Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן על הרכב.

בגדול התרשמתי לטובה, האוטו היה מאוד נוח לי מבחינת ישיבה (אני די גבוהה), גם הצורה שבו הוא התנהג על הכביש הרשימה אותי.

המנוע אמנם קצת חלש, וכדי להגיע למהירויות גבוהה במהירות, צריך לעבור את ה3.5K טורים. זה אמנם יזלול דלק אבל בתור אחד שלא מחפש להגיע מ0 ל 100 בפחות מ8 שניות, זה מסדר אותי.

אם להשוות אותה ליונדאי i10 (שגם עליה נסעתי לא מזמן) אז הקליאו לוקחת ובגדול, מבחינת נוחות והתנהגות בכביש וגם מבחינת המראה החיצוני של הרכב.

מבחינת היחס של המנוע לגודל הרכב הם די זהים על הנייר, יונדאי שוקלת 1000 ומגיעה עם מנוע 1.1, הקליאו שוקלת 68 קילו יותר ומגיעה עם מנוע 1.2.... אז בגדול הם שתיהן מרגישות אותו דבר מבחינת ביצועי מנוע.

פורסם

היום יצרתי קשר עם הסוכנות המרכזית בחיפה, אמרו לי שאני רשום לרשימת הטלפונים של מחר לתיאום נסיעת מבחן.

אם אצליח לערוך את הנסיעת מבחן מחר, אפרט במידת האפשר למחכים לאחת.

משכנתא זה קל

פורסם

מי אמר אני ולא קיבל? :-D

וברצינות,לאחר ששוחתי עם מעל 10 לקחות שלי שביצעו נסיעת מבחן (כולל אחד לירושלים היום)

אפשר לומר שביצועי הקליאו בהחלט טובים ביחס לקטגוריה.

לצערי לא ליוויתי את הלקוח בנסיעה לירושלים,אך לפי דבריו הקצב היה מהיר למדי

מלבד כאשר הוא יצא לעקיפה של משאית במחלף שורש,אז היה צורך להוריד לשלישי בכדי לסיים את העקיפה מהר.

יש לציין שהלקוח היה ברכב יחד עם אישתו,ובנו הפעוט בכיסא הבטיחות מאחור.

עוד פרט שלא ידעתי עליו קודם,הוא שבלוח השעונים יש נורת "שיפט לייט" שממליצה לך להעלות הילוך מעל סל"ד מסויים

כדי לשפר את צריכת הדלק.

גם המזגן שפעל היום שעות נוספות,לא איבד מתפוקתו וקירר את חלל הרכב בצורה מעולה!

אבל אני (קצת...) משוחד.אז אשמח לשמוע את רשמי חברי הפורום לאחר שביצעו נסיעת מבחן.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
רנו קליאו אוטומטית מוזלת ל 90,000 ש"ח

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&id=2998&current_lang=1&machine_news=1

נראה גם כמו אחלה עסקה

שיביאו 1.2 אוטומטית ב-80K ואז זה באמת תהיה אחלה עסקה.

זה מה שבאמת יוזיל את המחירים של הרכבים בישראל ולא סגמנט מסויים.

פורסם
שיביאו 1.2 אוטומטית ב-80K ואז זה באמת תהיה אחלה עסקה.

זה מה שבאמת יוזיל את המחירים של הרכבים בישראל ולא סגמנט מסויים.

דווקא גרסא אוטומאטית עם המנוע החלש לדעתי תתן חבילה טובה פחות,

מה שכן הייתי שמח לראות את ה-1.2 בגרסאת ה-TCE החזקה יותר עם ה-100 כ"ס.

:king:

פורסם

מצטרף למגיב מעלי. השילוב של מנוע ה-TCE בחבילה המוצלחת של הקליאו, גם בתוספת של כמה אלפי שקלים, תהפוך את המכונית למנצחת.

היום בבוקר ביצעתי נסיעת מבחן בעיר מגוריי ההררית. קיבלתי את הרכב לבד ויכלתי להתרשם ממנו במגוון כבישים הסובבים את המקום. המכונית נעימה מאד לנהיגה ולנסיעה, מאובזרת היטב וחשה "עשירה" מבפנים, כאילו יושבים בגרסה האוטומטית המהודרת. ההגה החשמלי משופר לעומת הקליאו טרום מתיחת הפנים - ועל אף מערכת ESP שאינה מתנתקת, ניהוג המכונית זורם ודי מהנה(כל עוד לא מצפים ממנה להיות קליאו ספורט). השיוט נינוח(3100 סל"ד/100 קמ"ש בחמישי) וגם במהירויות כביש 6 מקובלות המכונית לא מרגישה אאוט אוף פלייס. איכות היצור מרגישה טוב ותחושת המתגים ומוט ההילוכים קלילה ונעימה.

ביחס לכל מכוניות המיני בשוק(ונהגתי בכולן), זו בפירוש מכונית מליגה גבוהה יותר(מעבר לעובדה שהמדובר בסופרמיני).

אלא שכאן אני מגיע למנוע, אשר למען ההגינות אציין מראש כי היו לו פחות מ-300 ק"מ - ולכן אין לי ספק שיבצע הרבה יותר טוב בעוד כמה אלפי ק"מ. במצב הנוכחי, מצאתי אותו חלש מדי, כאשר השילוב של עליה ומזגן גובים את מחירם. מד צריכת הדלק הרגעי גם רמז על כך שבנהיגה תובענית, יש לצפות לצריכת דלק גבוהה ביחס למצופה.

מאחר ומדובר על רכב נוסף (לרעייתי), החלטתי להמתין עם ההזמנה עד שאנסה את אותה המכונית בעוד כחודשיים, עם כמה אלפי ק"מ מתחת לצמיגיה. כולי תקוה שהמנוע ייבצע סביר עד אז.

ואם קרסו ירחיבו את ההיצע ויציעו גם את גרסת ה-TCE(צפויה לציון ירוק זהה), אדרבא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בקישור המצורף תוכלו למצוא השוואה בין ה-1.2 האטמוספרי ל-TCE. אמנם בספרדית אבל ברור למדי. מספר נקודות:

-התעלמו מסוגיית המחיר. בספרד מדובר ברמת גימור שונה. במדינות בהן זו אותה רמת גימור, הפער עומד על אחוזים בודדים.

-מנתון המשקל העצמי יש להוריד 75 ק"ג(שטות של האיחוד האירופי, המתייחסת ל-68 ק"ג של נהג + 7 ק"ג של דלק למיניו).

-נתוני צריכת הדלק ופליטת CO2 נמוכים יותר בגרסת TCE. יתכן וקליאו כזו תקבל ציון ירוק נמוך יותר, כלומר יותר זיכוי במס!

-לקליאו המשווקת בארץ צמיגים צרים וגבוהים יותר(165/65X15) - מן הסתם גם להם יש חלק בנוחות הנסיעה המצויינת.

http://www.km77.com/precios/comparador/comparar/33888/33889/

זכי, לטיפולך :wink:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...