Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי, דווקא עליך אני מתפלא, להעלות את הקשר הזה, לא שזאת בושה להיות תחת "מטריית הגולף"(הרכב הכי נמכר באירופה) כמו שאתה מתאר זאת, זה סוג של דמגוגיה.

המושג trim level/רמת אבזור וכו' כלל לא מעניין אלא התוצאה הסופית.

טכנית שני הרכבים הם גולף אבל בפועל אין שום קשר בין גולף 1.6/2.0/2.5/1.4 לבין גולף GTI.

זה מזכיר לי מכרים שלא "מבינים ברכבים" שואלים אותי למה קנית גולף כל כך יקרה? התשובה שלי היא: "תסיים לעכל את האוכל ונצא לסיבוב", בסיום הסיבוב השאלה שנשאלת היא: "תזכיר לי איך קוראים לרכב? GTI?"

נסיעת מבחן על הGTI לא מספיקה בשביל להעריך את היכולות של הרכב, הרכב מסוגל להרבה יותר ממה שהנהג המזדמן חושב, כולל זה המיומן.

הרכב ממש לא מושלם אלא אוסף של פשרות אשר תוכננו וכוילו בצורה מדהימה כדי להיות מצד אחד נעים ביום יום ומצד שני לתת בראש לרכבים שהם "הארד-קור" כמו מיאטה ביישורת, בסיבובים, בנסיעות ארוכות, בנסיעה לסופר, בטיול +4 אנשים...להמשיך?

זאת הכוונה בGTI, לצערנו לא תמצא רכב אחר במחיר דומה שייתן את כל אלה.

פורסם

מבחינת תמורה למחיר כמשומשת... ב80K יש המון מכוניות טובות בהרבה מהGTI.

היי בנצי, כאחד שזהו בערך התקציב שיש לו כרגע, ונעול על הGTI כבר הרבה זמן, מאוד הייתי שמח אם הייתה מפרט.

פורסם
היא ממחישה שאני מדבר מניסיון חיים על תחושות מנהיגה, על תמורה למחיר ועל גישה, משהו שמבחינתך אין לי כי אני אוהב מקררים קוראנים והייתה בבעלותי סוויפט.

כמו שכבר נאמר, אתה לא מסוגל להודות בחסרונות של המוצר בו אתה מחזיק וכן, אתה תמיד מדבר בגישה של "לי יש הכי טוב" .

אני לא צריך להחזיק GTI למשך תקופה ארוכה, הספיקה לי חווית נהיגה של שעה להבין שהרכב הנ"ל לא לטעמי.

וכן הניסיון שלי עם משפחת הגולף מסתכם בV5 המזד**נת ההיא מהארץ, R32 שחורה, 3 ימים עם גולף 2.5, ומספר נסיעות מבחן על GTI. ולידע כללי, אחת המכוניות שאני הכי אוהב בעולם היא הGTI MK1.

הספיק לי סיבוב כדי להבין שבשבילי לקנות GTI חדשה זאת פשרה על דברים שלדעתי האישית כאינדיבידואל הם לא ברי התפשרות.

אהבתי נקודות רבות ברכב, אך היו נקודות רבות שלא אהבתי וכשהכנסתי למשוואה את המתחרות כמו הMAZDASPEED3 פתאום הגולף לא נצצה, וגם המאזדה לא חפב מבעיות. אבל לפחות אני מודע למציאות.

אתה לעומת זאת - מסתכל על מאזדה כיצרן - כמשהו מחורבן, ועל פולקסוואגן כיצרן כהתעלות קוסמית.

או על יונדאי כמקרר קוריאני.

אני למדתי לשפוט כל מוצר וכל רכב כאינדיבידואל, הGTI היא מכונית טובה, רוב הפלוסים שלה אל מול המתחרות הן דווקא מה שמקבלים גם בגולף עממית יותר.

מעולם לא נהגתי ברכב שחף מחסרונות, מעולם לא נהגתי ברכב שאינו פשרה כלשהי (אני לא חושב שיש מיניוואן קופה עם מנוע V8 מוגדש ותיבה ידנית בת 6 מהירויות, בעצם גם אז הוא יהיה פשרה כלשהי).

וכן לא משנה מה תעשה ותהפוך עולמות התוצר בGTI שונה מגולף רגילה, אבל זאת עדיין גולף ואין בזה שום דבר רע.

אני לא נכנס לשרשור עם דעות מסויימות ואני לא קורא מה שנוח לי, אני קורא הכל וסגנון הכתיבה שלך היה מזלזל ופלצני משהו.

אז כתבתי מה שכתבתי כדי להראות לך שלא משנה על מה אתה נוהג, נהגת, תנהג, זה לא נותן לך שום זכות לזלזל באחר.

ובגלל שזה יגיע - לא זלזלתי בGTI, סה"כ אמרתי שזאת רמת גימור. ודעתי מוצקה.

עוד לא סיימתם עם זה?

אתה שוב מכניס לי מלים לפה.

לא אמרתי ששלי הכי טוב, אמרתי שלדעתי זו הקניה הכי טובה במחיר הזה.

עם כל הכבוד ליונדאי , עדיין לא נתקלתי בארץ ברכב שלהם שהוא רכב לנהג שמתקרב ליכולות של הוט האץ' אמיתית.

כיצרן רכבים הם מתקדמים בצעדי ענק (שים לב בחתימה שלי איזה רכב הצטרף לצי - I20) אבל ברכבים מהנים לנהיגה הם עדיין לא שם.

בקשר למזדה -זה נחמד אבל 3MPS לא רלוונטי כאן בארץ, התייחסתי למיאטה. החסרונות שלה בתחום המנוע, הרכות והשימושיות מבטלים אותה כרכב יום יומי, לפחות מבחינתי. כיצרן מזדה הוא אחד היצרנים הטובים, ה3 וה2 הן מכוניות מהטובות ביותר בקטגוריה שלהן .

V5 דור 4 זה הרכב הכי גרוע בפלטפורמה וחוות הדעת עליה לא קשורה לכלום, נסיעת מבחן על רכב ספציפי זו דרך לקבל חוות דעת כללית , לא ממש להכיר אותו.

אשמח לשמוע את דעתך המלומדת אילו נקודות לדעתך לא טובות ברכב. תן פירוט , פנק אותנו.

אני לא מדבר בזלזול או בהתנשאות, אם כבר אז התנשאות זה לנפנף בערימה של רכבים שהתנסית בהם בארה"ב ולחשוב שעקב כך אתה יכול ללמד אותנו הנאה מנהיגה מהי, גם כשזה נוגע לכלים שאנחנו מכירים כמו את כף ידינו, רועי כאן נוהג על GTI MK5 משהו כמו 5 או 6 שנים, אני כשנתיים ו40K ק"מ.

B-TON ,כהרגלו , מגיע , קורא 2 הודעות , שופך את ה2 סנט שלו ומתקדם מהר הלאה.

אני חושב שההודעות שלי בשרשור הזה היו מאוד מתונות וריאליות ,אתם סתם מוציאים תסכול לא ברור על מה ולמה.

בואו נתקדם הלאה חברים.

GTI אפור עכבר זה אחלה צבע :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. מכיוון שאתה בארץ ואני בחו"ל אתה אמור להבין למה אני לא רואה ביונדאי "יצרן מקררים קוריאנים", כי לי יש בשוק את הג'נסיס.

2. מעולם לא דיברתי בהתנשאות, גם אם הייתי טס לחלל זה לא הופך אותי לאדם נעלה. אתה לעומת זאת בחרת לכתוב אליי בזלזול, זה עצוב שאתה לא שם לב למילים בהם אתה בוחר, אך הכרזת בקולי קולות שדעתי אינה רלוונטית מכיוון שהייתה לי סוויפט 87 ושרבים הסיכויים שאחזור לארץ וארכוש יונדאי אקסנט חבוטה.

3. נהגתי על הGTI הנוכחית כשעה, לי זה נתן אינדיקציה טובה מספיק, כן הרכב חזק וכן אפשר להנות איתו, אך המתחרות שעומדות מולו בשוק בו אני חי קוסמות לי אישית יותר.

4. מעולם לא נהגתי על המגאן ולכן אני מנוע מלהגיב בנושא.

5. כן נהגתי על המיאטה, וכן אני שנהגתי על X מכוניות מצאתי את המיאטה מהנה יותר מהGTI.

6. אני מבסוט שיש לך את הGTI תקופה ארוכה כ"כ, דווקא אתה נוהג על הMK5 שלא השאירה עליי רושם מיוחד כלל. היא באמת הרגישה כמו סתם גולף חזקה.

7. זכותי להחזיק דעה, התמונות שהעליתי הגיעו כתכובה לזלזול שלך ותסלח לי אבל זהו פורום פתוח, יש המון מכוניות שנהגתי עליהן תקופה קצרה, אפילו שעה בודדת, הם שאירו עליי רושם מסויים, אני לא חושב שנהיגה בגולף במשך 30K ק"מ הייתה משנה משהו, זה לא שההגה ילמד לדבר עברית ויתקשר איתי טוב יותר, תפסיק ללכת לV5, היא באמת הייתה מכונית חרא (אגלה לך סוד, נכנסתי איתה בקיר), על הפוקוס החדשה נהגתי יומיים, למדתי מה שלמתי ויש לי דעה. החזקת רכב תקופה ארוכה תתן לי אינדיקציה מהסוג שלא רלוונטי לשרשור הנ"ל - אמינות.

8. אם באמינות עסקינן - אני יכול לפרט לך מה הבעיה שלי עם גרמניות בכלל ועם VAG בפרט. ולא מהכיוון של שמעתי שהלשכנה של דודה שלי הייתה תקלה.

רק תהנה, תסע בזהירות ותפתח קצת את הראש זה לא מזיק.

I20? לא מכיר ולא ממש רוצה להכיר.

haters will hate

פורסם

היי בנצי, כאחד שזהו בערך התקציב שיש לו כרגע, ונעול על הGTI כבר הרבה זמן, מאוד הייתי שמח אם הייתה מפרט.

אני יקח את החוסר תגובה לזה ככה:

או שהתכוונת לשוק האמריקאי (ואז אני לא יבין את השימוש ב80K (ש"ח?)) ואז זה באמת לא רלוונטי.

או שכרגע באמת GTI דור 5 ב80K היא כן בין ההכי כדאיות.

פורסם

הסידרה 3 הזאת.....אפשר לקבל אותה עם סמל של פולקסוואגן בחזית?

פשוט אם לא, זה לא מעניין.

עוד לא הפנמת שזה חלק מהותי בדיון פה?

לא קלטת עדיין שיש פה בפורום כמה אנשים שימכרו את אמם ויכרתו את ביצתם הימנית, רק שלא תשא את שם הוואגית לשווא?

תבין שהשרשרת מתחילה בצרפתיה כלשהי שמאוד מהנה, מתקשרת ומדליקה, ואז עוברים או לצרפתיה אחרת קצת יותר שובבה או לוואגית, מה שאוטומטית מקטלג את כל הצרפתיות (כולל בחורות) כ״צרפתיות מתפרקות״, משם או שאתה נשאר עם הרכב עד 120, או שאתה מחליף אותו בוואגית אחרת.

אין שום אופציה אחרת.

יש קונספירציה שקוצרן ואג טובל את המושבים בהרואין טרם מסירת הרכב לקונה, מה שגורם להם להתמכר לרכב ולקונצרן.

למען הסר ספק, אין לי שום בעיה דווקא עם רכבי ואג, אבל ראבק, צאו מהסרט שאין מתחרים לרכבים האלה.

למען הסר ספק 2, הכל נכתב בהגזמה מכוונת עם הומור וציניות, קחו בפרופורציות הנכונות (פעם שעברה שכתבתי דבר דומה על סקודה (סליחה, שקודה..) פאביה קיבלתי הודעות נאצה בפרטי, נרכשה בובת וודו שלי ותקעו בה סיכות, היה כואב).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני יקח את החוסר תגובה לזה ככה:

או שהתכוונת לשוק האמריקאי (ואז אני לא יבין את השימוש ב80K (ש"ח?)) ואז זה באמת לא רלוונטי.

או שכרגע באמת GTI דור 5 ב80K היא כן בין ההכי כדאיות.

לנהג שבאמת חשוב לו הנאה מנהיגה יש קליאו MK3 ואם צריך יותר מרחב, אבזור ושימושיות אז יש מגאן טורבו (שלדעתי פחות מהנה מהקליאו אבל היא פונה הרבה יותר מהר מהקליאו והטורבו נותן אופציות לשדרוגים). אופציה נוספת היא ה-C4 VTS.

אם הדשבורד של הצרפתיות לא מתלטף לך כמו שצריך ביד אז בירידה קטנה בשנתון ניתן לקנות מיני קופר S שהיא ממש נשק יום הדין במידה ואתה לא מתעניין במושב האחורי ותא מטען.

אל תתחיל עכשיו להגיד לי שהגולף משתלמת יותר כי כפי שראית בשרשור, כל אחד מחפש דברים אחרים.

כפי שרשמתי מקודם, הגולף היא אול ראונדר מצויינת וכפי שאתה רואה פה בפורום הרבה אנשים בחרו בה כי היא מתאימה לדרישות שלהם אבל מכאן לא ניתן להסיק שהיא הכי משתלמת/הכי ספורטיבית/הכי נוחה/הכי מאובזרת.

לדגומא הרבה אנשים פה בפורום בחרו להיות בעלים של קליאו MK2 (דור ראשון ושני), זה אומר שהרכב משתלם? ממש לא, זה אומר שהרכב ענה לדרישות שלהם.

כפי שרועי רשם מקודם יפה מאוד, הוא נסע במיאטה ונסע ב-GTI ולו הגולף יותר התאימה ולכן הוא בחר בה, אני בחרתי הפוך.

אף אחד לא יכול לקבוע שהמיאטה יותר טובה מהגולף ולהפך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בנצי, אתה שוב מפזר אותנו לכיוונים אחרים.

ב.מ.וו סדרה 3 זה ליגה אחרת של רכב,מסקאלה אחרת וזה בכלל לא בר השוואה לרכבי הנעה קדמית עממיים יחסית כמו GTI.

VW לא נמצאת בליגה של יצרנים כמו ב.מ.וו וזה ברור וידוע. (עידן...)

אם נסתכל אובייקטיבית : המחירון שלו בשמיים, עלויות הביטוח גבוהות מאוד (תאמין לי שביררתי כי רציתי לקנות) והאחזקה גם היא לא צחוק (כאשר אני מניח שישנם קיצורי דרך למתמצאים בז'אנר).בנוסף אין להשיג (כמעט) בארץ ידניות שלא לדבר על 3 דלתות ידניות.

כמו כן התדמית שלו בארץ כרכב של גורמים עבריינים , היא אחת הסיבות המרכזיות שאני לא בעלים של כזו.

אני עדיין מחכה שתגיד לי מה לא אהבת בגולף GTI. אילו פרמטרי ניהוג לא היו מספיק מהוקצעים בשבילך?

יש לי תחושה שאתה בעצמך לא יודע לאמוד , מאחר ורשמת שזה הרגיש כמו גולף חזקה...

אני חוזר ומזכיר: אני לא גר בארה"ב , לא מעניין אותי מה ניתן לקנות ב80K ש"ח בארה"ב. זה לא רלוונטי לדיון. (אגב כשקניתי את הרכב המחירון היה 110K ועדיין לא מצאתי משהו ראוי בתקציב )

ובקשר לקליאו MK3, האינטריור של הרכב הזה מעליב את הנהג ואת תג המחיר. איך אפשר לחיות עם כזה דבר ביום יום? אי אפשר לתת יד לכזה דבר. בכל מקרה היא לא בליגה של המגאן וה GTI.

עריכה:

גם המיני קופר S שבדקתי אותה כמועמדת והיא פשוט לא שווה את זה.

ה C4 VTS רכב מאכזב כרכב לנהג, לא חייבים להציע כל גרסא ספורטיבית צרפתית ...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

VW לא נמצאת בליגה של יצרנים כמו ב.מ.וו וזה ברור וידוע. (עידן...)

אין צורך לציין את שמי, באמת כתבתי את תגובתי בהומור מתוך הבנה וידיעה שיש כאן חובבי מותג VAG שקשה יהיה להזיז אותם מקו מחשבתם וזה בסדר גמור, כל אחד קונה את מה שהוא אוהב ומתאים לו, רק צריך להשאר קצת בפרופורציות, זה הכל.

אני לא הכנסתי את ב.מ.וו לשרשור הזה אבל לכל רכב הפלוסים והמינוסים שלו, איכות ההרכבה ברכב שלי היתה יכולה להיות קצת טובה יותר (הכל מרגיש מוצק כראוי אבל פה ושם יש קירקושים מכיוון דיפוני הגג, מחלה ידועה), האחזקה יכלה להיות יותר זולה, אבל כל זה כל כך מתגמד בשניה שמגיעים לכביש מעניין ושם העליונות של הרכב פשוט מתפרצת.

הכל בחיים זה פשרה,כל אחד בוחר מה שעושה לו טוב על הלב, בין אם זו גולף GTI, רנו מגאן או פאביה,הכל בסדר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חשבתי שאם אקנה קטנה ספורטיבית היא תהיה ברוטלית, הגולף לא סיפקה את הסחורה.

היא מעודנת מדי לדעתי האישית ,הMK5 בכלל שעמעמה אותי, היא ללא ספק סתם גולף חזקה, אבל שוב זאת דעתי האישית אז אל תתנפל.

אני חושב שהב.מ.וו שווה את ההשקעה בהפרש של הביטוח, לגביי אמינות, שניהן לא חזקות בסקרים (וכן אני מעדיף להסתמך על J.D POWER ולא על ניסיון אישי כי יש לי ניסיון לא רע עם הבאווריות), מחירי חלפים לא בשמיים והעמידות די טובה.

וב.מ.וו סדרה 3 היא לא בדיוק מסקאלה אחרת, בגרסאות החלשות שנמכרות בארץ לא הייתי נוגע הן דווקא מחמיאות לGTI.

שהבחור יפתח שרשור שבו הוא מפרט מה הם סדרי העדיפויות שלו ואז יהיה יותר קל להביע דעה.

זה הכל עניין של איפה מוכנים להתפשר ומהי המטרה העיקרית של הרכב, אני משתעשע עם הרעיון של רכישת משהו נוסף, פשרות במקרה הזה? לא אכפת לי מפינוקים, לא אכפת לי מצריכת דלק ולא אכפת לי מאמינות.... משהו להשתעשע איתו.

haters will hate

פורסם

אתם תתפלאו לדעת, אבל אני לא מקובע.

פשוט ברכבים האחרונים בכל פעם שעשיתי בדיקה מקיפה מה קיים בשוק ומתאים לצרכים, לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות והמחיר מיצרן אחר (מלבד אאודי שזה אותה גברת בגדול) . הצרפתיות הן אופציה שלא קיימת ולא תהיה קיימת מבחינתי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ובקשר לקליאו MK3, האינטריור של הרכב הזה מעליב את הנהג ואת תג המחיר. איך אפשר לחיות עם כזה דבר ביום יום? אי אפשר לתת יד לכזה דבר. בכל מקרה היא לא בליגה של המגאן וה GTI.

Mk3?!

אני חוזר ל-gimur pnim של ה-Mk1 מחר (אם היו מוכרים כזו) על פני מגאן/GTI עם בקרת אחיזה שלא מתנתקת. אני אוהב לנהוג, לא להתחרמן על פלסטיקים.

אייל, אילו מכוניות קודמות ל-GTI היו לך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...