Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי היבואן הבא שיביא בסגמנט המיני/ סופר מיני גירסה בסיסית, ידנית וזולה עם מנוע טורבו דיזל דופק פה קופה מהסרטים.

סוף כל סוף נקבל רכבים שבאמת עושים צריכה ממוצעת של -25-22 קמ"ל.

אכן נכון ההבטחות של הפיקנטו לא מתקימות אחרי 2800 ק"מ (65% בין עירוני נסיעה ממוזגת ורגועה) אני עומד על ממוצע 1/18+ שמבחינתי זה רע!

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להיות בשני ולקבע אותה על 90?

או יותר ריאלי - לקבע אותה על 80 בחמישי ולהגיע לעליה שבה צריך להוריד הילוך?

פורסם

ברור שהיא מוגבלת בצורה מסוימת אבל גם ככה, מטרתה העיקרית היא בנסיעה ארוכה ומונוטונית בדרכים בין עירוניות ואת זה היא עושה מצוין גם בידני.

אני עומד על ממוצע 1/18+ שמבחינתי זה רע!

אתה צוחק עלי?

צריכת דלק ממוצעת של 1:18 ואתה מאוכזב?:shock:

למה ציפית?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רק שלפי המיסוי הירוק מנועי דיזל הם אויבי איכות הסביבה.

אלה האירופאים הלא מפותחים שמזהמים עם מנועי הדיזל המעשנים שלהם.

כרגיל, אנחנו יודעים יותר טוב

שמע, אם לובינסקי יכולים להביא לפה C3 פיקאסו מאובזרת היטב, טורבו דיזל ולמכור אותה ב 109K, אני בטוח ש דגמים יותר קטנים ופחות מאובזרים אפשר בקלות למכור סביב ה 79K.

פורסם
אכן נכון ההבטחות של הפיקנטו לא מתקימות אחרי 2800 ק"מ (65% בין עירוני נסיעה ממוזגת ורגועה) אני עומד על ממוצע 1/18+ שמבחינתי זה רע!

האלטו דווקא כן מקיימת במידה זו או אחרת את הבטחותיה לחיסכון.

אני נוסע כ- 95% בינעירוני ועשה בכיף ליטר ל-21 קילומטר עם מזגן!

צריך גם לזכור שנתוני יצרן הם מצב האידיאלי בתנאי מעבדה, ככה שבשטח תמיד יש סטייה ורכב אוכל יותר דלק מאשר על הנייר!

1 ל-18 בפיקה זה לא רע בכלל!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
להיות בשני ולקבע אותה על 90?

או יותר ריאלי - לקבע אותה על 80 בחמישי ולהגיע לעליה שבה צריך להוריד הילוך?

אתה קובע את הרכב להישאר במהירות הנוכחית 95% מהזמן.

אם הגעת לעליה, אז אתה לא ממש "משייט" יותר, נכון? אתה צריך לתפעל את הרכב. בקרת שיוט זה לא לעיר ולא לכבישים מפותלים, זה מיועד בעיקר כשאתה נוסע על כביש בין-עירוני מהיר במהירות קבועה.

פורסם

התמחורים של יבואן פיאט לא היו מעולם ברורים לי. לא בכרומה, לא באלפא 159 (מצטער), לא בפונטו, לא בלנצ'יה, וגם לא ממש בפונטו אבארט. אולי הבראבו מתומחרת יחסית סביר, לאחר הנחות למיניהן. הוא מוכר מעט יחסית, אבל כנראה ששולי הרווח שלו מאוד גבוהים וזה מספיק לו.

לגבי שלמה ואופל - הוא במלכוד 22. ימכור יותר ובמחיר נמוך - יירד לו ערך הליסינג שלו.

אני מאוד שמח על המחיר החדש של הקליאו, ומקווה שהיא תצליח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

:

התמחורים של יבואן פיאט לא היו מעולם ברורים לי. לא בכרומה, לא באלפא 159 (מצטער), לא בפונטו, לא בלנצ'יה...

אמר זה שקנה בזמנו גולף 160 מצ'מפיון

'צטער, הייתי חייב :-D

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
ברור שהיא מוגבלת בצורה מסוימת אבל גם ככה, מטרתה העיקרית היא בנסיעה ארוכה ומונוטונית בדרכים בין עירוניות ואת זה היא עושה מצוין גם בידני.

אתה צוחק עלי?

צריכת דלק ממוצעת של 1:18 ואתה מאוכזב?:shock:

למה ציפית?

ממוצע בין עירוני של 1/28 לפי הספר אף פעם לא הצלחתי לראות על המחשב צריכה אפילו קרובה הכי טוב שהגעתי 1/22.5 וגם זה חנוק בלי מזגן על 85 קמ"ש בכביש 1.

פורסם

בדיוק החודש אתה חוגג 6 שנים בפורום, אחרי כ"כ הרבה זמן כאן, היית כבר אמור לדעת שלנתוני היצרן אין שום אחיזה במציאות והשימוש היחיד שלהם הוא לשם השוואת נתוני יצרן ברכב אחר, מה שיתן לך אינדיקציה איזה רכב יותר חסכוני.

פורסם
:

אמר זה שקנה בזמנו גולף 160 מצ'מפיון

'צטער, הייתי חייב :-D

קנה, אבל בהנחה, והיה מאוד מרוצה (והרי גם אתה קנית והיית מרוצה ;-) ). בזמנו (וגם היום בעצם) לא היו חלופות שמספקות את אותו דבר במחיר דומה או זול יותר. אבל זה לא הנושא כאן.

ואגב, אין ספק שצמ'פיון יקרים - אבל אתה באמת רוצה להשוות כמה מכוניות הם מוכרים וכמה לנצ'יה או פיאט? יש כזה דבר הרי גם קהל יעד, וכמובן שגם המחיר משפיע. אם האונו-טורבו (סליחה פונטו אבארט) היתה מתומחרת יותר טוב - היא היתה נוגסת בסיאט ופולו הספורטיביות, מה שמחזק את טענתי שהם מעוניינים להרוויח הרבה על מעט מכוניות ולא להיפך. מה גם שלפחות ההנחות שצ'מפיון נותנים לליסינג מסתכמות בגג 10%, ובד"כ פחות, בעוד אצל פיאט ו- UMI אתה לא רוצה לשמוע (בטח לא אם הוצאת 160K על מאליבו או סכום דומה על איסוזו), אלא אם אתה יושב ממש חזק על הכסא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לגבי שלמה ואופל - הוא במלכוד 22. ימכור יותר ובמחיר נמוך - יירד לו ערך הליסינג שלו.

אני מאוד שמח על המחיר החדש של הקליאו, ומקווה שהיא תצליח.

דווקא בגלל הליסינג שלו, הוא יכול לתת בשוק הפרטי מחיר לא הגיוני בעליל ולתת לחברות דמי שכירות טובים. כלומר בכלל לא שווה לו להוריד מחיר.

emotion of motion

פורסם

תסלח לי ידידי, אבל אם צריכה של 1/18 לא מספקת אותך, כנראה שאתה צריך לעבור לקטנוע.

רכב עם מרחב פנים נהדר, אבזור מפנק (באופן יחסי), מחיר קנייה זול מ-אוד, זריז ועם צריכת דלק של 1/18 - מצטער,

לא משהו שאפשר להגיד עליו רע.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
דווקא בגלל הליסינג שלו, הוא יכול לתת בשוק הפרטי מחיר לא הגיוני בעליל ולתת לחברות דמי שכירות טובים. כלומר בכלל לא שווה לו להוריד מחיר.

לא הגיוני בעליל?

האופלים דווקא מתומחרים סבבה ביחס לסגמנט וביחס למתחרות הישירות.

ברור שכולנו נשמח לראות הורדות ומבצעים אבל מפה ועד "לא הגיוני בעליל" הדרך ארוכה.

פורסם
התמחורים של יבואן פיאט לא היו מעולם ברורים לי. לא בכרומה, לא באלפא 159 (מצטער), לא בפונטו, לא בלנצ'יה, וגם לא ממש בפונטו אבארט. אולי הבראבו מתומחרת יחסית סביר, לאחר הנחות למיניהן. הוא מוכר מעט יחסית, אבל כנראה ששולי הרווח שלו מאוד גבוהים וזה מספיק לו.

גם סוג של מלכוד 22.

על מנת לקבל מחירים טובים מהיצרן היבואן צריך למכור כמויות משמעותיות, ועל מנת למכור כמויות משמעותיות צריך מחיר טוב, על אחת כמה וכמה בשוק קטן וצפוף כמו שלנו.

בנוסף, סמל"ת רוכשים את המכוניות ביורו, מה שמותיר להם שולי רווח קטנים למדי.

והחשוב מכל - לפיאט אין מכוניות אוטומטיות בפלחי השוק הרלוונטיים, אין להם מכונית משפחתית 1.6 ומכונית המיני שלהם, הפנדה, מיושנת ועומדת לפני החלפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...