Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי, דיו מקורי או תואם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי טוב לדעתי זה מיכל דיו מקורי שמולא מחדש .

בכל מדפסת בה התחלתי להשתמש בתואמים, זה גרם להתדרדרות במדרון שסופו היה התפגרות המדפסת.

כשאני אומר תואמים אני מתכוון לחיקוי של המקורי.

בחלק מהראשים הרי יש גם מעגל אלקטרוני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכן ההמלצה שלי - רק מדפסת בה מיכלי הדיו נפרדים מראשי ההדפסה, ונפרדים זה מזה (מיכל לכל צבע) - עיין ערך BROTHER. מיכל חלופי הוא רק פלסטיק (וצבע), בדיוק כמו המקורי.

:turn-l:
פורסם

אפילו שכבר קנית - ותרגיש טוב, תיכף תבין - קצת מידע לפעם הבאה.

היתה פה ברדר, נדמה לי 425, שהחזיקה הרבה שנים, אולי 7-8, וכל הזמן עם דיו חלופי, גם לצבעוניים.

לא היתה שום תקלה. ההתפגרות היתה אחרי תקלה במנגנון ההזנה, שבגלל העלות לא שווה לתקן.

תתביית על חנות שמספקת דיו חלופי באיכות גבוהה - הכל יהיה בסדר.

בדגם שהיה פה, בקרת הגובה היתה מהצד של הראש, ובגלל שתמיד נשארת כמות במיכל - נמצא הפתרון שאחרי ההתראה על סיום (ואז המדפסת מסרבת לעבוד) - פיסת אילוזיר באנד על אותו צד הסדירה את העניין ואיפשרה לחלוב עוד כמה דפים (יש על זה מידע ברשת). זה לא מומלץ להרבה זמן, כי אם המיכל ריק לגמרי, המשך שימוש עלול לגרום תקלה בצנרת.

(מדפסת זה לא אוטו, אפשר להדביק והיא תעבד)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הכי טוב לדעתי זה מיכל דיו מקורי שמולא מחדש .

בכל מדפסת בה התחלתי להשתמש בתואמים, זה גרם להתדרדרות במדרון שסופו היה התפגרות המדפסת.

כשאני אומר תואמים אני מתכוון לחיקוי של המקורי.

זה תלוי בסוג המדפסת. מנסיוני ונסיון של אחרים, במדפסות של "brother" אין שום בעיה להשתמש בדיו תחליפי, וזו לבד סיבה להעדיף תוצרת זו.

דני

פורסם
אפילו שכבר קנית - ותרגיש טוב, תיכף תבין - קצת מידע לפעם הבאה.

היתה פה ברדר, נדמה לי 425, שהחזיקה הרבה שנים, אולי 7-8, וכל הזמן עם דיו חלופי, גם לצבעוניים.

לא היתה שום תקלה. ההתפגרות היתה אחרי תקלה במנגנון ההזנה, שבגלל העלות לא שווה לתקן.

תתביית על חנות שמספקת דיו חלופי באיכות גבוהה - הכל יהיה בסדר.

בדגם שהיה פה, בקרת הגובה היתה מהצד של הראש, ובגלל שתמיד נשארת כמות במיכל - נמצא הפתרון שאחרי ההתראה על סיום (ואז המדפסת מסרבת לעבוד) - פיסת אילוזיר באנד על אותו צד הסדירה את העניין ואיפשרה לחלוב עוד כמה דפים (יש על זה מידע ברשת). זה לא מומלץ להרבה זמן, כי אם המיכל ריק לגמרי, המשך שימוש עלול לגרום תקלה בצנרת.

(מדפסת זה לא אוטו, אפשר להדביק והיא תעבד)

אם המדפסת תחזיק 7 שנים זה מצויין, אבל אני מאמין שבפרק זמן שכזה אני בכל מקרה אחליף אותה.

כיצד ניתן לדעת מהו "דיו חלופי באיכות גבוהה"?

פורסם

לפני שנה ככה החלטתי לחסוך כמה שקלים ולרכוש דיו תחליפי למדפסת הקנון שלי. החלפתי, הדפסתי - וואלה הייתי מבסוט, חצי מחיר ועושה אותה עבודה.

אחרי זמן מה התחילו בעיות צבעים, חוסר התאמה מוחלט בין מה שנראה על המסך לתוצר הסופי. עשיתי שמיניות באוויר ופירואטים טכנולוגיים, יצרתי פרופילי צבע, מחקתי דרייברים, אפילו חיברתי את המדפסת למחשב אחר - נאדה, אותו חרא.

בסוף החלטתי לנסות להחליף דיו חזרה למקורי (הראשים התחליפיים עוד לא היו קרובים ללהיגמר). הפלא ופלא - הצבעים חסרו לעצמם, והכל שב לזרום על מי מנוחות. מאז אני קונה רק מקורי, למרות העלות הגבוהה.

יש לציין שהמדפסת אצלי עובדת הרבה בהדפסות צבע, וגם כשהיו בעיות עם התחליפי זה התבטא רק בצבעים, בהדפסות ש"ל לא היו בעיות מיוחדות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...