Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום ניגשתי לסוכנות קרסו בבאר שבע ונאמר לי ע"י הנציג(מיכאל) שהמחיר של 70K רלוונטי רק לסוף החודש.

לאחר מכן עולה ב 5K .

מוזר שכל אחד אומר משהו אחר. פעם שזה רק מחיר השקה ולזמן מוגבל ופעם שזה המחיר הרשמי ושהוא לא עומד לעלות (לפחות לא בתקופה הקרובה).

אולי מישהו יכול לתת באמת תשובה מוסמכת וחד משמעית. האם המחיר ישאר כזה או שהוא באמת נקבע לתקופה מוגבלת, כמחיר השקה, ויעלה בהמשך.

תודה :-)

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכי כבר ציין שזה המחיר ולא לתקופה מוגבלת.

איש המכירות המסוים בבאר שבע כנראה מנסה לסגור הזמנות ולכן לוחץ (גם אליי קרסו התקשרו כבר 3 פעמים מאז שהשארתי פרטים, פעם אחת אינפורמטיבית למי לפנות, פעם שניה לשאול אם ניגשתי ואיך היה, פעם שלישית "נו מה, מזמינים לך רכב חדש?").

משכנתא זה קל

פורסם
זכי כבר ציין שזה המחיר ולא לתקופה מוגבלת.

איש המכירות המסוים בבאר שבע כנראה מנסה לסגור הזמנות ולכן לוחץ (גם אליי קרסו התקשרו כבר 3 פעמים מאז שהשארתי פרטים, פעם אחת אינפורמטיבית למי לפנות, פעם שניה לשאול אם ניגשתי ואיך היה, פעם שלישית "נו מה, מזמינים לך רכב חדש?").

:-) מבחינת המחיר והחבילה, אין ספק שהקליאו לוקחת בגדול. הן בהשוואה לשאר האופציות ברמה שלה שלרוב יותר יקרות וגם בהשוואה לכל האופציות הזולות ממנה במעט, אך קטנות ממנה. לדעתי הן לא ממש ברות השוואה אליה, והתוספת הלא גדולה במיוחד במחיר מצדיקה את עצמה בהחלט.

פורסם

המוכר הראה לי דף של היבואן שבו המחירון של האוטו החל מה 1.8 .

זה נראה אמיתי למדי (אלא אם כן הוא הדפיס אותו בבית).

חברים, מה אתם אומרים? במחיר כזה, האם שווה ללכת על הרכב? איך הרכב לעומת רכב כמו פיקנטו?

קשה לי לקנות מבלי לעשות נסיעת מבחן ולכן אני שוקל לבצע הזמנה, לעשות נסיעת מבחן ואז מקסימום לבטל.

איך בכללי נחשב המותג "רנו"? איך השירות של קרסו ?

פורסם

bbakshan,

המחיר שאמור לעלות קיים רק בבאר שבע משום מה.

אולי הוא באמת הדפיס אותו בבית, או שהדף הזה לא מעודכן.

vbmenu_register("postmenu_3040957", true);

אני שמח להודיע חגיגית לכל החברים ששאלו

שאין כרגע שום כוונה להעלות את מחיר הקליאו 1.2 למעל 69,900 ש"ח.

חשוב לציין שכפי שנאמר (ולא בצדק) לחבר הפורום שהתעניין בסוכנות בב"ש

שאכן המחיר המקורי של הרכב אמור היה להיות 75 אש"ח,אך מכיוון שכרגע הרכב משווק

במחיר השקה (שרוב הסיכויים שיישאר על כנו גם לאחר תקופת ההשקה) המחיר שנמסר לעיתונות היה ונשאר 69.9 אש"ח.

זכי

משכנתא זה קל

פורסם
bbakshan,

המחיר שאמור לעלות קיים רק בבאר שבע משום מה.

אולי הוא באמת הדפיס אותו בבית, או שהדף הזה לא מעודכן.

vbmenu_register("postmenu_3040957", true);

האם אתה ממליץ על רנו? על קרסו?

פורסם

אני למדתי שהכל תלוי בסופו של דבר במוסך הספציפי.

מבחינת השירותיות של קרסו כיבואן, אני רואה שיפור ניכר מאשר התקופה שלי עם הטווינגו (לפני כ-4.5 שנים).

להמליץ אני לא יכול, אבל דע לך שאני נרשמתי לנסיעת מבחן, ואם הכל ילך כשורה אז גם אזמין את הרכב הספציפי שמדובר עליו (קליאו אקסטרים 1.2 ידני), הרבה בגלל שאני סומך מאוד על המוסך שאני הולך לטפל בו בתקופת האחריות.

משכנתא זה קל

פורסם
אני למדתי שהכל תלוי בסופו של דבר במוסך הספציפי.

מבחינת השירותיות של קרסו כיבואן, אני רואה שיפור ניכר מאשר התקופה שלי עם הטווינגו (לפני כ-4.5 שנים).

להמליץ אני לא יכול, אבל דע לך שאני נרשמתי לנסיעת מבחן, ואם הכל ילך כשורה אז גם אזמין את הרכב הספציפי שמדובר עליו (קליאו אקסטרים 1.2 ידני), הרבה בגלל שאני סומך מאוד על המוסך שאני הולך לטפל בו בתקופת האחריות.

אשמח באם תפרט באיזה מוסך מדובר.

פורסם

מישהו כבר ביצע נסיעת מבחן? במוקד מכירות של קרסו נאמר שהדגם יהיה זמין לנסיעת מבחן רק עוד כשבוע. זו הערכת זמנים שניתנה כבר ביום המבצע עצמו וכשבוע לאחר תחילתו, כאן בשרשור. :|

:idea:
פורסם

מי שרצה לראות איך נראה דגם ה-1.2 של הקליאו אני מצרף 3 תמונות אחת מאולם התצוגה ואחת מהתקנה של סאנרוף במושב גנות של חברת ש.סביר.

http://mmxjyyafj4jd.jpg

http://unc2qoztx2do.jpg

http://yyym3jumwmjw.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...