Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע קניתי פורד מונדיאו 2006, ואחרי בדיקה גם על המצבר הם אמרו שהוא בסדר. אתמול נסעתי לחשמלאי כדי שיאשר לביטוח שקיימת קודנית, וכשהוא פתח את מכסה המנוע ראה נוזל מעל למצבר (שלא היה לפני כמה ימים). הוא בדק במכשיר המדידה והמצבר נתן 11 וולט במקום 12. הוא שיכנע אותי שאסור לנסוע באוטו אחרת זה יכול לדפוק את האלטירנטור, מחשב הרכב ומה לא. הוא מכר לי מצבר של ורטא ב1180 ש"ח! שהוא טען שהוא ג'יל והכי טוב שקיים. אחרי שחזרתי הביתה בדקתי וראיתי שמחירי המצברים הרבה יותר נמוכים, ושהמצבר הזה לא קיים בשום מקום והוא נראה כמו זיוף סיני.

תמונות המצבר מצורפות. האם זה מצבר טוב או זיוף ואני צריך לחזור אליו?

ועוד משהו, האם יש אחריות על מכון הבדיקה שאמר לפני שבוע שהמצבר טוב?

תודה!

28122011048.jpg

28122011052.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי המצבר אינו מזוייף, הוא ממותג תחת Start up שזה מותג של Varta ולמעשה זה מצבר Varta רגיל ומקורי (לפי דברי היבואן שגם חבר בפורום זה). המצבר הזה הוא לא ג'ל ולא נעליים.

המחיר ששילמת נשמע לי גבוה על סף המופקע אם כי יש לשים לב שמדובר במצבר 70 אמפר שגדול יותר ממה שמותקן ברוב הרכבים.

הייתי פונה בהודעה פרטית ל VARTA שהוא היבואן של המצברים בבקשה להסברים. אם המחיר מופקע אני בטוח שהוא היה שמח לשמוע מי הבחור ואני מקווה שהוא היה שוקל את המשך עבודתו איתו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש בפורום נציג של היבואן או שתיצור קשר עם טלרון 08-9292278.

על פניו נראה שעשקו אותך , אם כי לא מדובר בזיוף כפי שאיתמר כתב.

מצברי Start נמכרים עם אחריות קצרה יותר מדגמים אחרים (12 חודש) ובמחיר נמוך יותר ממותג VARTA הזהה לו מבחינה טכנולוגית.

לא נראה לי שמדובר במצבר ג'ל.

פורסם

תודה על התגובות חברים. אני לא מצליח לשלוח ה"פ לVARTA בגלל שאני חדש בפורום.

מישהו יכול לצרף אותו לפוסט? השאלה אם הם קובעים מחירי סף או מחירון למתקינים.

פורסם

חפש הודעות של VARTA רן שביב הוא המנכ"ל של טלרון. נתתי לך גם מספר טלפון של החברה.

על פי הודעות קודמות, אני מניח שהם קובעים מחירון מומלץ לצרכן.

ייתכן אפילו ש-1180 ש"ח הוא מחיר המחירון המלא.

העניין הוא שהמחיר ששילמת נראה לי גבוה ממחירי השוק למצבר מן הדגם שקנית. מה האחריות שקיבלת?

בדוק גם האם המצבר שהוצג לך כמצבר ג'ל - הוא אכן כזה. לא כל מצבר סגור הוא מצבר ג'ל.

פורסם

ברכב שלי מותקן מצבר VARTA מקורי שהגיעה עם הרכב מהיבואן.

וכששאלתי שיגיע יומו של המצבר, מה יהיה העלות של אותו מצבר מקורי של VARTA

אמרו לי 1100 ש"ח יעלה מצבר כזה.

אז אולי לא דפקו אותך, ובעצם שילמת על איכות גבר!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

VW,

המצבר הנמכר במותג VARTA מקבל אחריות כפולה ממצבר במותג Start.

גם אם מדובר במוצר זהה מבחינה טכנית, המחיר אינו זהה.

גם אתה קיבלת כנראה הצעת מחיר ממוסך יבואן וזה אינו מייצג את "מחיר השוק" של מצבר זה. אין כל הצדקה לקנות מצבר במחיר מלא במוסך מורשה יבואן, אם אפשר לקנות אותו בעלות נמוכה יותר אצל חשמלאי רכב.

אם המצבר אינו מצבר ג'ל - ייתכן ויש כאן הטעיה של החשמלאי.

hsa100

15 חודש היא אחריות שבין מה שמוגדר למותג Start , שהיא 12 חודש. לאחריות של מצבר VARTA , שהיא 20 או 24 חודש.

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי מצבר START כזה 52 אמפר הוצע לי בסביבות ה450ש"ח ככה שמחיר הגיוני ל70 אמפר הוא אולי 600ש"ח אז הוא גרזן אותך ללא ספק...

• ספונסר פורום
פורסם

כפי שכבר נאמר, מדובר במצבר זהה למצבר ממותג VARTA, טלרון בכוונה מציינת את מקט ורטה המקורי על המצבר כדי שתוכל להשוות.

מותג StartUp הוא בעל 12 חודש אחריות לכל היותר

המצבר המקביל ממותג VARTA מקבל 15 חודש, במקט שלו VR3-070R-0H1

מחיר המחירון של מותג VARTA הוא 1219 ש"ח כולל מע"מ

מותג StartUp נימכר במחירי נטו למוסכים והם קובעים את המחיר לשיקול דעתם ללא המלצה ספציפית של טלרון

איני יכול כמובן להתיחס אם שילמת ביוקר או לא - אני פעיל בפורום לצרכים טכנים בלבד

כל מצברי הרכב של טלרון הינם מצברים רטובים (אבל עם מכסה כפול בכל הדגמים) למעט הדגמים הבאים המיוצרים בטכנולגיית AGM:

OPTIMA

VARTA stop&start

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

שלום רב.

מה שאומר נציג טלרון במילים מכובסות הוא:אכן במילים שלך יצאת פראיר....

להבא לבדוק.לא למהר ולהבהל מדאגנוזות של שרלטנים.

בהצלחה לעתיד לבוא.

פורסם

חשמלאי שמרכיב מצבר חדש ולא מנקה את כל הקורוזיה והחומציות שנראים בתמונה הוא לא חשמלאי מקצוען.

בתמונה הימנית בפינה השמאלית העליונה מופיע קעקוע 11-12 ברור ובהמשך נראה כמו 99.

האם לא מעיד כי מדובר במשהו משומש / מחודש.?

וכיוון שהמומחים טענו שלא ג'ל ולא נעליים אז אולי גם שאר הקביעות שלו היו בלתי מקצועיות.

ולשאלתך לגבי המכון בדיקה.

האם סימני החומציות לא היו בעת שרכשת אותו? לא נראים לי פרי של שלושה ימים .

מה נכתב בדו"ח הבדיקה על המצבר?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שים לב לתאריך שמוטבע על המצבר, 12/11, כלומר המצבר יצא משערי טלרון (כי הם עושים את ההטבעה) במהלך החודש הזה כך שאני בספק שהוא משומש.

לאחר התגובה של רן אין לי ספק שהצליחו לדחוף לך את האלמנט. מצער שזו עדיין דרך נפוצה להביא כסף במכה קלה בלי טיפת מחשבה שיש היום פורומי רכב (למשל) שפרסום שם העסק בהם הוא כתם עד שיפול גראד על חוות השרתים של גוגל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה שוב על התגובות.

רציתי לבדוק כמה חזק דפקו אותי, ואחרי שראיתי שמכרו לי במחיר כפול ממחיר השוק, אז העסק: חשמל וצמיגי חיפה בצומת עין הים, ההגנה 105 חיפה.

הם ניקו קצת מתחת למצבר הישן, אבל לא ראיתי שניקו את המחברים.

לגבי מכון הבדיקה, בטופס הבדיקה ליד מצבר הוא רק כתב OK. (לפני שבוע).

• תוכן חדש...