Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

oferh שכח לציין שהוא חובב ובעלים לשעבר של קליאו ספורט דור 3 (אולי גם הדור לפניה?),

ככה שהדיעה שלו אובייקטיבית לחלוטין.

בנצי, GTI זה לא רכב לשופוני, זה רכב שאמור להיראות כמו הרכב של השכנה בת ה80 , אבל מספק את הסחורה לנהג הספורטיבי.

ככה אתה שומר על ה-GTI שלך? המכונית לידך חונה צמוד מדי ופתיחת דלת אימתנית קרובה יותר מתמיד :).

זה נכון, אבל זה כבר משפט לחיים :).

חחחחח. גם לי זה הפריע אחרי שהעליתי את התמונה. אל תדאג, הGTI מאובטחת זה צולם תוך כדי שה1.6 מתיישרת לחנות צמוד לצד שלה.

מקסימום אני אסגור חשבונות על הפתיחת דלת - בתוך המשפחה.

בלי קשר הבעיה של ה GTI היא דווקא מהצד השני, שם חונה ג'יפ טראנו שלא רואה אף אחד ממטר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר, מעניין איזה רכב היית מעדיף לקבל בחינם; את הגולף או את האינפיניטי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עופר, מעניין איזה רכב היית מעדיף לקבל בחינם; את הגולף או את האינפיניטי?

לא עופר, אבל את הGTI. עד היום הזה לא מצאתי מכונית שמתאימה לי יותר בטווח מחירים סביר. ה6 היא לא רעה בכלל כמכונית נהיגה - מרגישה די מהודקת, קלילה, שלדה מאוזנת, יחידת הנעה מעולה (גם אם לא הכי חזקה בשוק) ועם DSG. מרגישה קטנה וקלה יותר מדור 5 (שלי), למרות שהיא ממש לא קטנה יותר וגם לא הרבה יותר קלה.

לא סתם האוטו הזה ניצח כמעט כל מבחן השוואתי בו הוא לקח חלק (בחו"ל, כמובן). הוא לא הכי מהיר, הוא לא הכי חד, הוא לא הכי יוקרתי, אבל מתחת לM3 - או לפחות 335 - אין שום דבר אחר שהייתי לוקח בלי ממש להתפשר על משהו. אולי הפוקוס ST החדשה תשנה את המאזן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שרשמתי: גם ליום יום הבחירה ביניהן היא לא כזאת טריוויאלית ואני לא אומר את זה כדי להוריד מאינפיניטי והמתחרות שלה (שעולות 50% יותר בכיף) אלא כדי להחמיא לגולף שהיא אול ראונדר טובה, נקודה. אגב - וגם כשאני יכול לקבל G37 בחינם אני נשאר עם האופנוע שיש לו יותר אופי משתיהן ביחד.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אל תוציאו את דברי מהקשרם, הMK1 נועדה להחליף את החיפושית.

אני לא אהבתי את הG37 במתכונתה הסטנדרטית, לכן אני נוהג על הG35 משופרת מעט, ולא אמרתי מילה רעה על הגולף.

כמו שכתבתי מקודם, יש פשרות בחיים, אני לא מדבר על האינפיניטי שלי בדרך שבה אייל מדבר על הGTI.

האינפיניטי היא פשרה, רציתי מכונית סדאן עם תא מטען גדול, הגה מתקשר והרבה כוח, מעל הכל רציתי אמינות.

ופה הנקודה החזקה של הרכב, חלוקת משקל של 51\49, בלמים מצויינים, עם חבילת הספורט והגלגלים המוגדלים הרכב היה נוקשה לי מדי אז שידרגתי לגלגלים קטנים יותר, היה חיסרון בתיבת ההילוכים בתפעול ידני, בעיה שפתרתי והיום היא מעבירה באותו הקצב שהפורשה מעבירה.

ואם כבר מדברים על תחושה, ההגה של הG מקבל רק תשבוחות, במבחן מול ה1M והTT-RS האינפיניטי הייתה רכב ליווי, הם כתבו עליה סקשן שלם ובו הם ציינו שזה ממש מפליא שההגה באינפיניטי טוב יותר מזה של הבווארית.

יצא שבחודש האחרון אני מתנייד בעיקר בפורשה אבל כשאני מוציא את היפנית לטייל היא עושה לי רק טוב, זאת הפרספקטיבה שלי וזה מה שאמרתי, אני לא רואה את עצמי מחליף לG37 כי היא לא עושה לי את זה כמו הG35.

אז פה הבעיה, יש את אייל שפסגת העולם המוטורי שלו זה הGTI ואני - זה שהוא אומר לו :

"בנצי, חוסר הידע שלך בתגובות גובל בשערורייה. אני אישית לרוב לא מגיב בנושאים בהם אני לא מתמצא במאת האחוזים.

בעניין הרמת גימור .בתור אחד שמחזיק את שני הדגמים, כל קשר בין התנהגות ה GTI להתנהגות הדגם הרגיל , כולל הגה, מתלים , שילדה וכו' - מקרי עד לא קיים.

שים לב: מחזיק. פיזית. תקופה ארוכה. לא ממציא המצאות על סמך קריאה בעיתונים/פורומים/ספקולציות .

אני מציע שתתמקד באהדה למקררים קוריאנים. (או סוויפטים 88 עם מכסה מנוע שרוף)"

שעד כמה שזה מבדר - זאת לא הפעם הראשונה שהתסכול שלו בא לידי ביטוי בעוקצנות מכוערת ומיותרת.

אז הנה אייל - שלא תגיד שאני "ממציא המצאות על סמך קריאה בעיתונים\פרסומות\ספקולציות" :

שתבין שמה שאני כותב לא בא מהדימיון:

3 חודשים של שימוש יומיומי והרבה התחרעות, אם אני לא טועה אלה היו פיילוט

383035_2531179231055_1000733012_32468690_2061680001_n.jpg

הצמיג התחתון הגיע מהפרונט והוא פשוט נקרע במגע עם הטמבון, אבל התמונה יכולה ללמד על אופי הנהיגה.

כתבתי שX5 שרכשתי עם פחות מ500 מייל על השעון החליט לשבוק חיים באמצע מנהטן:

מצאתי את התמונה

8326_1202831463191_1000733012_30617326_5300359_n.jpg

כתבתי שרכשתי קאמרו SS, ניסאן GT-R ופורשה 911 טורבו פתוחה באותו היום, הנה אני נוסע מאחורי השותף שלי והנהג שלנו

15536_1228470304146_1000733012_30691657_5914936_n.jpg

חסן הנהג ואני דופקים נסיעה לפילדלפיה

8326_1206543555991_1000733012_30629422_6024930_n.jpg

הנה המוסטנג המסריחה שכתבתי עליה בעבר (חוסמת את האלנטרה GT ששימשה בתור מכונית עירונית מצויינת בניו יורק, שי לב למספשר שעל המוסטאנג)

8326_1196414422769_1000733012_30596312_1589351_n.jpg

והנה הקאררה הידנית, שים לב למספר

8326_1209237823346_1000733012_30637287_627280_n.jpg

הנה אני מתנהג כמו מפגר, כי השותף שלי לא ידע לנהוג על ידנית אז הוייפר נתקעה אצלי

12662_171944772594_517232594_3368182_3862151_n.jpg

וזה בשביל להזכיר לך שלפני שעזבתי את ישראל היו לי כמה דברים די מהנים חוץ מהסוויפט

n1000733012_30200681_1055.jpg

216393_1011322515587_1000733012_30051018_3232_n.jpg

אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שאתה מדבר אליי בזלזול.

haters will hate

פורסם

ושוב, אייל, אם תלך אחורה בדיון תראה שלא אמרתי שהGTI היא מכונית רעה, להיפך, היא מכונית טובה ואני גם יכול לתת מחמאות, אבל גישה מזלזלת והתייחסות לGTI כאילו אנחנו מדברים על LP640 זה קטנוני.

הGTI היא משפחתית ספורטיבית, היא לא מכונית ספורט.

כתבתי שכל אחד עושה את הפשרות שלו, וכל רכב הוא פשרה, כל רכב.

אני אוהב לזרוק זנב, אני אוהב הנעה אחורית, אני גם אוהב את הסדרה 3 אבל היא פשרה מהסוג שאני לא רוצה.

haters will hate

פורסם

עזוב בנצי, תחזור לסוויפט 88 שלך, אינלך מושג מה ההבדל בין גולף רגילה לgti. :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מכל מה שכתבת, בנצי, הכי הפריע לי שאתה חושב שאין הבדל בין קליאו לקליאו ספורט. אני חושב שיותר מהכל, זה מסביר את הכיוון שלך, שהוא מכובד לכשעצמו - מכוניות פוזה מהירות וספורטיביות, ושהדקויות של עולם הרכב הישראלי/אירופאי פחות רלבנטיות למה שקורה בארה"ב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עם כל הכבוד לשינויים האדירים שעשתה חטיבת רנוספורט לקליאו, הם לא יכולים לשנות את העובדה שמההתחלה הם התחילו לבנות את הרכב משלדה של קליאו רגילה.

אחד הדברים שאני הכי מתגעגע אליו מימיי הקליאו העליזים זה האנונימיות. אני ממש לא אוהב את ה"פוזה" שיש על המיאטה, כל אדם שעובר ברחוב מזהה את הרכב מקילומטרים, כל עצירה ברמזור מלווה בנעיצת מבטים או זריקת הערה מפגרת. כאשר עם הקליאו רק "מביני דבר" היו מזהים את ההבדלים לעומת הקליאו של השכנה (פתחי אוורור בטמבון הקדמי, כנפיים מעט יותר רחבות וספויילר טיפה יותר גדול).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עם כל הכבוד לשינויים האדירים שעשתה חטיבת רנוספורט לקליאו, הם לא יכולים לשנות את העובדה שמההתחלה הם התחילו לבנות את הרכב משלדה של קליאו רגילה.

אחד הדברים שאני הכי מתגעגע אליו מימיי הקליאו העליזים זה האנונימיות. אני ממש לא אוהב את ה"פוזה" שיש על המיאטה, כל אדם שעובר ברחוב מזהה את הרכב מקילומטרים, כל עצירה ברמזור מלווה בנעיצת מבטים או זריקת הערה מפגרת. כאשר עם הקליאו רק "מביני דבר" היו מזהים את ההבדלים לעומת הקליאו של השכנה (פתחי אוורור בטמבון הקדמי, כנפיים מעט יותר רחבות וספויילר טיפה יותר גדול).

אז אני מניח שאתה מבין למה אנשים קונים GTI :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...