Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק היום בדרך לעבודה עברתי ליד סאן-פילם. משבצרים שם איזו RS לבנה. יפייפיה מאחור, משאר הכיוונים הייתי מעדיף את האפורה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמנם אני נוטה להאמין לאנשים שאת דעתם אני מעריך, ובכללם חלק מכתבי "אוטו" - אבל במקרה הזה (כמו בכל מקרה בו אני מביע דעה נחרצת) אני מסתמך על נסיוני בלבד.

נהגת על גולף GTI דור 6?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המיאטה היא מכונית ספורט במתכון של פעם לא רמת גימור של דגם משפחתי.

אני חושב שפשרות הן דבר שבשגרה, חייבים להתפשר בקניית רכב אחרת הייתי נוהג על הZ06 שכ"כ רציתי לכן הוויכוח פה הוא די חסר משמעות, לאחד ירידת ערך היא דבר שולי, לשני תיבה ידנית היא בגדר חובה, השלישי רוצה שימושיות והרביעי לא מוכן לוותר על אמינות. כל אחד בדרכו ואין בכך פסול, אני החלפתי רכבים כמו גרביים ולמדתי מה שלמדתי, אני מתפשר על מה שנוח לי ומוצא את האיזון המושלם עבורי, ומה שמושלם עבורי לא בהכרח יהיה מושלם עבור מישהו אחר.

haters will hate

פורסם

נ.ב. (המשפט הבא מובא בקריצה, נא להתייחס בהתאם) אל תשכח שהבחירה הראשונה שלך הייתה אאודי TT קבריולט ואיכשהו סיימת עם MX5 , אז אל תדבר איתי על הגאים, רכבי ספורט טהורים וכו'... :)

לפחות תדייק עד הסוף, מכיוון שהשתחרר לנו סכום כסף מכובד ולאחר אכזבה ממגוון אפיקי ההשקעה החלטנו להתפרע עם הרכב הבא. האשה דרשה TT (סוג של חלום בשבילה ויכול להיות שבעתיד עוד נרכוש), אני כיוונתי יותר לכיוון ה-S2K והמיאטה (וכמעט סגרתי על S2K 2006 רק שדרשו עליה המון מעל המחירון ואחרי הקליאו הבטחתי לעצמי שאני לא קונה עוד רכבים בסכומים מכובדים מעל המחירון), אתה יכול לנחש מי ניצח.

סתם בשביל להסביר לך את הקטע אז גם האמר זה אחד החלומות שלה ואני ממש מתנגד לעניין ההאמר (גם כי זה ח&א של אוטו וגם בגלל מה שהוא מייצג) אבל מצד שני לפני קניית הקליאו הרבה אנשים אמרו לי שאני משוגע (וגם בקניה של המיאטה) ולכן במחשבה שניה לצאת לפעמים מהקופסא ולהגשים חלומות באמת שווה את זה גם אם זה רק בשביל החוויה (ולא משנה אם יוצא מזה משהו טוב או לא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, כשכתבתי בקריצה, התכוונתי בקריצה.

בנצי, חוסר הידע שלך בתגובות גובל בשערורייה. אני אישית לרוב לא מגיב בנושאים בהם אני לא מתמצא במאת האחוזים.

בעניין הרמת גימור .בתור אחד שמחזיק את שני הדגמים, כל קשר בין התנהגות ה GTI להתנהגות הדגם הרגיל , כולל הגה, מתלים , שילדה וכו' - מקרי עד לא קיים.

שים לב: מחזיק. פיזית. תקופה ארוכה. לא ממציא המצאות על סמך קריאה בעיתונים/פורומים/ספקולציות .

אני מציע שתתמקד באהדה למקררים קוריאנים. (או סוויפטים 88 עם מכסה מנוע שרוף :))

לדעתי אנלוגי באמת לא נהג בGTI, לפי תיאוריו.

IMG_0801.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ככה אתה שומר על ה-GTI שלך? המכונית לידך חונה צמוד מדי ופתיחת דלת אימתנית קרובה יותר מתמיד :).

במחשבה שניה לצאת לפעמים מהקופסא ולהגשים חלומות באמת שווה את זה גם אם זה רק בשביל החוויה (ולא משנה אם יוצא מזה משהו טוב או לא).

זה נכון, אבל זה כבר משפט לחיים :).

פורסם

אתה נוהג על גולף, גולף מאובזרת מכויילת וואטאבר. זאת עדיין גולף, מכונית שתוכננה להחליף את החיפושית, אתה מבין, לא תוכננה להיות מכונית ספורט, החכמים עשו מה שהאמריקאים עשו 20 שנה קודם ודחפו מנוע קצת יותר גדול בבודי קטן, התוצאה הייתה מעולה.

אבל היא עדיין הייתה גולף.

מאז הGTI דור ראשון הרבה השתנה, הגולף תפחה ותפחה והGTI התחזקה, אבל היא נשארה גולף.

כשאתה מזמין GTI אתה מזמין TRIM LEVEL לגולף, כיול שונה וקשקושים אבל אתה מזמין גולף.

מקרר קוריאני כמו הג'נסיס קופה צריך לקבל קצת יותר הערכה מאחד כמוך שמגדיר את עצמו כחובב רכב, אבל רגע בשבילך השיא הוא GTI אז מה אני בכלל מנסה להסביר לך?

כמו המיאטה, הג'נסיס קופה תוכננה כמכונית ספורטיבית, הנעה אחורית, חלוקת משקל מצויינת ולהבדיל מהמיאטה יש גם כוח מתחת למכסה המנוע, נהגתי על GTI, הספיק לי סיבוב אחד להבין שהרכב לא מדבר אליי, הוא רכב טוב אבל יותר מדי פרווה עבורי.

סיבוב על הג'נסיס קופה השאיר רושם אחר.

וסתם לסבר את אוזניך, R32 מכיר? אז כשחבר של אחי הקטן החליט להחליף את ה911 שלו במשהו יותר קטן לנסיעה ללימודים ובחזרה מצאתי לו R32, התחרעתי על הרכב הזה ולא אשקר, נהנתי, אבל הג'נסיס או לשם השוואה האינפיניטי מספקות חווית נהיגה שגורמת לGTI להרגיש עבורי כמו שאקסנט תרגיש עבורך.

הילד עם הסוויפט המתפרקת התקדם קצת בחיים, צבר ק"מ של נהג מונית וכן החליף מכוניות כמו גרביים, הייתה לי האפשרות לרכוש, להחזיק, לנהוג ולמכור מכוניות שבחור כמוך שם בתור טפט במחשב, את הידע שלי צברתי אז אל תנסה לדבר אליי כאילו אני עדיין נוהג על הסוויפט ההיא, אובר, אני לא מדבר מגבוה אל אף אחד ואני מביע את דעתי האישית.

אז תרד כבר מהעץ, הבנו, יש לך גולף GTI, מכונת הנהיגה המושלמת שתוככנה על ידי מיטב מהנדסי גרמניה ע"מ להטיס קוסמונאוטים למאדים אבל במקרה היא הגיעה אלייך לחניה.

זאת גולף. בדיוק כמו שסיוויק SI היא עדיין סיוויק, וקליאו ספורט היא עדיין קליאו.

ניקח את האינפיניטי G37 כדוגמא, יש אחת שעונדת S ויש אחת שמתהדרת בIPL, המתלים שונים, הבלמים שונים, הפגוש שונה ומערכת הפליטה שונה, ההספק שונה אבל הבסיס אותו הבסיס ולמעשה מדובר ברמת גימור, הIPL לא הפכה למכונית אחרת היא נשארה אינפיניטי G.

הבנת את זה?

או שאני צריך לצייר את זה?

והנה גולף TDI

IMG_0113.jpg

והנה עוד אחת

69572_1524265821855_1090890102_31229950_5151466_n.jpg

ואני לא מאמין, היא נראית כמו גולף GTI.

haters will hate

פורסם

אם לזרוק קיסם למדורה, אחרי שנהגתי גם ב- GTI וגם ב- G37, אני מוכרח לציין שאם יש מישהי שהייתי לוקח לעוד סשן זה דווקא הגולף ולא האינפיניטי. האינפיניטי פשוט כבדה מדי והתיבה היא זוועת עולם לטעמי האישי (שזה דבר שאי אפשר להגיד על ה- DSG).

ולמען הסר ספק - כשאני אומר נהגתי זה אומר לנהוג חזק, בכבישים מפותלים, ובמקרה של ה- G עד קצה הסקאלה והחזקתי אותה אצלי במשך כמה שבועות.

ככה שלחובב נהיגה (בניגוד לחובב יוקרה\פוזה\מה אתה דפוק זה הנעה אחורית עם 320 כוח סוס על מה אתה מדבר בכלל) - הבחירה בין GTI ל- G37 היא לא טריוויאלית.

ואגב גם ליום יום הבחירה היא לא לחלוטין טריוויאלית, הגימור של הגולף אולי פחות יוקרתי אבל גם יותר משכנע וסגור על עצמו.

אבל אל תתנו לי להפריע לכם. :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא רואה בשום מקום שהוא השווה אבל אני כן רואה שהוא כתב ש- GTI זה סתם תחליף חיפושית בתחפושת והיא ממש לא, והיא יכולה להתחרות בלא מעט רכבים יותר יקרים ממנה ובלא מעט סעיפים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני תומך במסר שבנצי מנסה להעביר (וזה גם מה שניסיתי להגיד) אבל סולד מהדרך שבה הוא בחר להביע אותו (שבאה כתגובה מאוד צפויה לעקיצה של אייל).

בנוסף אני מאוד מסכים עם מה שעופר רשם. זה שלרכב יש הנעה אחורית + הרבה כח לא הופכים אותו אוטומטית לרכב מהנה לנהיגה (ונראה לי שטופגיר או תוכנית אחרת כבר טרחו להוכיח את זה עם מבחן בין הנעה קדמית לאחורית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שומאכר, אני לא יודע מה הוא עשה, אבל בתור בעלים של GTI דור 6 - בנצי כמעט שיכנע אותי שאני נוהג ב"חיפושית" מאובזרת.

• תוכן חדש...