-)

אם תבדוק אחורה בשרשור תראה שלא לכלכתי על ה-GTI בשום פרמטר חוץ מההגה (בעיקר) והשלדה (בקטנה).

זה לא ישנה את העובדה שהמנוע הזה מדהים בבסיסו (ועוד לא התחלנו לדבר על שיפורים), ה-DSG ממש לא לטעמי ואף אחד לא יכול לקחת ממנה את השימושיות היעילה (העובדה שניתן להזמין עם 3/5 דלתות, תא מטען בנפח/גישה הגיוני ומושב אחורי מכובד).

שים לב שאני לא מותח ביקורת על האינטריור/אקסטריור כי זה עניין של טעם אישי.

אייל, אם תרשה לי להתערב בויכוח (הלא ענייני לטעמי) שהתחיל פה לגביך אז לדעתי הסיבה שכולם תוקפים אותך היא שאתה לא מוכן להודות בחסרונות של הרכבים שבבעלותך/היו בבעלותך תוך כדי שאתה מאדיר את היתרונות. רוצה דוגמא? ה-MK4 מבחינה התנהגותית היא פשוט זוועת עולם, בכל הביקורות/סיכומים/שרשורים שלך או של אנשים אחרים על האוטו הזה לא ראיתי התייחסות שלך לחיסרון הזה.

אני ארשה לעצמי להעמיד את עצמי מנגד (הייתי בוחר מישהו אחר אבל לא בא לי להתחיל פה עוד ויכוח) כדי להמחיש לך.

תעיין קצת בשרשורים שלי על רכבים שהיו לי בעבר (קליאו/I10/גטס/קורולה/אומגה/אסקורט תאומה כמו של בנצי) ותראה שבכל רכב צייניתי גם את החסרונות.

גם אם תגיד עכשיו שאלו רכבים מהעבר שלי ולא כזה מפריע לי כיום "לשרוף" אותם אז בוא אני אתן לך סקירה קצרה על המיאטה (אני לא מאלו שיפתחו שרשור של 5000 תוים אחרי שבוע שימוש ברכב, עד שאני לא לוקח את הרכב אל מעבר לגבול היכולות אני לא מרגיש שלם "לסכם" אותו):

חסרונות:

- זוית המושב לא מושלמת (אבל עדיין לא מזעזעת כמו בקליאו) ולא ניתנת לכיוון את המושב לגובה בשנתונים 2006-2007.

- בדגם עם הגג הרך האינטריור מעט מאכזב (בעיה שנפתרה בדגם עם הגג הקשיח עם ריפודי עור בצבע חום-כפפת בייסבול ודשבורד שחלקו גם בצבע חום).

- חוסר מחץ מהמנוע בסל"ד גבוה ורעשי מנוע/פליטה דיי אנמים (אם רק היה אפשר לדחוף את המנוע של הקליאו במיאטה זה היה שילוב משמיים, למנוע של הקליאו שמורה פינה חמה בלב עקב אטרף בלתי נשלט מעל 5K סל"ד ועד למנתק באיזור ה-7.5K סל"ד וגרגור מגרה באיזור ה-3K סל"ד. מצד שני טיימינג ב-3K ש"ח זה לא נעים).

- מדהימה העובדה שברכב יש 4 מחזיקי כוסות כאשר יש מקום רק ל-2 אנשים (האמת שהמשפט הזה נאמר ע"י קרובת משפחה שלא הבינה שה"מחזיקי כוסות" בדלתות הם בעצם אפרה/פח זבל ולא באמת אמורים לאחסן שם כוסות שתיה)

- אין לרכב גלגל ספייר (ניתן להזמין גלגל ספייר בייגלה של RX8 בעלות "זניחה" של כ-2K ש"ח שיכנס בתא מטען אבל במקרה של פנצ'ר אמיתי תגלה שהגלגל המקורי של האוטו לא נכנס לתא מטען ולכן תאלץ להשאיר אותו בצד הדרך או לבקש מהנוסע לידך להחזיק אותו כל הדרך).

- אומנם מאזדה השקיעו ושמו בלוח שעונים מד לחץ שמן במרכז הלוח שעונים והתנודות שלו מאוד מרשימות תוך כדי נסיעה, רק חבל שהוא לא עובד על יוניט אמיתי אלא מקבל ערכים "פיקטיביים" מהמחשב מנוע (ניתן להסב אותו ליוניט אמיתי/שעון אחר אבל מדובר בסיפור מאוד מסובך).

- סוככי שמש שנראים כמו מגשי בקלאווה מהשוק ביפו (וזה הפריט היחיד שמאזדה פישלו בו, שמעתי כבר על 2 בעלי מיאטה 2006 שנאלצו להחליף), סוגדי המותג יספרו לך שהמטרה הייתה להוריד משקל אבל אני הייתי מתבייש לשים סוכך שמש כזה אפילו באופניים שלי).

יתרונות:

- הרכב מאובזר בצורה מכובדת (קסנון, מערכת מאוד מושקעת של BOSE עם שליטה מההגה, כל אביזרי הבטיחות החשובים והכי חשוב, בקרת אחיזה מתנתקת לחלוטין).

- הגה שפשוט בא לי להתחתן איתו ולהוליד לו ילדים (למרות שבכביש מהיר בנסיעות ארוכות הוא יכול לעייף).

- התנהגות סטנדרטית מאוד מהנה ושיפורי התנהגות שמאפשר לך לעצב את ההתנהגות בדיוק איך שאתה רוצה בעלויות סבירות (למידע נוסף אתה מוזמן לפנות לשירשורים עטירי מידע טכני על מגוון סטאפים שחברי מועדון הרודסטרים ניסו על גופם ורכבם).

- עלויות אחזקה מגוחכות (שרשרת טיימינג במקום רצועה ולכן לא צריך להחליף, טיפולים סטנדרטיים בעלות של רכב משפחתי ואפילו מעט חלקים קוסמטיים שמפתיעים לטובה בתמחור אצל דלק מוטורס כגון פנסים אבל מצד שני המחיר של הטמבונים פשוט מנותק מהמציאות).

- הרכב מאוד מרווח מבפנים והתא מטען מפתיע לטובה (ביחס למתחרות ישירות).

- במצב סטנדרטי הרכב מאוד נוח לשימוש יומיומי (שוב, כמובן ביחס לרכבים בסגמנט).

נושאים שעדיין לא החלטתי אם הם לטובה/לרעה:

- עיצוב פנימי- הפלסטיקה אומנם מרגישה מאוד פלסטיקית. זה אומנם חסרון לאנשים שיש להם דחף בלתי נשלט ללטף דשבורדים/פאנלים אבל מצד שני האינטיור לא מראה סימני דהיה/התקלפות/פיצוצים גם בשימוש מאסיבי ושמש קופחת ללא שום הגנה כמו שיש ברכבים עם גג מרותך (פח/זכוכית).

- עיצוב חיצוני- מצד אחד ממש לא ניתן להגיד שהרכב נראה סתמי כי כן יש אלמנטים של עיצוב ייחודי. מצד שני גם לא ניתן להגיד עליה "ואו" או שהמעצבים ניסו פה לשבור מוסכמות (ע"ע רכבים שרואים מקילומטרים שהשתלו להבדיל אותם מהשאר: Z3 וסולסטיס).

- שמירת ערך - מצד אחד המיאטה איבדה ב-5 שנים על הכביש כ-100K ש"ח מערכה, שזה ממש לא רע לרכב שעולה 200K-250K ש"ח כחדש (לשם השוואה אלפא מאבדת כזה סכום מהמחירון בפחות משלוש שנים). מצד שני מי רוצה לקנות רכב בן 5 שנים במחיר של רכב משפחתי חדש מהחברה?!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שנית, כשאמרתי שאתה מתבסס על ספקולציות זה היה בהקשר של נושא השרשור ,התכוונתי שאין לך נסיון ארוך טווח על גולף GTI ומן הסתם גם לא על גולף רגילה וכמובן לא בבעלות על 2 כאלה כדי לבצע השוואה נאמנה שיכולה לקבוע האם מדובר בגרסת אבזור.

לפי סוגי הרכבים שפירטת לא פעם ולא פעמיים, יש לך נסיון עצום על רכבים שאני רק יכול לחלום על סיבוב עליהם, אבל שים לב : השרשור עוסק ברכב ספציפי אז כיצד רשימת רכבים אחרים מוכיחה נקודה כלשהי ?

לסיכום:

תמשיך לעשות חיים ועזוב אותך פיאט 500 , אתה לא כוסית :wink:

היא ממחישה שאני מדבר מניסיון חיים על תחושות מנהיגה, על תמורה למחיר ועל גישה, משהו שמבחינתך אין לי כי אני אוהב מקררים קוראנים והייתה בבעלותי סוויפט.

מבחינת תמורה למחיר כמשומשת... ב80K יש המון מכוניות טובות בהרבה מהGTI.

כמו שכבר נאמר, אתה לא מסוגל להודות בחסרונות של המוצר בו אתה מחזיק וכן, אתה תמיד מדבר בגישה של "לי יש הכי טוב" .

אני לא צריך להחזיק GTI למשך תקופה ארוכה, הספיקה לי חווית נהיגה של שעה להבין שהרכב הנ"ל לא לטעמי.

וכן הניסיון שלי עם משפחת הגולף מסתכם בV5 המזד**נת ההיא מהארץ, R32 שחורה, 3 ימים עם גולף 2.5, ומספר נסיעות מבחן על GTI. ולידע כללי, אחת המכוניות שאני הכי אוהב בעולם היא הGTI MK1.

הספיק לי סיבוב כדי להבין שבשבילי לקנות GTI חדשה זאת פשרה על דברים שלדעתי האישית כאינדיבידואל הם לא ברי התפשרות.

אהבתי נקודות רבות ברכב, אך היו נקודות רבות שלא אהבתי וכשהכנסתי למשוואה את המתחרות כמו הMAZDASPEED3 פתאום הגולף לא נצצה, וגם המאזדה לא חפב מבעיות. אבל לפחות אני מודע למציאות.

אתה לעומת זאת - מסתכל על מאזדה כיצרן - כמשהו מחורבן, ועל פולקסוואגן כיצרן כהתעלות קוסמית.

או על יונדאי כמקרר קוריאני.

אני למדתי לשפוט כל מוצר וכל רכב כאינדיבידואל, הGTI היא מכונית טובה, רוב הפלוסים שלה אל מול המתחרות הן דווקא מה שמקבלים גם בגולף עממית יותר.

מעולם לא נהגתי ברכב שחף מחסרונות, מעולם לא נהגתי ברכב שאינו פשרה כלשהי (אני לא חושב שיש מיניוואן קופה עם מנוע V8 מוגדש ותיבה ידנית בת 6 מהירויות, בעצם גם אז הוא יהיה פשרה כלשהי).

וכן לא משנה מה תעשה ותהפוך עולמות התוצר בGTI שונה מגולף רגילה, אבל זאת עדיין גולף ואין בזה שום דבר רע.

אני לא נכנס לשרשור עם דעות מסויימות ואני לא קורא מה שנוח לי, אני קורא הכל וסגנון הכתיבה שלך היה מזלזל ופלצני משהו.

אז כתבתי מה שכתבתי כדי להראות לך שלא משנה על מה אתה נוהג, נהגת, תנהג, זה לא נותן לך שום זכות לזלזל באחר.

ובגלל שזה יגיע - לא זלזלתי בGTI, סה"כ אמרתי שזאת רמת גימור. ודעתי מוצקה.

haters will hate

פורסם

אני ממש, ממש לא התחברתי למיאטה, בעיקר בגלל הרכות של המתלים וזוויות הגלגול המוגזמות כתוצאה. גם המנוע האנמי לא עזר (למרות שהיא בכלל לא איטית). שקלתי אותה בזמן שקניתי את הGTI ובסוף הבנתי שאם הראש שלי אומר מיאטה והלב שלי אומר גולף, משהו כאן ממש לא בסדר וקניתי את השניה. בסוף שותף שלי קנה מיאטה ויצא לי לנהוג עליה לא מעט, לרגע לא התחרטתי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ובגלל שזה יגיע - לא זלזלתי בGTI, סה"כ אמרתי שזאת רמת גימור. ודעתי מוצקה.

אין לי ספק שדעתך מוצקה, אבל רלוונטית בערך כמו לומר ש911 טורבו זו רמת גימור של 911 רגילה.

פורסם

אמרתי את זה על הפורשה, כנראה שמה שנחשב בארץ כרמת גימור שונה ממשמעות המושג TRIM LEVEL .

ה S הוא TRIM LEVEL, בדיוק כמו הTURBO.

והנה ציטוט :

"The 2012 911 Carrera 4 is a 2-door, 4-passenger luxury sports car, or convertible sports car, available in 4 trims, ranging from the Coupe to the S Cabriolet.

Upon introduction, the Coupe is equipped with a standard 3.6-liter, H6, 345-horsepower engine that achieves 18-mpg in the city and 24-mpg on the highway. The S Cabriolet is equipped with a standard 3.8-liter, H6, 385-horsepower engine that achieves 17-mpg in the city and 25-mpg on the highway. A 6-speed manual transmission with overdrive is standard on both trims, and a 7-speed manual transmission with overdrive is optional.

The 2012 911 Carrera 4 is a carryover from 2011."

haters will hate

• תוכן חדש...