Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מפתיע אותי שלא מעט אנשים מייחלים לפיאט פונטו 1.2 ידנית (וסתמית)במחיר דומה לקליאו, במקום לקוות ל-500 במחיר דומה.

אם הייתי צריך לבחור בינהם, הייתי בוחר פונטו

והאלטו פותחה במיוחד לעולם המערבי?

במקרה כן, כי הגירסה היפנית של סוזוקי אלטו היא רכב שונה לגמרי, וב-20 שנה האחרונות סוזוקי אלטו שנמכרת באירופה, מגיעה מהודו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חייב להודות שאני מאוד מאוכזב מקרסו ומרגיש שהם קצת מרמים את הציבור. הייתי היום בסוכנות, והסבירו לי שהמחיר של 70,000 הוא רק עד סוף החודש. לאחר מכן המחיר עולה ל-75,000 שקלים. כמובן שאין שום אפשרות לראות את הרכב עד לסוף החודש. כלומר, מדובר בהנחה למי שרוצה לקנות "על עיוור".

בעיתונות המכונית הוצגה כאילו מחיר המחירון שלה הוא 70,000. מסתבר שזה לא נכון.

הייתי היום בסוכנות בחיפה ולא הזכירו שום דבר כזה - ללא ספק דורש הבהרות אבל יכול להיות שהטריק המלוכלך הוא של האיש בסוכנות שניסה להלחיץ אותך... מן הסתם זה יתברר תוך שבועיים אבל באמת הייתי שמח לשמוע תגובה של נציג של קרסו.

לגבי הקניה "על עיוור" - כששאלתי לגבי נסיעת מבחן, אמרו לי שבמידה ואני מעוניין ברכב מהקאדר שמגיע בקרוב אני יכול לתת מקדמה של 2000 ש"ח כדי שישמרו לי רכב, לעשות נסיעת מבחן כשהרכב מגיע לסוכנות ובמידה ואז אני יכול להחליט לא לקנות ולקבל את המקדמה חזרה...

פורסם
גם אחרי המחיר "הנמוך" של הקליאו, הקורסה במסגרת מבצע "הוט" נראית אטרקטיבית יותר..

http://www.dmag.co.il/pub/gitam/opelhot/OpelHot.pdf

אני לא מאמין! יש כריות אוויר צידיות!!

תגיד, זו פרסומת מהעשור הנוכחי? הקליאו מגיעה עם כל האבזור, להזכירך...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הייתי היום בסוכנות בחיפה ולא הזכירו שום דבר כזה - ללא ספק דורש הבהרות אבל יכול להיות שהטריק המלוכלך הוא של האיש בסוכנות שניסה להלחיץ אותך... מן הסתם זה יתברר תוך שבועיים אבל באמת הייתי שמח לשמוע תגובה של נציג של קרסו.

לגבי הקניה "על עיוור" - כששאלתי לגבי נסיעת מבחן, אמרו לי שבמידה ואני מעוניין ברכב מהקאדר שמגיע בקרוב אני יכול לתת מקדמה של 2000 ש"ח כדי שישמרו לי רכב, לעשות נסיעת מבחן כשהרכב מגיע לסוכנות ובמידה ואז אני יכול להחליט לא לקנות ולקבל את המקדמה חזרה...

יכול להיות שזה טריק מלוכלך, למרות שהוא הציג בפניי את המחירון הרשמי של החברה, הוא לא זרק את המחיר באויר.

אם זאת טעות - אני אשמח להיות טועה, אבל בהחלט צריך הבהרה לנושא הזה.

פורסם

אני אהבתי את הצבעים: ירוק עמוק GAY :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יכול להיות שזה טריק מלוכלך, למרות שהוא הציג בפניי את המחירון הרשמי של החברה, הוא לא זרק את המחיר באויר.

אם זאת טעות - אני אשמח להיות טועה, אבל בהחלט צריך הבהרה לנושא הזה.

מה מלוכלך? עשו מבצע עד סוף החודש. תן 2000 ש"ח להזמנה, וחכה עד שיגיע רכב לנסיעת מבחן. לא אהבת? קח את הכסף חזרה.

פורסם

וחוץ מ 8,000 ש"ח תמורת 25 כ"ס ועיצוב (לדעתי) יפה יותר, הרבה יהיו מוכנים לשלם פרמיה כזו על רכב גרמני ולא צרפתי, האחרון מאבד ערך במהירות (ראה הוידאו על הקליאו).

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם
וחוץ מ 8,000 ש"ח תמורת 25 כ"ס ועיצוב (לדעתי) יפה יותר, הרבה יהיו מוכנים לשלם פרמיה כזו על רכב גרמני ולא צרפתי, האחרון מאבד ערך במהירות (ראה הוידאו על הקליאו).

לשני היצרנים יש מפעלים גדולים בספרד, כך שנושא אתר היצור טעון בדיקה. כיום, הגרמניות/צרפתיות מתבטאות באופי ובתכנון, לאו דווקא בארץ היצור.

הוידאו של הקליאו מתייחס לשוק הבריטי, להזכירך. בעבר, שתי המכוניות לא הבריקו בתחום שמירת הערך, למעט הדגמים הספורטיביים.

ביחס לדגמים חדשים אלו, אמר כבר מי שאמר למי ניתנה הנבואה. אתה גם לא יודע מה יקרה עם פיקנטו וספארק בעוד 3 שנים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מה מלוכלך? עשו מבצע עד סוף החודש. תן 2000 ש"ח להזמנה, וחכה עד שיגיע רכב לנסיעת מבחן. לא אהבת? קח את הכסף חזרה.

ידידי, זה טריק מלוכלך אם גורמים לך להגיע לסוכנות רכב בתואנת שווא שמחיר מחירון של רכב הוא X. ואז אומרים לך "טוב, ניתן לך את המחיר של ה-X אבל אתה חייב להחליט עכשיו ולהשאיר פיקדון של 2000 שקלים". זה תרגילים לא ראויים בעליל, ואם זה לא ברור לך אז חבל.

כל הפרסומים מציגים את המחיר ה*מחירון* כ-70,000 שקלים, ורק בסוכנות אומרים לך "לא בדיוק". זה נראה לך מסחר הוגן?!

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1839652

פורסם

התלהבתי מהרכב אבל ככה גם התלהבתי מסיטרואן C5 אני משקשק כבר מצרפתיות וטעמתי את טעמם המר בשוק המכוניות ... אני מתלבט בין הרנו לשברולט אני לא יודע קשה קשה

פורסם

הייתי ביום שישי בסוכנות:

1. המרווח הפנימי דומה לפיקאנטו, רק שתא המטען ע-נ-ק לעומת הפנדה/פיקנטו.

2. הרכב מגיע בלי רדיו-דיסק ורמקולים, בכלל. למשלמים במזומן - זו כנראה תהיה "ההטבה".

3. אין תוכנית מימון בלי ריבית (בדומה לקיה), והריבית היא P-0.5% שזה רע, אך ניתן לקבל 100% מימון. (אומנם סכום הקניה

קטן, אבל הסכום הזה יכול לעשות ריבית חיובית בכל פק"מ).

4. לא יודעים להגיד אם היא תראה כמו האקסטרים האוטומטית (אומנם זו אותה רמת גימור, אבל בברושור-הלא-סופי היא מופיע ככזו שלא מגיע עם מראות וידיות בצבע הרכב, ולא בטוח לגבי השחרה מהיצרן לחלונות האחוריים).

איך אומרים, לא נפלתי. בפנים הכל שחור, פלסטיקי (אך לא כזה שנעים למגע יותר מדי), כנראה בשביל העמידות - פחות בשביל הנוחות והנראות.

הכסאות גם לא משהו שהיית מצפה מ"רכב צרפתי".

נרשמתי לנסיעת מבחן, לראות איך המנוע הצנום סוחב את ה-1.1 טון שלה.

משכנתא זה קל

פורסם
התלהבתי מהרכב אבל ככה גם התלהבתי מסיטרואן C5 אני משקשק כבר מצרפתיות וטעמתי את טעמם המר בשוק המכוניות ... אני מתלבט בין הרנו לשברולט אני לא יודע קשה קשה

בוא ואתן לך פרופורציה להבדלים בין השתיים; צעד 10 שנים לאחור במנהרת הזמן והתלבט בין רנו מגאן לדייהו לאנוס.

לאחר שנהגתי בפעם הראשונה בספארק, האסוציאציה הראשונה שעלתה בראשי היתה דייהו :oops:.

פורסם
לכל החברה שמתעניינים בקליאו 1.2:

בתור הנציג (הלא רשמי) של קרסו בפורום הזה (אני נציג מכירות באולם התצוגה של רנו בת"א)

אני יכול להתחיל לענות לכולם על השאלות.

אז ככה,ראשית כפי שציינו אבזור הבטיחות הוא מלא- 6 כ"א ו ESP כמובן.

בנוגע למנוע,זהו אותו מנוע 16 שסתומים שהיה קיים בגרסאות הקודמות של הקליאו 1.2.

למיטב הבנתי שופר גם המומנט בסל"ד נמוך.

בנוגע לאבזור הרכב-מכיוון שרכב הדגמה יהיה זמין לנו רק לקראת הסופ"ש,רק אז אוכל לענות בוודאות.

מה שכן,האבזור למיטב ידיעתי זהה לקליאו 1.6 ז"א שהאבזור כולל:

פגושים בצבע הרכב

רדיו דיסק (לא מקורי)

פנסי ערפל קדמיים

זוג חלונות חשמל קדמיים

בקרת שיוט

מחשב דרך

שלטי נוחות כחלק מהמפתח

מושב נהג מתכוונן לגובה

גימור כרום/מט כחלק מהדשבורד

כפי שציינו מעלי,לרכב יש 5 כוכבי בטיחות ב NCAP (יתרון חשוב).

האחריות היא למשך 3 שנים/100K המוקדם מבינהם,בנוסף מקבלים את חב' השירות המקיפה שלנו

הכוללת:איסוף והחזרת הרכב לטסט,הכוונה אנושית בדרכים,החלפת גלגל,ועוד.

המחיר הוא 69,900 ש"ח כולל צבע מטאלי, ולא כולל אגרת רישוי בסך 1142 ש"ח.

לשאלות נוספות,אני זמין בפרטי.ברגע שאראה את רכב ההדגמה אדווח לכם על המפרט הסופי

ורשמים ראשוניים שלי.

ציטטתי כאן את הודעתו של נציג קרסו - בתגובה להודעתו של FITCH. אני מניח שמחר נקבל תשובה מלאה.

בעניין החלונות האחוריים הכהים - שישארו ב-1.6 האוטומטי, מבחינתי.

פורסם
הייתי ביום שישי בסוכנות:

2. הרכב מגיע בלי רדיו-דיסק ורמקולים, בכלל. למשלמים במזומן - זו כנראה תהיה "ההטבה".

3. אין תוכנית מימון בלי ריבית (בדומה לקיה), והריבית היא P-0.5% שזה רע, אך ניתן לקבל 100% מימון. (אומנם סכום הקניה

קטן, אבל הסכום הזה יכול לעשות ריבית חיובית בכל פק"מ).

2.בלי רמקולים ובלי שום סטריאו בכלל? אני רק מדמיין שגם הוציאו את החיווט (הכנה) לרמקולים וזה עושה לי רע.

הרי התקנה+חיוווט אפילו הכי בסיסית של סטריאו וכמה רמקולים (לכמה יש מקום? 2/4?) בקלות יעלה כמה אלפים בודדים, אפילו אם זה הרכיבים הכי פשוטים "רק בשביל לשמוע גלגלצ"..

3. לפיקנטו יש מימון ללא ריבית עד 50,000ש"ח ב36 תשלומים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...