Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי, דיו מקורי או תואם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מדפסת ברודר MFC-J265W

נגמר לי הדיו השחור. ועכשיו אני מתלבט האם לקנות דיו מקורי שעולה 77 ש"ח בזאפ (בחנויות ראיתי ב-105-115)

או דיו תואם ששמעתי מחבר שאמור לעלות חצי מחיר בערך.

האם יש הבדל באיכות / בכמות? האם זה יכול לגרום נזק למדפסת?

בשורה התחתונה אשמח לשמוע את דעתכם ואשמח עוד יותר לקבל המלצה על חנויות / אתרים זולים.

בתודה מראש.

פורסם

אך ורק תואם, מקורי זה גניבה.

דיו מקורי במדפסת שלי עולה 150 ש"ח, ותואם עולה שליש מזה.

לא ראיתי הבדל בכמויות, ואני מדפיס הרבה!

איכיויות, כל עוד אתה לא מדפיס תמונות ברמה גבוהה תואם יספיק.

פושט לא שווה לקנות דיו שעולה 150 ש"ח אחרי 3 מחסניות אתה שילמת על מדפסת, הזוי.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

הייתה לי HP DESKJET 845 שהשתמשתי בה 6שנים עם תחליפי - הכל היה פסדר.

כיום יש לי בעבודה 930C (נדמה לי) שגם בה אני משתמש בחליפי והכל בסדר. (שניהן מדפסות דיו ולא לייזר,אגב)

בעבודה יש לנו גם לא מעט מדפסות לייזר,שהטונרים שלהם ממוחזרים ולא מקוריים,והכל עובד כמו שעון (הן צבעוני והן ש"ל).

כיום בבית יש לי DESKJET F2483,ובזאת ההפרש בין התחליפי למקורי לא משמעותי אז אני משתמש במקורי.אבל אפשר להניח שגם תחליפי יהיה בסדר. :)

כנראה שיש חברות ודגמים ספציפיים ששם יש יותר רגישות לעניין הדיו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי ברדר DCP130C וב-4 שנים האחרונות אני משתמש רק בדיו חלופי + לאמא שלי ולחמותי קניתי ברדר MFC250C (כל אחת), ושתיהן משתמשות כבר שנה בדיו חלופי.

אני קונה דיו ב - www.officer.co.il

:turn-l:
פורסם

אחת המדפסות שלי היא HP 959C - תקופה מסויימת השתמשתי בדיו תחליפי, המיכלים היו נגמרים מהר ואיכות ההדפסה ירדה, להערכתי ההתרוקנות המהירה קיזזה את הפרש המחיר. חזרתי למיכלים המקוריים. מכל מקום - כיום המדפסת משמשת רק כאשר יש צורך בהדפסות צבע איכותיות (לשוטף יש לי משולבת ולבן הסטודנט, שהוא הצרכן העיקרי, לייזר) כך שהעלויות זניחות גם עם דיו מקורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
...אני מתלבט האם לקנות דיו מקורי שעולה 77 ש"ח... או דיו תואם ששמעתי מחבר שאמור לעלות חצי מחיר בערך.

הדיו התחליפי אמור לעלות לא חצי כי אם רבע.

מנסיוני אין שום בעיה, וכמו שאמרו לפני - אחרי שתים-שלוש החלפות דיו כבר כיסית את מחיר המדפסת, כך שגם אם יקרה משהו, עדיין הרווחת.

ואצלי במדפסת לא קורה שום דבר - פשוט מדפיסה וזהו.

דני

פורסם

שלום,

סליחה על הבורות , מה זה דיו תחליפי?

האם זה שאני מגיע לחנות אם המחסנית המקורית של המדפסת והוא ממלא אותה בדיו אצלו בחנות בעלות של 50 שקלים, זה ניקרה דיו תחליפי?

תודה :wink:

פורסם

יש שתי אפשרויות:

1. מילוי מחסניות קיימות, כפי שאתה מתאר.

2. רכישת מחסניות שממולאות במפעל ייעודי, כדוגמת "אפיק" או DMO.

לגבי HP צריך לשים לב שהחברה הכניסה לשימוש פטנט שבו למחסניות הדיו יש תוקף מוגבל, ושעון פנימי במחסנית מפסיק את פעולתה גם אם לא נעשה בה שימוש כלשהו. איני יודע אם החברה מתמידה בשיטה זו אבל צריך לשים לב לאפשרות שמדובר במחסניות מוגבלות תוקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז מה שאני עושה זה ניקרה דיו חליפי וזה יותר זול ואמור לעבוד מצויין

יש דרך להזיל יותר את מחיר הדיו או ש50 שקלים זה מחיר סביר למילוי מחסנית?

פורסם

בסופו של דבר קניתי מיכל דיו שחור תואם ב-29 ש"ח ומחנות דיו אינק בירושלים (במקרה ראיתי בדרך שלט) וכרגע הוא עובד מצוין.

נראה כמה זמן הוא יחזיק... (אגב הוא שקוף בצדו וניתן לראות כי הוא מלא).

אני מודה מאוד לכולכם על העזרה.

באמת תודה רבה רבה.

• תוכן חדש...