Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.2 ליטר עם 75 פוני לפי ויקיפדיה, מאוד אטרקטיבי האמת.

נשאר לספארק זכות קיום?

אפרופו ספארק.

קראתי עליה כתבה במגזין רכב רוסי autoreview (כאן), אז הם דווקא התלוננו על מחיר גבוה יחסית למתחרים, ואפילו רכבים יותר גדולים. ספארק 1.2 ידנית מאובזרת עולה אצלם כמו יונדאי גטץ 1.4 אוט' ופולקסוואגן פולו סדאן.

ואם דלק מוטורס יביאו לכאן מזדה2 ופורד פיאסטה ברמות גימור ומחירים דומים לרנו המדוברת, אז אין זכות קיום לא רק לספארק, אלא גם לפיקנטו, פנדה, ואלטו, והם יחזרו להיות רכבי נישה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפתיע אותי שלא מעט אנשים מייחלים לפיאט פונטו 1.2 ידנית (וסתמית)במחיר דומה לקליאו, במקום לקוות ל-500 במחיר דומה.

מחיר המחירון של ה-500 1.2 הבסיסית-ידנית('פופ') עומד על 96.6K שקלים מופרכים לחלוטין. באולם התצוגה יציעו לכם כמה אלפי שקלים הנחה - בעוד חבריו של בר72 מהמגרשים בכפר מנדא יציעו לכם את אותה מכונית כשספרת העשרות עומדת על 8...

אנשי סמל"ת הנכבדים; הזיכוי למכוניות "נקיות" אמור להתבטא במחירן לציבור - לא בהכנסה נוספת עבורכם!

באירופה ההבדל בין פנדה ו-500 נמוך מאד - ואם סמל"ת יכלה להציע את הפנדה ללקוחות המשביר לצרכן(כל עם ישראל על נשותיו וטפיו) ב-68K, אין סיבה שלא תמכור לנו את ה-500 הבסיסית ב-75K. קל וחומר מרגע שטיעון ה"כאילו פרימיום" התמסמס תודות לעשרות מכוניות שפוזרו במגרשים, מנתניה ועד כפר מנדא.

ולעניין הקליאו, זו פשוט עסקה נהדרת. ח"ח לקרסו על היוזמה.

נ.ב-בפוסט מעלי דנו בעניין זכות הקיום של הסמארק(הטעות במקור, מכונית אומללה). מעניין לאן נעלמו כל הרונן יצחקים למיניהם מהשרשור הדביק ההוא...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מפתיע אותי שלא מעט אנשים מייחלים לפיאט פונטו 1.2 ידנית (וסתמית)במחיר דומה לקליאו, במקום לקוות ל-500 במחיר דומה....

אני דווקא מייחל לאונו ב 55K, לטעמי זה מעשי לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם אחרי המחיר "הנמוך" של הקליאו, הקורסה במסגרת מבצע "הוט" נראית אטרקטיבית יותר..

http://www.dmag.co.il/pub/gitam/opelhot/OpelHot.pdf

אז זהו שלא :-)

הקליאו גם זולה יותר וגם בעלת 2 כריות אוויר נוספות, כריות וילון.

מבחינת יתר האיבזור אין ממש עדיפות לאף אחת מהן.

למה בעצם לשלם אקסטרה כסף?

פורסם
אני דווקא מייחל לאונו ב 55K, לטעמי זה מעשי לחלוטין.

מדובר ברכב שפותח לעולם השלישי. אני לא יודע אם הרכב עומד בתקנים מערביים.

פורסם
מדובר ברכב שפותח לעולם השלישי..

מצביע על התאמתו המושלמת לשוק המקומי :wink:

בנימה רצינית, אכן עדיין לא הוחלט אם בכלל לשווק אותה בשוק האירופאי והיצע המנועים שלה הוא מנועים שמתודלקים גם בביו-פיול אבל מאחר וגורמים בסמל"ת קוראים פה את הפורום, מה אכפת לי לזרוק להם חומר למחשבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מדובר ברכב שפותח לעולם השלישי. אני לא יודע אם הרכב עומד בתקנים מערביים.

והאלטו פותחה במיוחד לעולם המערבי?

פורסם

אני חייב להודות שאני מאוד מאוכזב מקרסו ומרגיש שהם קצת מרמים את הציבור. הייתי היום בסוכנות, והסבירו לי שהמחיר של 70,000 הוא רק עד סוף החודש. לאחר מכן המחיר עולה ל-75,000 שקלים. כמובן שאין שום אפשרות לראות את הרכב עד לסוף החודש. כלומר, מדובר בהנחה למי שרוצה לקנות "על עיוור".

בעיתונות המכונית הוצגה כאילו מחיר המחירון שלה הוא 70,000. מסתבר שזה לא נכון.

פורסם
אז זהו שלא :-)

הקליאו גם זולה יותר וגם בעלת 2 כריות אוויר נוספות, כריות וילון.

מבחינת יתר האיבזור אין ממש עדיפות לאף אחת מהן.

למה בעצם לשלם אקסטרה כסף?

מבחינת איבזור דווקא נראה לי שהקליאו שולפת שפן מעניין מהכובע, בדמות בקרת שיוט.

לקורסה, לעומתה, מנוע חזק משמעותית עם 100 כ"ס(לעומת 75) על משקל כמעט זהה. כך שמאחר ושתי המכוניות מציעות רמת בטיחות פאסיבית גבוהה ויכולת דינמית טובה למדי, הדיל ברייקר פה הוא מאד פשוט. 25 כ"ס אקסטרה תמורת 8000 ש"ח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני חייב להודות שאני מאוד מאוכזב מקרסו ומרגיש שהם קצת מרמים את הציבור. הייתי היום בסוכנות, והסבירו לי שהמחיר של 70,000 הוא רק עד סוף החודש. לאחר מכן המחיר עולה ל-75,000 שקלים. כמובן שאין שום אפשרות לראות את הרכב עד לסוף החודש. כלומר, מדובר בהנחה למי שרוצה לקנות "על עיוור".

בעיתונות המכונית הוצגה כאילו מחיר המחירון שלה הוא 70,000. מסתבר שזה לא נכון.

:x אם זה נכון. הסוכן של קרסו שכבר הציג עצמו בשרשור, מה תגובתך לטענה הזו?

:idea:
פורסם
איך בדיוק עובדת בקרת השיוט בגיר ידני? 

אני מניח שאותו עיקרון כמו בסיטרואן C3 פיקאסו. הרכב שומר על מהירות אבל אתה עדיין צריך להעביר הילוכים במידת הצורך. זה באמת מיועד לשיוט בלבד ולא לאזורים שבהם אתה משנה מהירות באופן קבוע.

• תוכן חדש...