Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל בוקר כשאני מתעורר אני אומר תודה, תודה שלא קניתי גולף :) חחחחח

חחחחחח

:roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכל בוקר כשאני מתעורר אני אומר תודה, תודה שלא קניתי גולף :) חחחחח

הנהג אמר הפוך,שלמזלו נסע בגולף.

אם היית רואה את הצוק שהוא עף ממנו..

פורסם
אמצע הדרך במקרה של התאונה שלו יכול להתרחש רק אם היית עושה סנפלינג על המצוק הספציפי.

יש לך יותר סיכוי לקבל מכת ברק.

עידן

האם כבודו סוכן ביטוח?

בקיצור, חייבים לשמור על חוש ההומור :).

פורסם
הנהג אמר הפוך,שלמזלו נסע בגולף.

אם היית רואה את הצוק שהוא עף ממנו..

כנראה שביונדאי שבנצי נוהג לקדם, זה היה נגמר אחרת...

כיום כשרכבים מתוכננים בין היתר לעבור את מבחני ריסוק לעתים יותר מאשר ריסוק אמיתי, יש הוכחות בשטח שצריכות להיות גורם לא פחות חשוב בהחלטה. היום כולם יודעים איך להוציא 5 כוכבים בEURONCAP וכו'... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פתאום כוכבי הבטיחות שהתלהבת מהם לא שווים משהו?

אני לא דואג לקדם אני דואג לפרגן כשזה ראוי.

והסיבה שאני מבסוט שאני לא מחזיק גולף היא לא בגלל הבטיחות, תאמין לי, אם בטיחות הייתה בראש סדר העדיפויות שלי אז הייתי נוהג על S-class.

וכל תאונה נמדדת לגופה.

אתה יכול להמשיך להצדק כמה שאתה רוצה, אני חושב שאתה נוהג על רכב טוב, אבל overrated וללא ספק overpriced.

מזכיר לי את ההוא עם הפאסאט ששיבח את תאי האחסון המתוחכמים, זה פאקינג תא אכסון, מאכסנים בו דברים, מתוחכם בתחת שלי, זה לא שאתה שם בו תירס והוא מכין פופקורן.

haters will hate

פורסם

תחת שמכין פופקורן זה דווקא פטנט לא רע.

לגבי הרכב של אייל (ושלי), דווקא ה- GTI, ביחס לישראל (!), מתומחרת טוב. אין שום מתחרה במחיר שלה או קרוב אליה, אלא מבית (לאון FR ובעבר VRS).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חברים יקרים, אתם משווים תפוחים לתפוזים.

במחיר של מגאן ספורט מקבלים GTI 5D DSG, שהוא רכב הרבה יותר "משפחתי" ו- all arounder כמו שאומרים, מגרש שהרנו לא משחקת בו בכלל. במגרש הזה, אני לא מכיר מתחרות ב- 200K.

לגבי ה- GTI 3D, ידנית, היא נמכרת כבר תקופה ארוכה ב- 180K, עוד כשרנו לא היו מוכנים להוריד את מחיר המגאן ספורט מתחת ל- 220. אז עכשיו היא נמכרת ב- 200, יופי, קיבלו שכל. הפסידו בינתיים כמה רוכשים, כולל אותי ואת רועי. ועדיין, אני לא בטוח שהמרחק בין הספורט ל- GTI הוא כזה גדול כפי שאתה מציג את זה, במיוחד שמדובר על תוספת של לפחות 20K, שלא לדבר על אבזור עדיף משמעותית (אם זה מעניין אותך, ואני מתקשה להאמין שמי שקונה רכב במחיר הזה לא מתעניין בו בכלל). ואגב, אם הם גם שיפרו את האבזור - מברוק. הרכב מאוד ראוי ומבחינתי האישית קרץ לי מאוד, רק חבל שהם עושים זאת באיחור כזה ניכר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חברים יקרים, אתם משווים תפוחים לתפוזים.

במחיר של מגאן ספורט מקבלים GTI 5D DSG, שהוא רכב הרבה יותר "משפחתי" ו- all arounder כמו שאומרים, מגרש שהרנו לא משחקת בו בכלל. במגרש הזה, אני לא מכיר מתחרות ב- 200K.

לגבי ה- GTI 3D, ידנית, היא נמכרת כבר תקופה ארוכה ב- 180K, עוד כשרנו לא היו מוכנים להוריד את מחיר המגאן ספורט מתחת ל- 220. אז עכשיו היא נמכרת ב- 200, יופי, קיבלו שכל. הפסידו בינתיים כמה רוכשים, כולל אותי ואת רועי. ועדיין, אני לא בטוח שהמרחק בין הספורט ל- GTI הוא כזה גדול כפי שאתה מציג את זה, במיוחד שמדובר על תוספת של לפחות 20K, שלא לדבר על אבזור עדיף משמעותית (אם זה מעניין אותך, ואני מתקשה להאמין שמי שקונה רכב במחיר הזה לא מתעניין בו בכלל). ואגב, אם הם גם שיפרו את האבזור - מברוק. הרכב מאוד ראוי ומבחינתי האישית קרץ לי מאוד, רק חבל שהם עושים זאת באיחור כזה ניכר.

פה בדיוק קבור הכלב. כשאני בוחר לעצמי רכב ספורט הדבר היחיד שמעניין אותי זה שלדה והגה, אחרת הייתי קונה טויוטה קורולה וסוגר את הסיפור. אבל יש אנשים שבשביל לבחור רכב ספורט מלטפים את הדשבורד ודופקים עליו כדי לראות אם הוא עשוי מהחומרים הנכונים. לדעתי להגיד שבחרתי לקנות רכב ספורט X במקום רכב ספורט Y כי הוא "משפחתי" יותר זה מגוחך.

זה בדיוק כמו לעשות מבחן דרכים לג'יפ (אני מדבר על ג'יפ שטח אמיתי ולא כל הצעצועים שמוכרים היום) על המדרכות בצפון ת"א.

בשורה תחתונה כל אחד עושה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה ולכן לבוא ולהגיד שרכב X יותר טוב מרכב Y זה פשוט טעות כי לכל אחד יש סטנדרטים שונים וכל אחד מחפש מאפיינים שונים ברכב שלו.

ד"א, אני בהחלט מסכים עם הקביעה שלך שהגולף בשורת הסיכום מנצחת את המגאן אבל אם 2 הרכבים היו חונים אצלי בחניה וממש "במקרה" התעוררת ביום שישי ב-4 לפנות בוקר עם חשק להתגרזנות, לא הייתי חושב פעמיים באיזה רכב לבחור ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...