Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את השמן הזה? - XADO

קראתי במספר פורומים שהוא פותר את בעיות אכילת השמן שבמנועי VAG

פורסם

מדובר בשמן מנוע של חברה הולנדית המייצרת באוקראינה.

השמן מתוסף במחצב מיוחד שהחברה מוסיפה, שאמור לשמור על מכלולי המנוע.

שמעתי על מספר אנשים שהשתמשו בתוסף של XADO והוא פתר להם בעיות של החלפות הילוכים ודפיקות מהגיר.

אני השתמשתי בתוסף למנוע, והרגשתי פעולה חלקה יותר.

בשמן שלהם לא השתמשתי.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אתה בטוח שמדובר בשמן ולא בתוסף לשמן?

לפי מה שאני יודע הם חברה טובה, עם מוצרים איכותיים אבל הם מייצרים תוספים ולא שמנים(אולי אני טועה והם מייצרים גם שמנים).

קובי

פורסם

אכן מדובר בשמן,

ממה שקראתי השמן מכיל שני תוספים אחד קרמי ואחד לשיחזור ??? (מעניין !! אני בספק)

מחוות דעת שקראתי של בעלי VW/AUDI מתברר שהוא עוצר את שרפת השמן במנועי הקונצרן בגלל הציפוי שלו ומונע העלמות השמן.

קראתי די הרבה על בעלי Q7 שהשתמשו בו והבעייה שלהם נעלמה לחלוטין.

אשמח אם מישהו נוסף יוכל לתת אור על המוצרים שלהם - רון אשמח לשמוע ממך

קובי

:-)

פורסם

אני יודע שהתוספים שלהם מעולים.

אפשר לקבל קישור לשמן?

בכל מקרה אני בטוח שהשמן לא משחזר את החלק השחוק אלא אולי נצמד יותר טוב ואינו נגזר בקלות ובכך מונע חופשים.

קובי

פורסם
אני יודע שהתוספים שלהם מעולים.

אפשר לקבל קישור לשמן?

בכל מקרה אני בטוח שהשמן לא משחזר את החלק השחוק אלא אולי נצמד יותר טוב ואינו נגזר בקלות ובכך מונע חופשים.

בבקשה הקישור לשמנים והתוספים של XADO

http://www.xado.co.il/

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

משתמש כבר כ6 7שנים בסינטטי שלהם 5W40 .לא עשה לי שום נזק ,יותר מזה אני לא יכול להגיד כי אין לי מעבדה.

פורסם

היי קובי, במידה והשמן עומד בתקני VW502 אני לא רואה סיבה שלא להשתמש בשמן הזה.

הסיפורים לגבי הורדת כמות השמן שהמנוע אוכל ועצירת נזילות ועוד סיפורי לילה ולילה אני לא קונה.

המסמך שמצורף הוא בשפה שאני לא מבין ולא כול מסמך עם לוגו של VW וחותמת מאשר שהשמן עומד בתקני VW.

שים לב שהייצרן נותן אישור שהשמן עומד בתקנים שלו למשך שנה עד כמה שידוע לי.

למה אתה מתעניין דווקא בשמן הזה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

היום דיברתי עם מוטי המנהל או משהו של קסאדו.

לטענתו, השמן מכיל תוסף קרמי אשר נדבק לחלקים המשופשפים ובכך משחזר אותם, כמובן שהוא הסכים איתי שהדבר היחיד שזה עושה זה שהשמן לא נדזר ונצמד לחלק ובכך הוא מונע אכילת שמן.

אבל אני לא רוצה לבאס אתכם, המחיר של השמן הנ"ל הוא גבוה מאוד.

tgt

מהו הקילומטראז' של רכבך? אני לא רוצה לבאז אלא רק לעשות חשבון קטן לגבי העלות של השמן וכידאיות השימוש בו.

קובי

• תוכן חדש...