Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שים לב לתאריך שמוטבע על המצבר, 12/11, כלומר המצבר יצא משערי טלרון (כי הם עושים את ההטבעה) במהלך החודש הזה כך שאני בספק שהוא משומש.

לאחר התגובה של רן אין לי ספק שהצליחו לדחוף לך את האלמנט. מצער שזו עדיין דרך נפוצה להביא כסף במכה קלה בלי טיפת מחשבה שיש היום פורומי רכב (למשל) שפרסום שם העסק בהם הוא כתם עד שיפול גראד על חוות השרתים של גוגל.

איתמר.

תתבונן טוב בתמונה

כתוב 11-12/99

כאשר ה 99 קצת פחות ברור. ואולי הכוונה היא לא ל99

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם

לפי חותמת החום המצבר סופק ללקוח באוקטובר/נובמבר 2011 והוא חדש לחלוטין

לענין הטענות על השרות והמחיר אני מבטיח להעביר את מלוא שרשור זה ללקוח שיפיק לקחים להבא

יש לי גם ענין להבהיר לו, לא להבטיח אחריות שאין לה כיסוי

HSA - מה כתבו לך בתעודת האחריות?

בכל מקרה, לאור עוגמת הנפש (המוצדקת) אני אאשר אחריות חריגה של 15 חודש למצבר זה, הדפס השרשור והבא אותו עימך לסניף טלרון בעכו, אם המצבר יתקלקל בפחות מ 15 חודש.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אולי לקוח כזה אתם לא צריכים..... סתם מחשבה אישית שלי כצרכן סופי וחובב רכב

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מצבר וורטה שחור 70 אמפר נמכר באתר "איש-שטח" ב 599 שח כולל מע"מ (באים אליך ומרכיבים).

...נראה לי שהשחילו אותך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם
אולי לקוח כזה אתם לא צריכים..... סתם מחשבה אישית שלי כצרכן סופי וחובב רכב

כמובן שנעביר מסר נחרץ למוסך בענין אבל אם אוותר על כל לקוח שטועה או מטעה אשאר בלי לקוחות.

אם מוסכים בארץ היו מתנהלים מבחינה מקצועית כמו באירופה נתח השוק של מצברי VARTA היה 70%.

לענין הטעות הטכנית ובאחריות, אולי זה היה בתום לב, איני מכיר אישית את המוסך, הוא אינו לקוח גדול של טלרון.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
תתבונן טוב בתמונה

כתוב 11-12/99

אתה לא רואה טוב, כדאי לבדוק את המספר במשקפיים.

כתוב 11-12/11 (בעברית: נובמבר-דצמבר 2011)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חשמלאי שמרכיב מצבר חדש ולא מנקה את כל הקורוזיה והחומציות שנראים בתמונה הוא לא חשמלאי מקצוען.

המשקפיים שלך כנראה מלוכלכות :idea:

יחסית נעלי הכבל נראים במצב מצויין ללא קורוזיה. ייתכן שהסימניים הלבנים הם כתוצאה מפליטת גזים מהמצבר הקודם או סימניים של מריחת ווזלין על קטבי המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם
תתבונן טוב בתמונה

כתוב 11-12/99

אתה לא רואה טוב, כדאי לבדוק את המספר במשקפיים.

כתוב 11-12/11 (בעברית: נובמבר-דצמבר 2011)

איציק

12345

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמעו ילדים סיפור אגדה אורבני:

כיפה אדומה הגיעה למוסך בנסיעה ברכבה ללא כל תקלה כדי לקבל אישור על אזעקה. הזאב החשמלאי זריז הלשון שראה על המצבר כמה טיפות מי גשם, מכר לתמימה סיפור סבתא על תקלה שלא נבראה (והתמימה לא ידעה כיצד מצבר עם טעינה של 11 וולט קלוקל וסורר הצליח להניע את הרכב עד עתה :wink:) . כך הצליח הזאב הרשע למכור לכיפה אדומה מוצר מיותר תוך הטעיה לגבי סוגו, מחירו ותקופת האחריות עליו.

אל תפחדו ילדים, זה קורה רק ב"ארץ האגדות"

מוסר השכל , כמאמר ר' גינת:

"לא להתפתות לעיסקאות בשטח"

שיטוט מהיר באינטרנט היה מגלה מייד שמדובר במחיר מופקע.

פורסם
שמעו ילדים סיפור אגדה אורבני:

כיפה אדומה הגיעה למוסך בנסיעה ברכבה ללא כל תקלה כדי לקבל אישור על אזעקה. הזאב החשמלאי זריז הלשון שראה על המצבר כמה טיפות מי גשם, מכר לתמימה סיפור סבתא על תקלה שלא נבראה (והתמימה לא ידעה כיצד מצבר עם טעינה של 11 וולט קלוקל וסורר הצליח להניע את הרכב עד עתה :wink:) . כך הצליח הזאב הרשע למכור לכיפה אדומה מוצר מיותר תוך הטעיה לגבי סוגו, מחירו ותקופת האחריות עליו.

פספסת חצי מהאלמנט:

אם המצבר עדיין תקין כמו שאנחנו חושדים - אז החשמלאי קיבל לידיו מצבר משומש שיוכל למכור ללקוח הבא...

פורסם

מוסר השכל , כמאמר ר' גינת:

"לא להתפתות לעיסקאות בשטח"

שיטוט מהיר באינטרנט היה מגלה מייד שמדובר במחיר מופקע.

מסכים עם השורה התחתונה - מסר חשוב לא רק בעולם הרכב, אלא בעולם הצרכני בכלל

אם לא מדובר בתקלה בטיחותית ממעלה ראשונה - לחזור הביתה, לשוטט ברשת, ולברר האם צריך בכלל להחליף מצבר, ואם כן, מה כדאי לקנות ובאיזה מחיר. הגישה הזאת, והפורום הזה, חסכו לי כבר כמה שקלים מאז שקניתי את רכבי לפני כחודשיים וחצי

פורסם

HSA - מה כתבו לך בתעודת האחריות?.

נתנו לו את תעודת האחריות שלכם (טלרון) וסימנו X על 15 חודש.

בדרך כלל אני עושה השוואת מחירים מקיפה, אבל הפעם תפס אותי עם המכנסיים למטה. מהדברים שלו הבנתי שהציל לי את האוטו ואם הייתי נוסע עוד מטר הלך עלי. שכר לימוד גבוה היה לי הפעם. :cry:

מה שכן, טוב שלא לקחתי את הצמיגים שהציע לי..

• תוכן חדש...