Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר GTI דור 6 אפורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי אותה בצפון לפני כמה שבתות חולפת מולי.

לקח לי כמה שניות לקבע בחזרה את הלסת למקום.

אם הגבת ככה לGTI, תשתדל לא לעבור ליד מזראטי/פרארי, חבל עליך. :lol:

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם זה רכב של סטודנטים...אז מה בדיוק?

אם זה היה שרשור על דייהו לאנוס בצבע חציל עם נגיעות של ורוד, זה היה שונה?

ראבאק, יש פה שרשור בן כמה חודשים על לוחיות רישוי!

אז מה? בוא אני אגיד לך אז מה. מסטודנט עם GTI, אתה מתקדם להיות בעל מקצוע עם איזו קורבט\911 בחניה. לא כמו פה, שאב למשפחה מתלהב שהוא ראה עוד GTI אפורה (!!!) לפניו בכביש. WOW, לא ייאמן, 2 GTI אחת אחרי השניה.

ולא חלילה אני לא מזלזל, פשוט שאלת, וגם כתבתי עוד שורה שלא זכתה ממך ליחוס - כמה חבל שאנחנו גרים בארץ בגלל התחום הזה (של הרכבים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז מה? בוא אני אגיד לך אז מה. מסטודנט עם GTI, אתה מתקדם להיות בעל מקצוע עם איזו קורבט\911 בחניה.

מעניין מה שאתה אומר, בעיקר במצב הכלכלי היום.

אני עובד לא מעט עם "בעלי הקורבט/911 שבחניה". לא משוכנע שהם יסכימו שהקו כל כך רציף.

בכל אופן משרשור די מטופש על קונפיגורציה נדירה בארץ (וכן... אני יודע שיש בארץ המון מכוניות אפורות), זה הפך לתחרות של מי רואה הכי הרבה מאזדה 3 בצבע לבן בשורה.

אין ספק שנהיה מגניב פה מיום ליום.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

עזוב, סתם דבילים. GTI באפור מדהימה לדעתי, אחלה צבע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עזוב, סתם דבילים. GTI באפור מדהימה לדעתי, אחלה צבע.

הגוון המועדף ל-GTI על ידי הגרמנים והאיטלקים. רואים אותן כמו "זבל", בעיקר בגרסת פרמיום - נראות פשוט טאוב באפור :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היום ראיתי מאזדה 3 בלנה ברמזור, אבל מאחוריה הייתה עוד מאזדה 3 לבנה. איזה קטע, נגנבתי.

מישהו במקרה מכיר את אחד הבעלים של הרכב? כי גם לי אין מאזדה 3 לבנה בחניה.

היום ראיתי שלספר אצלנו בשכונה יש MX-5 אדומה... הבן זוג שלו בא לאסוף אותו מהעבודה. מישהו מכיר איפה משיגים כזו? :)

לצערי רוב ה GTI הן בצבעים המחליאים ביותר : לבן, אדום ושחור.

השחור הכי פחות מזעזע אבל אתה עבד של האוטו. 2 רחיצות בשבוע וגם זה לא מספיק. :)

הלוואי שביום מן הימים אשתדרג לצבע כמו כסוף או אפור עכבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז למה קנית שחורה אם הצבע שלה מחליא אותך? :?

אגב, אינלי בעיה עם גולף GTI, להיפך זה רכב שאני דיי אוהב, אבל יש פה אהדה מוגזמת קצת לרכב. "טיפה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
היום ראיתי שלספר אצלנו בשכונה יש MX-5 אדומה... הבן זוג שלו בא לאסוף אותו מהעבודה. מישהו מכיר איפה משיגים כזו? :)

אם הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קונה רכב הן הסטיגמות שעלולות להיות לאנשים כאלה ואחרים לגבי הנטיות המיניות שלך, יש לי תחושה שאתה מפצה על דבר כזה או אחר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אז למה קנית שחורה אם הצבע שלה מחליא אותך? :?

אגב, אינלי בעיה עם גולף GTI, להיפך זה רכב שאני דיי אוהב, אבל יש פה אהדה מוגזמת קצת לרכב. "טיפה".

על זה נאמר : שהחיינו.

לפני שנתיים שלוש העויינות כלפי הרכבים הללו בפורום חצתה כל גבול ,אבל חזיתי שזה מה שיהיה בסוף.... :)

לעניין הצבע,

כשאתה קונה רכב יד 2 שנמכרו ממנו בודדות, אתה צריך לפעמים להתפשר על משהו וזה לא יהיה היד,הק"מ ,תאונות וכמה שמור האוטו.

מודל 2006 ידנית נמכרו באמת בודדות , זו שנת הדגם הראשונה והרוב המכריע הם 5 דלתות ו/או דיאסג'י (07-08 יש יחסית הרבה)

אם זה היה אדום - בוודאות לא הייתי קונה.

דווקא למדתי לאהוב את השחור ועכשיו אני מבסוט עליו, אבל ברכב הבא אני שואף לאפור/כסוף.

הקטע עם הרכב ספרים היה בצחוק, סתם כי אלעד התייחס כאילו זה רכב המוני. להערכתי נמכר במספרים דומים ל MX5...

לכבוד השבוע החדש, אפנק בתמונה עדכנית לפני תחילת הגשם... :)

IMG_2250 - Copy.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

א. GTI בצבע אדום בוהק, לא פחות ממהממת. הבעיה שכאשר היא מבריקה, היא מושכת יותר מדי עיניים (אצלי זה נחשב כחיסרון רציני).

ב. תפסיק לשטוף את המכונית פעמיים בשבוע. תעבור לחיים הטובים של שטיפה פעם בחודש :).

פורסם

אם זה היה אדום - בוודאות לא הייתי קונה.

סע סע

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שומאכר, אנחנו עדיין גרים בישראל, ו- GTI עדיין רכב נדיר יחסית, לפחות בצבעים כחול/אפור/כסוף, מהם מביאים רק אחד בכמה משלוחים. מי שאוהב את רכבו, מותר לו (גם אם הוא בעל משפחה) להעלות חיוך כשהוא רואה רכב דומה לשלו - שהוא כאמור לא נפוץ כמו יונדאי I30 נניח, ועוד אצל מישהו שבחר צבע יחסית נדיר. מבחינתך זה מוזר, מבחינתי זה נחמד. כשנעצרת לידי GTI ברמזור, כלומר בפעמיים שזה קרה בשנה האחרונה (וזה עוד בת"א, שם יש להערכתי יותר מאשר במקומות אחרים), תמיד מוחלפים חיוכים קצרים, כמו של ממתיקי סוד. תקרא לזה הערכה הדדית. שנינו יכולו לרכוש באותו סכום רכב גדול יותר, "צעקני" יותר, ובכל זאת בחרנו משהו שונה. לגבי שמיטת לסתות מפרארי, give me a break. חלקנו כבר עבר את הגיל של פוסטרים, חלקנו כבר נהגו על רכבים כאלה (ונהנו, אין ספק), וחלקנו בחיים לא יוציאו כזה סכום על רכב משום שזו שערורייה לדעתם (או שהם לא רוצים שכנים סקרנים מידי). והאמת היא, שאני מכיר לא מעט סטודנטים בארה"ב, ולאף אחד מהם אין GTI. אבל זה כבר נושא אחר, ואני מניח שזה תלוי מדינה בתוך ארה"ב, אוכלוסיה, וכו'.

אייל - גם את תרצה DSG אתה יכול לשכוח משלי. היא הולכת רק לאוהדי הפועל ;-) (חיפה, ת"א, ק. שמונה, ג'לג'וליה - רק לא מכבי ;-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...