Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלח לי ידידי, אבל אם צריכה של 1/18 לא מספקת אותך, כנראה שאתה צריך לעבור לקטנוע.

רכב עם מרחב פנים נהדר, אבזור מפנק (באופן יחסי), מחיר קנייה זול מ-אוד, זריז ועם צריכת דלק של 1/18 - מצטער,

לא משהו שאפשר להגיד עליו רע.

רע הכוונה לצריכת הדלק בלבד אני יעלה סיכום חודש + עם הרכב בקרוב.

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חומר למחשב.

אם הייבואן התליח להוריד את הקליאו החדשה בגרסה ידנית.

מעניין בכמה הוא יוכל לתמחר את הקליאו-קמפוס (המתחרה של ה-206+) או את הרנו סנדרו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בנוסף, סמל"ת רוכשים את המכוניות ביורו, מה שמותיר להם שולי רווח קטנים למדי.

למה? היורו לא ירד ב-10% בהשוואה למה שהיה לפני שנה-שנתיים (מה שהגדיל את הרווח, כי המחירים לא ירדו, חוץ ממבצע פה ושם)? חוץ מזה, גם קרסו רוכשים את הקליאו ביורו, לא?

פורסם
דווקא בגלל הליסינג שלו, הוא יכול לתת בשוק הפרטי מחיר לא הגיוני בעליל ולתת לחברות דמי שכירות טובים. כלומר בכלל לא שווה לו להוריד מחיר.

הוא שאמרתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה? היורו לא ירד ב-10% בהשוואה למה שהיה לפני שנה-שנתיים (מה שהגדיל את הרווח, כי המחירים לא ירדו, חוץ ממבצע פה ושם)? חוץ מזה, גם קרסו רוכשים את הקליאו ביורו, לא?

וכנראה שגם סיאט, סקודה, פיג'ו...

פורסם

סיאט, סקודה, רנו ופיג'ו מוכרים כאן מכוניות, לכן קל להם לקבל מחירים תחרותיים. ברגע שיונדאי תפסה את מקומה של פיאט בציי הרכב, פיאט די נעלמה מהשוק בארץ, ולכן קשה להם לקבל מחירים תחרותיים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה כמובן שוב עניין של ביצה ותרנגולת... מזל שיש להם ציי רכב של בעל השליטה שקונים מהם ;-)

פורסם

היתה לי קליאו III שנת 2008 או 2009 (לא זוכר, רכב ליסינג), הדגם שלפני מתיחת הפנים ומדובר ללא ספק ברכב מעולה!

לא אדבר כאן על המנוע והגיר מפני שמדובר בדגם שונה (1.6 אוט') אבל כל מה שקשור למרחב פנימי, נוחות נסיעה וגודל תא מטען - מדובר ברכב גדול שרק במעט קטן מגולף לדוגמא.

הרכב גמע אצלינו בסביבות ה60 אק"מ עד שהחזרנו אותו לאלדן (החלפתי מקום עבודה). מיותר לציין שהרכב גילה אמינות מוחלטת ולא נכנס למוסך, למעט לטיפולים שוטפים.

הרכב שקט ונעים מאוד הן לנסיעות עירוניות והן לנסיעות בין-עירוניות, מרגיש רכב משפחתי לכל דבר ועניין.

רוב הנסיעות התבצעו עם 2 זאטוטים ברכב, ז"א: 2 מבוגרים + כסא תינוק + בוסטר, כאשר בתא המטען עגלה + מאריך (בגטס לדוגמא, העגלה לא נכנסה לתא המטען, היה צורך הן להסיר את כיסויי הלבד של התא והן 'לקמבן' העגלה. בקליאו זה נכנס שלם, ללא בעיות.)

אין לי ממש דברים רעים לומר על הרכב למעט העובדה שדיי מרגיז שהילד שלך (במקרה שלי ילדה) פותח את החלון האחורי (המכאני) באמצעות הרגל, ועכשיו לך תסגור אותו תו"כ נסיעה. ת'כלס, קטנות.

ASK AWAY אם יש לכם שאלות ספציפיות, אשמח לענות.

ירון.

בתמונות - הרכב שהיה ברשותי.

P1090056.JPG

P1090058.JPG

פורסם

יאללה, עוד 3.

לדעתי חזית הרכב השתנתה מעט אחרי מתיחת הפנים כך שיכול להיות שתמונות החזית לא 100% רלוונטיות.

הוספתי גם תמונה של העגלה שהיתה דרך קבע בתא המטען.

P1090054.JPG

P1090057.JPG

P1090061.JPG

פורסם
או את הרנו סנדרו.

דאצ'יה אתה מתכוון, עד כמה שזה כביכול רנו :-D

אני כבר רואה את זה, היבואן יום אחד תולה שלט חוצות ענק עם הפוסטר של הרכב, שבחלק התחתון יש ציטוט:

"Hey, great news!"

פורסם
לא הגיוני בעליל?

האופלים דווקא מתומחרים סבבה ביחס לסגמנט וביחס למתחרות הישירות.

ברור שכולנו נשמח לראות הורדות ומבצעים אבל מפה ועד "לא הגיוני בעליל" הדרך ארוכה.

לא אמרתי שהוא מוכר במחיר לא הגיוני בעליל, אלא שהוא יכול. הכוונה שהמחיר שהוא נותן לשוק הפרטי לא רלוונטי.

emotion of motion

פורסם

אתה מתכוון שאם הוא מעוניין הוא יכול לעשות הנחות משמעותיות לשוק הפרטי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לדעתי היבואן הבא שיביא בסגמנט המיני/ סופר מיני גירסה בסיסית, ידנית וזולה עם מנוע טורבו דיזל דופק פה קופה מהסרטים.

סוף כל סוף נקבל רכבים שבאמת עושים צריכה ממוצעת של -25-22 קמ"ל.

לא רק זה, מנוע כזה תפור להתנהלות עירונית נוחה וזריזה עם תיבה ידנית, בשל המומנט הזמין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ודווקא יש תקדימים מצויינים לעניין, סקסו/ פולו/ איביזה/ C3/ קליאו דיזל ועוד כמה שברחו לי מהראש נמכרו פה חלקן בכמויות סבירות וחלקן בכמויות יפות מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה מתכוון שאם הוא מעוניין הוא יכול לעשות הנחות משמעותיות לשוק הפרטי?

אני מתכוון לזה שהוא יכול למכור רק לחברת הליסינג שלו.

emotion of motion

• תוכן חדש...