Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא הרנו נעימה מאוד בנסיעה למכולת או לבית ספר, סתם משעממת אחושרמוטה. ואם אתה צריך להגיע עד כביש מצדה בשביל להנות מהרכישה האחרונה שלך, אז או שאתה נורא אוהב לנהוג או שמשהו אצלך דפוק

.

אני דפוק כי אני עדין עם העגלה שלי ששווה 30 אלף.

אבל כן למי שאוהב לנהוג הקאפ היא בחירה מצוינת.

ומה הכוונה משעממת?בGTI יש מישהי שמשחקת לנו בקטן?וברנו לא?

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דפוק כי אני עדין עם העגלה שלי ששווה 30 אלף.

אף אחד בקארספורום לא דפוק, כולנו משפחה. זה לא היה ספציפי.

אבל כן למי שאוהב לנהוג הקאפ היא בחירה מצוינת.

בהנחה שכמו רובנו אתה גר ועובד בגוש דן, כמה הזדמנויות לנהוג יש לך, אלא אם אתה נוסע במיוחד בשביל להתגרזן? אני יודע שלי יש מחלף פה ושם, איזה סיבוב 90 מעלות נטוש מדי פעם והרבה קטעים ישרים.

פעם גרתי בצפון, הדרך לעבודה שלי הייתה נראית כמו מונטה קארלו. שם הייתי מחזיק מגאן קאפ.

ומה הכוונה משעממת?בGTI יש מישהי שמשחקת לנו בקטן?וברנו לא?

סאונד, תחושה, עיצוב פנים, תנוחת נהיגה וכו'. אה כן, וגם הDSG שאני מעדיף באופן גורף על ידני. זה לא שהGTI היא רעה כלכך בתור מכונית ספורטיבית, אגב, כל עוד אתה נשאר במסגרת ה80% יכולת שלה ולא לוחץ יותר מדי.

התוכנית שלי לפני כמה חודשים הייתה לקנות קאפ וגם פרסמתי את הגולף למכירה. אבל אז נהגתי (במגאן RS, לא קאפ), הבנתי שריאלית ב99% מהזמן כרגע יש לי אוטו טוב יותר ובכל אופן קרסו לא רצו להגיע למחיר סביר, אז ירדתי מזה. גם אם הייתי יכול לשלם 240K לא הייתי עושה את זה מהסיבה הפשוטה שהיה לי ברור שיקרה למחיר מה שקורה עכשיו ולא התחשק לי לאכול אותה ב40K על המקום (מעבר לירידת הערך).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אייל, אם כבר התחלת אז תדייק עד הסוף. ה-GTI/קליאו/מגאן הם אולי משפחתיות עם חמוצים (כלומר התחילו כרכב משפחתי ובעזרת שינויים כאלה ואחרים הפכו אותם למה שהם היום) אבל מיאטה היא בהחלט רכב ספורט טהור שנבנה מרמת הבורג כדי להיות מהנה לנהיגה ולאחר מכן התחילו להופיע הגרסאות המוחלשות שפונות לדורשי הפוזה (הגרסאות שאתה צוחק עליהם מארה"ב, עם מנוע 1800, גיר 5 הילוכים וללא דיפרנציאל מוגבל החלקה), למזלנו דלק מוטורס החליטה למנוע מאיתו את הגרסאות האלה בדור הנוכחי של המיאטה.

היא אומנם לא הארדקור כמו רכבי מסלול אמיתיים ובאמת יש לה הרבה מתחרות שיתנו לה בראש במסלול (S2K, Z4 וכו') אבל מצד שני האחזקה שלה שפויה והאמינות היא ללא דופי (משהו שאי אפשר להגיד על המתחרות שציינתי).

ואם כבר התחלנו בהערות אגב, ההודעה שלך (אייל) הייתה כמעט מושלמת, רק בבקשה ממך תמשיך לנמק את הטיעונים שלך לגופו של עניין ולא לגופו של מגיב (והפעם זה דווקא לא קשור אליי) כדי שנוכל להמשיך לנהל פה דיון מעניין ולא להתחיל בהתנצחויות.

אני בהחלט מבין את אותם אנשים שלא מתחברים לקליאו, בדיוק כמו שאני מבין את העובדה שיש אנשים שפוסלים את המגאן בגלל עיצוב פנימי. בדיוק כמו שאני התאכזבתי מההגה של ה-GTI, אם היו רק מכיילים אותו יותר טוב זו הייתה יכולה להיות חתיכת מכונית אגדית.

התחברות לאוטו זה עניין אינדיבידואלית ועל כל בחור שתביא לי שקנה קליאו והתאכזב אני יכול להביא לך כזה שהתאכזב מרכבי VAG. הקליאו ממש לא חפה מחסרונות (ואת זה אמרתי גם בתקופה שהייתה לי כזו) בדיוק כמו שהמיאטה לא מושלמת, בדיוק כמו שהמגאן לא מושלמת. מי שבחר רכב ספציפי והתאכזב כנראה ציפה למשהו אחר או שהוא לא יודע להתאים את הרכב לדרישות שלו. מכיוון שכיום אין רכבים גרועים בקטגוריה הזו, יש רכבים שפונים לפלח שוק כזה ויש כאלה שפונים לפלח שוק אחר.

אם אתה מחפש את האשם להכנסת המפגע הצרפתי לשרשור הילולי המכונה הנדירה עם השילוש הקדוש הרי הוא האשם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3247821&postcount=53

רועי, גם אני גר במרכז, ואם תתקל בי בכביש ציבורי אתה תופתע לראות אותי מזדחל בימני כי אני נגד השתוללות בכבישים עירוניים (לפני כחודש בעל שירוקו ניסה לגרות אותי ללחוץ איתו בכביש הכפר הירוק, הוא כ"כ התאמץ שהוא כמעט נכנס בסניק שנסעה לפניו).

יש מספיק מקומות להנות מהרכב שלך (כן, גם במרכז), לאחרונה הצטרפתי למועדון שכל חודשיים שלושה מרים יום מסלול ואני פורק את כל האגרסיות שלי שם.

באר72, לפני שאתה "מלכלך" על קרסו כדאי שתעשה בדק בית. אתה יודע מה היה התמחור המקורי של ה-GTI כשהיא הגיעה? הרבה מעבר לחמדנות של קרסו, וגם במקרה הזה המחיר עשה צלילת ראש עם הזמן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באר72, לפני שאתה "מלכלך" על קרסו כדאי שתעשה בדק בית. אתה יודע מה היה התמחור המקורי של ה-GTI כשהיא הגיעה? הרבה מעבר לחמדנות של קרסו, וגם במקרה הזה המחיר עשה צלילת ראש עם הזמן.

מלכלך על קרסו? על מה אתה מדבר? אתה בטח מתבלבל עם תגובתו של רועי או של מישהו אחר. כל שאמרתי זה שגם אני וגם רועי היינו שמים להם את הכסף באותו יום, באותו רגע, אם הם היו מורידים את המחיר אז ולא היום. זכותם לבקש כמה שהם רוצים.

ולגבי הקליאו כרכב "משפחתי", את הגרסא הנוכחית אני לא מכיר, אבל לנסוע עם הגרסא הקודמת מחוץ לעיר זה הרי עונש מבחינת דציבלים, גם במהירויות שיוט חוקיות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מיאטה היא בהחלט רכב ספורט טהור שנבנה מרמת הבורג כדי להיות מהנה לנהיגה ולאחר מכן התחילו להופיע הגרסאות המוחלשות שפונות לדורשי הפוזה (הגרסאות שאתה צוחק עליהם מארה"ב, עם מנוע 1800, גיר 5 הילוכים וללא דיפרנציאל מוגבל החלקה), למזלנו דלק מוטורס החליטה למנוע מאיתו את הגרסאות האלה בדור הנוכחי של המיאטה.

אף רכב ברמות המחירים הללו הוא לא רכב ספורט טהור. בוא לא ניתמם. גם לא הMX5.

מבחינת מחירים של ה GTI, בדור ה5 ה3 דלתות הידני עלה כ215 אלף כחדש, ובדור ה6 המחיר ירד.

באופן כללי הדור ה6 נועד להפחתת עלויות ייצור וכנראה שהמשימה הצליחה ולכן ניתן להניח שהפחתת עלויות הייצור עברו גם לצרכן בשילוב עם יורו נמוך בשנים האחרונות.

בכל מקרה, כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

נ.ב. (המשפט הבא מובא בקריצה, נא להתייחס בהתאם) אל תשכח שהבחירה הראשונה שלך הייתה אאודי TT קבריולט ואיכשהו סיימת עם MX5 , אז אל תדבר איתי על הגאים, רכבי ספורט טהורים וכו'... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מלכלך=מותח ביקורת על מדיניות המחירים ומתן ההנחות.

גם בתחילת הדרך של ה-GTI המחירים היו בשמיים וקשיחים מאוד מבחינת הנחות, זה טבעם של דגמים חדשים.

עוד שנה/שנתיים אני מבטיח לך שתוכל לקנות גם וולוסטר בהנחה של כמה אלפי שקלים, כאשר כיום אנשים מנשקים את הרגליים של סוכנים על זה שנתנו להם אזעקה, חיישני רוורס ושטויות כאלה (שעולה ליבואן 2.5 שקל להתקין אותם).

פורסם

אחרי שכל זה נאמר, אם הייתי חייב לקנות כרגע משהו חדש, כנראה שזה היה מגאן קאפ. כמעט חמש שנים עשו את שלהן...

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אלעד, אתה יכול גם להתנצל, זה לא יהרוג אותך.

לא "לכלכתי" על קרסו, רק ציינתי שבשל המחיר הלא גמיש הם הפסידו שני לקוחות. לא צריך לחפור מתחת לאדמה בפירוש למילה "לכלוך"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפוסט שלך לא רלוונטי.

מן הסתם אנחנו גרים בארץ...

בחו"ל ב30 אלף דולר שעלתה לי בזמנו GTI משומשת בת 4 , הייתי יכול לעשות פלאים...

בכל מקרה קיטרהם לא יכול להיות רכב יומיומי... :) עם כל הצער שבדבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אלעד, אתה יכול גם להתנצל, זה לא יהרוג אותך.

לא "לכלכתי" על קרסו, רק ציינתי שבשל המחיר הלא גמיש הם הפסידו שני לקוחות. לא צריך לחפור מתחת לאדמה בפירוש למילה "לכלוך"...

מתנצל, לא התכוונתי לתקוף אלא להבהיר שזה אופייני לכל יבואן שיש לו דגם חדש.

אני רק אציין שקרסו בהחלט לא צדיקים בתחום הזה (וגם דלק מוטורס עם המיאטה).

פורסם

ולגבי הקליאו כרכב "משפחתי", את הגרסא הנוכחית אני לא מכיר, אבל לנסוע עם הגרסא הקודמת מחוץ לעיר זה הרי עונש מבחינת דציבלים, גם במהירויות שיוט חוקיות.

לא מכיר את הקודמת לצערי (רק מסיפורים), אבל בנוכחית בנסיעה של יומיים החיוך לא ירד מהפנים, עירוני בין עירוני - You name it. נכון שרעש המנוע נוכח רוב הזמן, אבל בשיוט רגוע הוא ממש לא הפריע, אפילו היה נעים לאוזני עד כדי כך שלקח לי לא מעט זמן להבין שעוד לא טרחתי לבדוק איך מפעילים את המערכת... מודה, לעיתים נסעתי בהילוך נמוך מדי (או שניים), המנוע הזה כ"כ חי מעל 4500 סל"ד שזה פשע לא לתת לו את התענוג. לעניינו - אם רק הרעש מפריד בינך ובין לשקול את הקליאו - אתה חייב לעצמך בדיקה מחודשת. הוא ממש לא בעיה, לא באיכותו ולא בעוצמתו.

החיבור למכונית ברמת שלדה/הגה/מתלים היה לא מהעולם הזה. זה נכון שבעתיים בכבישים מפותלים (כמעט איחרתי לפגישה כי הייתי חייב לחזור על רצף פניות אהוב שוב, ושוב, ושוב, ושוב) ונכון גם סתם ככה בכביש המהיר. אודה שאין לי המון רפרנסים לספורטיביות אחרות, אבל מעולם לא הרגשתי כזה חיבור לרכב (כביש).

לו אני מחפש היום בשוק המחירים הזה הוט האצ'- אין לי כל התלבטות, את הגולף/פולו אשמור לעוד כמה שנים שהגב יתחיל לכאוב, או שהתדמית תתחיל לעניין אותי (מקווה שלא זה ולא זה יקרו). עד אז אני מעדיף את החיוך הרחב שהגולף אולי יכולה לתת, אבל רק בקטעים מאוד ספציפיים, בעוד ברנו - זה מתחיל ישר עם ההנעה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עד אז אני מעדיף את החיוך הרחב שהגולף אולי יכולה לתת, אבל רק בקטעים מאוד ספציפיים, בעוד ברנו - זה מתחיל ישר עם ההנעה.

אל תאמין לכל מה שאתה קורא ב"אוטו".

פורסם

אמנם אני נוטה להאמין לאנשים שאת דעתם אני מעריך, ובכללם חלק מכתבי "אוטו" - אבל במקרה הזה (כמו בכל מקרה בו אני מביע דעה נחרצת) אני מסתמך על נסיוני בלבד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...