Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך תהנה עם המאזדה 2 של אמא, אתה תצא מבסוט, מבטיח לך מניסיון רב. :-)

וכמו שרשמו לפניי - אם אתה חושב שלמאזדה 2 יש כוח (ולצעירים כמוני וכמוך היא אכן חזקה דיו), אז לא ייחסר לך כלל כח בכל אחת מהמכוניות הנ"ל שתבחר (קליאו ספורט או האיביזה TDI).

לא אמרתי שמאזדה 2 רכב חזק - אמרתי שיחסית למה שיש לי עכשיו הוא חזק.

נסעתי על S3 - זה האוטו הכי חזק שיצא לי לסוע עליו.

אני מבקש משהו באמצע, שלא יתבייש למשוך עוד טיפה, אבל בעיקר מהנה לנהיגה..ואת זה מאזדה 2 אוטומאט לא יכולה לתת.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני התכוונתי אך ורק להנאה מנהיגה כשדיברתי על המאזדה 2, לא על כוח כמובן. אבל זה לא לשירשור הזה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברים יקרים, אף אחד לא מחלק כסף ומתנות בטח ובטח לא בעת רכישת רכב.

כשרכב משופר צריך לשלם על השיפורים, אני לא מדבר על עלות השיפורים, ממש לא ואפילו לא קרוב לכך, אבל בהחלט מגיע למשקיע להחזיר מעט מההשקעה.

אחרי הכל, הקונה מקבל רכב עם תוספות איכותיות שעולות המון כסף ומשפרות את הרכב בכמה וכמה רמות.

Bimmer

פורסם

לא השוויתי בין דובלו לFR. וגם אם זה נראה ככה אז אני באמת לא חושב שזה כל כך נוראי לחשוב שדובלו יותר נוחה מאיביזה.

לא אמרתי שלא צריך לשלם על שיפורים, אמרתי שלטעמי 16K זה מוגזם.

על כל השאר כבר יש תגובות.

פורסם

kookoo כנראה שלא קנית רכב ספורטיבי עם שוק טוב.

רכב זה זה לא דובלו ולא משפחתית מן השורה, בגלל היצע נמוך וביקוש גבוה הרבה רכבים מהסוג הזה נמכרים במחירים גבוהים בהרבה ממחיר המחירון.

פורסם

אני מבקש משהו באמצע, שלא יתבייש למשוך עוד טיפה, אבל בעיקר מהנה לנהיגה..ואת זה מאזדה 2 אוטומאט לא יכולה לתת.

אני נאלץ לחלוק על דעתך חביבי...ממכוניות הסופר מיני המזדה מציעה חוויית נהיגה שאף רכב בקטגוריה שלו לא יתן לך (אולי הפיאסטה החדשה כמו ששמעתי) ובכלל רכבים עם מנוע קטן כזה

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם
אני נאלץ לחלוק על דעתך חביבי...ממכוניות הסופר מיני המזדה מציעה חוויית נהיגה שאף רכב בקטגוריה שלו לא יתן לך (אולי הפיאסטה החדשה כמו ששמעתי) ובכלל רכבים עם מנוע קטן כזה

יכול מאוד להיות שאתה צודק.

אבל מצד אחד אני לא מתכוון לעשות שטויות או ללכת לקורסי נהיגה ספורטיבית עם האוטו של אמא

וחוצמזה אני רוצה יותר ידני ויותר כיף..

• תוכן חדש...