Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת בסיסית כולל התקנה לא מגיעה בשום מצב לכמה אלפים. רמקולים פשוטים עולים גרושים,מערכת פשוטה גם כן עולה גרושים. כמו כן ניתן למצוא מערכות סבירות בהחלט שיעלו ביכולת שלהן על רוב המערכות המובנות ברכבים בסגמנט הזה.

סיכוי קלוש אם בכלל שאין חיווט למערכת מכיוון שהחיווט מגיע מהיצרן. כל מה שנשאר לעשות זה לקנות רכיבים פשוטים ולהרכיב. בעלות של פחות מאלפיה שמים מערכת ששמה בכיס הקטן שלה את רוב אם לא כל המערכות המובנות שמגיעות כסטנדרט במכוניות מיני/סופר מיני.

מעניין אותי רק איך הרכב נוסע עם מנוע צנום ומשקל לא קטן יחסית. בכל מקרה הוא נותן תמורה מעולה למחירו לדעתי. רכב מרווח בהרבה מהמיני הקטנות,תא מטען אמיתי,רמת בטיחות גבוהה וכנראה גם יכולת גבוהה יותר בכביש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני הייתי ביום שישי באולם התצוגה,

לפי מה שנאמר לי מסוכן המכירות שהיה במקום הקליאו 1.2 מגיעה כמו ה-1.6 שהייתה בתצוגה וכפי שהסוכן מקרסו כתב פה מקודם,

כולל מראות וידיות בצבע הרכב ורדיו דיסק לא מקורי בניגוד לכתוב במפרט.

ההתרשמות שלי מהרכב הייתה די חיובית, הרפרנס שלי בקטגוריה היא הפאביה בה נסעתי די הרבה.

אהבתי את נוחות המושבים, אפשרויות הכיוון ואת תנוחת הנהיגה באופן כללי למרות שההגה לא מתכוון לעומק.

המרחב הפנימי משמעותית יותר מרווח מהמתחרות ב-60,000 ש"ח ודומה לפורד פיאסטה ומאזדה 2. המרחב הפנימי מקדימה משתווה למשפחתיות משנת 2000+-.

איכות החומרים בינונית כמצופה בקטגוריה אך טובה לפחות כמו הפאביה, נעשה שימוש רב בפלסטיק קשיח בדומה לפאביה אך החומר הכהה המצפה את הקונסולה המרכזית מרגיש יותר טוב מזה של המתחרות. איכות ההרכבה עושה רושם טוב בהשוואה לפאביה שם ההרכבה בינונית מינוס.

אני מחכה לנסיעת מבחן על מנת להתרשם מנוחות הנסיעה ובידוד הרעשים שהם 2 פרמטרים חשובים בעיני שיקבעו לבין אופציה אחרת של קנית משפחתית משומשת באותו התקציב.

לא אהבתי את מראות הצד שגורמות לך לחשוב שאתה נוהג על משאית עקב גודלן העצום. מצד שני הן שימושיות ובטיחותיות וזה יותר חשוב.

פורסם
ציטטתי כאן את הודעתו של נציג קרסו - בתגובה להודעתו של FITCH. אני מניח שמחר נקבל תשובה מלאה.

בעניין החלונות האחוריים הכהים - שישארו ב-1.6 האוטומטי, מבחינתי.

מה שכתבתי כמובן נאמר לי בע"פ ע"י יהונתן מאולם התצוגה המרכזי בחיפה, לא המצאתי את זה.

בנוגע לחלונות, אני מעדיף את הרכב עם.

בנוגע לנציג קרסו בפורום, הבחור לא ענה על שאלותיי בפרטי, כך שלא בטוח שימהר לענות "מחר".

משכנתא זה קל

פורסם

מסתבר שהקליאו הוצעה בחיתוך מחירים בשיעור דומה בצרפת, לתקופה מוגבלת בחודש מאי. היעזרו במתורגמן עבור הדף הבא: http://www.forum-auto.com/marques/renault/sujet43617.htm

אם כך אלו לא קרסו שיצאו מגדרם, אלא רנו בעצמה. זה אומר שלא עתידים להצטרף מתחרים לרנו הזו, אלא אם יצרן נוסף יבצע מהלך דומה בסדר גודל דומה (כלומר לא מהלך שנועד במיוחד רק לשוק הקטן והשולי שלנו). עכשיו נפתר גם הפרדוקס שנתקלתי בו היום כשניסיתי להרכיב קליאו זהה באתר הצרפתי והבריטי והתברר לי שהמחיר המוצע לנו זול יותר מאשר שם: זה פשוט שחזור של המבצע הצרפתי עבור השוק שלנו.

:idea:
פורסם
מסתבר שהקליאו הוצעה בחיתוך מחירים בשיעור דומה בצרפת, לתקופה מוגבלת בחודש מאי. היעזרו במתורגמן עבור הדף הבא: http://www.forum-auto.com/marques/renault/sujet43617.htm

אם כך אלו לא קרסו שיצאו מגדרם, אלא רנו בעצמה. זה אומר שלא עתידים להצטרף מתחרים לרנו הזו, אלא אם יצרן נוסף יבצע מהלך דומה בסדר גודל דומה (כלומר לא מהלך שנועד במיוחד רק לשוק הקטן והשולי שלנו). עכשיו נפתר גם הפרדוקס שנתקלתי בו היום כשניסיתי להרכיב קליאו זהה באתר הצרפתי והבריטי והתברר לי שהמחיר המוצע לנו זול יותר מאשר שם: זה פשוט שחזור של המבצע הצרפתי עבור השוק שלנו.

Fkl0ster, גם כאן - בדומה למבצע הפאביה הנוכחי ובדומה למבצעים הבלתי פוסקים של סיאט, מדובר בחיסול דגם מסויים (אינו נמכר בכמות הרצויה / מבוקשת, לכן עושים עליו הנחות משמעותיות. ככל הנראה...

אני לא טוען שזה רע - ההפך, זה מעולה ללקוח. רק צריך לקחת בחשבון שאולי באמת מדובר במנוע / דגם שמחר יוחלף ולכן קיים המבצע עליו (ויש דיבורים רבים על הדור הבא של הקליאו...).

סיאט עשו זאת על ה-1.6 עם הגעת גרסאות ה-1.2TSI הראשונות. בסיאט אין את ה-TSI בגרסת 86 כ"ס ולכן ה-1.4 נשאר זמין בין הגרסאות השונות הנמכרות.

שקודה עושים זאת כרגע עם גרסת ה-1.4 "ספורט" שבמבצע - המנוע הזה בקרוב מאוד ירד מפס היצור המרכזי (לפחות בעבור שקודה) ויצורו ימשיך אך ורק במדינות נכשלות (סין / רוסיה וכדומה), וגם זה לתקופה מוגבלת. המבצע הקיים הוא פשוט חיסול מלאי אירופאי - והלקוח המקומי מרוויח מזה. ה-TSI86 מגיעה ארצה אך ורק ברמת הבסיס, היא פחות אטרקטיבית מבחינת איבזור ועולה יותר - לא את כולם מעניינת העובדה כי 1.2TSI חזק, זמין, שקט וחסכוני משמעותית...

רוני ציין כי גם ל-VAG גרסאות 1.2 (נטולות טורבו) אשר יכולות להיות מאוד רלוונטיות - בתמחור הנכון.

רוני, אם מדובר בגרסאות ה-4 ציל', אני בעד. אם מדובר בגרסאות משולשות הציל' - שכח מזה. הן מחוספסות מידי (1.2HTP, למשל...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קראתי קצת בעיתונות הצרפתית ומדובר למעשה על תופעה, לפחות לגבי צרפת עצמה, לפיה מכירות כלי הרכב ירדו בצורה משמעותית בשל סיומה של התקופה בה העניקה הממשלה תשלום עבור מכונית ישנה הנכנסת לגריטה. הצרכן האירופי התרגל להנחה של 1000-1500 יורו על המכונית ובעקבות הפסקתה של התוכנית הממשלתית הזו, המכירות נכנסו לקיפאון. אצל רנו זה מורגש עוד יותר בגלל:

1. הפרשה שהתגלתה לאחרונה לפיה שלושה בכירים הגניבו תוכניות סודיות של רנו ליצרנים סינים.

2. אי הצגה של דגם חדש של רנו זה זמן ודגם חדש לא נראה באופק.

3. השפעת רעידת האדמה ביפן על ייצור ומכירה של דגמים מסוימים.

4. יקר יותר לבחור לסגור פסי ייצור מאשר להמשיך לתפעל אותם ולמכור בחיתוך מחירים גדול.

רנו ביצעה את החיתוך הגדול ביותר מבין היצרנים: הקליאו מרמת איבזור מסוימת שלה מחיר פתיחה של 14,100 יורו, הוזלה ל-7990 יורו.

RS, מהם הנתונים של מנוע ה-1.2 מרובע הצילנדרים מבית VAG?

:idea:
פורסם

ידידי, רנו לא היו היחידים שנתנו מענק וגם לא האחרונים.

שקודה (וכלל קונצרן VAG) נתנו 2000 יורו מענק גריטה, וכתוצאה מכך המכירות עלו באותה התקופה בצורה משמעותית.

דבר שני - הדור הבא של הקליאו בדרכו. בעיתונות הרכב הגרמנית נראו תמונות ריגול של הדור החדש לפני מספר חודשים, ולאחר מכן גם דובר על תאריך השקה (לא זוכר כרגע. אפשרי לחפש, אם זה משנה).

אם איני טועה - 70 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בוא ואתן לך פרופורציה להבדלים בין השתיים; צעד 10 שנים לאחור במנהרת הזמן והתלבט בין רנו מגאן לדייהו לאנוס.

או קיי, בוא נצעד 50 שנה אחורה ונתלבט בין רנו דופין ל... כלום, כי דרום קוריאה הייתה בתהליכי שיקום ממלחמת קוריאה, והדאגה העיקרית שלהם הייתה אם הם יצליחו לאגור מספיק אורז, בשר כלב ורוטב סויה, כדי לשרוד את החורף, ולא חשבו בכלל על מכוניות.

גם רנו וגם דייהו השתנו מאז, והם גם השתנו בעשר השנים האחרונות, ולא רנו ולא דייהו הם לא כמו שהם היו לפני 10 שנים, אז ההשוואה שאתה נותן לא קשורה לחיים.

נ.ב. אם כבר, תשווה בין רנו מגאן לדייהו נובירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או קיי, בוא נצעד 50 שנה אחורה ונתלבט בין רנו דופין ל... כלום, כי דרום קוריאה הייתה בתהליכי שיקום ממלחמת קוריאה, והדאגה העיקרית שלהם הייתה אם הם יצליחו לאגור מספיק אורז, בשר כלב ורוטב סויה, כדי לשרוד את החורף, ולא חשבו בכלל על מכוניות.

גם רנו וגם דייהו השתנו מאז, והם גם השתנו בעשר השנים האחרונות, ולא רנו ולא דייהו הם לא כמו שהם היו לפני 10 שנים, אז ההשוואה שאתה נותן לא קשורה לחיים.

נ.ב. אם כבר, תשווה בין רנו מגאן לדייהו נובירה.

עם כל הכבוד, אינך יכול להשוות בין יצרן רכב עם מורשת, ידע ונסיון של למעלה ממאה שנים לקונגלומרט תעשייתי(צ'ובול, בשפת המקום) שהחל להרכיב אופלים "על הדרך", מתישהו בשנות השבעים.

ההשוואה קשורה גם קשורה, מאחר ודייהו היו מכוניות מחורבנות. גם הנובירה, להערתך. נקודת האור היחידה בהיצע שלהם היתה המאטיז המקורית, אותה בעצם מחליפה היום הספארק.

גם איכות היצור של רנו בת 10, עוד כשהיתה חדשה, אינה סיבה למסיבה, אלא שכמכונית, היא אכלה את הגרוטאות הקוריאניות של אז בלי מלח. בעוד שיונדאי מודל 01' היתה סתם מכונית לא טובה במיוחד, קיה ודייהו יצרו נבלות אמיתיות.

קח נסיעת מבחן בקליאו ובספארק - ואני מקווה שיהיה לך מספיק אינטגריטי לשתף אותנו בחויות אובייקטיביות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

צהרים טובים לחברי הפורום!

בנוגע למחיר הקליאו 1.2 הידנית,בתור נציג קרסו כאן בפורום

אני שמח להודיע חגיגית לכל החברים ששאלו

שאין כרגע שום כוונה להעלות את מחיר הקליאו 1.2 למעל 69,900 ש"ח.

חשוב לציין שכפי שנאמר (ולא בצדק) לחבר הפורום שהתעניין בסוכנות בב"ש

שאכן המחיר המקורי של הרכב אמור היה להיות 75 אש"ח,אך מכיוון שכרגע הרכב משווק

במחיר השקה (שרוב הסיכויים שיישאר על כנו גם לאחר תקופת ההשקה) המחיר שנמסר לעיתונות היה ונשאר 69.9 אש"ח.

בנוגע לסטריאו,הרכב מגיע עם רדיו דיסק לא מקורי, קורא קובצי MP3 ובנוסף סט קומפוננט קדמי.

ללא קשר לצורת התשלום.

בנוסף,לאחר שראיתי הבוקר תמונות של פנים הרכב שצולמו בבונדד.

אני יכול לבשר שהפנים זהה בדיוק לגרסת ה 1.6 כולל גימורי הכרום בלוח השעונים,ובקרת השיוט.

לשלאות נוספות,אני כמובן זמין בפרטי.

נ.ב הסיבה שלא הגבתי לשרשור ביומיים האחרונים היא משום שאני אדם דתי,ושומר שבת.

עוד נ.ב-FITCH אני אכן חייב לך התנצלות על כך שלא החזרתי לך הודעה פרטית עדיין

הסיבה שלא עניתי לך היא שאני מחכה שיגיעו רכבי ההדגמה לסוכניות,כך שאוכל לתאם לך נסיעה

סליחה מקרב לב. :oops:

זכי

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אנשים כאן חיים בעבר, בשנת 93 סקודה פורמן הייתה גרוטאה יותר מרנו קליאו.היום הפאביה מישרת קו עם הקליאו בלי בעיות

היום מי שמדבר ככה כנראה לא עשה סיבוב על קיה לא על יונדאי וגבי הספארק לא עשיתי סיבוב אז אני לא מביע את דעתי.

אל תלך רחוק 10 שנים, אני נוהג כרגע על C4 2008 בחודש האחרון ציפוים מתקלפים הגיר דופק דברים שאני מכיר מגרוטאות בנות 10

הרכב נוסע כמו חללית אבל אמינות זה לא הצד החזק שלו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
צהרים טובים לחברי הפורום!

בנוגע למחיר הקליאו 1.2 הידנית,בתור נציג קרסו כאן בפורום

אני שמח להודיע חגיגית לכל החברים ששאלו

שאין כרגע שום כוונה להעלות את מחיר הקליאו 1.2 למעל 69,900 ש"ח.

חשוב לציין שכפי שנאמר (ולא בצדק) לחבר הפורום שהתעניין בסוכנות בב"ש

שאכן המחיר המקורי של הרכב אמור היה להיות 75 אש"ח,אך מכיוון שכרגע הרכב משווק

במחיר השקה (שרוב הסיכויים שיישאר על כנו גם לאחר תקופת ההשקה) המחיר שנמסר לעיתונות היה ונשאר 69.9 אש"ח.

בנוגע לסטריאו,הרכב מגיע עם רדיו דיסק לא מקורי, קורא קובצי MP3 ובנוסף סט קומפוננט קדמי.

ללא קשר לצורת התשלום.

בנוסף,לאחר שראיתי הבוקר תמונות של פנים הרכב שצולמו בבונדד.

אני יכול לבשר שהפנים זהה בדיוק לגרסת ה 1.6 כולל גימורי הכרום בלוח השעונים,ובקרת השיוט.

לשלאות נוספות,אני כמובן זמין בפרטי.

נ.ב הסיבה שלא הגבתי לשרשור ביומיים האחרונים היא משום שאני אדם דתי,ושומר שבת.

עוד נ.ב-FITCH אני אכן חייב לך התנצלות על כך שלא החזרתי לך הודעה פרטית עדיין

הסיבה שלא עניתי לך היא שאני מחכה שיגיעו רכבי ההדגמה לסוכניות,כך שאוכל לתאם לך נסיעה

סליחה מקרב לב. :oops:

זכי

1. זה אומר שהמחיר הוא אכן "מחיר השקה" ולא מחיר מחירון כפי שמשתמע מהכתבות.

2. זה אומר שהנציג שלכם לא כנה וטוען שאלה המחירים רק עד סוף החודש, כדי לדחוף מכירות. בעיניי זה ממש לא ראוי.

פורסם

תפסיק לחפור ולנסות להכפיש.

JESUS, נותנים לך אחלה אוטו, באחלה מפרט ובפצצה של מחיר ואתה רק חופר אם הסוכן שקרן או הסוכן נוכל או שהמחירון מופרך.

כבודו סוכן של חברה מתחרה במיקרה? :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...