Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי הרגע מנסיעת המבחן שנקבעה לי בשעה 14:30 (שיא החום, כדי לבחון את טיב המזגן לעומת ההססני של 206+).

נתחיל מהטוב:

הגה לא קל מדי, לא מרגיש חשמלי מדי, נעים למגע בגלל העור.

נוחות מושבים טובה, ספיגת מהמורות מצוינת ובידוד רעשי מנוע/רוח/דרך כמצופה.

תיבת הילוכים נעימה, מרווח פנים מספק ביותר (אני 190).

מזגן מעולה, קירר היטב בשיא החום ולא לקח הפסקות.

הרע:

כשנוסעים נסיעה מנהלתית, לוחצים על כפתור ה-A\C, הרכב כמעט ונעצר - המזגן מעיב מאוד על המנוע והסחיבה של הרכב, מאוד.

שיא המומנט מגיע ב-4.5K, לכן המנוע די אנמי מתחת ל-3K. גם צריכת הדלק בטורים הנמוכים גרועה משמעותית. צריך לשחק כדי לשמור את האוטו כל הזמן בין 3-4K כדי לנסוע בקצב נורמאלי ולקבל צריכת דלק "טובה".

משום מה, ברכב עם 407 ק"מ על השעון, הקלאץ' הפריד נורא גבוה. כמו כן, הועברו וויברציות למוט הילוכים תוך כדי נסיעה (נוגעים במוט ומרגישים את הגג"שים בגיר).

כמו כן, המשלוח הראשון נמכר כולו (100 רכבים). יש משלוחים בתחילת ספטמבר ואמצע אוקטובר.

מקבלים את הרכב עם ר"ד קנווד ושני רמקולים.

תוספת צבע מטאלי היא 1000 שקל. (כל הצבעים הם מטאליים חוץ מהלבן).

חבילת אבזור של קודן, חיישן רוורס ומרימי חלונות זה 1500 ש"ח.

אגרת רישוי זה 1142 ש"ח.

סה"כ על הכביש 72,042 ש"ח.

אני לא מתכוון להזמין. גם בגלל שהוא אמר שהמחיר הולך לעלות קצת עם הזמן. גם בגלל שפתאום יש תוספת לצבע מטאלי, כאשר כל הצבעים הם מטאליים. גם בגלל שהמימון הוא רק P-0.5%. גם בגלל שלא נותנים שום הטבה עם האוטו וגם בגלל שהפנדה שלי בת 6 עם 171K ק"מ נוסעת טוב יותר (אולי פחות בטוחה, פחות נוחה ופחות סופגת מהמורות, אבל גם לא עולה עוד 50K).

משכנתא זה קל

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתאם המחיר יעלה עם הזמן, פתאם יש תוספת על צבע מטאלי... כל כך אופייני. כנראה שקרסו מרגישים גל של עניין והתעוררות שכזה, עד שהם מרשים לעצמם לחבל מעט באטרקטיביות של העסקה ועדיין לקצור יבול מרשים של קונים. אם יקרה כאן מה שקרה עם האלטו לפני שנתיים, שוק הסופר-מיני יהיה מעניין מאד בעתיד הלא רחוק.

להערכתי, מכוניות הסופר-מיני תאלצנה למלא את החלל העמוק שהותירו מכוניות המיני כשמיצבו את עצמן באזור ה-60K (הכל תודות לאלטו כמובן), מאחר וישנו טיפטוף מתגבר והולך של מכוניות סופר-מיני הנמכרות במחירים הנושפים בעורפן של כמה מכוניות מיני. הקליאו היא רק יריית הפתיחה המשמעותית לה חיכינו. יאללה, בלגן. 8)

:idea:
פורסם

כפי שכבר הסברתי בעבר,אני חוזר ומסביר:

המחיר לא יעלה,לפחות במשלוחים הבאים!

בנוסף,כפי שציין FITCH אכן הוחלט החל מאתמול לגבות תוספת תשלום על צבע מטאלי בעלות של 1000 ש"ח.

אני שמח שיש כאן נשמות טובות (ע"ע המגיב מעליי) שטורחים לספר כמה אנחנו יבואן גרוע.

העובדות הן שקרסו הינה אחת מנותנות השירות הטובות בענף,ויש כאן גם כמה חברי פורום שיכולים להוכיח את טענתי.

הסיבה שיחד עם הרכב לא ניתנות הלוואות ללא ריבית/הנחות,היא משום שאנו מאמינים כי מחיר הרכב,קרי 69,900 ש"ח.

הינו מחיר הוגן והגון ביחס לשאר המכוניות בקטגוריית המחיר הנ"ל.

אמנם אני משוחד,אך לא ניתן להכחיש כי הקליאו היא התמורה הטובה ביותר לכסף בסגמנט.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

זכי, בלי קשר להיותך נציג מכירות, איך אפשר לאמר שהמחיר לא יעלה, כאשר שלשום הוא עלה 69900 והיום הוא עולה 70990, אלא אם אתה חובב מוניות.

לא בא בטענות, וזכותו של היבואן לשים גם מחיר של 690K, אבל זו כן העלאה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני לא מצליח להבין על מה הויכוח?!

כל רכב היום מפורסם עם מחיר התחלתי...מישהו חייב לקחת צבע מטאלי? חיישני רוורס?

נותנים מתנה מערכת סטריאו (קרסו טוענים שהעלות שלה היא 1500 ש"ח למערכת MP3 עם 2 רמקולים קדמיים אבל...חבל על הויכוח של המחיר ממילא מדובר במתנה).

שורה תחתונה, למי שמוכן להתפשר על צריכת דלק קצת יותר "גרועה" בהשוואה למכוניות המיני ומחיר שובר שוק מול כל מכוניות הסופר מיני ובתמורה לקבל רכב שהוא גדול, מרווח ואם לומר את האמת שווה את התוספת 8K שבגללה היום בבוקר ביטלתי את הפיקנטו ומשם המשכתי לקרסו להזמין לי קליאו לדעתי לא יצטער על כך.

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם

בנוסף,כפי שציין FITCH אכן הוחלט החל מאתמול לגבות תוספת תשלום על צבע מטאלי בעלות של 1000 ש"ח.

אני שמח שיש כאן נשמות טובות (ע"ע המגיב מעליי) שטורחים לספר כמה אנחנו יבואן גרוע.

העובדות הן שקרסו הינה אחת מנותנות השירות הטובות בענף,ויש כאן גם כמה חברי פורום שיכולים להוכיח את טענתי.

זכי יקירי,

ההחלטה לגבות תוספת של 1000 ש"ח על הצבע המטלי לא הופכת אתכם ליבואן טוב או גרוע. אלא מאי, בתזמון הזה, כשרק התחלתם לייצר באזז עם הרכב, זו החלטה לא חכמה.

מחכה לשמוע ממך איזושהי תגובה לעניין ה-TCE שהעליתי :-). הקליאו 1.2 המיובאת מקבלת ציון ירוק 3. TCE יכולה לקבל ציון נמוך יותר - מה שעשוי להקנות לה תמחור מאד אטרקטיבי.

ולמגיב ה"ארסי" שמעלי, כשהברירה הלא-מטלית היחידה היא לבן מאוס, אז כן, בודאי שאבחר מטלי(בורדו במקרה שלי).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בצורה מצחיקה כמעט כל נסיעת מבחן על הרכב הזה נרשם עליה חוות דעת מפורטת כאן :lol:

אז גם אני הייתי היום בנסיעת מבחן בקליאו, נראה לי אפילו הפרידו בין FITCH לביני נסיעת מבחן אחת.

זכיתי לבצע נסיעה קצת ארוכה עם אפילו היכולת לקחת אותה לנסיעה בעליות של ירושלים עקב כך שזו נסיעה שאני עושה פעם בשבוע.

אני אתחיל גם מהטוב, לרע ולסיכום

הטוב:

1. אני גם גבוהה - 195 והרכב מאוד מרווח, יש מקום לשבת גם מקדימה וגם מאחורה, תא המטען גדול בצורה מפתיעה.

2. מבחינת תנוחת הנהיגה, הכסאות מאוד תומכים, ההגה קצת קל משקל במהירות נמוכה אבל במהירויות יותר גבוהות הוא מאוד מתקשר ובמשקל נכון.

3. הרכב יושב טוב על הכביש, גם בפניות וגם בנסיעה רגילה, בשונה מההרגשה של הפחונוע שקיבלתי ברכבים קטנים יותר, הרכב נותן תחושה מאוד יציבה ובטוחה.

4. המזגן חזק ומצליח לקרר את הרכב.

5. האבזור של הרכב מאוד גבוהה ומפנק - (מחשב דרך, קרוז, הגבלת מהירות, פגושים בצבע הרכב ועוד) חסרון אחד הוא שהמתג של הקרוז והגבלת המהירות נמצאים בין הכסאות במקום הכי לא אינטואטיבי בעולם וממש אי אפשר למצוא את הכפתור בלי להזיז את העניים מהכביש.

הרע

1. גם אני הרגשתי שהמזגן "גונב כוח" מהמנוע - ממש יש שינוי קל בכוח שסגרתי אותו.

2. לגבי המנוע (איך לא) אני חלוק בדעתי. בתחילת הנסיעה, הרגשתי שהמנוע ממש ממש חנוק אבל לאחר כמעט שני שליש מהעליות לירושלים, אני חייב לציין שהוא התחיל להגיב טוב יותר (קשה לי לומר אם זה בגלל שהמנוע "נפתח" או שהתרגלתי לאוטו או העליות נהיו מתונות יותר) בשורה התחתונה ב-85 אחוז מהנסיעה הרגשתי שהאוטו משייט לו בכיף עם כל התנועה ובעליות חייבים לתכנן נכון את הנסיעה ולעבוד עם ההילוכים כדי לשמור על הקצב של התנועה. המנוע מרגיש טיפה "עצל".

3. רנו בנו את ההילוכים כהילוכים ארוכים מאוד, כאשר ההמלצה שלהם היא להחליף הילוכים מהר עם מתג ה-shift-up שמסמן לך להעביר בין ההילוכים באיזור ה-2.1 אלף סל"ד וכאשר אתה מגיע להילוך החמישי אתה באיזור המהירות 60 עם אלפיים סל"ד וב-120 אתה באיזור ה-ארבעת אלפים, הדבר גורם לפעמים לרכב להגיע לבור שמחייב להוריד הילוך נוסף כדי לקבל בחזרה את סוסי הפוני.

4. קשה לי להאמין לנתוני צריכת הדלק של המחשב (למשל שלא לוחצים על הדוושה המחשב מציג 0 ק"מ לליטר) אבל בסיכום הראה המחשב על 1 ל-15ק"מ בנסיעה שרובה בין עירונית קשה (ירושלים ת"א) כאשר אני בעליות משייט לי באיזור ה-4000-5000 סל"ד ופקק חזרה של כשעה.

סיכום

בשורה התחתונה אני חושב שרנו שיחקו אותה, החבילה שהם נותנים היום היא החבילה הטובה בשוק, כן, קשה לקרוא לרכב הזה זריז (אני גם שאלתי על מנוע ה-TCE שלדעתי יסגור את הפער הקיים עם המנוע אבל כרגע אין אותו באופק) אבל עם זאת גם בתנאים הקשים של העליות לירושלים, בתנאי שאתם מוכנים לשלם בצריכה גבוהה יותר, הרכב עמד בקצב של התנועה ואפילו טיפה מהיר יותר, בנסיעה עירונית ודרך מהירה רגילה לא תמצאו את המנוע מפריע לשייט בכיף עם התנועה.

אם אני משווה אותו לרכבים האחרים בעלות הזו אני חייב לציין שהוא ממש רמה אחת מעל, גם בבטיחות גם בנוחות הנסיעה וגם ב-space שהרכב נותן הרי אנחנו משווים בין מיני לסופר מיני.

אם אני משווה אותו לרכבי הסופר מיני האחרים ואפשר לראות שבמקרה של רנו לא חסכו בחבילה ואתה מקבל רכב עם אבזור בליגה אחרת לעומת הקורסה והפולו (שני הרכבים מגיעים ערומים לגמרי ברמת האבזור הנמוכה ביותר, בקורסה אפילו המושב האחורי לא מתקפל), ומול הפיאט האיביזה והפאביה הוא מציע חבילה טובה פחות אבל במחיר נמוך משמעותית.

ובשורה התחתונה - זה הכי הרבה רכב פר שקל שיש היום בישראל.

אני הזמנתי.:lol:

:king:

פורסם
ולמגיב ה"ארסי" שמעלי, כשהברירה הלא-מטלית היחידה היא לבן מאוס, אז כן, בודאי שאבחר מטלי(בורדו במקרה שלי).

אתה צודק! גם אני לקחת צבע מטאלי.

אבל תסכים איתי שבכל רכב יש מחיר התחלתי והאמת ששמתי לב לזה שהרבה מאוד רכבים על הכביש הם לבנים...

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם

תשמע, זה מאוד משקף את ההתנהגות של קרסו מה שקרה כאן.

גילו שיש להם ביד קלף חזק אז ישר רצים לנצל ולסחוט אותו.

אל תדאג - לא לעולם חוסן ומהר מאוד הבוסים שלך יחזרו להיות חזרזירים כמו שהם בד"כ (הנה - הם כבר התחילו) ושוב אולם התצוגה שלכם יהיה שומם כמו בד"כ.

בקשר לעובדות שקרסו הם אחת מנותני השירות הטובים בארץ - אשמח אם תראה לי את העובדות האלו.

פורסם

עוד כמה רשמים מהביקור היום שכלל נסיעת מבחן על הקליאו (אחרי איחור שלי יותר משעה בגלל רישום כפול של נסיעות מבחן)...

כמה דברים שהפריעו לי ברכב ושלא דיברו עליהם קודם:

1. אין התקן ISOFIX למושבי בטיחות לילדים

2. מושב אחורי מתקפל רק בשלמותו - לכאורה פרט זניח, אבל המשמעות היא שמשפחה בת 3 נפשות לא יכולה לנסוע לטיול עם ציוד רב, כי כשמקפלים את המושבים להגדלת נפח תא מטען - כ-ל המושב האחורי מנוטרל (ברב המכוניות מדובר בקיפול של 1/3, 2/3)

אולי אלה הערות קטנות, אבל הן משמעותיות כשמדובר ברכב שמתוכן למשפחה...

לגבי הנסיעה - הרכב מרווח מאוד ונח לנהיגה.

המנוע מאכזב... 3,000 סל"ד = מהירות עד 90 קמ"ש, מעבר לכך - המנוע ממש מתאמץ.

נורית החלפות ההילוכים מנותק לגמרי מיכולת הרכב - רושם שמדובר בנורית פשוטה שנדלקת אוטומטית בהגעה ל 2,000 סל"ד. אם לציית לה - בהילוך 4 ו-5 אין מספיק כח על מנת להעלות את הסל"ד.

התחושה הכללי תהיא של רכב טוב עם מנוע שקטן עליו.

ועוד הערה:

רדיו דיסק מקורי הכולל שליטה מגלגל ההגה עולה 4,500 ש"ח... קצת מופרך...

בלי רדיו מקורי כל התצוגה הגדולה של הקונסולה המרכזית משמשת רק בתור שען ומד טמפרטורה...

פורסם

לגבי הרדיו דיסק, נאמר כאן שמקבלים רדיו דיסק של קנווד. האם עליו יש שליטה מההגה? לפחות ממה שכתוב באבזור של הרכב, אמורה להיות. לגבי הרדיו דיסק המקורי, מעניין מה יהיה מחירו דרך אתרים בחו"ל או אפילו EBAY.

בדבר עוגני האיזופיקס, רשום באתר שישנם כאלה במושב הקדמי ובמושבים האחוריים הקיצוניים. מוזר.

http://www.renault.co.il/cars/clio/equipment.html

פורסם

ממש לא. אין עליו שליטה מההגה.

מגיע עם 2 טוויטרים + 2 רמקולים קדמיים.

אופציה לאחוריים (יש הכנה).

יש כניסת AUX.

פורסם

Nakamichi אני מבין שכנראה דרכתי לך על כמה יבלות בנוגע לקרסו.

לצערך,אני ממש לא מתכוון להפוך את הדיון כאן לשרשור בסגנון "לא,את!".

סה"כ מטרת הנוכחות שלי בפורום היא לחלוק בדיוק כמו כולנו כאן את אהבתנו לעולם הרכב.

אני לא האביר הטוב שמגן על קרסו,אלא מנסה לענות על שאלות בנוגע לרנו,ולתעל את העובדה שאני

מועסק ע"י קרסו בכדי לתת מידע ומענה לחברי הפורום.

אני לא היחצן שלנו,ולא מקבל על כך תשלום כלשהו.כך שאני לא מרגיש צורך להתגונן,ולקחת את זה אישית...

עם כל הכבוד לעובדה שאכן הוחלט לגבות תשלום על צבע מטאלי (כפי שנהוג גם ביבואנים אחרים)

ההתבטאות שלך על מנהליי כשקראת להם "חזרזירים" קצת יוצאת מפרופורציה!

לגבי הרכב,נכתב כאן בטעות מעליי ע"י MIT5 שיש תשלום על חלונות כהים,אך לא כך הדבר.

החלונות הכהים מגיעים כך ללא תוספת תשלום.

לגבי השוני בין המפרטים,העברתי את העניין לטיפול אצלינו,ויבוצעו תיקונים באתר האינטרנט שלנו.

כפי שבוודאי ידוע לכולכם כאן,לפעמים קיים שוני בין המפרטים בחו"ל לאלו שבארץ,וכנראה שכך המצב.

שבת שלום לכוווווולם!

ותשמרו על החיוך,ועל הרוח הטובה.

זכי :-D

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תוכן חדש...